Anemona Kako si?
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Eloise klasično muško 😂
Moj muz je nedavno dobio otkaz zbog izostanaka zbog postupka 🤦🏽♀️ ali sad radi ovako malo privatno i trazi si nesto…zbog toga smo odustali od edukacije trenutno jer jednostavno sa dne stignemo to sve organizirat..predali smo sve papire u centar pa čekamo da nas zovu na razgovor…i idemo online u 1 mj na edukacije…i sad smo malo u renovacijama i tako…
Ja sam dobro..lagano nervozno iako imam još tri mjeseca fore 🙈 sad su mi stigli svi vitaminčići i svasta nesto i idem jako da se pripremim kako treba 💪
Ajooj brzo će taj prvi mjesec..i kad onda mozes u postupak? I ja obožavam Božić 😍🙈 već sam krenula ukrašavat 😂
ajme grozno zbog otkaza, bas mi je zao 😔 naljutim se kad cujem takve stvari... ali kad se jedna vrata zatvore, druga se otvore, i to bolja 😊
jooj uredenje mi ne spominji, mi skupljamo ponude za kompletnu renovaciju kuce, od podruma do potkrovlja 🤦♀️ uzas...
taman se sad boostas s vitamincicima do 3.mj i onda po plusic 🎉🎉🎉
aa za bozic, ja vec pokupovala sve poklone i ukrase 🙈🙈🙈 i sad nemrem izdrzat, inace sam oko poklona jako uzbudena i nemrem izdrzat, a da se ne izlajem kaj sam kome kupila... vjerojatno ce do bozica svi saznat 😂😂
👱♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
🧔30, sve ok
Cure, trenutno nigdje ne moze muz s nama na UZV pregled? Cak ni kod privatnika?
Bas mi je to nekako tuzno, ako se nigdje ne moze 😔
Ja sam išla sad nedavno u Polikliniku Harni na uzv i dopuštena je pratnja, nisu ga pitali ni za test ni potvrde iako ima sve. Koliko znam u bolnicama se ne smije. Privatno sigurno još negdje puštaju 🙂
Ajde super, mozda onda i on uspije negdje to dozivjet 🤗 koja je cijena UZVa kod njih?
Nama je bilo super jer je bilo prvi put da vidi, nisam imala ni slikicu do sad nikakvu. Ja sam išla na onaj veliki anomaly scan, to je 500 kn. Vjerujem da je obični uzv jeftiniji.
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Ma2013 brojim dane do sljedeceg pregleda 😩 proletim forum jer me ove lose vijesti bas zabrinu i samo se lose osjecam onda i mislim da ce mi se najgore dogodit 😩 za sad relativno dobro podnosim trudnocu jedino mi se stalno spava 😀❤️
Kad imaš sljedeći pregled? 😍
Onda samo proleti forum, i samo vidi dal te se gdi spominje da se previše ne opterečuješ i nerviraš, znam da si rekla da si dosta emotivna osoba.
Super, baš mi je drago da ti je dobro. 👌❤️😊
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Betty jesi bolje? Nadam se da je sve ok 🤞🙏
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Eloise klasično muško 😂
Moj muz je nedavno dobio otkaz zbog izostanaka zbog postupka 🤦🏽♀️ ali sad radi ovako malo privatno i trazi si nesto…zbog toga smo odustali od edukacije trenutno jer jednostavno sa dne stignemo to sve organizirat..predali smo sve papire u centar pa čekamo da nas zovu na razgovor…i idemo online u 1 mj na edukacije…i sad smo malo u renovacijama i tako…
Ja sam dobro..lagano nervozno iako imam još tri mjeseca fore 🙈 sad su mi stigli svi vitaminčići i svasta nesto i idem jako da se pripremim kako treba 💪
Ajooj brzo će taj prvi mjesec..i kad onda mozes u postupak? I ja obožavam Božić 😍🙈 već sam krenula ukrašavat 😂
ajme grozno zbog otkaza, bas mi je zao 😔 naljutim se kad cujem takve stvari… ali kad se jedna vrata zatvore, druga se otvore, i to bolja 😊
jooj uredenje mi ne spominji, mi skupljamo ponude za kompletnu renovaciju kuce, od podruma do potkrovlja 🤦♀️ uzas…
taman se sad boostas s vitamincicima do 3.mj i onda po plusic 🎉🎉🎉
aa za bozic, ja vec pokupovala sve poklone i ukrase 🙈🙈🙈 i sad nemrem izdrzat, inace sam oko poklona jako uzbudena i nemrem izdrzat, a da se ne izlajem kaj sam kome kupila… vjerojatno ce do bozica svi saznat 😂😂
Istoooo ko i jaa 😂 sve je već spremno 😂😂 najrade bi bor okitila, al mi muz neda 😭😂
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ma2013 nadam se da si se riješila konačno beštije 🤞🤞i da krenes konacno 🍀
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Sani88 on je od kad zivimo sami nabio 15 kg 😂 dobro kuham očito 😅
Pa eto to je i kod mene sad tih 5 kg od stimulacije.i sto sam papala jer sam "trudna" pa moram 😂
ok nemam ni inače idealnu tezinu al ovo se bas vidi..pogotovo u faci..uzaas..kao da sam se udebljala 10 kg, a ne 5…a dobro imam sad fore 3 mj i to je taman da na normalan način skinem tih 10-15 kg..
I ja sam visoka čak 1,60 😂 tako da vidi mi se svaki gram, a ne svaka kila 🤦🏽♀️😂
Bez brige, imas taman fore da pripremis tijelo do tad, gledaj na to da je to dobro i za tebe a i za buducu bebicu i neka ti to bude motiv. Probaj jednostavno ne kupovat gluposti, tako sam ja muza dovela u red, bio je krenuo u losem smjeru,natukao 10tak kg, sad jednostavno ne dam gluposti u kuhinju, kad neceg nema ne moze ni pojest 🤭
Ma ja kad zapnem dovedem se u red...samo moram krenut..a vec sam lagano krenula, izbacila gluposti i tako to..a sad od sutra cu smanjit malo još obroke i bit ce to top do 3 mj 💪
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Arnoldica ja sam MTHFR heterozigot i 4PAI/PAI homozigot.
Ja sam vadila krv za MTHFR i ovo mi je na nalazu: Heterozigot (CT) za C677T i homozigot (AA) za A1298C
Rekao mi je dr da samo trebam uzimati aktivnu folnu. Jel to ok? Za ovo se baš ne razumijem.
Mislim da ti je dobro savjetovao.. ti tesko da mozes metabolizirati obicnu folnu pa ti treba već prerađeni oblik (aktivna). I ja sam za MTHFR heterozigot C677T. Nije to uopće toliko rijetko. Ali kako sam ja heterozigot (imam jednu zdravu kopiju gena, drugu mutiranu) onda ja kao smijem običnu folnu i pijem je. Provjeravala sam homocistein koji se nakuplja kad se folna ne moze preraditi u tijelu i sve je bilo ok.
Za to sam i bila uzimala Folat umjesto folne. A ovo homozigot (AA) to je u biti normalan nalaz ako sam dobro shvatila?
Ne, nije normalan.. bar ne prema ovome sto sam nasla na netu. U nalazu bi ti pisalo divlji tip da je ok. Ali ne brini.. dovoljno je kaj piješ aktivnu folnu.
ljudići,obavezan je b 12 uz aktivni folat…nemojte se zeznuti ko ja…oni su u simbiozi,ne znače nista jedan bez drugog-to vam doktori bas ne znaju objasnit…mthfr heterozigot znaci naslijedeni mutirani gen od jednog od roditelja..(homozogot od oba).gen koji aktivira istoimeni enzim koji pretvara folnu kiselinu(koja je inace umjetno stvorena)- u njen aktivni oblik da bi bila iskoristiva u tijelu…inace bude deficit-koji se ne moze vidjet iz krvi(jer se radi o tome da je ona ajmo reci nepravilno skladistena u tijelu) i onda vam doktori daju onaj jaki oblik a to je folacin od cak 5mg a vama taj enzim mutiran i ne pretvara dobro i onda se ona samo gomila u tijelu i zacepljuje mozdane sinapse…to je kao da imas kljucanicu s krivim kljucem- ne pase…ja sam naravno morala proći defekt neuralne cijevi kod sboje bebice u 20.tj da bi sve ovo saznala :(((( Maja Glišić-mi sve objasnila…doktorirala sam ovo nazalost
Kaj se ne bi vidjelo ni po razini homocisteina u krvi da se folna ne metabolizira dovoljno dobro pa se on nakuplja? Ahh sad si mi dala misliti.. ali eto ja sam samo heterozigot pa se nadam da mi 50% enzima ipak šljaka..
A jel se moglo nešto skužiti ranije kod bebe prema nuhalnom naboru ili je i to bilo uredno?
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Ma2013 1.12 mi je sljedeci pregled.ma tako i preletim jer se ne mogu nikako maknit od vas 😂 a i stalno mi se spava i imam osjecaj da nemam mozak koliko sam zaboravna i dekoncentrirana 🤦♀️😂 al sjetim se cesto tebe i jedva cekam tvoj postupak ❣️❣️
sanjass322@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji