Cure,
Ja se čula s doktorom,rekao je da ovaj ciklus preskočimo FET,pa da s idućim krenemo se pripremati za FET.Ja sam prvo htjela odma,ali ipak mislim da je bolje da mi se tijelo malo odmori,jer cijeli postupak nisam realno ni doživjela kak treba jer se sve tako brzo odvilo.
Rekao mi doktor da bi za FET išao sa estrofemom.Ima koja od vas iskustva s takvom fetom?
Drzim fige svim curama koje su u iščekivanju bete🤞🏻,a svim trudnicama da uživate u svakom trenutku.❤️
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Cure,
Ja se čula s doktorom,rekao je da ovaj ciklus preskočimo FET,pa da s idućim krenemo se pripremati za FET.Ja sam prvo htjela odma,ali ipak mislim da je bolje da mi se tijelo malo odmori,jer cijeli postupak nisam realno ni doživjela kak treba jer se sve tako brzo odvilo.
Rekao mi doktor da bi za FET išao sa estrofemom.Ima koja od vas iskustva s takvom fetom?
Drzim fige svim curama koje su u iščekivanju bete🤞🏻,a svim trudnicama da uživate u svakom trenutku.❤️
Ja sam u fet-u sa estrofemom. 3x2mg od 1dc. Koliko ja znam on ti se koristi za zadebljanje endometrija i s njim se ne mora pratiti ovulacija. Ja sam bila na ultrazvuku aamo 9dc (meni su rekli da dodjem 8-10dc) i s obzirom da mi je endometrij bio 9,5 od sljedeceg dana su mi uveli utrogestan. 15dc je vracena blastica.
26.4. 7+1 ❤️
VM meni se bete cine super!
Little imala si transfer kad i ja, a ja sam odlucila da cu test napravit tek u ned. Beta mi je slj cet. Isto imam lagane bolove. Ne konstantne. I u uto sam ugledala rozo na dnevnom. Nisam odmah uzela bolovanje, al kad su poceli bolovi ipak jesam. Tak da sam od danas na go i odmaram.
Medenko meni je dr povecavala terapiju sve dok nije spustila ispod 2.5. Mislim da sama trudnoca dize TSH.
Avocado PUPO!!!
Anci uzivaj sad u odmoru! I nemoj previse razmisljat.
BugaDuga dobila si tu terapiju u postupku ili prije njega?mene malo brine ali moju dr.očito ne..bar zasad🤦🏽♀️
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Bok cure, ja sam ostala duzna javiti 3.betu od 29.03. I ona iznosi 1345, danasnja je 2064. Doktor kaze da su nisu pravilno poduplale kao 1. i 2. ali opet dovoljno su porasle i optimisticni smo. Takoder je rekao da misli da su se mozda oba embrija zakacila pa se jedan od njih bori. Kako god, bila sam dva dana u soku, strahu i razocaranju, placu, ali primirila sam se sada i rekla bit ce kako bude. Ne mozemo mi tu nista. U subotu imam UZV pa eto drzite mi fige da bar jedan mali borac prezivi 🥺. Tu cemo vidjeti pravo stanje situacije.
Meni se cine super tvoje bete 😍😍 🙏🍀 drzim 🤞 najjace ❤ javi se u subotu sa najljepsim vjestima
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Angeleys cestitkee ❤❤
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Little imala si transfer kad i ja, a ja sam odlucila da cu test napravit tek u ned. Beta mi je slj cet. Isto imam lagane bolove. Ne konstantne. I u uto sam ugledala rozo na dnevnom. Nisam odmah uzela bolovanje, al kad su poceli bolovi ipak jesam. Tak da sam od danas na go i odmaram.
Medenko meni je dr povecavala terapiju sve dok nije spustila ispod 2.5. Mislim da sama trudnoca dize TSH.
Avocado PUPO!!!
Anci uzivaj sad u odmoru! I nemoj previse razmisljat.BugaDugadobila si tu terapiju u postupku ili prije njega?mene malo brine ali moju dr.očito ne..bar zasad🤦🏽♀️
Nakon sto je odluceno da ne idem u svjezi et nego u fet mi je dr napisala u nalaz da krecem sa tom terapijom. S obzirom da sam preko hzzo to sam trazila od svog soc ginekologa da imam spremno za 1dc. I kad sam pri kraju s ljekovima od njega trazim.
26.4. 7+1 ❤️
Avocado PUPO!!!
Anci uzivaj sad u odmoru! I nemoj previse razmisljat.BugaDugadobila si tu terapiju u postupku ili prije njega?mene malo brine ali moju dr.očito ne..bar zasad🤦🏽♀️
Thanks😊
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Angeleyes, Dashuri 🥳🥳🥳
Medenko, Leptirek sretno vam dalje! Samo polako i smireno 😘
Arnoldica ❤️
Tiki, Inna, aries ❤️❤️❤️ nema vremena za plakanje, sutra brzi test i krećem s letrozolom...
NanaJ sretno! 😘
Tina 😔 za betu, ja sam od estrofema imala užasne glavobolje, ali sve je to individualno...
VM sretno, najsretnije!
Linda napravi kako se ti najbolje osjećaš, ali slažem se da je bolje ne čekati previše, baš je jučer Radončić rekao na Rodinu događanju da mi baš na kvalitetu js i ne možemo previše utjecati 🤷
Stela ☀️ naše, ne znam ti za TSH, ali se veselim tvojem postupku ❤️
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Bok cure, ja sam ostala duzna javiti 3.betu od 29.03. I ona iznosi 1345, danasnja je 2064. Doktor kaze da su nisu pravilno poduplale kao 1. i 2. ali opet dovoljno su porasle i optimisticni smo. Takoder je rekao da misli da su se mozda oba embrija zakacila pa se jedan od njih bori. Kako god, bila sam dva dana u soku, strahu i razocaranju, placu, ali primirila sam se sada i rekla bit ce kako bude. Ne mozemo mi tu nista. U subotu imam UZV pa eto drzite mi fige da bar jedan mali borac prezivi 🥺. Tu cemo vidjeti pravo stanje situacije.
Sretno 🤞🤞🍀
👩43, endo, AMH 2,7 pmol/L, 39, oat
KBCSM 1.ivf 9/21 ❌
10/21 prc, ovulirala, 5/22 prc, ovulirala
2. ivf 6/22 3🥚, freeze all, FET 2🐧 7/22❌
FET🐧10/22❌
Sv Duh 2/23, pergoveris, gonal, negativna aspiracija
3/23 prc, femara, 3🥚, ET 2 dvodnevna❌
4/23 prc, nije bila dobra stanica
Repromed/Hilarus
9/23 pergoveris, gonal, 2🥚 ET morule❌
11/23 pergoveris, gonal, 5🥚, ET 2 morule, beta 12dnt 54, 14dnt 35
5/24 7🥚, 2 bc❄️
1/25 fet beta 11dnt 257, 13dnt 376, 15 dnt 776, missed ab, 8 tt 💔
Angeleyes, Dashuri 🥳🥳🥳Medenko, Leptirek sretno vam dalje! Samo polako i smireno 😘
Hvala ti 😘😘
👩❤️👨33/33
Ja AMH 8.7 pmol/L
On sve ok
3/22 IVF 4.4. aspiracija: 3 js ➡️ 3 oplođene ➡️ 9.4. transfer 1 blastice ☺️, 1 🐧, 13. dnt beta 2296, 16. dnt beta 8099
Sortiraj odgovore
Najstariji