Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EvaEva
    31. Ožujak 2022. 17:18

VM

Bok cure, ja sam ostala duzna javiti 3.betu od 29.03. I ona iznosi 1345, danasnja je 2064. Doktor kaze da su nisu pravilno poduplale kao 1. i 2. ali opet dovoljno su porasle i optimisticni smo. Takoder je rekao da misli da su se mozda oba embrija zakacila pa se jedan od njih bori. Kako god, bila sam dva dana u soku, strahu i razocaranju, placu, ali primirila sam se sada i rekla bit ce kako bude. Ne mozemo mi tu nista. U subotu imam UZV pa eto drzite mi fige da bar jedan mali borac prezivi 🥺. Tu cemo vidjeti pravo stanje situacije.

Uh, držim fige u subotu jako jako

👰34,
    🤵37,
    2 x vanmaternička,
    3/2022 - 1. IVF, ET 2 blastociste-biokemijska, 3 blastociste smrznute
    FET prirodni 13.7. 2 blastociste 👉 beta 25.7. 🤞🤞🤞 8.dpt - plus ko kuća 😂, 12. dpt beta 508👌, 15. dpt beta 2457
    8.8. UZV ❤️ i manji hematom
    Termin 2.4. I gestacijski dijabetes...

Sunny_🐣
    31. Ožujak 2022. 17:45

Sani pola pola i meni zvuci kao bolja opcija ako vec imate normo. Super da je dr otvoren za sugestije 😊 mislim da cu radit panoramu, osim ako me dr ne uvjeri drugacije na uzvu 😁
    VM ja mislim da su ti bete sasvim ok 😊 zasto si vadila 4.betu? Navijam da vidis svoju tockicu na uzvu 😊🍀
    Avocado imas kakvih simptoma? 😊 oces piskit test ili cekas betu?

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

💜Medenko
    31. Ožujak 2022. 17:54

Leptirek

Medenko možda se vidimo u subotu 😁 i ja opet tada dolazim.
    Našla je 4 lijepa (njezine riječi) folikula.
    Sretno svima danas, koje imaju nešto 🤞
    Cure koje imaju iskustva, da li je za 4 potrebna anestezija? Ili sve ovisi o mom pragu boli 😅

Leptirek  ajme 4😜💪🏽👏🏼super..sretna sam zbog tebe..Baš sam ti se htjela javiti stavila sam u potpis novi mail pa da mi se javiš please🙏🏽

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

💜Medenko
    31. Ožujak 2022. 18:10

VM

Bok cure, ja sam ostala duzna javiti 3.betu od 29.03. I ona iznosi 1345, danasnja je 2064. Doktor kaze da su nisu pravilno poduplale kao 1. i 2. ali opet dovoljno su porasle i optimisticni smo. Takoder je rekao da misli da su se mozda oba embrija zakacila pa se jedan od njih bori. Kako god, bila sam dva dana u soku, strahu i razocaranju, placu, ali primirila sam se sada i rekla bit ce kako bude. Ne mozemo mi tu nista. U subotu imam UZV pa eto drzite mi fige da bar jedan mali borac prezivi 🥺. Tu cemo vidjeti pravo stanje situacije.

Držim🤞🏼..navijam..molim🙏🏽..želim ti ono najbolje za tebe i tvoju sreću...sretno❣️

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    5/25⏳🙏🏽

💜Medenko
    31. Ožujak 2022. 18:17

Jedno pitanje za cure koje imaju više iskustva,malo si gledam nalaze..prije sam imala Tsh 2,5 a sad taman prije postupka se popeo na 3,1 iz neznam kojeg razloga..Doktorica je pogledala nalaz i ništa nije rekla..da li da joj to u subotu napomenem..može li mi stvoriti probleme ?🙊

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    5/25⏳🙏🏽

Anči 💕
    31. Ožujak 2022. 18:18

💜Medenko

Jedno pitanje za cure koje imaju više iskustva,malo si gledam nalaze..prije sam imala Tsh 2,5 a sad taman prije postupka se popeo na 3,1 iz neznam kojeg razloga..Doktorica je pogledala nalaz i ništa nije rekla..da li da joj to u subotu napomenem..može li mi stvoriti probleme ?🙊

Pitaj ju svakako..neki traze ispod 2..kod mene doktor tolerira do 2,5..

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

💜Medenko
    31. Ožujak 2022. 18:21

Anči hvala..ipak ću pitati imaš pravo☺️

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    5/25⏳🙏🏽

Angeleyes
    31. Ožujak 2022. 18:44

VM

Meni su tvoje bete super. I najgore je paničarit, nemoj se brinut ništa. Čak ne znam zašto si išla dalje s betama ako se u početku uduplalo, samo ionako već opterećenu glavu zamaramo još i tim brojkama. Mirno čekaj uzv i mazi bušu. Sve će biti dobro. 💗 💗 💗

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

• Linda86
    31. Ožujak 2022. 18:52

Angeleyes i Dashuri cestitam i sretno dalje. 🍀
    VM kao sto je netko rekao, bete su u redu i cekamo uzv 🤞🏼
    Sani hvala na savjetu, i ja o tome mislim stalno i strah me je, nemam vremena za gubljenje, ali uistinu ne znam kako se na poslu organizirati, morat cu nesto smisliti 😔

'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
    1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
    2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
    Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️

• BugaDuga
    31. Ožujak 2022. 19:00

VM meni se bete cine super! 
    Little imala si transfer kad i ja, a ja sam odlucila da cu test napravit tek u ned. Beta mi je slj cet. Isto imam lagane bolove. Ne konstantne. I u uto sam ugledala rozo na dnevnom. Nisam odmah uzela bolovanje, al kad su poceli bolovi ipak jesam. Tak da sam od danas na go i odmaram. 
    Medenko meni je dr povecavala terapiju sve dok nije spustila ispod 2.5. Mislim da sama trudnoca dize TSH.
    Avocado PUPO!!! 
    Anci uzivaj sad u odmoru! I nemoj previse razmisljat.

26.4. 7+1 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.