Ivy19, držim fige da sve bude ok, dobro da se krvarenje stišalo i da su vidjeli odjek hematoma, pa barem znaš od čega je. Sigurno će sve biti dobro ❤️
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
29.8.'22 rodila se Elena 😊
Pozdrav cure, nisam se javljala zadnja dva mjeseca, uzela sam malo predaha nakon zadnjeg IVF i uzivala na GO. Pokusala sam nadoknaditi u nazad... Puno novih cura... Sve vas pozdravljam. "Stare" trudnice lijepo je vidjeti da su se komplikacije smirile i da trudnoce lijepo i skolski napreduju, a "novima" cestitam i zelim sto mirniju trudnocu 😊🍀
Anci drago mi je da si uzela malo vremena za sebe i da ces ovo ljeto se malo opustiti i uzivati, sigurna sam nakon toga da ces dobiti svoje klupko srece (ili prirodno ili ako se odlucite vratiti IVF-u) ... 🥰
Malamu bas mi je zao sto prolazis kroz sve, kako su cure rekle napravi svu obradu, nadam se da ces naci uzrok spontanih i da ce se moci uspjesno rijesiti. Nisi zakazala kao zena, dapace, potrebno je biti snazna i jaka zena za prolaziti sve to ❤️
'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️
Ja sam od jucer u soku i panici. Naime, nakon zadnjeg IVF-a, kasnila mi je menstruacija, mislila sam da je od stimulacije jer mi je i nakon vanmaternicne IVF-a kasnila. I tako nakon nekih 5 dana napravila test i pozitivan, nakon toliko vremena uspjeli prirodno ostvariti trudnocu, beta uredno raste. Isla na UZV jer sam malo smedarila s 5 tjedana da iskljucim vnm i vidjela se gv u uterusu. I tako, dan po dan, jucer amenoreje 7+0, trebao biti UZV da vidimo otkucaje, kad ono dva ❤️❤️ (a nije bilo naznake drugog 4 dana prije na UZV), ali jednojajcani blizanci (momo). Odmah me uhvatila panika zbog svih komplikacija... A doktor je samo rekao visokorizicna trudnoca, mirovanje... Od jucer citam po internetu i jos mi je teze... Visoka sam samo 160 cm... Imam MS i bez terapije sam neko vrijeme, trebala sam krenuti s novim lijekom, ali sada uz mirovanje i tko zna sto ne mogu odlaziti u drugi grad jednom mjesečno na infuzije... Uglavnom, u panici sam...
Inace, imam mali hematom. Imala sam grceve kao da cu dobiti menzes prosli tjedan i nekoliko dana kasnije malo svjeze krvi, ali to se nije ponavljalo. Tako da Nanaj pritisak je normalan, moramo ici dan po dan...
Znam da s obzirom da je prirodna trudnoca vise ne spadam pod ovaj thread, ali evo, trebalo mi je malo utjehe i da ce sve biti u redu jer sam bas u soku i statistika je... Je li bilo cura kojima se mozda i u IVF-u dogodilo da se jedna stanica podijelila (rijetko je, ali moguce), je li sve bilo u redu? Hvala vam na citanju ❤️
'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️
IvyDvije si vracala? Drzimo onda fige da ta jedna bude sigurna 🤞 Drzi se 😘😘😘
Da 2 blastice,i ja se nadam da 1 sigurna🙂...hvala,budem...mirujem kao i dosada,na bolovanju sam od transfera....
👱🏻35-sve ok
👱🏻♀️35-PCOS,mala kilaža,nizak secer,nesp.neplodnost🤷🏻♀️
2014 u mpo vode
2015,2016 AIH-❌
1.IVF "17-18 oocita-4 blastice
11.17.stim.FET-2 blastice❌
05.18.prirodni FET-2 blastice,beta 1265,decko
2.IVF "21.-15 oocita-6 blastica,hiper,5 dana bolnice
02.21-stim.FET,2 blastice,spontani 5tj
09.21-stim.FET,2 blastice❌
04.22.-stim.FET,2 blastice,💔💔10tj.
3.IVF "23-15oocita - 6 blastica,blagi hiper
3xstim.FET❌
04.24.-FET uz Femaru⏳
Ivy drago mi je da je krvarenje stalo i da je sve ok za sad, drzim fige za dalje ❤️
Linda86 cestitam na dvijcekima. Znam da cu ti dati glupi svajet kojeg se ni ja ne predrzavam ali nemoj citati gluposti po internetu jer je poslje samo gore i jos si vise u strahu to ja sebi svaki dan radim pa imam panicne napadaje 50 puta dnevno 🤦🏻♀️ Sve super napreduje miruj i uzivaj sa svojim mrvicama, bit ce to sve ok ❤️
Ja sam zvala svoju kliniku radi tog pritiska jer ja od bola/pritiska ne znam vise ni sama nisam mogla ni lec ni stat, rekli su da sve to moze biti normalno, da popijem normabel od 2 mg da se maternica malo smiri i dok nema krvarenja sve je ok. Nadam se da je stvarno sve ok, sad me je popustilo, tu i tamo me zna uhaviti tipa dok idem na wc, ali brzo propusti. Samo se nadam da je sa bebom sve ok 🙏🏼
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Ja sam od jucer u soku i panici. Naime, nakon zadnjeg IVF-a, kasnila mi je menstruacija, mislila sam da je od stimulacije jer mi je i nakon vanmaternicne IVF-a kasnila. I tako nakon nekih 5 dana napravila test i pozitivan, nakon toliko vremena uspjeli prirodno ostvariti trudnocu, beta uredno raste. Isla na UZV jer sam malo smedarila s 5 tjedana da iskljucim vnm i vidjela se gv u uterusu. I tako, dan po dan, jucer amenoreje 7+0, trebao biti UZV da vidimo otkucaje, kad ono dva ❤️❤️ (a nije bilo naznake drugog 4 dana prije na UZV), ali jednojajcani blizanci (momo). Odmah me uhvatila panika zbog svih komplikacija… A doktor je samo rekao visokorizicna trudnoca, mirovanje… Od jucer citam po internetu i jos mi je teze… Visoka sam samo 160 cm… Imam MS i bez terapije sam neko vrijeme, trebala sam krenuti s novim lijekom, ali sada uz mirovanje i tko zna sto ne mogu odlaziti u drugi grad jednom mjesečno na infuzije… Uglavnom, u panici sam…
Inace, imam mali hematom. Imala sam grceve kao da cu dobiti menzes prosli tjedan i nekoliko dana kasnije malo svjeze krvi, ali to se nije ponavljalo. Tako da Nanaj pritisak je normalan, moramo ici dan po dan…
Znam da s obzirom da je prirodna trudnoca vise ne spadam pod ovaj thread, ali evo, trebalo mi je malo utjehe i da ce sve biti u redu jer sam bas u soku i statistika je… Je li bilo cura kojima se mozda i u IVF-u dogodilo da se jedna stanica podijelila (rijetko je, ali moguce), je li sve bilo u redu? Hvala vam na citanju ❤️
Draga cestitam najprije! 💕🍀 Uvijek mogu nastati komplikacije, probaj ne citati i radovati sto je ovako uspijelo. I meni uvijek kenjkaju jer sam 154cm ali to nista ne znaci. Samo polako pregled za pregledom bit ce sve ok ❤️
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Radili su mi anomaly scan,beba odgovara 24+3tt. A ja sam danas 23tt.
Sve je odlicno cura je potvrdena opet i svi organi su se razvili usna je kako mora bit Julia je velika beba💗🎀
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Malamu jako mi je zao, odtuguj imas na to pravo. Samo nikad se za nista ne optuzuj, nitko od nas ovo nije trazio i kao sto je netko rekao samo si govori koliko si hrabra. 🦁 Obvezno odradi sve pretrage. Pusa 🌈
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Cure, jel zna koja koje su optimalne vrijednosti E2 i progesterona tjedan dana nakon transfera?
Postat cu doktor od ovoliko istraživanja, ali ako sam dobro bila nasla, prog bi trebao biti 10-20 ng/ml a estrogen isto ne prevelik.
Uglavnom, moja klinika radi testiranje lutalne faze i prosli tj su me nazvali samo kao da kazu kako su nalazi u redu.
Danas sam opet bila tamo i pitala da mi recu tocne vrijednosti, kad ono Progesteron 62ng/ml a estrogen 2000 pmol/l
Da li ovo ikome djeluje normalno osim njima?
° 18.05. -pozitivna beta :)))
° 04.05. transfer 2. dan (mini ICSI) .
....
° 2021 - Nizak AMH ; mm:teratospermia
Cure, jel zna koja koje su optimalne vrijednosti E2 i progesterona tjedan dana nakon transfera?
Postat cu doktor od ovoliko istraživanja, ali ako sam dobro bila nasla, prog bi trebao biti 10-20 ng/ml a estrogen isto ne prevelik.
Uglavnom, moja klinika radi testiranje lutalne faze i prosli tj su me nazvali samo kao da kazu kako su nalazi u redu.
Danas sam opet bila tamo i pitala da mi recu tocne vrijednosti, kad ono Progesteron 62ng/ml a estrogen 2000 pmol/l
Da li ovo ikome djeluje normalno osim njima?
Za progesteron mi se čini normalno, pa nakon transfera obično daju da se uzima progesteron dodatno. Moj je u lutealnoj fazi bio 90 ng/ml kad nije bilo trudnoće, a nakon transfera je moguća i implantacija, pa to može povisiti razinu.
Rečeno mi je da je bolje da je progesteron viši nego niži, tj.da ne postoji gornja granica 🤷
Za estrogen se manje razumijem, ali teško je reći što se događa u tijelu nakon transfera, pogotovo ako je bio stimulirani ciklus.
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
29.8.'22 rodila se Elena 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji