Kacusha, ako smijem pitati.. zašto si otisla od Skvorca?
Pa samo zato sto me nije slao na detaljnije preglede. On odlicno procijeni stimulaciju, nikada mi nijedan folikul nije bio prazan. 😊 Ali nije se hvatalo, sama sam napravila imunoloske pretrage i trombofoliju. Sestre su isto bile ok. Tebi sretno 🍀
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Leptirek, kakva lijepa beta, čestitam! 😍😍
Anemona😘❤Kacushai mene zanima kako da si se odlučila za Škvorca? Pokušala sam naći post gdje si pisala za iskustva iz Podobnika ranije, ali nikako ne mogu naći gdje je.🤔
Loli i Točkicatako mi je žao zbog ovoga što prolazite. U mislima sam s vama, suosjećam s vama… Držite se cure.
Malalasuper je crtica😍😍
RitaPUPO! Sretno! 😊😊
Kod mene je situacija da je test pozitivan, ali sam jutros prokrvarila tamnocrveno-smeđe s jakim grčevima. Popodne se smirilo, dat ćemo sve od sebe da spasimo mrvicu, ali nema baš puno nade.
Evo test od danas popodne:
https://ibb.co/n1rcks5
Tek beta u utorak će pokazati kakvo je stanje
Lijep ti je test za popodne 🌈 jesi imala onako kao ugrusaka? Nadam se da je hematom. 🍀
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
Lillyp to je normalan nalaz 😊 sad napravi svoju obradu, spolne hormone, briseve i papu.
Malala ima razlike između 6 i 8 dana. Najbolje ces znati po beti, nema druge. 🌺
Rainbow znam da je tesko, ali gle u prvom postupku 3 blastice pa to je super rezultat. Znas da inseminacija rijetko uspije. Sad hrabro dalje, jer jednostavno nekima treba duze da uspije. Znam da to nije utjeha, ali nazalost si i ti u toj situaciji. Kako si sama napisala najtezi je sam uspon, ali doci ces do cilja. 🌈🍀💕 Ne znam ono u kojoj si bolnici? Da probas drugu kliniku? Cmokaca velika 😘
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
Mislim da je Ivana1903 pisala da je danas FET pa sretno za malo 🐣❤️
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
Lilly.p kod supruga se radi o normozospermii i mislim da si bespotrebno zabrinuta. Kod vas je situacija progresivno pokretnih 52% sto je vau (prema mojim saznanjima oni prave djecu). Napominjem da je to moje mišljenje jer i mi imamo problem sa spermićima. Još svakako sačekaj lječničko mišljenje. Mislim da je potrebno učiniti druge pretrage kao sto su tvoji hormoni, hormone štitnjače, papa test, cervikalne briseve, OGTT, ultrazvučne preglede, utvrditi kolika je rezerva jajnika i td. Bez toga mislim da ni lječnici neće biti pametniji.
Lakše mi je kad nekom nešto pišem jer tako možda umanjujem tugu.
👩 1989., anovulacija, AMH 47,9
👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia
1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
ostala 🐧🐧🙏🙏
Lilly.p kod supruga se radi o normozospermii i mislim da si bespotrebno zabrinuta. Kod vas je situacija progresivno pokretnih 52% sto je vau (prema mojim saznanjima oni prave djecu). Napominjem da je to moje mišljenje jer i mi imamo problem sa spermićima. Još svakako sačekaj lječničko mišljenje. Mislim da je potrebno učiniti druge pretrage kao sto su tvoji hormoni, hormone štitnjače, papa test, cervikalne briseve, OGTT, ultrazvučne preglede, utvrditi kolika je rezerva jajnika i td. Bez toga mislim da ni lječnici neće biti pametniji.
Pisi kad god zelis i sto god zelis, tu smo 💕 doci ce i tvoje vrijeme. Nisam shvatila ides li na kiretazu ili uz tablete?
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
Ribic, hvala ti ❤
Sunny hvala ti ❤ Doktor me za sada vodi kao manjak progesterona (radim i u noćnoj smjeni pa mi dosta iscuri cyclogesta). Pojačat će mi terapiju, pa ćemo vidjeti kak bude za par dana.
Stela M hvala na savjetu 🙂
Lilly piše ti opis kakav je spermiogram - normozoospermija. To je dobar nalaz.
Kacusha hvala ti, nadam se i ja. 🙂 Aha, ja sam krivo skužila.. Mislila sam da sad ideš kod Škvorca, a zapravo bila si ranije. Ostaješ li u Podobniku?
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️, stiže braco💙
Pisi kad god zelis i sto god zelis, tu smo 💕 doci ce i tvoje vrijeme. Nisam shvatila ides li na kiretazu ili uz tablete?
Rekli su mi da do ponedjeljka mogu odlučiti. Mislim da ću na tablete, znam da boli, ali mislim da manje uništavaju maternicu od kiretaže koja je u tom trenutku brže gotova i nisi svjestan. Inače me strah anestezije, ja i aspiraciju obavljam naživo. Ne znam. Mislim da ću tablete. Što vi predlažete?
👩 1989., anovulacija, AMH 47,9
👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia
1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
ostala 🐧🐧🙏🙏
Lillyp to je normalan nalaz 😊 sad napravi svoju obradu, spolne hormone, briseve i papu.
Malala ima razlike između 6 i 8 dana. Najbolje ces znati po beti, nema druge. 🌺
Rainbow znam da je tesko, ali gle u prvom postupku 3 blastice pa to je super rezultat. Znas da inseminacija rijetko uspije. Sad hrabro dalje, jer jednostavno nekima treba duze da uspije. Znam da to nije utjeha, ali nazalost si i ti u toj situaciji. Kako si sama napisala najtezi je sam uspon, ali doci ces do cilja. 🌈🍀💕 Ne znam ono u kojoj si bolnici? Da probas drugu kliniku? Cmokaca velika 😘
Ma realna sam ja bila oko uspjeha inseminacije. U B+ sam i zasad sam stvarno zadovoljna, nemam nekih zamjerki, doktorica se trudi maksimalno, pokušava različite pristupe, sigurno ćemo im dati još bar jednu priliku za punu stimulaciju. ☺️
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Jutro❤️!
Rainbow jako, jako mi je žao💔... Šaljem veliki zagrljaj❤️... Drzite mi se... ❤️
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️