Meni ako netko može pomoći, mislim da sam neki dan to procitala da je netko napisao ali ne mogu sad naći. Meni su krenule baš mučnine i kiselina će me ubiti. Hrana mi je 🤮 i evo od jučer voda mi ima strasno loš okus,isto 🤮
Pa ima li kakvo spasenje da mi malo smanji tu kiselinu i to "komešanje" u stomaku?
Meni ako netko može pomoći, mislim da sam neki dan to procitala da je netko napisao ali ne mogu sad naći. Meni su krenule baš mučnine i kiselina će me ubiti. Hrana mi je 🤮 i evo od jučer voda mi ima strasno loš okus,isto 🤮
Pa ima li kakvo spasenje da mi malo smanji tu kiselinu i to "komešanje" u stomaku?
Pisala je maslačak za tablete gattart
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Mislim da me Kacusha pitala jel mislim za upalu jel vaginalna ili urinarna..mislim da ima i jednog i drugog 🙄 al ajde manje me peće sad od canestena..
Ja otkad sam uvrstila Multi-gyn ActiGel u moju "zbirku" borbe protiv svih vrsta "nelagode" down there…SPASILA SAM SE!😌..
To u kombinaciji s D-manozom (sad uzmem povremeno) i Probiotikom u kapsulama navecer prije spavanja (to sam pila duuuugo dokle god su tegobe trajale..a trajale su..sad isto samo povremeno). Dakle imala sam pune dvije godine kojekave uroinfekte (od katetera stavljenog u operaciji)..svrbeže..pa i krv smo piškili🥰….pa onda od lijecenja toga dobijes "lijepi" nusprodukt..odnosno gljivice😒..i tako u krug.
Ugl zadnji brisevi i papa su mi ka u kakve djevice sada🤣🤣🤣…nikad savršeniji! Urin također. Cak bez straha i slatko jedem😋🥳
Koji probiotik si uzimala?
Ovaj gel naručujem odma 🙈
Ma svejedno ti je koji..bitno da ima unutra onih acidofilusa i ostalih dobrih bakterijica😜. Ja trenutno trošim Swanson-Probiotik 4. A za taj Multgyngel mi je rekla teta u ljekarni jer sam stalno dolazila po "nesto" radi istih tegoba..i usta joj se pozlatila jer me upoznala s tim proizvodom🤣🙏. Prirodan je i mozes ga stavljati koliko hoces bez straha...spasia me doslovno. Svaki put kad ikakva nelagodica krene samo "štrcnem", nakon tusiranja, prije spavanja i sutra si ka nova🤩.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Rennie tablete i Donat Mg. I Maslačak je napisala za ove druge koje su sastavom iste kao Rennie.
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Joka kad nastupas macko? Zab sam 🙈🙈🙈🙈❤🤞
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Ako si iz HR kupi si Rennie, ja imam gastritis I spašavaju me, a MPO dr. mi je rekla da ih mogu uzimati i sad u postupku i kasnije u trudnoći
👱🏻♀️37g, osim 2 ciste (endometriomi) sve ok + ankilozantni spondilitis od 14-e god.
🧑37g, sve ok, pokušavamo 3,5 godine
08/21 konzultacije Sv.Duh, dr. Luetić
1. IVF 10/21: Gonal150, Menopur, Cetrotide, Ovitrele
➡️6 folikula ➡️26.10.punkcija 5🥚/5 oplođenih ➡️29.10.vraćamo 2 (6 i 8 st.), ostaje nam 1🐧 ➡️12.11 beta 3 ➡️ 17.11. konzultacije ➡️ FET ➡️04.02. transfer 1🐧 ➡️16.02. beta 1.2 ➡️22.02.konzultacije
2. IVF 03/22
hej curke evo sam dobila sve nalaze koji smo radili🤦♀️
Zao mi je radi ruznih vijesti drzite se šaljem jedan veliki zagrljaj😥🥰
Cestitam curama na pozitivnum betama da bude sve do kraja uredu 🍀🍀🥰🥰
Ja sam mali je rec tuzna dobila sam M 22 dc 🤦♀️ tsh mi je otisa gore a bija je savršen muzu spermiogram nije najbolji ahh…03.12 imamo konzultacije u Splitu pa cemo vidit sta i kako dalje.. evo slike nalaza mojih i od muza
https://ibb.co/WGxYVj1
https://ibb.co/34tPTHJ
https://ibb.co/sH6W5YR
Sretno svim curkama koje danas imaju nesto 🍀🍀🍀❤️
Tsh trebas hitno snizit jer mora bit ispod 2 za MPO TESTOSTERON ti je isto visok.Javi se ginekologici i vidi kako ti spustit.😔
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Ellenikako da te uspijem citirat na komentar, meni stalno šteka forum 😂
Ja sam ogtt radila prošli tjedan, bila sam u panici da neću uspit s obzirom na želudac koji je nikakav, al na kraju nije bilo strašno.
Malo je fuj toliko slatkog nataste i par puta me je smucilo, al sila sam ispred dz da sam na zraku i rekli su da smim par gutljajeva obične vode popit pa jesam da malo ubijem okus. Ne smi se baš šetat da nalaz bude vjerodostojan. Sve je i Asli vec rekla.
Ugl. da se izdržat, možeš ti to 💪
Hvala ti, odlučila sam da idem ipak sutra a ne u srijedu. Neda mi se više čekati i brinuti oko toga 😁
Evo cure moje bila sam i preživjela. Nije bilo tako strašno kad sam bila tamo ali kad sam dobila rezultate mi je pozlilo...🤣 imam povišeni šećer i sutra moram na Vuk Vrhovac i laganini na dijetu... i inače se zdravo hranim i ne pretjerujem sa slatkim ali kaže sestra da to nema veze, pa ne znam šta onda ima... 😑
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
hej curke evo sam dobila sve nalaze koji smo radili🤦♀️
Zao mi je radi ruznih vijesti drzite se šaljem jedan veliki zagrljaj😥🥰
Cestitam curama na pozitivnum betama da bude sve do kraja uredu 🍀🍀🥰🥰
Ja sam mali je rec tuzna dobila sam M 22 dc 🤦♀️ tsh mi je otisa gore a bija je savršen muzu spermiogram nije najbolji ahh…03.12 imamo konzultacije u Splitu pa cemo vidit sta i kako dalje.. evo slike nalaza mojih i od muza
https://ibb.co/WGxYVj1
https://ibb.co/34tPTHJ
https://ibb.co/sH6W5YR
Sretno svim curkama koje danas imaju nesto 🍀🍀🍀❤️
Tsh trebas hitno snizit jer mora bit ispod 2 za MPO TESTOSTERON ti je isto visok.Javi se ginekologici i vidi kako ti spustit.😔
Meni je bio 2,8 pa nisu radili probleme 🤷🏽♀️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ellenikako da te uspijem citirat na komentar, meni stalno šteka forum 😂
Ja sam ogtt radila prošli tjedan, bila sam u panici da neću uspit s obzirom na želudac koji je nikakav, al na kraju nije bilo strašno.
Malo je fuj toliko slatkog nataste i par puta me je smucilo, al sila sam ispred dz da sam na zraku i rekli su da smim par gutljajeva obične vode popit pa jesam da malo ubijem okus. Ne smi se baš šetat da nalaz bude vjerodostojan. Sve je i Asli vec rekla.
Ugl. da se izdržat, možeš ti to 💪
Hvala ti, odlučila sam da idem ipak sutra a ne u srijedu. Neda mi se više čekati i brinuti oko toga 😁
Evo cure moje bila sam i preživjela. Nije bilo tako strašno kad sam bila tamo ali kad sam dobila rezultate mi je pozlilo…🤣 imam povišeni šećer i sutra moram na Vuk Vrhovac i laganini na dijetu… i inače se zdravo hranim i ne pretjerujem sa slatkim ali kaže sestra da to nema veze, pa ne znam šta onda ima… 😑
To ti je kad gušteraca ne proizvodi dovoljno inzulina..jel ti jako povišen ili?
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji