Od sada sam PUPO.🙏🏻🍀
Tina0409 također😃

💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️
Nanaj I mislila sam si da je podobnik zbog takvog uzv :) Tamo ces se kontrolirat?
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sunny 25.05. je beta.🙏🏻❤️
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Ajme da probam poloviti 🙈...
Angeleyes čestitam na odlicnom pregledu neki dan😍!
Jos su ga odradile Nanaj, Medenko, i Leptirek e pa žene čestitam vam svima od srca na lijepim vijestima sa pregleda❤️❤️❤️!
Darliv i Panda koke naše, nek se sve oplode🍀🤞❤️!
Tina pupo❤️! Navijam jako, najjače da se primi 🤞🍀❤️!
Rainbow 🤞 da ode i druga cista! Išš išš cista! Grlim ❤️!
Anči moja❤️… Svu sreću ovog svijeta vam želim❤️...
Hvala ti od srca na svemu❤️! Mi smo tu, i ako poželis javi se... Mislit ćemo na tebe i faliti ćes jako❤️...
Sunny , Ivy ❤️ za listu❤️...

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Sunny25.05. je beta.🙏🏻❤️
Pratimo se

💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️
NanajI mislila sam si da je podobnik zbog takvog uzv :) Tamo ces se kontrolirat?
Da, jer sam i inace isla tam i stvarno sam zadovoljna sam svime ☺️
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Pozdrav drage ženice 😊
Molim vas za pomoć.
Ugl. Krajem ovog mjeseca moramo zvati humanu reprodukciju u kbc Rijeka i da se narucimo na prve konzultacije. Molim vas ako tko zna. Koliko vremenski traje cijeli proces? Mislim dali se radi jako puno pretraga nakon konzultacija, koliko vremenski to sve traje? I dali ce se već nešto poduzimati na prvim konzultacijama? Hvala Vam puno na odgovorima
Ne znam kakva je situacija u Rijeci sto se tice guzvi i listi ali ti mogu opcenito za bolnice opisat. Obicno od prvih konzultacija do samog postupka prodje 3,4mj, zbog listi za lijekove. Na prve konzultacije ponesi sve pretrage koje imas i onda ces dobit popis sa ostatkom pretraga s kojim ides svom ginu po uputnice( papa,brisevi, hormoni, markeri ti i muz, su osnovne pretrage). Mozda ces trebat i prohodnost jajovoda obavit ako cete ici prvo na tempirane odnose. Dok cekas postupak obavljas pretrage, vecinom se to obavi u jednom, eventualno dva odlaska na vadjenje krvi. Ovisno o vasoj dijagnozi predlozit ce vam postupak koji je za vas, ( tempirani odnosi, inseminacija ili stimulirani IVF), to ces sve saznat na konzultacijama. Sam postupak traje od 2 dc pa do kraja ciklusa. Nadam se da sam ti pomogla 😊
Tina PUPO, nek se primi 🤞
Curke cestitke na UZVima i srcekima ❤❤
Hvala puno na odgovoru i pomocii. Puno ste mi pomogli,hvalaa vam i sretnoo
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2❄️
4/25- et- neuspjeli pokušaj
5/25- fet- uspjeli pokušaj nažalost završio spontanim u 6/25
9/25-fet
✨✨✨
Curke moj pregled prošao super.. zatvorena, posteljica super.. beba dobro.. kaže dr ma neće ona još 🙈😁🤭 Tak da se bacam na alternativne metode uskoro da ju ipak malo poguramo.. ne bih se htjela naći tamo u 41.tjednu pa da mi doktori rade presing kad će i spominju indukciju. Vidim da ima puno dobrih vijesti na forumu i svima čestitam.
Vidjela sam da spominjete probleme sa zatvorom.. u malo težim situacijama mi je Redovita prah pomagao jako, a sad održavam s mineralnom. Stvarno me čudi kako uz to što pijem željezo idem redovito ali ide🤭🙈
A Anči sam samo htjela reći hvala za sav trud i bodrenje svih i nadam da ćeš se odmoriti i napuniti baterije i da će se sve posložiti baš kako treba i kako si želiš 😘❤️
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Curke moj pregled prošao super.. zatvorena, posteljica super.. beba dobro.. kaže dr ma neće ona još 🙈😁🤭 Tak da se bacam na alternativne metode uskoro da ju ipak malo poguramo.. ne bih se htjela naći tamo u 41.tjednu pa da mi doktori rade presing kad će i spominju indukciju. Vidim da ima puno dobrih vijesti na forumu i svima čestitam.
Vidjela sam da spominjete probleme sa zatvorom.. u malo težim situacijama mi je Redovita prah pomagao jako, a sad održavam s mineralnom. Stvarno me čudi kako uz to što pijem željezo idem redovito ali ide🤭🙈
A Anči sam samo htjela reći hvala za sav trud i bodrenje svih inadam da ćeš se odmoriti i napuniti baterije i da će se sve posložiti baš kako treba i kako si želiš 😘❤️
Ne zuri se njoj 🙊 bitno da je sve u redu pa kad ona odluci uputit ce se 😊 kad imas dogovoren iduci pregled i kad?
Dokad si ti pikala heparin u stomak? Meni zadnjih par uboda bas pomodrilo. Mislim da je zato sto bas i vise nemam speka na stomaku. Mogu ili skroz bocno pikat ili u bedro, al nekak mi se cini jos rano za to 🙄
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Mi smo danas imali drugu inseminaciju pa se nadamo da će nam ovaj petak 13. ipak možda biti sretan.
Beta za dva tjedna

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji