Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Stela_M
    23. Studeni 2021. 14:11

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

Stela1987

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

Stela1987

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

Stela1987

DOMLeon ti si na VV? Jel znaš možda jel se za spolne hormone mora tamo naručivati?

Mislim sad kad razmisljam mozda oni i mogu u svom labu to izvadit al mene su uvijek slali preko Merkura 🙄oces da ti pitam ? Imam gore frrndicu sta radi

Ma na Merkur se ide ja sam pobrkala išla sam ja davno tamo samo ne znam dal se naručuje na pretragu jer ja nikada ne znam kada ću dobiti pa mi se teško onda unaprijed naručiti 🙄

Ne narucujes imas uputnicu dodes na 2 kat pa stisnes redomat i cekas.dobro sam ti rekla

E super hvala puno , s Petrovom se još kratko dužim žao mi je što odmah nisam otišla na VV ili negdje u polikliniku ovako imam osjećaj da samo gubim vrijeme a godine idu 🤔

Nikad nije kasno Stela.Gore su fakat super i dragi ljudi svi po redu👌

Hvala puno svakako razmišljam o novim opcijama 🤭💕💕💕

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    23. Studeni 2021. 14:12

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

Stela kopiram ti sto mi je prinateljica iz labosa na VV poslala :
    Da,bez narudzbe ako je vezano za ciklus

Stela1987

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

Stela1987

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

Stela1987

DOMLeon ti si na VV? Jel znaš možda jel se za spolne hormone mora tamo naručivati?

Mislim sad kad razmisljam mozda oni i mogu u svom labu to izvadit al mene su uvijek slali preko Merkura 🙄oces da ti pitam ? Imam gore frrndicu sta radi

Ma na Merkur se ide ja sam pobrkala išla sam ja davno tamo samo ne znam dal se naručuje na pretragu jer ja nikada ne znam kada ću dobiti pa mi se teško onda unaprijed naručiti 🙄

Ne narucujes imas uputnicu dodes na 2 kat pa stisnes redomat i cekas.dobro sam ti rekla

E super hvala puno , s Petrovom se još kratko dužim žao mi je što odmah nisam otišla na VV ili negdje u polikliniku ovako imam osjećaj da samo gubim vrijeme a godine idu 🤔

Eto netrebas se narucit samo dodes s uputnicom i to je to iz prve ruke info.❤

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

Emma05
    23. Studeni 2021. 14:15

Anči 💕

Emma jel imas sta u planu za dalje

Na listi sam za travanj za IVF. 😊

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

Stela_M
    23. Studeni 2021. 14:33

Mariaa94

Kaj ste jako nezadovoljne s oetrovom? 😔 Sad sam zbunjena, prebacila bi se ali kad sam na toj Letrozol terapiji ne znam jel mogu samo trazit uputnicu za drugu bolnicu ili bas trebam u petrovu nakon. U petrovoj mi dr. odma rekao da cemo IVF, a bojim se u drugoj radi tog sta nemamo dijagnozu da ce nas mucit s inseminacijama. 🙄 Ako je drugdje bolje rado bi otisla

Gle ne znači ako sam ja nezadovoljna da ćeš biti i ti,meni je osobno jako važan pristup liječnika i da mi se on može posveti barem 5 minuta da  pitam 10 pitanja ako ih imam a tamo se osjećam kao na traci i ne volim taj osjećaj... ja vjerujem da je u svim bolnicama gužva jer je nažalost sve više neplodnih parova i ne tražim da me netko gladi po onoj stvari mislim da imam dovoljno godina i da sam čvrsta osoba ali da ne možeš razgovarati normalno sa svojim dr po meni je van svake pameti... poslije neg bete dr me nije niti primila, terapija određena bez da su imali uvid u Amh, operacija malo da malo ne.... ja nisam tamo sretna i zadovoljna bez obzira na ishod 🤷‍♀️

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Stela_M
    23. Studeni 2021. 14:49

Mariaa94

Stela1987

Mariaa94

Kaj ste jako nezadovoljne s oetrovom? 😔 Sad sam zbunjena, prebacila bi se ali kad sam na toj Letrozol terapiji ne znam jel mogu samo trazit uputnicu za drugu bolnicu ili bas trebam u petrovu nakon. U petrovoj mi dr. odma rekao da cemo IVF, a bojim se u drugoj radi tog sta nemamo dijagnozu da ce nas mucit s inseminacijama. 🙄 Ako je drugdje bolje rado bi otisla

Gle ne znači ako sam ja nezadovoljna da ćeš biti i ti,meni je osobno jako važan pristup liječnika i da mi se on može posveti barem 5 minuta da pitam 10 pitanja ako ih imam a tamo se osjećam kao na traci i ne volim taj osjećaj… ja vjerujem da je u svim bolnicama gužva jer je nažalost sve više neplodnih parova i ne tražim da me netko gladi po onoj stvari mislim da imam dovoljno godina i da sam čvrsta osoba ali da ne možeš razgovarati normalno sa svojim dr po meni je van svake pameti… poslije neg bete dr me nije niti primila, terapija određena bez da su imali uvid u Amh, operacija malo da malo ne…. ja nisam tamo sretna i zadovoljna bez obzira na ishod 🤷‍♀️

Meni se npr. nije svidjelo sto sam dobila Letrozol terapiju iako mi nije apsolutno nijednom provjeren hormonski status ni nista. Dosla sam do svog dr. sa nalazom preporuke za Letrozol i on me pita pa zasto ti je dao Letrozol? Jel imas pcos? Hormoni ti nisu izvadeni…na osnovu bazalne je zakljucio da ne ovuliram redovno, a naglasila sam mu da mi toplomjer nije vjerodostojan i da je vrlo moguce da nisam najbolje mjerila. 🤷🏼‍♀️ Razmisljala sam o promjeni ali bojim se da ce mi oduzimat vrijeme i da me nece shvatiti ozbiljno jer za sad nemamo nikakve dijagnoze, a ne uspijevamo eto tri godine.

Je si sada izvadila sve što trebaš i što ti piše na prvoj stranici? Kada ideš opet na kontrolu? Ako ti se na kontroli ne bude sviđao pristup mijenjaj ih, meni je sada žao što to nisam odmah napravila, ali jednu stvar moraš shvatiti strpljenja, strpljenja i još strpljenja ove sve stvari ne idu preko noći i moraš na sve biti spremna, nekome uspije iz prve netko se muči godinama pravila nema ali moraš prihvatiti sve opcije i da put nije lagan što si prije te stvari u glavi posložiš bit će ti lakše ❤

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8

Kacusha
    23. Studeni 2021. 14:50

Emma05

Mrvica72

Emma05

Mrvica72

Emma05

Moj Tsh je bio 4,0 prije dosta godina kad sam se pripremala za postupak pa su mi ga odgodili. Ukljucili Euthyrox 25 mcg i kontrola nalaza za 3 tj. U tom periodu dok sam to "spuštala" sam ostala i prirodno trudna (bila je vanmaternicna na kraju al san ostala prirodno sto je po meni bio uspjeh)..Receno mi je da ga je najbolje drzati ispod 2,5.

Jel mi virujete imam policistične da mi dr nikad nije trazija nalaz testosterona niti nam je ikad kontrolirao progesteron i estardiol samo 1 na pocetku procesa

Ja sam veliku vecinu nalaza sama "iznudila"🤣🤣😂. Budes malo dosadan pa dobijes sve. Ili ono sto ti nedaju izvaditi, napravis lipo sama privatno (iako bi dobro bilo pratiti iste nalaze u istom labu). Vrlo brzo sam saznala na cemu sam…samo sto je kod mene drugi problem. Ja sam jednostavno nesretni slucaj..ulovi se al sve otplovi krivo😒😜

A ovo u 6/2019 biokemijska?

Nije..isto vanmaternicna desno ali FET bio. Dva puta operirana u 2 tjedna. Laparoskopski bez uspjeha..pa medikamentozno-citostatici par dana..beta jos rasla….pa je doslo do rupture maternice paaa sam i klasicno operirana.

Draga svaka čast! 🦾❤️

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Stela_M
    23. Studeni 2021. 14:51

Mariaa94

Voljela bih se prebaciti, ali jel moguce samo tako naruciti se na konzultacije i doci sa svim nalazima i hoce li me shvatiti ozbiljno jer neda mi se gubiti vrijeme na inseminacije jer cisto sumnjam da bi se ista desilo. S terapijom sam pri kraju i ubrzo ce vrijeme da se javim u Petrovu, a ja bih radje mozda na VV

Traži D1 uputnicu i naruči se na VV to je tvoje pravo pa nisi još ništa započela u Petrovoj 

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    23. Studeni 2021. 14:56

Stela1987

Mariaa94

Voljela bih se prebaciti, ali jel moguce samo tako naruciti se na konzultacije i doci sa svim nalazima i hoce li me shvatiti ozbiljno jer neda mi se gubiti vrijeme na inseminacije jer cisto sumnjam da bi se ista desilo. S terapijom sam pri kraju i ubrzo ce vrijeme da se javim u Petrovu, a ja bih radje mozda na VV

Traži D1 uputnicu i naruči se na VV to je tvoje pravo pa nisi još ništa započela u Petrovoj

Slazem se sa tobom.Trazi d1 i zovi br 01/2353907sestra Đurdica i dog razgovor 

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    23. Studeni 2021. 14:57

Cure jel vama od utrica i esrrofema masna ili suha koza ?🙏🙏odg

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali

Stela_M
    23. Studeni 2021. 14:59

Mariaa94

Stelapise da se javim nakon terapije radi dogovora oko ukljucenja u IVF postupak. Sad sam na svoju ruku povadila hormone da dodem spremna tamo i hormoni su bar koliko vidim super. Meni se nije svidjelo eto to, sto sam terapiju dobila na "lijepe oci". Bojim da cu tako i ivf terapiju dobiti na lijepe oci 🙄 znam da ne ide sve preko noci ali i u Petrovoj kada sam doktoru rekla otkad pokusavamo znaci od moje 24. god. on mi je odg. "Pa rano ste se bacili na posao, mladi ste bit ce" okej bit ce ali iskreno nakon toliko vremena nebi rekla da ce inseminacije pomoci, mozda grijesim. Nebitno prihvatila bih sve ali da mi kazu da jos pokusavamo sami poludila bih…😔❤️ Samo zelim sto bolje doktore haha

Meni općenito inseminacija nema nekoga smisla jer je uspješnost jako mala ali opet se vraćamo na ono da ima parova kojima je uspjelo i na taj način,  naruči se na VV ako ćeš se bolje osjećati DOMLeon ti je ostavila broj telefona, nalaze sve imaš i kreni polako 😊💕

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.