Afrodita želim vam svu srecu i da sto prije dodete do vase bebice. Ljudi koji nisu suoceni sa ovom dijagnozom ne mogu shvatiti. Bitno da znate tko je uz vas i tko vam je podrška na cijelom putu 🥰 sretno 🍀
Arnoldica drago mi je da beta pada kad je vec tako moralo biti ❤ bas sam te htjela pitati da li ste razmisljali o drugoj klinici. Ja sam u Repromedu zadovoljna. Biologom sam odusevljena, a dr R kako kad 😅 mislim terapiju mi je pogodio od prve i sve sta je napravio stvarno je dalo super rezultat tako da nemam tu sta prigovorit. Ali on sve nekako na brzaka odluci pa ja imam osjecaj da nije individualno, ali istina je vjerojatno ta da jednostavno ima iskustva i ne voli okolisat. Pretpostavljam da rade vikendom, jer su meni uredno odgovarali na mailove vikendom, ali najbolje ih nazovi i pitaj. Dr i sestre su ti uvijek dostupne i na telefon i na mail.
Zasto ti Podobnik nije na popisu? Meni se cini da bi intralipidna kod tebe mozda bila kljuc uspjeha 🤔
Pa ne znam, nekako me samo ta intralipidna i privlači tamo. Nisam stekla neki dojam po pisanju cura ovdje. Možda sam totalno u krivu 😂
Ma joj ja zapravo mislim da su to sve nijanse u razlikama izmedu ZG poliklinika -.- stvarno mislim da su sve vrhunske samo eto nekom upali prije, a nekom kasnije. Ali mislim da si ti dovoljno sanse dale IVF polik i da ti treba drugaciji pristup. Ako si mozes priustit podi u Repromed, Škvorc i Podobnik na konzultacije i ispitaj ih detaljno kakav bi oni pristup primijenili za tvoj iduci postupak. Eto to bi ja napravila 🤷♀️
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
hvala vam cure svimačekam samo betu sutra za potvrdu pa da mužu iznesem pakleni plan..već vidim rat u najavi al skužit ce i on da je to najbolje za budućnost…
Možda ipak odemo u Petrovu..iskreno ne žuri mi se..vidjet cu sad sutra sta ce reć moj doktor..mozda nažicam još neke uputnice..u međuvremenu ćemo malo skupljat novčeke pa ako Petrova ne upali onda negdje privatno…morat cu muzu objasnit sve prednosti i mane i prelomit ga..makar vjerujem da ce on pristat jer i njemu je cilj da dođemo do bebice..sad imam u planu mjesec dva odmorit tijelo od svega, skinut kile i uživat u proljeću..nakon toga ćemo muž i ja malo bildat stanice i spermiće pa ćemo vidjet šta ce bit na jesen..jednom sam prezivjela 6 mj čekanja, pa mogu i opetAmelie onda znaš kako mi je
Petra hvala na iskustvu..sad se važem opet prema njima
Arnoldica super da beta pada..drago mi je da ipak u tome svemu ipak nije ono najgore
Mrvica nije bilo toliko jako da bi smetalo za utrogestane..i još uvijek nije jako..praktički ga ni nema..najrađe bi stala s terapijom al sutra mi je beta pa neću jer ono ipak si mislim možda se mrva bori s nečim i ako prekinem terapiju eto ti sranja…
Capi sretnoo..jel vraćaš obje
Afrodita sretno dalje..i samo se borite..sigurna sam da ćete uspijet s donacijom..i nama su se ljudi zgražali kao jooj tako mladi, a posvojili bi..šta ce vam taj teret..pa daj se malo više potrudite pa će doć beba, a ne vi sad odma na posvojenjee…takvima sam odma rekla mrš od nas šta vas briga za nas zivot i šta cemo mi radit…
Rebeka ja sam negdje čula da se ne broji postupak ako nije bilo aspiracije pa si to dobro provjeri i sretno dalje
Stela, Nika, Petra, Ribic, Rainbow, Takica, Linda, Leky, Razumna, Sani, Iman, Sunny i sve ostale cure hvala na savjetima i podršci..na kompu sam pa nemam srčeko da vam stavim, sve neki mutavi smajlići
Da ali nekako se moraju ti ljekovi naplatiti. Meni je doktorica mpo rekla da je iskoristeno i provjeravam to na sve strane...
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Ribic sretno ti, pupice! 🤗
Arnoldicatoliko mi je drago da je manje zlo na kraju u pitanju, ne mogu ti reći, sad samo hrabro dalje ❤️
Nika hvala, ali ja sam ti vrlo realna, neću ni vaditi betu. Inače, mislim da ti radiš niti 100 m od moje kuće, stalno ti to hoću reći pa zaboravim 🤭 ako radiš kod dr. G 😁
Linda uzmi si vremena da zaliječiš osnovnu bolest, nadam se da nije ništa strašno i onda napravite plan. I uživajte na GO!
Capi sretno!
Takica ja mislim da trebamo otvoreno govoriti o tome i dizati svijest, u mojoj okolini znaju skoro svi i ako sam na nečemu zahvalna ovom MPO putu, to je da sam shvatila tko mi je iskrena i bezuvjetna podrška u životu u dobru i zlu ❤️❤️ a najveće razočaranje sam doživjela od najbližih… Osim toga slažem se sa svima da moramo sebe staviti na prvo mjesto jer nećemo biti dobre mame ako mi same nismo dobro. Stvarno jako puno radim na tome, nekima je to sad šok jer više ne dam da me se gazi, ali to je tako, ja sam si sama sa sobom smirenija i sretnija. A mm je najveća podrška u svemu ❤️
Leky, Stela_M, Amelie ❤️❤️❤️ ljubim vas
Afrodita hrabrice, želim vam svu sreću! 🤞
Da, kod njega sam 🤗 znaci sigurno smo se i negdje srele jer sam tam 6 godina
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Ja dobila danas mengu. I zovem B+ za fet i kao nazvat će me povratno. Odmah sam znala da je nešto. Ne bi dr sad ovaj mj nego mj pauze. 🤯🤯🤯🤯🤯 Prvotno sam trebala u et, da bi sad završila na 2 mj pauze!!!! Mislim da im se radi o gužvi ili godišnjima, a ne da je za mene bolje odgoditi.
I vidim pišete, puni su do jeseni. Znači za novi postupak se ne moram nadati do Božića. 😥😥😥😥
Ne vjerujem da to tebe dotiče..to je za nove postupke...tebe ce sigurno ubacit ovaj mjesec za fet...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ja dobila danas mengu. I zovem B+ za fet i kao nazvat će me povratno. Odmah sam znala da je nešto. Ne bi dr sad ovaj mj nego mj pauze. 🤯🤯🤯🤯🤯 Prvotno sam trebala u et, da bi sad završila na 2 mj pauze!!!! Mislim da im se radi o gužvi ili godišnjima, a ne da je za mene bolje odgoditi.
I vidim pišete, puni su do jeseni. Znači za novi postupak se ne moram nadati do Božića. 😥😥😥😥
Ne vjerujem da to tebe dotiče..to je za nove postupke…tebe ce sigurno ubacit ovaj mjesec za fet…
Tj ubacit ce te onda sljedeći mjesec..jesi trazila objasnjenje zasto sljedeći mjesec?
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sunny i Sani hvala cure. A najradije bi ja išla kod svih na konzultacije pa odlučila, ali preskupo mi je to. A Beta plus ne želim plaćati kad već imaju preko hzzo. Platila bi jedino ako idem negdje gdje nemaju ugovor s njima.
Ima li Podobnik embrioglue? Nigdje ne mogu naći taj podatak.
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Ne vjerujem da to tebe dotiče..to je za nove postupke…tebe ce sigurno ubacit ovaj mjesec za fet…
Tj ubacit ce te onda sljedeći mjesec..jesi trazila objasnjenje zasto sljedeći mjesec?
Ok, fet. A ako ću htjeti u novi stimulirani?? Sestra je rekla da je dr tako odlučila zbog duge stimulacije. Onda mi je mogla reći to odmah kad sam došla 5.dan na et koji je trebao biti. A ne tad reći sljedeći mj, pa mi porastu nade i sad opet pljus.
Anči, nadam se da će te beta sutra iznenaditi. 🤞🤞🤞
Rainbow, 🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Aha kuzim..po mom misljenju glupavi razlog...trebala te bar naručit na uzv i provjerit situaciju pa onda zaključit da ti treba još pauze...ja bi svakako inzidtirala na tome da me primi na uzv i da mi objasni ona situaciju, a ne sestra...
Nemoj se bedirat toliko unaprijed, vjeruj u ovaj fet 🤞🏻
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Anči, žao mi je za testić, ali možda te beta ipak sutra iznenadi.
U slučaju da ipak bude negativna, ja bih ti također preporučila Petrovu. Evo gledam iz svog sada iskustva. Prvi ivf u Petrovoj, od dvije oocite dobila sina, u Os od 8 stanica, 4 blastice, tri transfera - ništa. Naravno da to ne mora ništa značiti, ali uvijek mi sad visi nad glavom što bi bilo da smo otišli opet za Zg. Al kao idemo ovdje, pod nosom nam...
Recimo, dobila sam dojam da ovdje dosta kalkuliraju i rade sve po ps-u. Uspoređivala sam svoj prvi et (endo bio 9.5), ovdje nikad transfer nisam imala dok nije bio barem 12 itd... onako, kao dosta na sigurnjaka idu... opet, ne mora ništa značiti. U Petrovoj ne mogu reći da smo si bili razmjenjivali brojeve moba, ali da su bili iznimno profesionani i stručni - jesu. A na koncu, ako prevalim tolike kilometre trebam najboljeg stručnjaka i rezultate, a ne da me netko gladi i tepa mi.. no, to sam ja...
Vama sretno i neka vas sutra iznenadi 😘😘😘 Čekamo vijesti svakako !! 🙂🙂
👰♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
🤵♂️31g (oligoastenozoospermija)
1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf
Hvala curke, odahnula sam kad sam vidjela da ipak pada 🙃
PUPO cure sretnooo 🍀
Razumna jel stigla beta?
…
Mi smo ovih dana puno razmišljali i pričali. Odlučili smo da ćemo dati papire za posvojenje, ali ćemo probati još jednom, zadnji put. U zadnja dva feta je došlo do implantacije, znači da se tijelo probudilo pa da probamo zadnji put. Razmišljamo da odemo negdje drugdje za promjenu, možda donese sreću neki drugi pristup, razmišljanje 😂
Pa me sad zanima pošto baš previše nisam našla iskustva na netu o Poliklinici Repromed. Znam da je Sunny tamo, ako ima još koja cura neka se javi. Jeste li zadovoljne tamo? Rade li vikendom ako padne aspiracija/transfer Ne želim ići negdje gdje je prevelika gužva i gdje je sve kao na traci. Ne sviđa mi se kad se ne posvete dovoljno nego ide po špranci sve.
Beta plus je zauzeta do jeseni, to mi je daleko pa se dvoumimo između Repromed i Škvorc. Cure u Škvorcu kako vam je tamo? Jel se posvećuju ili ide po špranci?
Pozz,
Ja sam bila u poliklinici Repromed, nakon 6 postupaka u Splitu (privatno). Najvise sam se odlucila jer sam po forumu skuzila da dr Radoncic ima iskustva i strpljenja sa zenama s niskim amh, a embriolog dr Patrik je jedan od najboljih u Rh. Sve je djelovalo jako jednostavno makar smo iz St pa nam je Zg malo dalji i postupak je uspio iz prve, rezultat upravo kraj mene pajki.
Sve preporuke za Repromed :))
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Kacusha baš mi je drago što si se javila, kako si? Hmm obzirom da kod mene vještica dođe kada hoće trebala bi krajem 6 mj a moguće da će i početkom 7 mj tako da kada god da dođe u tom periodu dobro je došla 🤣🤣🤗❤
Rainbow_Hope bem mu sve baš mi je žao 🥺 kakav je plan za dalje 🤞❤🤗🤗❤
Iman kako si? Još sitno brojiš 🤞🙏❤❤
Arnoldice žao mi je što se toliko mučiš i nadam se da će sve uskoro proći i da se odmoriš I fizički i psihički, šaljem ti hug 🤗🤗❤❤
Anchy moja draga poslušaj Sani88 neka ti dr da sve što može od pretraga baš zbog vaše specifične situacije jer je kod vas fakat lutrija s tim amuplama, od srca ti želim da uspiješ i sutra tamo postroji doktora 🤭🤞🤗❤❤❤❤
Ribić pupice draga navijam I ima da se te tvoje tvrdoglave mrve čvrsto prime 🤗🤞🙏🤭❤❤
Razumna držim fige 🤞🤞🙏❤
Draga Stela, upravo se pripremam za odlazak na trening. Kad sam procitala ovo brojis sitno, strecnulo mi je nesto u stomaku 😁 meni se cini kao ma imam do FETa jos, a to je tako blizu.. Kako se osjecam po tom pitanju.. hmm, malo uzbudjeno i sretno nadajuci se trudnoci i bebici koju toliko prizeljkujem, a istovremeno i prestravljeno (u najmanju ruku), zbog prethodnog neuspjeha), znaci neki mix 😅 Dala sam se stvarno u ovo periodu izmedju 2 FETa, potrudila se i poradila na sebi i dalje ne stajem. Borim se, a bice kako treba biti ❤
Kako si ti, vidim ti si u 6 ili 7 mjesecu, kako bude dosla M.. ne mogu se sjetiti ides li u full postupak ili FET? 😘😘🌸
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Sortiraj odgovore
Najstariji