Mashkica LH trakice kao test na trudnoću možeš koristiti, ali tek kasnije u danima ciklusa, npr dan dva prije očekivane menstruacije ili kasnije. Problem je u tome što većina nas ima pozitivnu trakicu u bilo kojem dijelu ciklusa ako su trakice osjetljive, znači bude barem neka sjenica ili nešto. Ako si ih ranije koristila i nisi nikad imala neke sjene na njima, onda možda i možeš računati na njih. Osobno su meni uvijek tokom mjeseca barem maaaalo pozitivne, ali sam ih svejedno koristila nakon što mi je utvrđena loša beta, pratila sam da li tamne ili svijetle. Tako da nije mit, istina je, ali nisu za rano utvrđivanje trudnoće.
Asli u kojem tjednu je jednom blizancu prestalo kucati srce? Ti si rekla da si radila Panoramu i da su ti normalno došli nalazi?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Svima nama nek je blagoslovljena prva nedjelja dosasca
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Cure imam jedno pitanje.Ove trakice iz mullera dal pokazuju crticu nakon nekog vremena sto odstoje ?kao cb evaporacijska ?tko zna molim da odg 😘
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Cure imam jedno pitanje.Ove trakice iz mullera dal pokazuju crticu nakon nekog vremena sto odstoje ?kao cb evaporacijska ?tko zna molim da odg 😘
Ne pokazuju, ako na mullerovom testu vidiš sjenu, to je dobar znak!
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
MashkicaLH trakice kao test na trudnoću možeš koristiti, ali tek kasnije u danima ciklusa, npr dan dva prije očekivane menstruacije ili kasnije. Problem je u tome što većina nas ima pozitivnu trakicu u bilo kojem dijelu ciklusa ako su trakice osjetljive, znači bude barem neka sjenica ili nešto. Ako si ih ranije koristila i nisi nikad imala neke sjene na njima, onda možda i možeš računati na njih. Osobno su meni uvijek tokom mjeseca barem maaaalo pozitivne, ali sam ih svejedno koristila nakon što mi je utvrđena loša beta, pratila sam da li tamne ili svijetle. Tako da nije mit, istina je, ali nisu za rano utvrđivanje trudnoće.
Asliu kojem tjednu je jednom blizancu prestalo kucati srce? Ti si rekla da si radila Panoramu i da su ti normalno došli nalazi?
Saznala sam na pregledu sa 9+3, ali bilo je koji dan ranije. Nisam radila ništa od testova, moja soc.gin. je zvala Gene Planet za Nifty i rekli su joj da ne mogu ništa raditi jer ne bi bili pouzdani nalazi. Ako se pobačaj dogodi prije 8 tt onda se mogu raditi testovi nakon što prođe još 9 tjedana, ako je nakon 8 tt onda ne budu pouzdani nalazi. Tako su meni objasnili.
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Jutro,
Potpisujem sve sta je Anči napisala, zelim vam svima da se ostvarite kao majke ❤
Koliko ste mirovale nakon transfera? Tipa mogu ici u duzu setnju sa psom, cistiti kucu? Ovo mirovanje mi je tako relativan pojam da ne znam sta bi sama sa sobom, a nemam nikakve simprome osim tvrdog trbuha i povremenog strecanja u desnom jajniku 🤷♀️
Mi smo nakon transfera otišli na more i kroz dan smo pješačili 7-10km... Dakle ne sve u komadu, već tokom cijelog dana.. Mene su boljeli jajnici, pa smo i često odmarali i relacije su bile kratke, ali se na kraju dana nakupilo. Primila su se oba vraćena zametka🙋♀️
mislim moraš malo ostaviti da se test posuši, tipa 5 min, i može se onda sjena vidjeti... imaš sliku pa da proanaliziramo?
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
MashkicaLH trakice kao test na trudnoću možeš koristiti, ali tek kasnije u danima ciklusa, npr dan dva prije očekivane menstruacije ili kasnije. Problem je u tome što većina nas ima pozitivnu trakicu u bilo kojem dijelu ciklusa ako su trakice osjetljive, znači bude barem neka sjenica ili nešto. Ako si ih ranije koristila i nisi nikad imala neke sjene na njima, onda možda i možeš računati na njih. Osobno su meni uvijek tokom mjeseca barem maaaalo pozitivne, ali sam ih svejedno koristila nakon što mi je utvrđena loša beta, pratila sam da li tamne ili svijetle. Tako da nije mit, istina je, ali nisu za rano utvrđivanje trudnoće.
Asliu kojem tjednu je jednom blizancu prestalo kucati srce? Ti si rekla da si radila Panoramu i da su ti normalno došli nalazi?
Saznala sam na pregledu sa 9+3, ali bilo je koji dan ranije. Nisam radila ništa od testova, moja soc.gin. je zvala Gene Planet za Nifty i rekli su joj da ne mogu ništa raditi jer ne bi bili pouzdani nalazi. Ako se pobačaj dogodi prije 8 tt onda se mogu raditi testovi nakon što prođe još 9 tjedana, ako je nakon 8 tt onda ne budu pouzdani nalazi. Tako su meni objasnili.
Aha... pa i meni na više mjesta, ali znam da je netko napisao na forumu da ipak može i da je ona radila.. mislila sam da si to bila ti...
Anči predivno si to napisala ❤️ sretna i blagoslovljena svima prva nedjelja došašća ❤️
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Aurora hvala ti na objašnjenju ❤️
https://ibb.co/Tbfrs2x Evo kako izgleda. Ma radila sam ih ranije nekad prošle godine, nije mi tamnila nikad ovako osim u toku ovulacije. Vidjet ćemo, ludilo me već napada. Ujutru ću raditi CB, imam onaj sto može kao 6 dana prije očekivane menstruacije, pa ćemo vidjeti hoce li sjene neke biti🙏
🙋🏻♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,
🙋🏻♂️ 33 sve ok
1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
08/21 prve konsultacije za IVF
09/21 pocetak postupka IVF
Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
7 ❄️
22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️
Sortiraj odgovore
Najstariji