Sve ste mi puno pomogle, bas su mi ti detalji trebali, hvala 😊 Ma o godisnjem/bolovanju sam razmisljala prvenstveno zato jer mi nije bas najzgodnije izlaziti sa posla svakih par dana u kratkom periodu. Za tako nesto bih ipak morala dati konkretnije objasnjenje, a ove intimne stvari bih rado zadrzala za sebe. Zato sam mislila to nekako pokriti sa bolovanjem ili godisnjim. Uz sve to, pocinjem raditi u 7h i moram izlaske nadoknaditi pa se dosta toga brzo skupi. A od Petrove do posla mi je 45 min. Morat cu to ocito prvo u svojoj glavi malo srediti, pa ce onda biti ok 😊
Steta sto se neke od tih stvari, npr. ultrazvukovi ne rade kod primarnog ginekologa...
👩 i 🧑 1982.
10/2022 Ovaleap, Orgalutran, Ovitrelle; 13 js, odgodjen transfer za 2 blastociste
Jutro svima!!Nakon 2 dana,msm da tamni🤞🏻🤞🏻
https://ibb.co/pfG598J
🙂🙂😍
Odlicna crta 💕
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Cure, beta mi je 895! Izvrnit cu se! 🙈🙈🙈🙈🙈
Danas je 11.dnt, vracena 2 petodnevna
👧35 🧑34 -oboje ✔
AIH 10/21- ⛔
1. IVF- 11/21
- 9js, 7 opl., 6❄, transfer 05.12., 1 blast 5.dan; beta 10dpt- 37.9 ⛔ biokem.
➡️FET 18.02.- dvije blaste 🐧🐧- beta 10dnt- 49, beta 12dnt- 27 ⛔ biokemijska
➡️ FET 21.04. 2 blaste 🐧🐧, beta 11dnt- 895, beta 13dnt- 3000, eta 17dnt- 22460 😍
1.UZV- 17.05. 🙏- imamo 💓🥰
2. UZV- 14.06. 🙏- qualified 180- stize djecak 💙
Pozdrav lavice. Nisam se javljala neko vrijeme. Imam pitanjce ako mi koja moze pomoci. Naime gdje u Zg mogu napraviti Pcr test na uputnicu prije aspiracije? Vjer cu se sama naruciti. Klinika po novome predlaze testiranje privatno. To ispadne puno skuplje nego da se testiras u bolnici negdje "bez uputnice". Ja ju imam u pripremi i planiram se naruciti sama samo ne znam gdje te da mi nalaz bude isti dan. Nisam iz Zagreba. Hvala puno na bilo kakvoj info. 😊🤗
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Pozdrav lavice. Nisam se javljala neko vrijeme. Imam pitanjce ako mi koja moze pomoci. Naime gdje u Zg mogu napraviti Pcr test na uputnicu prije aspiracije? Vjer cu se sama naruciti. Klinika po novome predlaze testiranje privatno. To ispadne puno skuplje nego da se testiras u bolnici negdje "bez uputnice". Ja ju imam u pripremi i planiram se naruciti sama samo ne znam gdje te da mi nalaz bude isti dan. Nisam iz Zagreba. Hvala puno na bilo kakvoj info. 😊🤗
NZJZ Andrija Stampar, na njihovim stranicana imas mail za narucivanje, objasnis u mailu situaciju doslovno, (da ne znas tocan dan asp zbog ciklusa i da ti treba nalaz isti dan,zaista i bude i izlaze u susret zbog termina), povratno dobijes odg sa uputama i onda taj isti mail pokazes pri dolasku na punkt za testiranje. Sretno 🤞
Puno hvala bas cu pogledati...👌🙏😊
Stiže nam baby E🩷👶
Cure, beta mi je 895! Izvrnit cu se! 🙈🙈🙈🙈🙈
Danas je 11.dnt, vracena 2 petodnevna
Cestitam 🌺
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
NZJZ Andrija Stampar, na njihovim stranicana imas mail za narucivanje, objasnis u mailu situaciju doslovno, (da ne znas tocan dan asp zbog ciklusa i da ti treba nalaz isti dan,zaista i bude i izlaze u susret zbog termina), povratno dobijes odg sa uputama i onda taj isti mail pokazes pri dolasku na punkt za testiranje. Sretno 🤞
Puno hvala bas cu pogledati…👌🙏😊
Ne znam gdje si u postupku ali Petrova te npr sama naruci na Rebro dan prije aspiracije (ukoliko zelis) i odmah si u 8 na redu. Pa mozda najbolje provjeriti s klinikom.
👩 1987. - AMH 10,38 pmol, hashimoto, 12/21 lpsc ex desni jajovod i veci dio jajnika, 🧑 1987. - normozoospermia
04/22 prvi IVF postupak, 225 Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle -> 4 🥚, sve oplođene 05/05/22 ET dvije blastice , 0 smrzlica, beta 0, 12/2022 spontana trudnoca ❤️, otp 18/08/2023 it's a boy!
Ne znam gdje si u postupku ali Petrova te npr sama naruci na Rebro dan prije aspiracije (ukoliko zelis) i odmah si u 8 na redu. Pa mozda najbolje provjeriti s klinikom.
Znam za Petrovu bili smo i tamo u postupcima. I da narucivali su nas oni. Sad smo u Ivf poliklinici ali jos nismo krenuli u postupak...nego sam cula da predlazu odraditi bris privatno u nekoj klinici/labu..cijena je oko 500kn po osobi. Racunam ako imam pravo na uputnicu..a imam ju.. da mogu i tako samo se nisam do sad sama narucivala i neznam kakve su "liste cekanja" u zg-u. Ne daje mi se jos 1000kn jos i za to😑🤷♀️
Stiže nam baby E🩷👶
Oba srčeka kucaju i sve je u mjerama 😀
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Znam za Petrovu bili smo i tamo u postupcima. I da narucivali su nas oni. Sad smo u Ivf poliklinici ali jos nismo krenuli u postupak…nego sam cula da predlazu odraditi bris privatno u nekoj klinici/labu..cijena je oko 500kn po osobi. Racunam ako imam pravo na uputnicu..a imam ju.. da mogu i tako samo se nisam do sad sama narucivala i neznam kakve su "liste cekanja" u zg-u. Ne daje mi se jos 1000kn jos i za to😑🤷♀️
Ma naravno. Inače uvijek možete od svog primarnog ginekologa zatražiti uputnicu za pcr zbog postupka i sami rezervirati termin za bris na nekoj od lokacija tako da telefonski objasnite. Za ovakvu situaciju to ne bi trebao biti problem. Čak sam ja za supruga u ono najgore vrijeme korone kad je bilo po 10.000 zaraženih stalno refreshala stranice za naručivanje u Zaprešiću/Rakitju i okolnim mjestima dok se ne bi pojavio slobodan termin jer ga je netko otkazao i uspjela rezervirati za sutradan iako je normalno čekanje testiranja bilo po 7-8 dana.
👩 1987. - AMH 10,38 pmol, hashimoto, 12/21 lpsc ex desni jajovod i veci dio jajnika, 🧑 1987. - normozoospermia
04/22 prvi IVF postupak, 225 Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle -> 4 🥚, sve oplođene 05/05/22 ET dvije blastice , 0 smrzlica, beta 0, 12/2022 spontana trudnoca ❤️, otp 18/08/2023 it's a boy!
Sortiraj odgovore
Najstariji