Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ⭐ Miss_Ivy ⭐
    07. Travanj 2022. 15:56

Slavice ajde drago mi je da uživaš i da se malena javlja! Mi smo dobro, moj tambura cijeli dan i onda se navečer smiri, nadam se da će tako dobar biti i kad se rodi 
    Dreamer super, samo nek rastu! Vjerojatno će ti se još koji folikul pojaviti, tako je bar meni! Sretno!
    Mashkica drago mi je sa Živkom sve ok  Ja sam dobila 3 kg . Svaki put se začudim, jer imam dojam da stalno nešto žvačem! Ali valjda se kvalitetno hranim 
    Mene je moja gin htjela ostaviti još na terapiji utrićima, ali sam napravila facu, pa je rekla da maknem jutarnju, tak da mi je ostala još večernja doza! Ugl, rekla je ako dođe do kontrakcija da odmah vratim tu jutarnju. Preoprezna je valjda! 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

željka
    07. Travanj 2022. 16:42

Pozdrav žene. :)
    Moram priznati da sam nova u ovoj grupi i Reko idem potrazi potporu kroz vase postupke, pripreme i lude hormone. :)
    Naša priča je krenula u 11 tom mjesecu 2021. Inekcije, utrogestan i estrofem. Dobili smo 4 oplodena jajašca. BC nam nije uspijela u prvom pokušaju, na žalost.
    Sada 11.04. idemo na Fet po još jednu BC i nadamo se najboljem. 
    Sada pijem estrofem zadnjih cca 10 dana (3x1) i utrogestan od 06.04., 8 komada na dan.
    Trenutno smo na Sv.Duhu i nije da su puno pričljivi ali se nadam odgovorima na svoja pitanja kroz ovu grupu. :)
    Neka vaša iskustva sa Sv.Duha? Da znam da nisam jedina i da ne shvaćam to sve kao radnju ko na pokretnoj traci. 
    Hvalaa unaprijed. ❤️🍀

Anavi985
    07. Travanj 2022. 16:55

Željka ja sam bila na SD i jako sam bila zadovoljna, pogotovo nakon dvije godine bez uspjeha na VV. Razlika uglavnom ogromna i što se pristupa osoblja tiče i odnosa dr.prema pacijenticama. Zna biti gužva, al na sva pitanja se dobiju odgovori, pomoc i potpora. Sestre i tehnicar su meni bili super.. doktorice se bas trude pristupiti individualno, pogledaju sve nalaze i uvaze tvoje sumnje i misljenje, za razliku od VV… sretno!

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

Amelie
    07. Travanj 2022. 17:03

mashkica

Da se javim jer jučer nisam stigla.
    Sve dobro, ali nažalost nemamo slike nijedne jer nije bilo moguće uhvatiti bebu nikako.
    8,2 cm smo dugi, mjerio je ovaj put i butnu kost sve ok, glavu takodjer. Jedva smo uhvatili minutu da se smiri da srce može lijepo poslusati.. beba preaktivna. Prosli put je rekao dječak, ali ovaj put ništa nije uspio vidjeti😂
    Okreće se, prevrće, skače, ma nevjerovatno. Pitam ga jel to ok tako toliko da je aktivno, kaže da jeste, dešava se. Cerviks mi je takodjer mjerio, kaže da će svaki pregled, sve ok. Sljedeći pregled 28.04., ali vjerovatno ću ja kod one svoje prijateljice ginekologice na kafu ranije otići😂
    Eh, mjerio me dobila sam 1 kg za ovih 13+3 jučer koliko je bilo, ali posto sam usla sa viškom od 10 kg rekao je da bi volio da sljedeći put dodjem lakša za 3 kg😭 kako vi cure stojite sa kilažom u trudnoći, koliko ste dobile?

Ja sam kao dobila premalo..🙄 Iako znam da njegova vaga ne valja i pokazuje manje, a po mojoj doma sam sad na +7-8kg. Ma ti doktori nikad sretni.. uvijek neki stres nam nabijaju🤯 
    Ovo za utriće iza 12.tj isto ne vidim smisla.. pa jesu bar vadili progesteron pa da vide da je snižen ili samo filaju reda radi?!🙈🙈 
    A što se heparina tiče preporučam da se prebacite na bedra.. fino u celulit spičite pikicu i nema nikakvih masnica😂🤭

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• mashkica
    07. Travanj 2022. 17:56

Hani mi smo ublizu sa terminom jel tako? Pa dobro je to 3 kg ako ti je falilo kila, Al na meni viska ima pa me ruže. A iskreno ne bih voljela udebljati se 20kg. Miss Ivy pa zeno ti si super onda stvarno, 21 sedmica 3 kg, to je ekstra! 😍 Amelie za tebe nemam rijeci, to će možda otići još jedna kg, moje dvije drugarice nisu se debljate vise posle 32 sedmice. Tako da, zeno, ti ces iz bolnice izaci mršavija neg sto si ostala trudna😍 
    Ma u sustini samo da bude sve ok, spast će kg, Al eto interesuje me kako se kod ostalih krece ☺️ 

🙋🏻‍♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,

🙋🏻‍♂️ 33 sve ok

1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
    08/21 prve konsultacije za IVF
    09/21 pocetak postupka IVF
    Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
    7 ❄️
    22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
    20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
    Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️

Amelie
    07. Travanj 2022. 18:01

mashkica

Hani mi smo ublizu sa terminom jel tako? Pa dobro je to 3 kg ako ti je falilo kila, Al na meni viska ima pa me ruže. A iskreno ne bih voljela udebljati se 20kg. Miss Ivy pa zeno ti si super onda stvarno, 21 sedmica 3 kg, to je ekstra! 😍 Amelie za tebe nemam rijeci, to će možda otići još jedna kg, moje dvije drugarice nisu se debljate vise posle 32 sedmice. Tako da, zeno, ti ces iz bolnice izaci mršavija neg sto si ostala trudna😍
    Ma u sustini samo da bude sve ok, spast će kg, Al eto interesuje me kako se kod ostalih krece ☺️

Paa znaš da bi se moglo to desiti.. jer sam bila sva neka podbuhla i od hormona i svega tako da nije isključeno. A i mene su u prvom tromjesečju satrale mučnine pa bih možda tada više dobila da mi se nije sve gadilo.. i još ako bude išlo dojenje kako se nadam da bude.. iscjedit će me mala skroz, ali neka😍 Samo da su oni zdravi, a mi ćemo se već snaći;)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• mashkica
    07. Travanj 2022. 18:08

Bas tako Amelie😍 

🙋🏻‍♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,

🙋🏻‍♂️ 33 sve ok

1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
    08/21 prve konsultacije za IVF
    09/21 pocetak postupka IVF
    Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
    7 ❄️
    22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
    20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
    Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️

• Hani
    07. Travanj 2022. 18:49

Mashkice, da, imale smo transfer isti dan, samo meni su bili trodnevni. Socijalac po zadnjoj menstruaciji računa termin 14.10. , a mpo dr 11.10. 
    Trakice drugih cura me uvijek šokiraju, tuđe trudnoće tako brzo idu😊

Panda.
    07. Travanj 2022. 20:48

Avocado i Buga Duga čestitke na betama cure. 🥳😊😘
    Rainbow_Hope nešto sam na brzaka uhvatila da si opet u postupku. Kako ide? Sretno 🥰🤞
    Stela draga pogubila sam te nedavno. Jel se štitnjača smirila? Kako si mi?
    Anči nadam se da si se oporavila i da malo uživaš sad. Jesi smislila plan ili si uzela pauzu od svega? Sorry ako si pisala već.  Nisam imala vremena sve pročitati unatrag. 😁
    Mashkica, Hani, Ma2013, Miss Ivy, Slavica i ostale trudnice šaljem puno 😘😘😘.
    I naravno sve ostale cure 😘😘❤️
    ------
    Ja sam se malo odlučila uhvatiti posla prije postupka da sve riješim. Računam da krećem s bockanjem za malo više od 2 tjedna. Brzo mi je to sve doletilo. 🤭

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

Anči 💕
    07. Travanj 2022. 21:01

Panda.

Avocado i Buga Duga čestitke na betama cure. 🥳😊😘
    Rainbow_Hope nešto sam na brzaka uhvatila da si opet u postupku. Kako ide? Sretno 🥰🤞
    Stela draga pogubila sam te nedavno. Jel se štitnjača smirila? Kako si mi?
    Anči nadam se da si se oporavila i da malo uživaš sad. Jesi smislila plan ili si uzela pauzu od svega? Sorry ako si pisala već. Nisam imala vremena sve pročitati unatrag. 😁
    Mashkica, Hani, Ma2013, Miss Ivy, Slavica i ostale trudnice šaljem puno 😘😘😘.
    I naravno sve ostale cure 😘😘❤️
    ——
    Ja sam se malo odlučila uhvatiti posla prije postupka da sve riješim. Računam da krećem s bockanjem za malo više od 2 tjedna. Brzo mi je to sve doletilo. 🤭

Ajme Panda bome brzo krećeš 🙈🥰 sretnoo. 🤞🏻🤞🏻
    Muž je sad na terapiji klomifenom 3 mjeseca, pa ponavlja sgram, ako ne bude nista onda još 3 mjeseca, pa ponovno sgram i onda ako ne bude nista opet tese...doktor se nada da bi se mogli pojavit pa da ne mora ic na tese..a i reko je da se trudimo da se mozda neki i probije 🙈😅 u to bas ne vjerujem ali nema veze, probat ćemo 🤭
    Iskreno svida mi se taj plan jer mi se bas ne zuri u novi postupak..nekako mi bas treba pauza od svega toga..trenutno pijem samo vitamin d i magnezij i ne fale mi one silne tablete 😅 danas sam počela radit, al sad muž i ja radimo zajedno pa me on malo poštedio danas 🙈 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.