MPO majke
Tiinaa dečkić
JosipaB curica
Hope33 curica
Vickivale dvojajčane blizanke
Ljubica blizanke
Elle curica
Maslačakxx curica
Tweety88 dečkić
Asli dečkić
Clarissa
Lorena3009 curica
Leoni curica
Sunflower14 –curica i dečkić
Senisummer curica i dečkić
(Š)Mattan/Matkiša curica
Ana123456 dečkić
Aksimoron
lioraliora curica
Meto dečkić
Dolly_ curica
TiKi92/Tiki – curica
Pmak curica
Manemoj – dečkić
Sanjich curka
Magnolia - dečkić (spontana trudnoća)
Dada31/D_Štoperica - curica
Gelica – curica
Inter - curica
Chloe18/MaloTele - dečkić
Leptirica90 - curica
Teja1408 – curica
Lala1982 – dečkić
More2309 curica
Nadalica, curica i dečko
Olivera dečkić
MISS dečkić
Pami – dečkić
Piccola1208 –dva jednojajčana dečkića
Nirvana2020 curica
willy/Astra curica
Women_name curica
Samara - dečkić
NikiPiki curica
Tuma , curica
Dora4, blizanci
Lilypie, blizanke
Kengurica, dečko
Luce, blizanci
JECIKA, curica
flower93 curica i dečko
Vaki dvoje djece/dvije serije postupaka
medsr dečko
thinkpink1 curica
Beba dečko
MakiST dečko
Miss1986 curica
Grizli curica
Meg_026 - blizanci
skoljka - princ
Mala 1 - sin, pa curica
Joy - kćer
Simba 1989 jednojajčani dečkići
pinkfairydust - dečkić
Ruska1986 - mala gimnastičarka
Hani - dečko
Lela2807 - sin
Antoneta sin
yvette - dečko
mimoza
student13ica
Iskra
Luca87
_lily_o
Sheena
Lucija987
Sierrav
Vrapčić123
Daisy100
Hannicao
Mimami
Lucija987
Samo_Sanja
Isabelagregorijan
Green
Vita26
MalaMia
Majke (posvojenje)
Ludakopatka, curica (info Vol4 str 1575-1577 i dodatno od 1581 do 1584)
Majka i MPO navijačica
BAJO1/BAJOMA - mala Marija
Sara - mali Toni
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Evo cure lista nakon sto godina 🙈
Ako sam koju preskocila ili nesto krivo upisala javite mi 🤗 nisma bas sve pohvatala 🙈
Sad vidim da nisam ubacila nove trudnice Jasmine i VM 🤦🏽♀️ curke upisujem vas sutra..
Trudnice ako sam vam fulala tjedne javite 🤗
Pusa svima, i vrlim vas sve ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Anci Ma lako za liste. Nego jesti nama ok.
Malala Zao mi je. Al gledaj da je mrva sutra za nju ❤️
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Jesi ti nama ok*
Nepismena sam🤦♀️
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Cure, meni je danas umrla bakina sestra. 😔 Nije imala svoju obitelj, nije se udavala. Od kad znam za sebe ona je bila često u našoj kući i obitelji. Kad sam čula vijest, nisam reagirala. Tek me sad uhvatila tuga. A sutra idem po svoju mrvicu. Što ti je život. 😔
Žao mi je..nek se tvoja mrva sutra čvrsto uhvati 🤞🏻
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Jesi ti nama ok*
Nepismena sam🤦♀️
Jesam 🤗 veseli me sve ovo oko Uskrsa i ljepi su dani pa sam živnula..a i volim blagdane općenito 🤭 i veselim se izlasku u subotu 🙈
Kako si ti?
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Cure mene muci nekaj, vidim da su neke radile mini anomali scan i sl. Kojim to redom ide ako bi se islo na sve. Ja sam upucena od strane ginekologa da mogu u 12tt raditi Nifty,Panoramu il sl. To se zove NIPT ak sam dobro shvatila. Pa ako tu nesto ne stima radi se amniocenteza. A gdje su tu anomaly, kombinirani il sto sve jos postoji??
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Cure mene muci nekaj, vidim da su neke radile mini anomali scan i sl. Kojim to redom ide ako bi se islo na sve. Ja sam upucena od strane ginekologa da mogu u 12tt raditi Nifty,Panoramu il sl. To se zove NIPT ak sam dobro shvatila. Pa ako tu nesto ne stima radi se amniocenteza. A gdje su tu anomaly, kombinirani il sto sve jos postoji??
Mini anomanly scan je uzv pregled koji svaki ginekolog radi sa 12 tt, tad se mjeri nuhealno nabor i gledaju se jos neki parametri i sa 20 tt radi se anomany scan točnije malo širi uzv pregled gdje se radi mjerenje femura, glavice, gledanja protoka krvnih žila itd. Nemoras radit nikakve testove ako ne želiš, svi ti testovi su par tisuća kuna i nista ti ne garantiraju amoze se dogodit da si bude lažno pozitivan na nesto i bezveze se grizes cilu trudnoću.
Čestitke svim curama s dobrim vijestima i puno sreće svima koje su postale PUPO❤️
Ja sam pala u depru nakon današnjeg dana. Bilo je dobrih 10 js, treći dan imamo 7 embrija od čega je 6 osmostanično, 1 sedmostanični. To je odlično, al od muža spermiogram je užasno loš.Puštaju ih do petog dana pa ćemo vidjet što će opstat i dal će opstat.
Ima li ovdje netko da je bio u sličnoj situaciji, a da je ishod svega bio pozitivan? Trenutno sam baš beznadna da bude išta od toga.
Tu sam. Ne brini, nama je na zadnjoj aspiraciji bila panika jer nisu nasli pokretne spermije, na kraju se nesto pojavilo i pokrili smo sve moje stanice. 2 dana nakon transfera je dobio najgori nalaz ikad. Ali evo me, sad sam vec na pocetku 8.tjedna trudnoce. 2 osmostanicna su mi vratili. Nemas sta padat u depru, uvjerena sam da ce ti najmanje 1 bit dobitan jer to je odlican rezultat. Drzim fige! 🤞🏻💗
Baš ti hvala, vratila si mi nadu i uljepšala ovaj razočaravajući dan💗
Nema depre, samo pozitiva pa će i rezultati biti odlični. 💪🏻🤗
—-
Hvala cure! 🤗 Imam pitanje, ako je koja od trudnica imala sličnu situaciju. Znači na uzv smo vidjeli i drugu gestacijsku vrećicu 0,52 cm bez odjeka ploda i ŽV. Pa me zanima, zar nije kasno da se sada razvija druga?
To ti moze biti nestajući blizanac kao sto je meni bilo, vrlo vjerojatni ce ti to bit al eto nikad se nezna.... Do sada je trebalo se cut srce
Zapravo se i mini anomaly i kombinirani i NIPT svi rade negdje između 11.i 13. tj. S time da bi se mini anomaly trebao raditi bas u tim tjednima, dok se NIPT može i kasnije.
Kombinirani pregled se tako zove jer kombinira nalaze iz krvi sa UZV pregledom iz kojeg se onda izvlače statistički podaci kolike su šanse da beba ima neke poremećaje, najčešće se to odnosi na vjerojatnost za Down ako se ne varam. Meni je to vrlo nedorečena i nepouzdana pretraga jer što točno da radiš s informacijom kakvu on daje tipa imate 1/789 šansu da vam dijete ima Down?! Da, tu se i faktor godina uzima u obzir i on kod starijih trudnica jako ruši statistiku, a beba može biti skroz ok.
Kod NIPT testova imaš puno bolju točnost rezultata, posebno za najčešće sindrome tipa Down, Patau i Edwards, a postoje i paneli koji gledaju veći broj drugih sindroma (ovisno koji test uzmeš o čemu ovisi i cijena). Sa NIPT-om uvijek ranije saznaš i spol bebe.
Mini anomaly scan je u biti detaljan UZV gdje se gleda veličina svih organa u tijelu, glavice itd. pa se na temelju toga procjenjuje ima li kakvih odstupanja. Mislim da liječnici uvijek rade mini anomaly bez obzira odlučila se za NIPT ili ne.. to je nekako rutinski pregled u tim tjednima.. bar bi trebao biti.
Nadam se da sam ti malo razjasnila.. po meni se kombinirani može komotno preskočiti jer je najmanje informativan i zapravo samo dobiješ nekakvu statistiku koja može i ne mora biti točna.
NIPT ti da dosta veliku sigurnost za ova tri najčešća sindroma, ali znaju se desiti lažno pozitivni nalazi posebno
za neke druge, rjeđe sindrome. Pozitivan nalaz se upućuje na amniocentezu.. a ona pak sa sobom nosi rizik i od spontanog pobačaja. Mali, ali postoji. I moram naglasiti da nijedan test nikad nije 100% siguran niti ti to itko može garantirati.. a znam da se vole svakako reklamirati..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Sortiraj odgovore
Najstariji