Hvala Vam cure na podršci, mislim morala sam se iskukakzi Vama jer koliko god htio ni MM me nemoze razumijeti u potpunosti iako je i njemu teško vidim po njemu. Al muško ko muško valjda mora biti jak…
Neznam ko me šta pitao na kraju, u braku smo već 6 godina i svaki put kad se zainatim i odlučim tražiti uputnicu za dalje ostanem trudna, nemam trombofiliju, nalaze još nisam vidjela al mi je dao tablete za štitnjaču…
Pijem svi terapiju jer imam osjećaj da ginekolog misli da je samo kasna ovulacija… ne krvarim al mislim da je to od duphastona, ako ima tko pametniji nek mi kaže…
I još jedno pitanje… cure koliko bi koštalo da sve radim privatno? I postoji li kakva klinika u RH ili okolini da odem pa ako treba i 10 dana da mi naprave sve pretrage? Neznam vse dali da se fokusiram na KBC Osijek ili da idem dalje…
Hvala od srca i vama i curama koje su se javile u dm❤️🍀
naravno za to smo tu..ponajprije podrška🤗...vjerujem da ti je trenutno teško ali ja bih na tvome mjestu napravila apsolutno sve pretrage a tek onda išla na trudnoću nakon svega što si prošla...sretno✨🍀😘
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Ivy dragq bit ce sve ok drzi mi se i molim za vas🙏❤️
Malamusve te razumim i znam kako je proslq sam dva sponta i jedan prislan porod sami moras biti hrabra i dalje se boriti🙏💪
Cure drage ja jucer na poslu ukocilo me kraljeznica na hitnu tri inekcije 😭bad ajme evo lezim nemogu se pomaknit🤦a tri puta operirana di nece bolit a dizala na poslu tesko na bolovanju sam sada🤷
Svima sa ljepim vijestima svu srecu zelim🙏❤️
Mohim cekalicama samo strpljivo🙏❤️
Trudnice moje mamice nase ❤️
Ja za Makedoniju sam se cula sa jednom kinikom cekamo nalaze hormona da im posaljem nedavno vadila.
A privatno ceme doci 3,4 iljade eura
A rade sa zdrastvom ali pitanje je oce li moje Hrvatsko pokrivat njihovo
Sve to sada moram provjeriti
Ginekolog mi je rekao da nema veze sta nemam postupaka više
Jer ako u nas to nema da moja drzava mora snosit trošak zato sto nemamo to u nas.
Pa cu sve to vidjeti?
Malo sam zamantana jutros opet na inekcije ledja ubijaju ali proce🙏 brzo nadam se
Znam da je bila prica po forumu da hzzo pokriva troskove pgd-a samo za to ima opravdani razlog kao neuredan kariogram. U svakom slučaju želim ti svu sreću🤍🤍🤍🤍🤍
Rekao mi je doktor ima i to jer mi je bila ta druga trudnoca Edwars sindrom trisomija 18 i sas zadnje paracijalna mola a kod prve trudnic isto nagine taj ph57 mole
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Michael❤️😊😍
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Curke moj pregled prošao ok, nema naznaka još uvijek da se nešto pokreće.. javim vam se kad bude.. ;)
Ribić kikirikači su ti premedeni.. samo neka sve bude dobro do kraja, a baš imam osjećaj da bude..🥰🥰
Michele čestitam i tebi na plusiću. Neka sve bude dobro..🤞🤞
Svima koje tek čekaju postupke želim puno strpljenja i ne gubite nadu curke.. doći će vaše 🌈🌈🍀🍀😘
A trudnicama samo nek je mirno do kraja i uživajte u ovih 9 mjeseci.. meni je baš proletilo. Idem napraviti zadnje pripreme po stanu jer evo mogla bi moja štruca svaki tren..🤭😘
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Cure ja imam osjecaj onaj isti kao kad trebam dobiti… pa kak vi ovo cekanje izdrzavate 🙀
Jel imaju ostale cekalice kakve simptome?
Cure ja imam osjecaj onaj isti kao kad trebam dobiti… pa kak vi ovo cekanje izdrzavate 🙀
Jel imaju ostale cekalice kakve simptome?
U mom slučaju trebalo mi je malo više od jednog desetljeća treniranja mojih živaca. Ovaj chill mode nije došao preko noći 😂🤣🤷.
Simptomi mogu i ne moraju biti..ja sam sve verzije odradila..jednostavno nema pravila i nikad nisi siguran...do zapravo samog nalaza.
Ja evo prijavljujem danas laganu glavobolju koju imam od jucer popodne...i bolne 🧿🧿..koje isto tako mogu biti rezultat stimuliranog postupka🤷🥳. A "Down there" je vječno neki party..ne umiruje se..isti feeling kao u pms-u...
4dnt mi je😊
To be continued🤗🤪....
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Cure,
Šta mislite kad mogu najranije raditi test?
Tko će dočekati betu.🤦🏼♀️
Danas 4dnt 2 blastice.
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Cure,
Šta mislite kad mogu najranije raditi test?
Tko će dočekati betu.🤦🏼♀️
Danas 4dnt 2 blastice.
Ja bi na blaste vec od 6..7 dana pocela piškati testove🤓
Kako si danas?
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
michelle divnooo 🥰 čestitam! kad je iduci uzv?
Mala_mu žao mi je 😞 slazem se sa curama. A na 4 spontana ti i svaki ginekolog mora dati uputnice za daljnje pretrage. Nadam se da cete naci uzrok 🤞😘
MakiST to ti je uzv za fet ili? Sretnooo 😘
Amelie 🥰 uziva ona unutra 🙊 imas dogovoren iduci uzv ili cekas da se pokrene? 🤞🤸♀️
Tina0409 8dnt blastica bi trebala pokazati sjenu. Neki imaju sjene i ranije, ali ako ces ranije piskiti budi spremna da mozda ne pokaze sjenu 🤞
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Emma05 dobro sam.Stalno osjecam neki pritisak dolje,i uhvatio me neki umor.😏
To može biti i od vremena.ovo čekanje izludi čovjeka.🤦🏼♀️
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Sortiraj odgovore
Najstariji