Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ⭐ Miss_Ivy ⭐
    17. Svibanj 2022. 10:54

Believer na žalost, čini mi se da nisi naletila na dobrog doktora. Nadam se da će ti se javiti neka cura s foruma koja zna malo više nego ja. Recimo Petrova je ok, ali ja ti  ne znam preporučiti doktora tamo, svoju ti svakako ne bih preporučila. Što se tiče progesterona, vadi se 7 dana od ovulacije, i ti si u pravu. Ja sam ga jednom vadila 21 dc, pa sam morala ponavljati. Meni su isto ovulacije bile kasnije 17-18 dan, i išla sam na folikulimetrije u petrovoj, kad su utvrdili ovulaciju, 7 dana nakon sam išla vaditi i bio je tek tada u redu. Na sv. Duhu mi se čini da sigurno brže dobiješ termin nego u Petrovoj. Možda se javi neka cura s preporukom za doktora na sv. Duhu.
    Svakako napravi sve što možeš prije konzultacija, prije ćeš dobiti termin. One su nevezane za ciklus.
    Michelle čestitaaaaaaaaam 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

⭐ Miss_Ivy ⭐
    17. Svibanj 2022. 11:36

Avocado

Sretno svima danas 🍀🍀
    Michelle čestitam 🥰🥰🥰🥳🥳
    Jel koja od vas vadila krv za rani kombinirani u Petrovoj? Kako to ide, jel se treba naručiti?

Treba se naručiti. Ja sam se naručivali na mail : predbcud@kbc-zagreb.hr, napišeš ime i prezime, OIB, MBO i datum zadnje menstruacije. 

👩 40 👨 39

⭐ Miss_Ivy ⭐
    17. Svibanj 2022. 12:21

Avocado ja sam se naručila, ali sam morala otkazati, više se ne sjećam zašto. Ali znam da mi je frendica kod svog ginekologa napravila uzv i on joj je rekao da sutra odmah ide u petrovu na vađenje krvi za kombinirani (pretpostavljam da za vađenje ne treba narudžba), tako da može se, ali ne znam koliki razmak dana smije biti. Čekaj da se Stela javi s brojem telefona pa ih pitaj 😀

👩 40 👨 39

Hope33
    17. Svibanj 2022. 12:22

Ivy19

NanaJ

Ivy19

Jutro svima!Sretno ako dns netko ima nesto!
    Od jucer nakon pregleda,jos krvarenje sa 3 velika ugruska,tokom noci par kapi samo,trenutno nista!Na pregledu gestacijska 6.5mm(jucer 5mm) s pocetnom zumancanom 1.2mm(jucer je nije bilo)!!Strogo mirovanje,utrice da pijem i dalje i sutra da odem u Petrovu po terminu za prvi uzv.Razlog ovolikog krvarenja nije dr.rekla…betu nisam vadila ponovo…
    Dal je kojoj mozda bilo ovako,a da sve bilo ok??🙏🏻🙏🏻

Hej zao mi je, znam kako ti je. Ja sam ti imala takav izljev prije 2 tjedna, mislila sam da je gotovo, ali evo bebica je za sada ok nasli su mi tada hematom 25 mm i od tud je bio moj izljev. Terapija duphaston 2 ujutro 4 popodne 2 navecer uz 2 puta estrofen isto tako mirovanje. Ja vise nisam hvala bogu imala izljeve iako me je dr upozorio sa bi moglo biti i da je cak bolje da se to cijedi van nego da se skupalja i stisce bebicu. Ja jos uvijek tu i tamo smedarim ali ne panicarim jer vjerujem da se hematom cijedi a i na zadnjem uzv beba je pretasla hematom i svi smo optimisticni a i sami hematom se smanjio i poceo formirati. Znam da ti je tesko, ali odmaraj pogotovo ako mozes na lijevom boku i naravno u slucaju opet takvog krvarenja pravac hitna, ali bit ce to sve ok 🙏🏼 Saljem ti zagrljaj i puse 😘

Hvala ti na podjeli iskustva…meni neznaju od kud toliko krvarenje i ugrusci veliki kao pola jajeta,uzas za vidjet,bolova nemam…terapija mi ostala ista svakih 8h utruci,3 ujutro,2 pop,3 navecer,s tim da ih pijem,plus estrofem 3x1…sutra Petrova,ipak su oni spec.za to…javim sta oni rekli,do tad mirovanje strogo…saljem i ja tebi veliki🤗 ,puseki

Meni je isto bilo krvarenje, doduse ne ugrusci, obicno se dogodi kad se formira posteljica, izgleda jako cesta pojava u mpo trudnocama, s tim da je meni smedarenje trajalo sve do 13 tj....strogo mirovanje i glavu gore, bit ce sve ok😀

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

• ribic
    17. Svibanj 2022. 12:30

Michelle Cestittaaaaaam❤️

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    17. Svibanj 2022. 12:40

Ivy dragq bit ce sve ok drzi mi se i molim za vas🙏❤️
    Malamu sve te razumim i znam kako je proslq sam dva sponta i jedan prislan porod sami moras biti hrabra i dalje se boriti🙏💪
    Cure drage ja jucer na poslu ukocilo me kraljeznica na hitnu tri inekcije 😭bad ajme evo lezim nemogu se pomaknit🤦a tri puta operirana di nece bolit a dizala na poslu tesko na bolovanju sam sada🤷
    Svima sa ljepim vijestima svu srecu zelim🙏❤️
    Mohim cekalicama samo strpljivo🙏❤️
    Trudnice moje mamice nase ❤️
    Ja za Makedoniju sam se cula sa jednom kinikom cekamo nalaze hormona da im posaljem nedavno vadila.
    A privatno ceme doci 3,4 iljade eura
    A rade sa zdrastvom ali pitanje je oce li moje Hrvatsko pokrivat njihovo
    Sve to sada moram provjeriti
    Ginekolog mi je rekao da nema veze sta nemam postupaka više
    Jer ako u nas to nema da moja drzava mora snosit trošak zato sto nemamo to u nas.
    Pa cu sve to vidjeti?
    Malo sam zamantana jutros opet na inekcije ledja ubijaju ali proce🙏 brzo nadam se

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Panda.
    17. Svibanj 2022. 12:45

Danas sam baš u poslu pa nikako javiti da na kraju imam 3 🐧. Baš ste me nasmijale i hvala na podršci. ❤️ 
    Bilo je skoro 5, ali otpale su lošije. Ja sam zadovoljna ako su to te prave. Ne znam koliko u prosjeku i preživi do tog 5.dana. Bit će barem za 3 FET-a. Samo pozitivne misli. ❤️🥰
    Nisam stigla sve pročitati pa šaljem svima pozdrave i sretno ko što ima! 😘😘😘

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

Stela_M
    17. Svibanj 2022. 12:49

Panda bila sam blizu 😁 obično sad možeš odahnuti i čekamo 7 mj 🤗❤️🥰🥰
    Michelle čestitam 🥳🥳🤗🥰
    Mis Ivy hahahah je si me nasmijala 🤣🤣🤣 evo Avocado broj dole od labosa 01 4604 685 nazovi ih pa ćeš sve saznati tako ti je lakše 🤗❤️
    MakiSt bem mu više taj Tsh 🤞🤞🤞🤞 da se spusti 🤗❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• EvaEva
    17. Svibanj 2022. 13:37

Believer

⭐ Miss_Ivy ⭐

Believer na žalost, čini mi se da nisi naletila na dobrog doktora. Nadam se da će ti se javiti neka cura s foruma koja zna malo više nego ja. Recimo Petrova je ok, ali ja ti ne znam preporučiti doktora tamo, svoju ti svakako ne bih preporučila. Što se tiče progesterona, vadi se 7 dana od ovulacije, i ti si u pravu. Ja sam ga jednom vadila 21 dc, pa sam morala ponavljati. Meni su isto ovulacije bile kasnije 17-18 dan, i išla sam na folikulimetrije u petrovoj, kad su utvrdili ovulaciju, 7 dana nakon sam išla vaditi i bio je tek tada u redu. Na sv. Duhu mi se čini da sigurno brže dobiješ termin nego u Petrovoj. Možda se javi neka cura s preporukom za doktora na sv. Duhu.
    Svakako napravi sve što možeš prije konzultacija, prije ćeš dobiti termin. One su nevezane za ciklus.
    Michelle čestitaaaaaaaaam

Hvala ti puno.. nisam jos vadila progesteron, danas mi je 18.dc, smajlic je jos uvijek na cb digitalnom i O ocekujem danas, sutra najkasnije.. jucer se na uzv vidio folikul koji treba puknuti, al on to nije ni mjerio niti ista, nego je pricao kako neke zene idu na donaciju jajnih stanica i tako neke nebuloze nevezano uz mene 🙄 uopce ne znam jel bi ga onda vadila 21.dc jer nece biti dobar nalaz, pa na svoju ruku vadila onda kad mislim da treba? njemu to ionako nista ne znaci, a sebe bi postedila uzaludnog vadjenja krvi 🤔
    Takodjer, na homonima mi je jedna vrijednost bila mrvicu povisena, tocnije DHEAS, i na pitanje je li to mozda povezano s vitaminima koje sam pila do nedavno (nisam pila tjedan dana prije vadjenja krvi) u kojima ima DHA nije mi znao odgovoriti. Nisam u medicini i mozda to nema nikakve veze, ali sam prestala piti sve vitamine da slucajno ne bi bilo povezano, posto mi on to nije znao reci. Zna li koja od vas nesto o tome?

Ja ću se ubaciti pošto sam pila DHEA-u. DHA I DHEA su ti potpuno različite stvari. DHEA ti je hormon koji je poželjno piti ako je nivo tog hormona niži, a DHA je kiselina tj., sastojak omege. Nije povezano jedno s drugim 

👰34,
    🤵37,
    2 x vanmaternička,
    3/2022 - 1. IVF, ET 2 blastociste-biokemijska, 3 blastociste smrznute
    FET prirodni 13.7. 2 blastociste 👉 beta 25.7. 🤞🤞🤞 8.dpt - plus ko kuća 😂, 12. dpt beta 508👌, 15. dpt beta 2457
    8.8. UZV ❤️ i manji hematom
    Termin 2.4. I gestacijski dijabetes...

💜Medenko
    17. Svibanj 2022. 13:48

michelle

Cure, imam bebu, kuca srce! 💜🥰

Yessssss❣️❣️❣️

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.