Tina U poliklinici ivf javis rez nakon dvije bete (ili mozes i prvu pa oni vele ponovite za dva dana i javite). I onda se dog za uzv. Meni je bio na 6+1. Bude na otprilike 5tt ili pocetkom 6tt. Nama je taman padao Uskrs i godisnji pa smo tek s 6+1. Jos uvijek idem tam (nije da me netko tjera), a sad sam 10 tt.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Jasmine95 Kako to da si radila nifty, a ne panoramu s obzirom na to da nosis blizance?
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Ribic hvala za info…pitam jel sam iz Osijeka…
Na bolovanju sam od transfera jer imam fizički posao,pa moram vidjeti hoće mi sic gin htjeti dati bolovanje do UZV.Kako ja već sve planiram,a nisam ni betu još izvadila.😂😂😂
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Darliv sretno!!! odlično da su na kraju toliko smrznuli 🔝
Roxy, Emma, Aries, Stela ljubim vas ❤️❤️❤️❤️
Monkica super vijest, nek nam je Viktor živ i zdrav ❤️ Danas je 7 dc, a krvarila sam do nedjelje još od histeroskopije pa se ni endo nije još imao kad zadebljati. Sve će to biti super ❤️
ribic znam da je nešto bilo s tim folikulima, ali potpisujem sad bliziće na pet folikula 😁🤭
ma2013 odlične vijesti! baš mi je drago da sve napreduje i hvala na prašini 🤩
Jasmine također lijepe vijesti! ❤️❤️
linda baš ti hvala na podijeljenom iskustvu, naravno, trebaju bar dvije, sad za ET i za bracu ili seku 😁🤭 i meni se čini da je bitno da su ujednačeni, nek samo rastu tako dalje 💪
------
Puse svima ostalima, nekako mi se čini da je malo cura u postupku stimulacije trenutno, osim cura za FET, ima koga da se pratimo pa mi je promaklo?
Znam da bi Garawa sutra trebala na punkciju ako sam dobro upamtila, sretno! 🥰
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Tina A gle, pitaj odmah svog ginica. Pa ak nece dat da ti u poliklinici ivf daju neki “papir” gdje predlazu mirovanje. Onda znaju neki soc ginici popustiti. Al drzim fige da ce soc imati razumijevanja s obzirom na ivf i fizicki posao.
Aurora Jos malo 😀💪
Monikica super za pregled 😀
Rainbow Bitno da su ujednaceni, a to ti jesu! A da, nama su to bile jedine dvije oplodene bez fragmenata i evo oboje se primilo 😂 Al ja sam imala i tak osjecaj jer mislim da nemam problem s implantancijom vec s kvalitetom. Jer sva tri puta realno ostalo trudna (blighted i biokemijska) prije. Tak da doslo je do implantacije … Al treba ulovit kvalitetne stanice. Da se razumijemo, i dalje me strah uzv, panorame i dalje….
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Večer ,žene. Umorna sam i teško mi je svaki dan popratiti sve poruke. Ali spašava me što imam puni posla ovih dana do bete da ne mislim na nju. Danas je test bio još malo tamniji. Ne želi mi se učitati fotka,a nema ni veze 😂
Aries hvala ti, i tebi sretno do kraja s tvojom curicom 😘
Stela 😘🤞
Rainbow_hope ima još vremena da se sve dođe na svoje🤞😘
Monkica 😍😍😍super
Darliv držim 🤞 za dobru betu
Ma2013 😍😍😍
Jasmine 😍😍😍
Emma danas dobro, hvala puno na pitanju 😘čekam, ali nestrpljivo 😂
Tina0409 sretno💪😘
I svim curama sretno sutra i do kraja tjedna. Laku noć ☺️
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
TinaA gle, pitaj odmah svog ginica. Pa ak nece dat da ti u poliklinici ivf daju neki “papir” gdje predlazu mirovanje. Onda znaju neki soc ginici popustiti. Al drzim fige da ce soc imati razumijevanja s obzirom na ivf i fizicki posao.
AuroraJos malo 😀💪
Monikicasuper za pregled 😀
RainbowBitno da su ujednaceni, a to ti jesu! A da, nama su to bile jedine dvije oplodene bez fragmenata i evo oboje se primilo 😂 Al ja sam imala i tak osjecaj jer mislim da nemam problem s implantancijom vec s kvalitetom. Jer sva tri puta realno ostalo trudna (blighted i biokemijska) prije. Tak da doslo je do implantacije … Al treba ulovit kvalitetne stanice. Da se razumijemo, i dalje me strah uzv, panorame i dalje….
Da, kod nas su lijepi zametci, ali je problem implantacija, nadam se da smo sad to s histero i terapijom nakon riješili. Kaže mi bioenergetičarka da je maternica još malo uspavana, ali da misli da će do sljedećeg tjedna i to riješiti 💪
Normalno je da te strah, kaže Gordon u Mindful IVF aplikaciji da mu doslovno sve pacijentice počnu paničariti 5 minuta nakon pozitivnog testa. Mislim da sve mi ovdje nakon svega što prođemo jednostavno teško možemo imati bezbrižnu i opuštenu trudnoću. Već je velika stvar da imate srčeka, to je znak da su to mali borci i sigurna sam da je ovaj put vaša sreća tu ❤️ Kad ti bude teško i panika, samo nam se požali, mislim da sve tu to razumijemo 🤗
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Rainbow A da, svatko ima nesto od problema jer inace ne bi bili tu. Netko implantaciju, netko kvalitetu i sl. Bitno je da dodemo do naseg cilja, a to su zdrava i rodena djecica 💪 Ja sam ok i pokusavam previse ne razbijat glavu (jer nemam utjecaja) ali naravno kako se svaki uzv blizu tako krece nervoza. Al dobro, kako smo sve izgurale budemo i to - to je nas put…
Avocado Kad smo kod uzv - sretno sutra draga 😘😘
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Pozdrav cure, na ovoj temi sam nova.
Da li mi mozete reci koje imate iskustva, koliko puta vam je ginekolog predlagao ciljane odnose sa stopericom prije nego je predlozio inseminaciju.
Posto sam ja zadnji ciklus uzela stopericu i bilo je neuspjesno, ali 1 put smo probali na taj nacin. Sada ginekolog vec predlaze inseminaciju.
I ko je bio na inseminaciji da li moze napisati neko iskustvo...
Hvala
🙍♀️33
🙎♂️33
💞9mj 2020
Folna kiselina
Femisan A kapi
Sok cikle
Papa test 3/2021✅
Spermiogram 5/2021✅
Brisevi 9/21✅
SonoHSG✅
Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)
Brisevi-izolirana ureaplasma✅
-tablete bromergon
-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)
Vekolina mislim da moras otici na HZZO i vidjeti sta sta ti priznaju. Imas na fejsu grupu IVF Prag, tako nekako pa vidi. Sretno 🍀
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji