Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncicaa
    27. Ožujak 2022. 23:52

Sani88 🙏🍀🤰

RebekaB drago mi je da si se snasla u Petrovoj, dijelim tvoje misljenje o dr i sestrama 😊. Ti ocito cudno reagiras na stimulaciju, i ocito supresija na tebe jednostavno ne djeluje 🤷‍♀️, mada sam negdje procitala, mislim na Rodinom forumu da su jednoj curi popucali folikuli prije aspiracije u stimuliranom, ali to je zaista rijetko. Dobro je da idete odma u prirodnjak, dok ti je jos tijelo pod hormonima, moze ih biti vise od jednog folikula, javljaj nam situaciju, bas me zanima kako ce bit, drzim ti 🤞. Uglavnom ako nije bilo aspiracije, postupak se ne broji, tako su mi sestre rekle i u slucaju poz pcr testa uoci asp isto se ne broji, sto je super 😊
    Ribic odlican rezultat na kraju, nek se sve odrze 🤞
    Suncica vit D ne utjece na hormone, tako da mozes nastavit pit 😊
    Anci 🤭🙏🤞

Sani hvala 🤗 cudni su mi nalazi, progesteron 20.dan 42, nikad mi nije bio tako visok pa sam pomisla da mozda dvital djeluje na hormone. Imam cistu pa ne znam dal zbog nje moze biti tako visok..malo me to brine 😔 a i shbg mi je dosta snizen..cekam mengu pa da odem na uzv i kontrolu s nalazima da vidimo sta je sa cistom i sta ce rec na nalaze 🤷‍♀️
    Rebeka meni ti je folikul pukao u stimuliranom prije aspiracije, ali kod mene je bio problem sto sam ja sesti dan imala jedan vodeci folikul, ostali mali i progesteron mi je vec bio malo povisen i ovulirala sam vrlo brzo tako da je postupak prekinut i da ako ne dodje do aspiracije, ne racuna se pod stimulirani

👩43, endo, AMH 2,7 pmol/L, 39, oat
    KBCSM 1.ivf 9/21 ❌
    10/21 prc, ovulirala, 5/22 prc, ovulirala
    2. ivf 6/22 3🥚, freeze all, FET 2🐧 7/22❌
    FET🐧10/22❌
    Sv Duh 2/23, pergoveris, gonal, negativna aspiracija
    3/23 prc, femara, 3🥚, ET 2 dvodnevna❌
    4/23 prc, nije bila dobra stanica
    Repromed/Hilarus
    9/23 pergoveris, gonal, 2🥚 ET morule❌
    11/23 pergoveris, gonal, 5🥚, ET 2 morule, beta 12dnt 54, 14dnt 35
    5/24 7🥚, 2 bc❄️
    1/25 fet beta 11dnt 257, 13dnt 376, 15 dnt 776, missed ab, 8 tt 💔

Razumna
    28. Ožujak 2022. 00:08

Takica

Razumna kao sto ti i tvoj nik govori rijeci ti zvuce tako umirujuce i razumne.
    Malena, Avocado drz te se❤️

Hvala. MPO je u nekim trenucima, ma danima i tjednima znao izvući ono najgore iz mene. Bila sam skroz ne razumna. Došle bi mi crne misli koje sam ja izbacivala iz sebe pišuci tu po forumu i kad bi ih napisala kao da bi mi se brige umanjile. Željno očekivana trudnoća me je povampirila, kao da sam od prvog trenutka znala da neće dobro završiti. Bilo mi je to razdoblje najveće sreće jer sam konačno ostala trudna ali i užasnog straha. To preostalo razdoblje od 8mj mi se činila kao vječnost. Bojala sam se svakog pregleda toliko da bi mi tlak bio jako visok. I kad sam se konačno malo umirila i počela uživati ( jer me je dr umirila da će sve biti ok, da nije lako izgubiti bebu, da sve ide po planu) bebi je stala cirkulacija. Kad sam prije razmišljala o tom mogućem gubitku mislila sam da ako se dogodi da ću polupati ali kad se stvarno dogodilo ja sam ostala normalna, na moje veliko čudo. Cak sam tješila muža i roditelje jer oni nisu ni malo bili spremni na to. Govorila sam im da je spontani pobačaj čest, da nisam jedina, da to puno žena prozivljava, da je to dio MPO priče, da je to mala bol spram usporedbe kakva će sreća biti kad rodim, da za dijete se isplati i pomučiti i da ćemo svi na kraju biti nagrađeni. 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

• Mrvica722
    28. Ožujak 2022. 00:20

Takica

Curke meni krenulo malo smedjkasto i totalno sam se iskomirala. Stomak boli stalno predmestrualno.
    Uradim sad Clear blue test onaj digitalni i pokaze 1-2 i plus.
    Dal je moguce? Vi ste nesto nepovjerljive prema toj vrsti testa jel bude lazno pozitivan ili sta.
    Embriotransfer bio 18.3 vracena 2 osmocelijska.

Čestitam to ti je implantacijsko, dok ti to tako smeđari moras pit utriće i puno odmaraj ♥️♥️tako je meni bilo, stavi se na lijevi bok i brzo ce to proć 🥰🥰

• Mrvica722
    28. Ožujak 2022. 00:25

💜Medenko

Mrvica 72želim ti da nađeš snagu u sebi i u ovom najtežem periodu sreće i tuge shvatiš kako prihvatiti,otpustiti i ono najteže živjeti sa onim što ti život ponudi…🙏🏽💜✨jedno je što glava govori,drugo što srce šapće a najteže ravnoteža između to dvoje..znam kako je..ja je lovim od kad znam za sebe😏..Sretno😇

♥️♥️♥️♥️♥️

• Mrvica722
    28. Ožujak 2022. 00:28

Hvala svima ♥️ na podršci. 
    Jedva čekam bete ne sunce bit ce ode uskoro puno novih trudnica 🥳🥳🥳🥳 prosula se trudnička prašina

• ikica_90
    28. Ožujak 2022. 07:17

Trebala bih pomoć. Dobila sam ovaleap 450 UI, od kojih bi trebala koristiti 150 UI. Jučer sam krenula sa pikanjem, ali bojim se da sam možda krivo nešto napravila, tj da možda nije izašla doza koja je trebala (namjestila sam na 150 i nakon primjene se vratilo na 0). Ovako izgleda moj pen nakon primjene injekcije, može pomoć je li to ok ili se trebalo još pomaknuti gore, stvarno ne razumijem jer ja na penu ne vidim da je manje tekućine, meni djeluje isto...pomoć pliz 

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermia

AIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    28. Ožujak 2022. 07:30

Mrvice ja te jako dobro razumijem i moja mama je umrla od raka.Nadam se da ce kod tebe biti bolji ishod da ce bolest proc❤️.JAVLJAM SAM DA CU SE MALO ODMAKNUT JUCER UJUTRO JE UMRLA MOJA BAKA.OTISLA JE K SVOJOJ KCERCI PROSLAVITI NJEN RODENDAN.Slomljena sam al u mok trbuhu kuca jedno srce drugo spava kraj mene u krevetu i znam da mi je danas vise od iceg potrebna hrabrost i strpljenje
    LJUBIM SVE CURKE KOJE SU ME OD PRVOG DANA OVDJE PODRZAVALE.
    Razumna jako lijepo pises i o tome sam ti pisala da trebas pozitivom ic kroz sve u redu je i plakat i bit tuzan al to na kraju treba stavit po strani i vratit se pozitivi.NIJE MI BILA NAMJERA POVRIJEDIT TE RIJECIMA ,,🌷🌻

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

AuroraB
    28. Ožujak 2022. 07:36

ikica_90

Trebala bih pomoć. Dobila sam ovaleap 450 UI, od kojih bi trebala koristiti 150 UI. Jučer sam krenula sa pikanjem, ali bojim se da sam možda krivo nešto napravila, tj da možda nije izašla doza koja je trebala (namjestila sam na 150 i nakon primjene se vratilo na 0). Ovako izgleda moj pen nakon primjene injekcije, može pomoć je li to ok ili se trebalo još pomaknuti gore, stvarno ne razumijem jer ja na penu ne vidim da je manje tekućine, meni djeluje isto…pomoć pliz

Meni izgleda da nije dobro pomaknuta doza🤷‍♀️ Kao da si stisnula 25, a ne 150jed. Nazovi sestre i pitaj ih, sliku pošalji mailom... Mislim da bi trebala još 125jed navinuti i dati si. 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

AuroraB
    28. Ožujak 2022. 07:46

AuroraB

ikica_90

Trebala bih pomoć. Dobila sam ovaleap 450 UI, od kojih bi trebala koristiti 150 UI. Jučer sam krenula sa pikanjem, ali bojim se da sam možda krivo nešto napravila, tj da možda nije izašla doza koja je trebala (namjestila sam na 150 i nakon primjene se vratilo na 0). Ovako izgleda moj pen nakon primjene injekcije, može pomoć je li to ok ili se trebalo još pomaknuti gore, stvarno ne razumijem jer ja na penu ne vidim da je manje tekućine, meni djeluje isto…pomoć pliz

Meni izgleda da nije dobro pomaknuta doza🤷‍♀️ Kao da si stisnula 25, a ne 150jed. Nazovi sestre i pitaj ih, sliku pošalji mailom… Mislim da bi trebala još 125jed navinuti i dati si.

A možda se ta prva doza ne pomakne kako treba iako je ispravno istisnuta🤷‍♀️ Možda se javi netko tko je friško koristio..ja sam prije godinu i pol.. Svakako ih nazovi

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• ikica_90
    28. Ožujak 2022. 07:58

Hvala ti AuroraB poslala sam mail, iako vrlo vjerojatno su u gužvi sad ujutro pa ću ih probati nazvati iza 10h. Ma malo me zbunjuje što u uputama stoji da mora biti razmak između klipa na koji sjeda uložak i dna uloška, to sam jedva namjestila. Nadam se da i ako sam krivo nešto namjestila da će iduće doze ići normalno.

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermia

AIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.