Barby meni su folikulići malo požurili pa je aspiracija sutra i transfer najvjerojatnije u utorak, ali tu smo negdje 🥰 Nadam se da neće biti problema s oplodnjom, dosad nije bilo 🤗
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Cure bete su vam 🔝🔝🔝 čestitam 💕
Mene i dalje boli kao donji dio trbuha, ali skroz nisko kao oko jajnika. Bila kod ginića i kaže da je s ginekološke strane sve u redu. Jedino imam jednu cistu, ostalo sve ok. I beta je pala na 0. Išla sam onda kod doktorice, radila kks i urin i svi nalazi su mi super, nema nikakve upale. Trebam još urinokulturu sutra. Ako i sutra nalaz bude sterilan neće mi dati nikakve antibiotike jer nema potrebe, a mene i dalje to boli. Pogotovo kad sjednem, čučnem, ako puno prehodam taj dan, navečer me baš boli. Ja stvarno ne razumijem što je to i kako da to prođe. Pila sam solgarov ekstrakt brusnice jer sam u početku mislila da je do urina, ali nikakav pomak vidjela nisam. Imate kakvu ideju? 🤷
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Mene i dalje boli kao donji dio trbuha, ali skroz nisko kao oko jajnika. Bila kod ginića i kaže da je s ginekološke strane sve u redu. Jedino imam jednu cistu, ostalo sve ok. I beta je pala na 0. Išla sam onda kod doktorice, radila kks i urin i svi nalazi su mi super, nema nikakve upale. Trebam još urinokulturu sutra. Ako i sutra nalaz bude sterilan neće mi dati nikakve antibiotike jer nema potrebe, a mene i dalje to boli. Pogotovo kad sjednem, čučnem, ako puno prehodam taj dan, navečer me baš boli. Ja stvarno ne razumijem što je to i kako da to prođe. Pila sam solgarov ekstrakt brusnice jer sam u početku mislila da je do urina, ali nikakav pomak vidjela nisam. Imate kakvu ideju? 🤷
Imala sam nešto slično..svi nalazi uredni, meni sve gore. Ipak je bilo do urina, jako mi je pomogao (riješio problem) d mannose proizvod. Kupila sam prije par godina u bio bio, mislim da se radi o ovom proizvodu s linka, ambalaža je drugačija. Vjerojatno možeš probat i s d manossom nekog drugog proizvođača, no opet...možda to nije problem kod tebe ako si već probala proizvod s brusnicom 🤷
https://www.biobio.hr/d-mannose-brusnica-proizvod-28493/
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Hvala vam cure Petra, Sunny, Sani, Avocado, Ma2013 ❤❤❤❤❤
Sada se hvatam za sve sto bi ikoliko moglo dovesti do uspjeha. Ja koristim samo folnu, ne prenatal, jer mi je MPO doktor rekao da ga ne uzimam do prve kontrole na 2 dan ciklusa, a onda idemo s njim. Koristila sam Dietpharm, on mi je taj propisao. Da li je Novalac bolji, ili mozda neki drugi. Tu sam bez iskustva. Folnu pijem sve vrijeme zbog metotreksata koji sam primila u sijecnju..
Avocadoukljucim si i probiotik svakako, ranije sam pila Biokult, meni je ok. Poprilicno sam smrsavila od prvog FETa i vjezbam 3 puta sedmicno, nadam se da bude doprinijelo i to.
Eh sad kljucno i kultno pitanje vitamina D na forumu. Moj je bio na granici, odnosno ako je bila 65 nekih jedinica nemam trenutno nalaz kod sebe, meni je bio 69. Ja pijem Zein pharma 2000 iu. 1 dan pijem 3, a drugi dan 2 kapsule. Da li je bolji taj D lux spray, da potrazim kod nas, ili je i ovaj ok. Hvala puno jos jednom i sorry na dugom postu ❤❤❤
Sve smo takve prije iduceg postupka 😁.
Dlux je 3000 ij i u spreju je, pa ga strcas pod jezik gdje je najbolja apsorbcija , dok mislim da su kapsule manje ucinkovite 🤷♀️, nek me ispravi neko ako grijesim
Hvala Sani ❤ budem potrazila kod nas, nadam se da cu naci 😘😘
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Stigla! I ova je ogromna…
3074 (15 dnt)
Odlicno moguce da se blastica podjelila i da su twinsi
Sada se hvatam za sve sto bi ikoliko moglo dovesti do uspjeha. Ja koristim samo folnu, ne prenatal, jer mi je MPO doktor rekao da ga ne uzimam do prve kontrole na 2 dan ciklusa, a onda idemo s njim. Koristila sam Dietpharm, on mi je taj propisao. Da li je Novalac bolji, ili mozda neki drugi. Tu sam bez iskustva. Folnu pijem sve vrijeme zbog metotreksata koji sam primila u sijecnju..
Avocadoukljucim si i probiotik svakako, ranije sam pila Biokult, meni je ok. Poprilicno sam smrsavila od prvog FETa i vjezbam 3 puta sedmicno, nadam se da bude doprinijelo i to.
Eh sad kljucno i kultno pitanje vitamina D na forumu. Moj je bio na granici, odnosno ako je bila 65 nekih jedinica nemam trenutno nalaz kod sebe, meni je bio 69. Ja pijem Zein pharma 2000 iu. 1 dan pijem 3, a drugi dan 2 kapsule. Da li je bolji taj D lux spray, da potrazim kod nas, ili je i ovaj ok. Hvala puno jos jednom i sorry na dugom postu ❤❤❤
Dlux je 3000 ij i u spreju je, pa ga strcas pod jezik gdje je najbolja apsorbcija , dok mislim da su kapsule manje ucinkovite 🤷♀️, nek me ispravi neko ako grijesim
Ja sam prije feta samo dizala vitamin D, pila folat i vitamin b12, ostalo ništa. Prije sam uzimala tekući vitamin D od Solgara, a sada sam uzimala od Sanct Bernharda, isto tekući, ekspresno mi se podigao sa 79 na 130, baš sam se bila iznenadila. Meni su ti tekući nekako bolji nego sprej.
To je ovaj, a baš je povoljan
https://www.futunatura.hr/vitamin-d-3
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
Rainbow hvala ti.. Nabavit cu D-lux spray, endo mi je ok ali cikla i ananas idu svakako. Sretno na aspiraciji❤🤞😘
Barby M je super, pozitivan ali bez ikakvih simptoma trenutno. Prvi dan je imao visoku temperaturu, vec drugi dan nista, tako da super sve. Ja sam ok, malo sam i ja uhvatila prehlade, ali negativna sam. Hvala sto pitas ❤❤ kako si ti?😘
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Imala sam nešto slično..svi nalazi uredni, meni sve gore. Ipak je bilo do urina, jako mi je pomogao (riješio problem) d mannose proizvod. Kupila sam prije par godina u bio bio, mislim da se radi o ovom proizvodu s linka, ambalaža je drugačija. Vjerojatno možeš probat i s d manossom nekog drugog proizvođača, no opet…možda to nije problem kod tebe ako si već probala proizvod s brusnicom 🤷
https://www.biobio.hr/d-mannose-brusnica-proizvod-28493/
D manozu nisam probala, mislila sam da će mi ovo pomoći, ali nula bodova. Probat ću s tim ako sutra bude sterilno. Hvala ☺️
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
Ja sam prije feta samo dizala vitamin D, pila folat i vitamin b12, ostalo ništa. Prije sam uzimala tekući vitamin D od Solgara, a sada sam uzimala od Sanct Bernharda, isto tekući, ekspresno mi se podigao sa 79 na 130, baš sam se bila iznenadila. Meni su ti tekući nekako bolji nego sprej.
To je ovaj, a baš je povoljan
https://www.futunatura.hr/vitamin-d-3
Hvala draga, potrazit cu i ovaj. 😘😘 Kako si ti?
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Hej Arnoldica, drago mi je kod tebe ipak završilo biokemijskom, a ne vanmaterničnom... Vjerujem da su ti trenutni bolovi od ciste, tako je meni jednom prilikom bilo i prošlo je nakon slijedećeg ciklusa.
Kod mene I dalje nema mira, iako se uspostavilo da nije vm, moja beta I dalje raste pomalo i nepravilno, a na uzv sam vidjela gestacijsku i žumanjčanu... Nevjerojatno! I sad čekam pon i slijedeći uzv, iako sumnjam u dobar ishod jer beta je danas 4300, a u pon bila 1890.
S druge strane, ne mogu da se ne nadam i da ne vjerujem u čudo...iako nema baš takvih primjera 😔
Ostalim curama čestitam na lijepim rezultatima, a Razumnoj šaljem jedan veliki zagrljaj ❤
Ja 38, hipo/hashi, nizak amh
On 49, oatz
1. Icsi- blighted ovum
2. Isci - ×
3. Fet - missed ab u 8 tj
4. Icsi - biokemijska
5. Icsi 03/22 . 12. dnt Beta 35, 14.dnt 50, 16.dnt 85, 18.dnt 226, 22.dnt 860, 25.dnt 1890., 29.dnt 4350, na uzv gv i žv.. idući uzv 11.04. - KČS + CRL 0,73mm
Nifty uredan, curica 💕
16.11. Rodila se naša Marija ❤
10.04.24. Fet
Sortiraj odgovore
Najstariji