Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope33
    08. Travanj 2022. 11:38

Amelie

Hope33

ma2013 👣

Sunny_🐣

ma2013 jesi je pitala? pa ja mislim da u ovim tjednima već proizvodimo same dovoljno progesterona da se to bar može smanjit, ako već ne želi ukinut
    mashkica ja sam od početka na 2x200. A ja ću postupno smanjit pa ukinut skroz u 15.tjed. Meni se isto jednostavnije pikat clexanom nego ovo curenje utrića. Iako mi od clexana zadnjih tjedan dana baš ostaju modrice :/ dosad mi se ništ nije vidjelo. Valjda sad sve postaje napetije pa ne mogu baš dobro kožu uhvatiti kad pikam.

Jesam, i rekla je da ćemo ostavit do 20tt. 🙈🙈🙈 Ja ono moooolim????!!!! I onda je rekla da ćemo razgovarat na sljedećem pregledu 😅😅 bar da mi smanji ma dvije ili jednu. 🙈

Ja sam imala do 34 tt..haha, skraceni cerviks pa zbog toga uvik moze gore.haha

Hej, kako se tvoj cerviks ponašao na kraju? Jesi do samog kraja trudnoće odnosno termina morala mirovati ili ne? Ja sam nekako preskočila kad si ti ti rodila.. 🙈 Nadam se da je sve bilo ok;)

Moj cerviks od 25 tj je bio 26 mm, y oblik, dobila kontrakcije ili od stresa ili pocetka urinoinfekta i zavrsila u bolnici na tokolizi 2 dana, nakon toga sam strogo mirovala do 34 tj, a i kasnije sam laganini sve do 37 tj, cerviks se skracivao, zadnji put mjeren u 34 tj (21 mm), poslije vise i nije mjeren.haha..nakon 37 tj ja sam đipala ko nikad u trudnoci i tako mic po mic do 41 plus 2 kad sam zavrsila na indukciji (5 cm sam bila otvorena), tempom svog otvaranja rodila bi negdi do ljeta..hah..tako da cerviks je i vise nego izdrzao, a porod je bio super, bebica je trebala bit palcica, na kraju teska 4,120😀

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

Flowerson 🌸
    08. Travanj 2022. 11:38

dreamer ❤

Missycat

Gotov uzv. U srijedu na desnoj strani nije bilo nista, a danas 13,5. Bas sam se iznenadila. Lijevo je ok. Danas mi je uvela cetrotide. Nisam stigla ni da pitam cemu one sluze ☺️🤷🏻‍♀️

Ja od sutra počinjem sa cetrotide :) Služi da folikuli ne popucaju. Tako sam barem pročitala u uputstvima.
    Nisam uspjela popratiti u kojoj si klinici?

I meni će nešto sutra uvest, nisam zapamtila naziv 😆 Za sad je obećavajuće, 17 folikula 💖

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• BugaDuga
    08. Travanj 2022. 11:47

Hvala curke! 
    Ja sam jos u iscekivanju bete. Prosli put je dosla u 10:15, a sad je nema.

26.4. 7+1 ❤️

LaUsur
    08. Travanj 2022. 11:51

Cure jel se nekome dogodilo da blastice ne preživi odmrzavanje? Rekli su mi da su šanse za to oko 5% i baš smo mi u tih 5%, znam da postoji rizik ali nekako nisam čula da se to nekome dogodilo.. 

Ja: 31, Pcos, Amh 65, tanak endometrij
    On: 34 ✅️
    02/21 IVF 2 blastice, čekaju bolje dane i deblji endometrij, jedna propala, druga ❌️
    04/22 IVF soon..

• Hani
    08. Travanj 2022. 11:58

Kacusha, jesi li ti imala novi transfer nakon veljače? Rainbow me malo zbunila🤔

Amelie
    08. Travanj 2022. 12:05

Hope33

Amelie

Hope33

ma2013 👣

Sunny_🐣

ma2013 jesi je pitala? pa ja mislim da u ovim tjednima već proizvodimo same dovoljno progesterona da se to bar može smanjit, ako već ne želi ukinut
    mashkica ja sam od početka na 2x200. A ja ću postupno smanjit pa ukinut skroz u 15.tjed. Meni se isto jednostavnije pikat clexanom nego ovo curenje utrića. Iako mi od clexana zadnjih tjedan dana baš ostaju modrice :/ dosad mi se ništ nije vidjelo. Valjda sad sve postaje napetije pa ne mogu baš dobro kožu uhvatiti kad pikam.

Jesam, i rekla je da ćemo ostavit do 20tt. 🙈🙈🙈 Ja ono moooolim????!!!! I onda je rekla da ćemo razgovarat na sljedećem pregledu 😅😅 bar da mi smanji ma dvije ili jednu. 🙈

Ja sam imala do 34 tt..haha, skraceni cerviks pa zbog toga uvik moze gore.haha

Hej, kako se tvoj cerviks ponašao na kraju? Jesi do samog kraja trudnoće odnosno termina morala mirovati ili ne? Ja sam nekako preskočila kad si ti ti rodila.. 🙈 Nadam se da je sve bilo ok;)

Moj cerviks od 25 tj je bio 26 mm, y oblik, dobila kontrakcije ili od stresa ili pocetka urinoinfekta i zavrsila u bolnici na tokolizi 2 dana, nakon toga sam strogo mirovala do 34 tj, a i kasnije sam laganini sve do 37 tj, cerviks se skracivao, zadnji put mjeren u 34 tj (21 mm), poslije vise i nije mjeren.haha..nakon 37 tj ja sam đipala ko nikad u trudnoci i tako mic po mic do 41 plus 2 kad sam zavrsila na indukciji (5 cm sam bila otvorena), tempom svog otvaranja rodila bi negdi do ljeta..hah..tako da cerviks je i vise nego izdrzao, a porod je bio super, bebica je trebala bit palcica, na kraju teska 4,120😀

Da, sjećam se da si rekla kak cu na kraju morati hopsati da se otvorim.. evo ja imam kontrolu idući tjedan (drugu) i mrvicu sam se više počela kretati po stanu jer je zadnji put sve bilo isto i dobro.. onda od 35.-37. tj. se nadam da će me pustiti da bar malo prošetam i da mogu pripremiti sve u miru. Ali kako su ti tako fulali za bebu i veličinu🙈🙈😁 Rodila si vaginalno? Svaka čast!;) Sve više mi se čini da bu i moja laganini tamo krajem petog.. ne žuri se njima nigdje kad je unutra tak lijepo😄

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

VM
    08. Travanj 2022. 12:14

Capi_3

Cure pozdrav, sretno svima sto imaju nesto ovih dana, zaista svu srecu zelim svakoj od vas ❤
    Meni evo 4.dan od FET-a..nestrpljiva sam, dani mi sporo prolaze, ne pomazu ni serije ni drustvo niti ista hahahha svako par sati opet izbrojim koji je dan (kao da ce bit drugciji 🤷‍♀️🤦‍♀️) i cekam tamo srijedu, cetvrtak za pi-pi… pokusavam zakljuciti i kolike su nam sanse, iako to nema smisla, ali eto 😅🤭 sa svim ishodima cu se pomiriti, samo da saznam gdje smo i na cemu smo…plus, supruga su zvali s posla da racuna kroz 10 dana vjerovatno na brod (na minimum 4.5 mjeseca)..tako da sve mi nekako intenzivno. Ali sve ce to biti dobro ❤

Sretno Capi_3...nemoj brinuti nista. Tako sam i ja samo misli u tome 😤. A sanse??? Pa naravno da su velike, jos su ti vratili i dva 😆. Drzim 🤞🤞🤞 na najjace...❤ a muz neka plovi bitna je bebica 🤭. 

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

dreamer ❤
    08. Travanj 2022. 12:15

Flowerson

dreamer ❤

Missycat

Gotov uzv. U srijedu na desnoj strani nije bilo nista, a danas 13,5. Bas sam se iznenadila. Lijevo je ok. Danas mi je uvela cetrotide. Nisam stigla ni da pitam cemu one sluze ☺️🤷🏻‍♀️

Ja od sutra počinjem sa cetrotide :) Služi da folikuli ne popucaju. Tako sam barem pročitala u uputstvima.

I meni će nešto sutra uvest, nisam zapamtila naziv😆 Za sad je obećavajuće, 17 folikula💖

Suuuuper :) koji dan ciklusa si sa 17 folikula? 

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
    1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
    4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
    05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
    1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
    2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
    3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
    4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0

Takica
    08. Travanj 2022. 12:21

Sretno, Avocado i BugaDuga, da budu visoke!!! 
    Rainbow jedan pravi je dovoljan🍀❤️
    Anci samo nek se planira i nesto desava. Ja i suprug takodje radimo u istoj firmi ali sreca razlicite zgrade 🤣
    Capi drzimo fige sve ce biti ok🍀
     Cure ja juce katastrofa bolovi krenulo krvarenje ali sam se raspadala pa sam cijeli dan prelezala. Danas malo bolje morala sam vaditi beta da vide da je pala pa i mi to malo muka jutros. Rolekoster je to nadas se da ce porasti pravilno pa se nadas da padne uhhh.

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Flowerson 🌸
    08. Travanj 2022. 12:23

dreamer ❤

Flowerson

dreamer ❤

Missycat

I meni će nešto sutra uvest, nisam zapamtila naziv😆 Za sad je obećavajuće, 17 folikula💖

Suuuuper :) koji dan ciklusa si sa 17 folikula?

8.dan, dr. je spomenula mogućnost blage hiperstimulacije, nadam se da ostane kako je... na kojem si ti danu?

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.