Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0409
    31. Ožujak 2022. 15:01

Cure,
    Ja jutros išla vaditi betu i još mi nisu stigli nalazi.
    Zovem kod doktorice kaže isto nisu stigli.😱😱😱
    Već sam luda,moram se čuti i sa doktorom da znam jer da nastavim s terapijom i da se dogovorimo za dalje.
    Anci vidim i ti si iz Osijeka,jesi išla u KBC vaditi betu?kad ti je bio nalaz?

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

Anči 💕
    31. Ožujak 2022. 15:07

Tina0409

Cure,
    Već sam luda,moram se čuti i sa doktorom da znam jer da nastavim s terapijom i da se dogovorimo za dalje.
    Ancividim i ti si iz Osijeka,jesi išla u KBC vaditi betu?kad ti je bio nalaz?

Za nekih sat-sat i pol..
    Bas me čudi da tolko čekaš 🤔 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Tina0409
    31. Ožujak 2022. 15:09

Anči 💕

Tina0409

Cure,
    Ancividim i ti si iz Osijeka,jesi išla u KBC vaditi betu?kad ti je bio nalaz?

Za nekih sat-sat i pol..
    Bas me čudi da tolko čekaš 🤔

I rekla mi sestra da će tako biti gotov..zovem doktoricu kod nje nema,a nemam ni na egradanu.Sad sam polako već luda .😱

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    30.01.23. 👶🏼💖

bejbe2018
    31. Ožujak 2022. 15:12

Sen2021

Issadora

Nakon razgovora kod privatnika malo je reći da sam osupnuta pristupom. Jel samo ja imam očekivanje da za poveći iznos novaca dobijem ljudski pristup, da mi se pojasne stvari, ono…uglavnom 300 kn za 2 minute razgovora, srezan svaki moj odgovor ili pitanje. Toliko me sve to šokiralo. Rekla bih da ima puno posla i para u tome svemu pa neki izgube osjećaj za čovjeka.

Pozdrav🙂 moram se ukljuciti oko ove tvoje teme, jer sam isto dozivjela. U aprilu prosle godine sam imala konsultacije u Hrvatskoj, receno nam PCR test obavezan ( koji smo debelo platili a suprug je inace i vakcinisan ) jer nas doktor nece primiti bez testova. Na granici ( inace smo iz BiH) i uz e-mail da imamo termin i uz negativne PCR testove sluzbenik nas je jedva pustio da predemo granicu uz pitanje da li i suprug treba ici🙁 Nakon toga bojali smo se da cemo zakasniti na termin ako budemo trazili sami kliniku i vozili po Zagrebu i platimo taksi koji nam je naplacen 180 kuna. Stignemo u kliniku 15- tak minuta ranije i suprugu kazu ne mozete uci takoder zbog epidemioloske situacije i ostave ga u pred ulazu kod lifta, znaci ni u cekaonicu nije mogao🤮Kod doktora sve skupa trajalo 20- tak minuta i pregled i konsultacije na kojima sam naravno bila sama, mislim se guzva je zato tako brzo sve ide ali kad sam izasla van nigdje nikoga, doktor otisao sjesti u salu za sastanke, znaci da nije bas nigdje zurio jer ga niko nije cekao. Sve ovo prije je naravno nebitno da me doktor drugacije primio i saslusao, ali je doticni cijelo vrijeme se javljao na telefon, npr.postavi mi neko pitanje ja krenem odgovoriti a njemu telefon zazvoni i on se javlja, kad prekine zaboravi sta je pitao jer ga ocito ne zanima i pita nesto drugo, nije telefonirao samo za vrijeme dok me pregledao🥺🥺🥺😭😭😭 sve te razumijem i slazem se s tobom i mislim da smo kod vecine samo broj u nizu i to je to, nazalost. Naravno ima divnih doktora i klinika i sve je pitanje kako ko sjedne kome na prvu, mene je eto taj prvi pozitivni utisak do sada zaobisao ali imamo svoj cilj i drugo sve moramo staviti po strani, koliko mozemo❤

Mi smo krenili sa IVF baš kad je počela korona, i svaki put na konzultacijama je mogao bit i suprug.
    I u Kbc i privatno.
    Tako da mi je žao da si ti sama morala taj dio odraditi. A ovo ostalo da i ne spominjem kakva je usluga bila. 

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

Stela_M
    31. Ožujak 2022. 15:15

Ribić vjerujem u tvoje mrve 🤞🙏🥰❤❤
    Angeleyes odlično kada ideš opet? 🙏🥰❤
    Pegy čestitam na pišonji 😁🥰❤
    Avocado sunce mislim na tebe I 🤞🤞🤞🤞🙏❤❤❤
    Sani88 I ja čekam samo me sad brine ta štitnjača jer sam iz hipo pobjegla u hiper ne znam jel ima tko iskustva oko toga i jel mi to može utjecati na postupak 🤷‍♀️
    Dashuri brz oporavak ti želim ❤❤
    Sunny 🥰🤗❤
    Tina trebala si zvati labos gdje si vadila krv sad je kasno jer je već 15 sati ne vjerujem da još rade 🙄 ali probaj pokušati 🙏🤞❤

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Tina0409
    31. Ožujak 2022. 15:33

Dobila nalaz,kao i očekivano negativan.😏
    Idemo dalje.💪🏻

30.01.23. 👶🏼💖

Angeleyes
    31. Ožujak 2022. 16:05

Dashuri

Angeleyes

Dashuri

Angeleyes

Dashuri

Angeleyes

Cure, evo mene s 1.uzv… sve je super, dr vidi gestacijsku i zumanjcanu, kaze da je sve odlicno za 5+1 ❤❤❤🤞🏻🤞🏻🤞🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Divnoooo!!! Ja i ti smo u 2 dana razlike čini mi se, meni je prvi uzv u utorak! ❤
    Nisam uspila puno popratit, Anci saljem😘😘😘,
    Ribic pupo i svim ostalim pupicama sretno! 😘😘😘

Vjerojatno, ajde baš me zanima koliko će tebi izračunat… Ja niti ne kontam po čemu oni to računajuDržim ti fige!!!

Ma meni je transfer bija 14.03. Ti si bila par dana prije mene, jel tako? Po tome racunam 🤣
    Kakva si ti s simptomima?

Tako je, ja sam bila 12.3. na transferu :)) znači pratimo se😃
    Ma nemam neke simptome, samo malo zatezanje maternice i neki mirisi mi smetaju, kavu npr. ne mogu više pit. I prije sam bila osjetljiva sa njuhom, sada posebno. I da, dosta mi se spava. Kako je kod tebe? Dobro si, miruješ?

I ja imam problema s mirisom, tj smradom, jer mi sve smrdi. Kava, hrana, voda, znaci sve. Jedino mi duvan ne smrdi, a jedino to i ne smim 🤣
    Zna me bolit donji dio leđa i stomak na momente, i grudi su mi osjetljive, prošarane žilama.
    Glumim fikus, krevet wc. Ako Bog da da sve bude po planu, hiper ce mi se povuc tek za koji tjedan 3,4,5 🤯 kad hcg prirodno krene padat.

Hahaha! Meni muški mirisi stvaraju baš ružnu mučninu, njih nikako ne trpim otkad je sve ovo krenulo. I smršavila ova 2 tjedna jer kako ti kažeš, skoro mi se nista ne jede jer sve smrdi (a nije). 🤣🤣 I da, grudi su malo isto krenule bolit, leđa ništa još. 
    Ajde, bar znaš zašto odmaraš, isplati se. Mora biti po planu, ne damo se sada. 💪🏻💪🏻💪🏻

Stela za 2 tjedna mi je opet uzv...🙏🏻

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

little123
    31. Ožujak 2022. 16:31

Bok cure imam pitanje, 24.3. bio je transfer, vraćene su mi dvije blastice i sad strpljivo cekam betu :) od jucer osjecam ful zatenzanje u donjem dijelu trbuha, menstrualne bolove pogotovo kad nesto radim i bas mi je osjecaj kao da mi je trbuh tvrd. Jucer sam se ful lose osjecala, mislila sam da je mozda do probave, ali redovita mi je probava, danas imam slobodan dan pa je vise manje ok, ali i kad hodam i kad nesto radim bas osjetim neku bol u trbuhu. Ne znam jel to posljedica stimulacije ili mozda aspiracije jer od kad sam krenula s lijekovima pa do sad nisam imala nikakvih ni bolova ni nakon aspiracije. Sve mi je proslo bas iznenađujuće dobro pa sam sad malo zabrinuta

👩 30 god/ amh 25.5 pmol/L
    🧔🏻 28 god/ sve ok
    12.11. IVF poliklinika, prve konzultacije
    1. postupak: 12/20 prirodni AIH - neuspješno
    2. postupak: 01/21 stimulirani AIH - neuspješno
    3. IVF 4/21 covid pozitivna
    4. IVF 8/21

VM
    31. Ožujak 2022. 17:10

Bok cure, ja sam ostala duzna javiti 3.betu od 29.03. I ona iznosi 1345, danasnja je 2064. Doktor kaze da su nisu pravilno poduplale kao 1. i 2. ali opet dovoljno su porasle i optimisticni smo. Takoder je rekao da misli da su se mozda oba embrija zakacila pa se jedan od njih bori. Kako god, bila sam dva dana u soku, strahu i razocaranju, placu, ali primirila sam se sada i rekla bit ce kako bude. Ne mozemo mi tu nista. U subotu imam UZV pa eto drzite mi fige da bar jedan mali borac prezivi 🥺. Tu cemo vidjeti pravo stanje situacije.

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

Anči 💕
    31. Ožujak 2022. 17:13

VM

Bok cure, ja sam ostala duzna javiti 3.betu od 29.03. I ona iznosi 1345, danasnja je 2064. Doktor kaze da su nisu pravilno poduplale kao 1. i 2. ali opet dovoljno su porasle i optimisticni smo. Takoder je rekao da misli da su se mozda oba embrija zakacila pa se jedan od njih bori. Kako god, bila sam dva dana u soku, strahu i razocaranju, placu, ali primirila sam se sada i rekla bit ce kako bude. Ne mozemo mi tu nista. U subotu imam UZV pa eto drzite mi fige da bar jedan mali borac prezivi 🥺. Tu cemo vidjeti pravo stanje situacije.

Hej, kazu da se beta iznad 1200 vise ne dupla pravilno, nego je bitno da raste..drzim ti fige jakoo jakoo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.