Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Libo1415
    01. Prosinac 2021. 19:30

Rainbow_Hope

Mila-Milica PUPO - nek bude uspješno! 🤞🍀
    Mashkica baš mi je žao, testići su bili tako dobri da sam bila uvjerena da je to to, drži se, draga 😘
    Libo baš mi je drago da si se javila, ja sam tri tjedna nakon kiretaže provjeravala betu i bila je 6, dosta to sporo ide, ali lijepo ti se spušta. Jesu rekli kad bi mogao biti phd? Grlim te 😘

Rainbow_Hope u petak ću dobiti phd kad idem na kontrolu u vinogradsku tako da se nadam najboljem 🙏 hvala ti 🤗😘
    Hvala i svim curama na podršci i lijepim riječima.❤ stvarno puno znači podrška tako velikih žena koje se bore i ne odustaju. ❤😘🤗
    DOMLeon držim fige da pod borom bude veliki +
    Ostale curke, sretno! Cure koje morate mirovati, mirujte, brzo će proći i mirovanje i bude sve ok. 💪

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

Leia3.0
    01. Prosinac 2021. 19:31

Cure, ne stižem vas popratiti 😱
    Monkice vidjelasam tvoju treću beturinu, prekrasna je!!! Čestitam! Ja sam u petak ujutro na uzv opet, a javim kada ću biti idući tjedan.
    Kod mene se inače apsolutno ništa ne događa – 13. dc je bio kad sam bila na uzv, a endometrij tanak i nema vodećeg folikula. Sve je ili jako usporeno i imat ću jako dugi ciklus nakon stimulacije ili se radi o anovulatornom ciklusu. Ne znamo još, vidjet ćemo na idućem uzv. Nadam se da će bit nešto od toga u prosincu…s druge strane, ne bude li dobra situacija neću vraćati embrij u neidealne uvjete, nego ću radije čekati dobar ciklus. No, ja sam optimistična, kod mene to obično tako bude, usporeno nakon stimulacije i velikih zbivanja pa mu malo duže treba da sve „profunkcionira“
    Sani88 vidim ti si pitala za akupunkturu – bila sam jučer. Nekih pola sata sam imala konzultacije s doktoricom, onda mi je stavila iglice i tako sam ležala 20tak minuta. Ne znam što bih rekla, možda sam kao osjetila neke senzacije u nozi i donjem dijelu leđa, ali možda bih to osjetila i bez toga da sam samo ležala i fokusirala se na svoje tijelo. Danas me neopisivo glava boli i nadam se da je od južine a ne reakcija na akupunkturu 😱 Mislim da samo treba nekoliko takvih session-a odraditi da bi čovjek mogao zaključiti da li mu nešto pomaže ili ne. Uostalom, bude li ovulacije i zadebljanja endometrija ovaj mjesec, ka čemu težimo sada s akupunkturom, možda to bude znak da djeluje 😊
    Baš me zanima da li su druge cure imale kakav poseban osjećaj tijekom ili nakon akupunkture? 

Mila Milica pupo sretno 🤞🤞🤞🤩

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

Leia3.0
    01. Prosinac 2021. 19:35

Sani88 sad vidim da si ti vec i odradila akupunkturu dok sam se ja javila 🤦🏻‍♀️

Evo, daj Boze da bude ovako kako je maslacak napisala - da nam poveca sanse za 30% 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    U kojoj si ti fazi? Pikanje ili fet?

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

Kira
    01. Prosinac 2021. 19:40

Sani88

I da ja podijelim svoje pozitivne dojmove sa akupunkture danas u Artemedi.. Dakle primljena sam u tocno dogovoreni termin i konzultacije i tretman su trajali sveukupno 50min (300kn, iza svaki termin 200),popricale o obiteljskoj anamnezi a ponijela sam zadnju povijest bolesti pa smo presle i to, i doktorica toplo preporuca svaki oblik opustanja, tehnike pravilnog disanja jer pospjesuju djelovanje akupunkture i opusta opcenito, preporuca neke lagane yoga vjezbice, posebno stavlja naglasak na istezanja, zatim lagane masaze trbuha i etericna ulja citrusa, mandarine, narance, par kapi u difuzor je dokazanodjeluju opustajuce. Sam tretman meni osobno je bio jako ugodan , u jednom trenu doslo mi da zaspim kako mi je bilo ugodno. Dakle poanta svega je probat pronac ono sto nas opusta 🙄😏.Eto ja sam to detaljno opisala ako ce kojoj zatrebat 🤗 i drago mi je sto sam i to isprobala. Uzela sam termin i za iduci tjedan

Toliko se svi raspisali o akupunkturi da je i mene zainteresiralo.. A u kojoj si ti sad fazi? Spremaš se za ET ili? Ne znam kad bi trebalo započeti sa tim tretmanima

👱🏻‍♀️37g, osim 2 ciste (endometriomi) sve ok + ankilozantni spondilitis od 14-e god.
    🧑37g, sve ok, pokušavamo 3,5 godine
    08/21 konzultacije Sv.Duh, dr. Luetić
    1. IVF 10/21: Gonal150, Menopur, Cetrotide, Ovitrele
    ➡️6 folikula ➡️26.10.punkcija 5🥚/5 oplođenih ➡️29.10.vraćamo 2 (6 i 8 st.), ostaje nam 1🐧 ➡️12.11 beta 3 ➡️ 17.11. konzultacije ➡️ FET ➡️04.02. transfer 1🐧 ➡️16.02. beta 1.2 ➡️22.02.konzultacije
    2. IVF 03/22

Hrabrica
    01. Prosinac 2021. 19:49

Maslačak i tu gledam 🤣🤣🤣 ona je stvarno prekrasna a on mi presmijesan kad složi onu bijesnu facu, što je često  🤣🙈
    Malala ma kakvih 36 🤣 bilo ih ukupno 12 svih veličina, dobili 5 embrija i u zadnjem prirodnom fetu  se ulovio zadnji smrzlic ❤💗 tj smrzlicka 🤣💗

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• mashkica
    01. Prosinac 2021. 20:00

Domleon draga zao mi je, ali mi je toliko drago sto si takva pozitiva svaka cast, citam tvoj post i kontam se ma Necu se s**bavat! Svaka cast, bit ce sljedeći dobitan! 
    Nego, posto ti je rekla da ces u ovom mjesecu, kaži mi samo jesu li ti ukinuli sad terapiju kad je Beta negativna? Pa ce uvesti, ili nastavljaš samo kako si uzimala. To me bas zanima 

🙋🏻‍♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,

🙋🏻‍♂️ 33 sve ok

1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
    08/21 prve konsultacije za IVF
    09/21 pocetak postupka IVF
    Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
    7 ❄️
    22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
    20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
    Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️

Arnoldica
    01. Prosinac 2021. 20:03

GPgirl

Arnoldica - evo kaze frend: “Nalaze smo cekali 2-3 tj, naručili su me tjedan dana nakon što sam dosao tamo s uputnicom”

Ma super, ja sam mislila da se puni duze ceka. Hvala ti ❤️

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

Tweety88🐞
    01. Prosinac 2021. 20:18

Malala, Peanut 💛 samo hrabro i dan po dan 💪🏻🤗
    Maslacak eto me sve trbusastija i gladnija 😋, uzivam u trudnoci, akrobacijama malog bebaca i tak... cista sreca i veselje 🥰. I nestrpljivo cekam pregled 10. 12.  E i postajem pomalo kao zlatna ribica 🙈.
    Ti samo miruj i vidi sto ce ti dr reci za 2 tj. Imas ti kakvih simptoma? Pocela sa sopingom? Ja sve nesto odgadam kupnju, ali je planiranje sto, gdje i tak to navelike u tijeku 🤭

💛🧡

Kacusha
    01. Prosinac 2021. 20:19

Mila i Jabuka sretno 🍀🌈 mashkica zao mi je, samo hrabro naprijed 😘

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Anči 💕
    01. Prosinac 2021. 20:34

Cure ja okitila bor 🎄🎀😍 još sutra par sitnica da napravim i moja Božićna bajka ce bit spremna 😍 
    sad cu ic citat sta ste pisale 🤭

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.