Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Asli 🌱
    23. Studeni 2021. 11:54

elle 🙋‍♀️

elle 🙋‍♀️

maslačakxx2

Ellenikako da te uspijem citirat na komentar, meni stalno šteka forum 😂
    Ja sam ogtt radila prošli tjedan, bila sam u panici da neću uspit s obzirom na želudac koji je nikakav, al na kraju nije bilo strašno.
    Malo je fuj toliko slatkog nataste i par puta me je smucilo, al sila sam ispred dz da sam na zraku i rekli su da smim par gutljajeva obične vode popit pa jesam da malo ubijem okus. Ne smi se baš šetat da nalaz bude vjerodostojan. Sve je i Asli vec rekla.
    Ugl. da se izdržat, možeš ti to 💪

Hvala ti, odlučila sam da idem ipak sutra a ne u srijedu. Neda mi se više čekati i brinuti oko toga 😁

Evo cure moje bila sam i preživjela. Nije bilo tako strašno kad sam bila tamo ali kad sam dobila rezultate mi je pozlilo…🤣 imam povišeni šećer i sutra moram na Vuk Vrhovac i laganini na dijetu… i inače se zdravo hranim i ne pretjerujem sa slatkim ali kaže sestra da to nema veze, pa ne znam šta onda ima… 😑

Žao mi je zbog loših nalaza, ali na sreću nije ništa što se ne može riješiti. 🙂 ja sam isto čula da to nema veze ni s kilažom ni sa prehranom, nije nitko siguran 😅 sretno s dijetom 👍🏻🙂

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

• mayra
    23. Studeni 2021. 11:55

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

leptir5

hej curke evo sam dobila sve nalaze koji smo radili🤦‍♀️
    Zao mi je radi ruznih vijesti drzite se šaljem jedan veliki zagrljaj😥🥰
    Cestitam curama na pozitivnum betama da bude sve do kraja uredu 🍀🍀🥰🥰
    Ja sam mali je rec tuzna dobila sam M 22 dc 🤦‍♀️ tsh mi je otisa gore a bija je savršen muzu spermiogram nije najbolji ahh…03.12 imamo konzultacije u Splitu pa cemo vidit sta i kako dalje.. evo slike nalaza mojih i od muza
    https://ibb.co/WGxYVj1
    https://ibb.co/34tPTHJ
    https://ibb.co/sH6W5YR
    Sretno svim curkama koje danas imaju nesto 🍀🍀🍀❤️

Tsh trebas hitno snizit jer mora bit ispod 2 za MPO TESTOSTERON ti je isto visok.Javi se ginekologici i vidi kako ti spustit.😔

Koliko je  normalam tsh? Meni je 2.4, dokt kahe povisen...ali nista nije govorio kako sniziti i koliko treba biti 

👩 31 god. - nalazi svi uredni
    🧔 33 god. - asthenozoospermia
    KBC Osijek
    10.2021. - Prvi IVF postupak( klomifen) ➡️punkcija ➡️ nezrele js
    11./2021. IVF - prirodni ciklus ➡️ punkcije nije bilo - ovulacija prosla
    12.2021. IVF - klomifen
    01.2022. IVF- Gonal, orgalutran 🙏

Anči 💕
    23. Studeni 2021. 12:16

mayra

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

leptir5

Ja sam mali je rec tuzna dobila sam M 22 dc 🤦‍♀️ tsh mi je otisa gore a bija je savršen muzu spermiogram nije najbolji ahh…03.12 imamo konzultacije u Splitu pa cemo vidit sta i kako dalje.. evo slike nalaza mojih i od muza

Tsh trebas hitno snizit jer mora bit ispod 2 za MPO TESTOSTERON ti je isto visok.Javi se ginekologici i vidi kako ti spustit.😔

Koliko je normalam tsh? Meni je 2.4, dokt kahe povisen…ali nista nije govorio kako sniziti i koliko treba biti

mayra

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

leptir5

Koliko je normalam tsh? Meni je 2.4, dokt kahe povisen…ali nista nije govorio kako sniziti i koliko treba biti

2-2,5 
    A negdje toleriraju do 3..ali ti se gledaju i oni drugi hormoni...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

nika0302
    23. Studeni 2021. 12:18

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

nika0302

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

nika0302

DomLeon tebi su vraćali blastice? Oprosti,nisam popratila

Meni je beta 01.12

Ja sam imala transfer trodnevnih isto 15.11. 😁 beta bi mi trebala u subotu sad biti…budeš piškila test prije?

Kad ces ti piskit test ? 🤞🤞🤞

Drzim 🤞🤞🤞 i ja tebi 🍀🍀🍀 
    A ja bi cekala najradije betu ali sumnjam sa budem mogla izdrzati, probala bi cetvrtak 😁😁

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

Emma05
    23. Studeni 2021. 12:19

Moj Tsh je bio 4,0 prije dosta godina kad sam se pripremala za postupak pa su mi ga odgodili. Ukljucili Euthyrox 25 mcg i kontrola nalaza za 3 tj. U tom periodu dok sam to "spuštala" sam ostala i prirodno trudna (bila je vanmaternicna na kraju al san ostala prirodno sto je po meni bio uspjeh)..Receno mi je da ga je najbolje drzati ispod 2,5.

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

Stela_M
    23. Studeni 2021. 12:51

M_G hvala puno svakako ću otići 😊💕💕
    Leptir klasični pcos nalazi inverzija Lh i Fsh uz povišeni testosteron,  meni je recimo jako pomogao Glucophage I uz njega su mi se ful hormoni popravili osim nadbubrežne ali su zato svi drugi hormoni top, je si radila pretrage za inzulinsku?

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• nerazumna.
    23. Studeni 2021. 12:57

Magnoli.ja

SanjichBio je neki niži anesteziolog. I glavna fora mu je bilo vikati MA!!! Jer sam ja na 8 cm trazila epiduralnu🤣, a tih 8 cm nisam ni osjetila, pa je on dosao i objasnio mi da mi ne treba, da me mora bost, da dok me ubode ja cu vec bit na 10🤣 i da je cura do mene cijeli dan u trudovima i da takvima treba epiduralana a ne meni. Ne odgovaras za bozmu…..

Cujem se s njom, samo nisam ovlastena prenositi info, porucila sam joj da mislis na nju 💞  ja vjerujem da ce se ona javiti kad rodi i da ce sve bit uredu ali i ti sama znas kako je bit u strahu i cekat taj dan 🙏🍀

elle 🙋‍♀️
    23. Studeni 2021. 13:13

Anči 💕

elle 🙋‍♀️

elle 🙋‍♀️

maslačakxx2

Ellenikako da te uspijem citirat na komentar, meni stalno šteka forum 😂
    Ja sam ogtt radila prošli tjedan, bila sam u panici da neću uspit s obzirom na želudac koji je nikakav, al na kraju nije bilo strašno.
    Malo je fuj toliko slatkog nataste i par puta me je smucilo, al sila sam ispred dz da sam na zraku i rekli su da smim par gutljajeva obične vode popit pa jesam da malo ubijem okus. Ne smi se baš šetat da nalaz bude vjerodostojan. Sve je i Asli vec rekla.
    Ugl. da se izdržat, možeš ti to 💪

Hvala ti, odlučila sam da idem ipak sutra a ne u srijedu. Neda mi se više čekati i brinuti oko toga 😁

Evo cure moje bila sam i preživjela. Nije bilo tako strašno kad sam bila tamo ali kad sam dobila rezultate mi je pozlilo…🤣 imam povišeni šećer i sutra moram na Vuk Vrhovac i laganini na dijetu… i inače se zdravo hranim i ne pretjerujem sa slatkim ali kaže sestra da to nema veze, pa ne znam šta onda ima… 😑

To ti je kad gušteraca ne proizvodi dovoljno inzulina..jel ti jako povišen ili?

na tašte 5,2, poslije 60min. 11,4 i poslije 120min. 6,9.

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Emma05
    23. Studeni 2021. 13:21

Mrvica72

Emma05

Moj Tsh je bio 4,0 prije dosta godina kad sam se pripremala za postupak pa su mi ga odgodili. Ukljucili Euthyrox 25 mcg i kontrola nalaza za 3 tj. U tom periodu dok sam to "spuštala" sam ostala i prirodno trudna (bila je vanmaternicna na kraju al san ostala prirodno sto je po meni bio uspjeh)..Receno mi je da ga je najbolje drzati ispod 2,5.

Jel mi virujete imam policistične da mi dr nikad nije trazija nalaz testosterona niti nam je ikad kontrolirao progesteron i estardiol samo 1 na pocetku procesa

Ja sam veliku vecinu nalaza sama "iznudila"🤣🤣😂. Budes malo dosadan pa dobijes sve. Ili ono sto ti nedaju izvaditi, napravis lipo sama privatno (iako bi dobro bilo pratiti iste nalaze u istom labu). Vrlo brzo sam saznala na cemu sam...samo sto je kod mene drugi problem. Ja sam jednostavno nesretni slucaj..ulovi se al sve otplovi krivo😒😜

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    23. Studeni 2021. 13:24

mayra

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

leptir5

Za MPO mora biti ispod 2 .Kod nas na VV ne krecu u postupke dok ne padne ispod 2 ☝

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.