Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivana1903
    30. Travanj 2022. 18:34

Cure, da li je rano raditi kućni test 7.dan nakon FET -a blastice?

32. god. PCOS, 9/21 histeroskopija maternice Petrova/
    MM 32 god. oligosthenozospermia
    1. IVF 01/22 Petrova ➡️menopur 150, cetrodite, ovitrelle➡️aspiracija 17dc➡️ 22 🥚➡️ 5 zamrznutih zametaka
    FET 23.4.22. - vraćena 1 blastica - beta 0
    FET 28.6.22. - vraćene 2 blastice - 13dpt beta-1280😊- 15dpt beta 3038 - 1.UZV 14.7. prisutan gestacijski mjehur i žumanjčana vrećica UZV 1.8.2022. Srčeko kuca🙏❤️- Qualifited 90 ✓-curka stiže

• Ana_
    30. Travanj 2022. 18:55

Ivana1903

Kako sam čitala tuđa iskustva mislim da nije rano, cure su znale raditi i ranije 😊

• Ivana1903
    30. Travanj 2022. 19:16

Ana_

Ivana1903

Kako sam čitala tuđa iskustva mislim da nije rano, cure su znale raditi i ranije 😊

Evo nisam mogla izdržati i napravila test (7.dan blastice), ali je negativan 🙁..ništa, glavu gore i čekam betu u četvrtak 🤞🤞

1. IVF 01/22 Petrova ➡️menopur 150, cetrodite, ovitrelle➡️aspiracija 17dc➡️ 22 🥚➡️ 5 zamrznutih zametaka
    FET 28.6.22. - vraćene 2 blastice - 13dpt beta-1280😊- 15dpt beta 3038 - 1.UZV 14.7. prisutan gestacijski mjehur i žumanjčana vrećica UZV 1.8.2022. Srčeko kuca🙏❤️- Qualifited 90 ✓-curka stiže

• Ana_
    30. Travanj 2022. 19:41

Ivana1903

Ana_

Ivana1903

Evo nisam mogla izdržati i napravila test (7.dan blastice), ali je negativan 🙁..ništa, glavu gore i čekam betu u četvrtak 🤞🤞

🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

• MoonDance5
    30. Travanj 2022. 21:01

Ana_

Ivana1903

Ana_

Ivana1903

🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Glavu gore.Evo ja nakon 8 godina pokušavanja prvi put imam pozitivan test. Mislim da smo nas dvi bile skupa na FET-u. Meni je danas isto 7 dan od transfera i danas sam odlučila napraviti test jer me 2 dana toliko boli kao da cu dobiti i to mi je bilo čudno (inaće me boli samo  na dan dolaska M). Držim ti fige jer još nije kasno 🥰

👩32-latentna hipotireoza,drugo sve ok👱35-sve ok

2/2021- 1.IVF(Petrova)- 10 🥚➡️6blast➡️5🐧,
    ET-beta ❌
    4/2021 FET- beta ❌
    10/2021 FET - 2 blastice ❌
    4/2022 FET- Zadnje 2 blastice- 11dp5dt-BETA 943 13dp5dt - BETA 2061,5+2 2GV

• Ivana1903
    30. Travanj 2022. 21:23

MoonDance5

Ana_

Ivana1903

Ana_

Ivana1903

🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Glavu gore.Evo ja nakon 8 godina pokušavanja prvi put imam pozitivan test. Mislim da smo nas dvi bile skupa na FET-u. Meni je danas isto 7 dan od transfera i danas sam odlučila napraviti test jer me 2 dana toliko boli kao da cu dobiti i to mi je bilo čudno (inaće me boli samo na dan dolaska M). Držim ti fige jer još nije kasno 🥰

Aaaa...to su super vijesti...samo još beta i to je to..😊😊..ma znam, ne mora ovaj test ništa značiti, al malo te pogodi, al čekam betu u četvrtak..ideš i ti u četvrtak vaditi betu?.mi žene tijekom MPO -a svašta proživimo,tako da treba biti samo ustrajan i ne posustati😊😊

• MoonDance5
    30. Travanj 2022. 21:44

Ivana1903

MoonDance5

Ana_

Ivana1903

Ana_

Ivana1903

🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Glavu gore.Evo ja nakon 8 godina pokušavanja prvi put imam pozitivan test. Mislim da smo nas dvi bile skupa na FET-u. Meni je danas isto 7 dan od transfera i danas sam odlučila napraviti test jer me 2 dana toliko boli kao da cu dobiti i to mi je bilo čudno (inaće me boli samo na dan dolaska M). Držim ti fige jer još nije kasno 🥰

Aaaa…to su super vijesti…samo još beta i to je to..😊😊..ma znam, ne mora ovaj test ništa značiti, al malo te pogodi, al čekam betu u četvrtak..ideš i ti u četvrtak vaditi betu?.mi žene tijekom MPO -a svašta proživimo,tako da treba biti samo ustrajan i ne posustati😊😊

Idem odma u ponedjeljak
    jer ne mogu izdržat pa cu i u četvrtak kada su nam rekli 🤭

👩32-latentna hipotireoza,drugo sve ok👱35-sve ok

2/2021- 1.IVF(Petrova)- 10 🥚➡️6blast➡️5🐧,
    ET-beta ❌
    4/2021 FET- beta ❌
    10/2021 FET - 2 blastice ❌
    4/2022 FET- Zadnje 2 blastice- 11dp5dt-BETA 943 13dp5dt - BETA 2061,5+2 2GV

Anči 💕
    30. Travanj 2022. 21:55

Pozdrav cure moje ❤️ 
    Prvo kad sam usla vidjela sam ovu divnu trakicu kod Avocado 😍❤️ također i čestitam Ribic na srčeku i nek vam budu dossdne i školske trudnoće ❤️😍🤞🏻
    Ruska ajme malena već godinu dana 😱❤️ nek joj je sretan rođendan 🥳
    Tiki bome i Doris je velika cura 🥰
    Rainbow draga zao mi je zbog neuspijeha..drago mi je da imas plan i vjerujem da ce tvoja bebica brzo doć 🤞🏻❤️
    Anemona i ti brzo ides po svoje 🐧 🤞🏻🤞🏻
    Ivy nek tamni i dalje 🤞🏻
    Aurora i Amelie još malo i mazite se na veliko 🥰
    Darliv sretno i nek bude uspiješno 🤞🏻❤️
    Lucky 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Inna i Medenko odlične bete 🤞🏻🥰
    Tina0409 sretno 🤞🏻
    Malala jako mi je zao 😏
    Domleon čestitam na curici ❤️
    Panda nek bude uspiješno ovaj put 🤞🏻❤️
    Rita_55 drzim ti fige 🤞🏻
    Angeleyes, VM, Sunny, Ma2013, Stela, Sani, Petra30, Divna,  Maslačak, Roxy, Iman, Barby, Hani, Kacusha, Miss_Ivy, Aries,Peggy, Takica cure kako ste mi vi? 
    Ako sam koga preskočila oprostite 🙈❤️
    .... . .. . . . . . . . . . . . . . . .. .. . . .  .. .  . . . . .. . . .  . .. . . .  . . .
    Ja sam si bila uzela malu pauzicu..svaki dan smo negdje poslje posla 🙈 svaki vikend u klub u provod i bas nam je super...kao sto je Sunny napisala zivim zivot razuzdane dvadeset godisnjakinje 😅🤭 
    Muž pije klomifen, trenutno je na drugoj kutiji..nema nekih nuspojava..sexamo se bez opterećenja i uzivamo 🙈🤭 a i potajno se nadamo čudu 🙈 vjezbamo oboje, zdravije se hranimo, imamo trenutno pauzu sa dodacima, iskreno neda mi se uopće opterećivat s tim..pijem samo vitamin d i magnezij...sad sljedeći tjedan idem izvadit krv za trombofiliju da i to provjerim i tako..nadam se da ste mi sve dobro i grlim vas jako jako ❤️
    Sutra cu vam izbacit listu dok je poslozim kolko sam uspijela pohvatat 🤭  

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

🌸TiKiDi🌸
    30. Travanj 2022. 22:12

Avocado

🌼TiKi🌼

Avocado

Tiki jesi li ti nastavila vodit u Beti+ trudnoću? 🤗

Jesam, kod doktora Lovrica i na kraju me on i porodio jer sam, uslijed komplikacija, provela mjesec i po do poroda na njegovom odjelu u N. Gradiski.

Jesi li zadovoljna bila?
    Do kad si bila kod mpo gin?

Jako zadovoljna. Obzirom da je bila rizicna trudnoca od pocetka i obzirom na ishod prve trudnoce, napravio je sve da sprijeci sto raniji porod. Radio mi je briseve i svaki put ph, kontrola svaka dva tjedna uz krvne nalaze koje sam radila u svom dz. Pokrio me kompletno terapijom i na kraju kad sam se pocela otvarati u 29. tjednu mi dao rds profilaksu kod sebe na odjelu i dan kad sam trebala ici doma me nije pustio bez uzv i dobro da nije jer mi je cerviks nestao. Bila sam 5 tjedana na tokolizi i rodila isti dan kad me skinuo s nje. Mislim da bez njega ne bih dogurala do 37.tjedna sigurno.
    Kao osoba je specifican i ima malo poseban pristup koji se mozda ne sviđa svakome, netko bi rekao da je cak i rijecima grub... No, meni to nije igralo ulogu, bila mi je vazna ta profesionalnost koja je stvarno na nivou, a ja sam slusala sve savjete i upute jer su bili na mjestu. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

🌸TiKiDi🌸
    30. Travanj 2022. 22:13

Avokado dr. Domitrović me zadnje gledala u 9.tjednu i onda me za tri tjedna narucila na kombinirani kod dr. Lovrića. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.