Cure,
Danas mi embriolog prije FET-a rekla da je bas bila šokirana sto mi prvi transfer nije uspio,da je vratila 2 najbolja embrija.Danas je isto vratila 2 najbolja i rekla ako se sad ne uhvate da nećemo ići na FET dok ne napravim još neke dodatne pretrage (nešto je spominjala NK stanice).Jel zna netko nešto vise o tome?😏
Kako sam bila sva Uzbuđena nisam uspjela zapamtiti kakva je to pretraga
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Tina Ako se ne varam ako su pozitivne onda dobivas decortin da ti srusi imunitet. Makar, ti si ostala dva puta trudna (nazalost lose zavrsilo) tako da bih rekla da nije do toga ali ok. Nadam se da nece biti potrebne dodatne pretrage i da ce sad upaliti 😀
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Curke moj pregled prošao super.. zatvorena, posteljica super.. beba dobro.. kaže dr ma neće ona još 🙈😁🤭 Tak da se bacam na alternativne metode uskoro da ju ipak malo poguramo.. ne bih se htjela naći tamo u 41.tjednu pa da mi doktori rade presing kad će i spominju indukciju. Vidim da ima puno dobrih vijesti na forumu i svima čestitam.
Vidjela sam da spominjete probleme sa zatvorom.. u malo težim situacijama mi je Redovita prah pomagao jako, a sad održavam s mineralnom. Stvarno me čudi kako uz to što pijem željezo idem redovito ali ide🤭🙈
A Anči sam samo htjela reći hvala za sav trud i bodrenje svih inadam da ćeš se odmoriti i napuniti baterije i da će se sve posložiti baš kako treba i kako si želiš 😘❤️
Ne zuri se njoj 🙊 bitno da je sve u redu pa kad ona odluci uputit ce se 😊 kad imas dogovoren iduci pregled i kad?
Dokad si ti pikala heparin u stomak? Meni zadnjih par uboda bas pomodrilo. Mislim da je zato sto bas i vise nemam speka na stomaku. Mogu ili skroz bocno pikat ili u bedro, al nekak mi se cini jos rano za to 🙄
Ne znam ti točan tjedan kad sam prešla na bedra, ali tako nekako sam počela dobivati modrice i više nije bilo ni lako skupiti salo/kožu što kažeš i onda sam probala i skužila da je lakše i manje peče i sve. Svakako bočno pikaj u masno tkivo! Meni je najlakše sjedećki kad savinem nogu u koljenu i stavim je sa strane.. onda baš pogodim to masno tkivo (celulit haha) gdje uopće ne boli. Nekad si znam pogoditi neku kapilaricu pa bude mrvica krvi, ali ništa strašno.
Idući pregled je u utorak!;)
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Cure,
Danas mi embriolog prije FET-a rekla da je bas bila šokirana sto mi prvi transfer nije uspio,da je vratila 2 najbolja embrija.Danas je isto vratila 2 najbolja i rekla ako se sad ne uhvate da nećemo ići na FET dok ne napravim još neke dodatne pretrage (nešto je spominjala NK stanice).Jel zna netko nešto vise o tome?😏
Tina, jesi si li nakon missed imala kiretažu? Meni su na histero (na što smo se odlučili bez indikacija zbog 4 neuspjela transfera odličnih zametaka) našli kronični endometritis kao posljedicu kiretaže. Malo sam proučila, i to je posljedica u čak 20 % slučajeva, dakle svaka 5. žena nakon kiretaže to ima, nemaš nikakve simptome i ne može se dijagnosticirati nikako drugačije osim histeroskopijom.
U 90 % slučajeva riješi se dvostrukim antibiotikom i kortikosteroidima u 10 dana. A možeš se ovako patiti godinama, zametak se teško može implantirati na upaljenu sluznicu.
Petra ma ide ta cista do srijede, nema labavo!
Sretno pupicama!
Amelie sad više šetnje i gibanja i brzo stiže curka ❤️
Pusa svim trudnicama da vas ne nabrajam, čini mi se da vas je više nego nas na čekanju, što je odličan znak ❤️❤️❤️❤️❤️
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Cure,
Tina, jesi si li nakon missed imala kiretažu? Meni su na histero (na što smo se odlučili bez indikacija zbog 4 neuspjela transfera odličnih zametaka) našli kronični endometritis kao posljedicu kiretaže. Malo sam proučila, i to je posljedica u čak 20 % slučajeva, dakle svaka 5. žena nakon kiretaže to ima, nemaš nikakve simptome i ne može se dijagnosticirati nikako drugačije osim histeroskopijom.
U 90 % slučajeva riješi se dvostrukim antibiotikom i kortikosteroidima u 10 dana. A možeš se ovako patiti godinama, zametak se teško može implantirati na upaljenu sluznicu.
Sretno pupicama!
Pusa svim trudnicama da vas ne nabrajam, čini mi se da vas je više nego nas na čekanju, što je odličan znak ❤️❤️❤️❤️❤️
Nisam kiretirana.pričekati ćemo sada i vidjeti hoće se ovi uhvatiti.🙏🏻
Ako ne idemo dalje u nove pobjede
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
30.01.23. 👶🏼💖
Tina0409 jesi ti bila možda u IVF jucer?😊
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Emma05 daa..jesmo bile cimerice?😝
30.01.23. 👶🏼💖
Emma05 daa..jesmo bile cimerice?😝
Mislim da jesmo...ja sam desno ležala..krevet do zahoda😄🤗
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Cure,
Sretno pupicama!
Kako su dijagnosticirali taj hronicni endometritis, samo histeroskopijom ili su uzeli uzorak endometrija (biopsija, bris…)? Da li vec na osnovu izgleda endometrija posumnjaju na upalu pa uzmu uzorak ili su to uradili “za svaki slucaj”?
Meni je planirana histeroskopija za vrijeme aspiracije u junu mjesecu, imala sam dvije kiretaze, pise djagnosticka/terapijska ali se sad pitam, ukoliko ne bude bilo nikakvih promjena tipa prirsalica, polipa, zadebljanja, hoce li uopste uzorkovati endometrij…
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji