Takica ma ne vjerujem *** krivo sam napisala
Skontala… al ipak 2 puta citam. Hahahah
Sutra radim betaHcg. Kontam nije stoperica primila sam je 13.3.
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Takica ma ne vjerujem *** krivo sam napisala
Skontala… al ipak 2 puta citam. Hahahah
Sutra radim betaHcg. Kontam nije stoperica primila sam je 13.3.
Ona je vec davno izasla..drzim fige 🤞🏻🤞🏻😍
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Anchy hvala i tebi cestitke na sjeni tu je ..sto kaze jedna od nas samo treba znati gdje gledati.🍀🍀🍀😘😘
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Pozdrav cure, javljam se nakon dugo vremena čitanja ovog foruma koji me puno puta i nasmijao i rasplakao..
Kao što se vidi ( ako se vidi :) iz moga potpisa, mene na ovom putu ništa nije uspjelo zaobići osim uspješne trudnoće, a ovoga puta je očito i vanmaternična došla na red Cure moje, ja ne znam kako vi koje ste prošle ili trenutno prolazite to proživljavate, ali ja sam totalno skršena psihički... toliki strah je ušao u mene i ne mogu se izvući zadnjih par dana iz tog očaja i crnila, a i to čekanje da se nešto desi me ubija.. @Arnoldica vidim da si i ti u istoj situaciji, samo ja još ne krvarim pa me zanima koji intenzitet bolova je bio kada si odlučila otići u bolnicu?
Inače, imam sve trudničke simptome pa mi je još gore jer se osjećam kao trudnica, a znam da ništa od toga..
Svim curama želim puno uspjeha, debelih beta i dosadnih trudnoća
Ja 38, hipo/hashi, nizak amh
On 49, oatz
1. Icsi- blighted ovum
2. Isci - ×
3. Fet - missed ab u 8 tj
4. Icsi - biokemijska
5. Icsi 03/22 . 12. dnt Beta 35, 14.dnt 50, 16.dnt 85, 18.dnt 226, 22.dnt 860, 25.dnt 1890., 29.dnt 4350, na uzv gv i žv.. idući uzv 11.04. - KČS + CRL 0,73mm
Nifty uredan, curica 💕
16.11. Rodila se naša Marija ❤
10.04.24. Fet
Pozdrav cure, javljam se nakon dugo vremena čitanja ovog foruma koji me puno puta i nasmijao i rasplakao..
Kao što se vidi ( ako se vidi :) iz moga potpisa, mene na ovom putu ništa nije uspjelo zaobići osim uspješne trudnoće, a ovoga puta je očito i vanmaternična došla na redCure moje, ja ne znam kako vi koje ste prošle ili trenutno prolazite to proživljavate, ali ja sam totalno skršena psihički… toliki strah je ušao u mene i ne mogu se izvući zadnjih par dana iz tog očaja i crnila, a i to čekanje da se nešto desi me ubija.. @Arnoldica vidim da si i ti u istoj situaciji, samo ja još ne krvarim pa me zanima koji intenzitet bolova je bio kada si odlučila otići u bolnicu?
Inače, imam sve trudničke simptome pa mi je još gore jer se osjećam kao trudnica, a znam da ništa od toga..
Draga Malena jako mi je zao sto patiš, ali dokle god možeš ostati trudna ima nade. Noć je najcrnja pred zoru ali i tebi će jednom svanuti. Čeka te tvoje sunce samo moraš još malo ustrajati. Šaljem ti veliki zagrljaj 💗
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Maleena znači imala si sve, sad je na redu prava trudnoća nakon ovog🍀🦋🍀 Najteži dio kod vanmaternične je psihički oporavak, fizički i nije tako strašan... Meni se i sad plače kad se sjetim, ne znam... baš mi je teško pala moja jer je bila odmah iza Božića, bila je zima...korona, nikog nigdje.. onak bezveze, ali čim je došlo ljepše vrijeme i ja sam postala bolje. Vi curke, ako ništa drugo imate sreće s vremenom😀🙈 🙈Bude to sve dobro💛🧡 Moja cimerica s transfera i aspiracije, sada već i prijateljica, je imala tri vanmaternične trudnoće i preživjela je sve, sad je u 30tt..😇😇
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Kao što se vidi ( ako se vidi :) iz moga potpisa, mene na ovom putu ništa nije uspjelo zaobići osim uspješne trudnoće, a ovoga puta je očito i vanmaternična došla na redCure moje, ja ne znam kako vi koje ste prošle ili trenutno prolazite to proživljavate, ali ja sam totalno skršena psihički… toliki strah je ušao u mene i ne mogu se izvući zadnjih par dana iz tog očaja i crnila, a i to čekanje da se nešto desi me ubija.. @Arnoldica vidim da si i ti u istoj situaciji, samo ja još ne krvarim pa me zanima koji intenzitet bolova je bio kada si odlučila otići u bolnicu?
Draga Malena jako mi je zao sto patiš, ali dokle god možeš ostati trudna ima nade. Noć je najcrnja pred zoru ali i tebi će jednom svanuti. Čeka te tvoje sunce samo moraš još malo ustrajati. Šaljem ti veliki zagrljaj 💗
Uh..uh.. hvala ti na ovim velikim riječima.. ❤
On 49, oatz
1. Icsi- blighted ovum
2. Isci - ×
4. Icsi - biokemijska
5. Icsi 03/22 . 12. dnt Beta 35, 14.dnt 50, 16.dnt 85, 18.dnt 226, 22.dnt 860, 25.dnt 1890., 29.dnt 4350, na uzv gv i žv.. idući uzv 11.04. - KČS + CRL 0,73mm
Nifty uredan, curica 💕
10.04.24. Fet
Maleenaznači imala si sve, sad je na redu prava trudnoća nakon ovog🍀🦋🍀 Najteži dio kod vanmaternične je psihički oporavak, fizički i nije tako strašan… Meni se i sad plače kad se sjetim, ne znam… baš mi je teško pala moja jer je bila odmah iza Božića, bila je zima…korona, nikog nigdje.. onak bezveze, ali čim je došlo ljepše vrijeme i ja sam postala bolje. Vi curke, ako ništa drugo imate sreće s vremenom😀🙈 🙈Bude to sve dobro💛🧡 Moja cimerica s transfera i aspiracije, sada već i prijateljica, je imala tri vanmaternične trudnoće i preživjela je sve, sad je u 30tt..😇😇
Da, ima tako puno lijepih i ohrabrujućih priča...nadam se da će i moja nekada biti jedna od tih.. iako mi trenutno zvuči kao nemoguća misija.. Hvala ti što si podijelila svoje iskustvo.. znam da ti je sigurno bilo i puno teže nego što to sad možeš prenijeti kad je sve prošlo... Scenarij koji je meni trenutno u glavi je ravan katastrofi..nadam se da ću se u narednim danima uspjeti sabrati i prihvatiti da je to moj put koji moram proći..
On 49, oatz
1. Icsi- blighted ovum
2. Isci - ×
4. Icsi - biokemijska
Nifty uredan, curica 💕
10.04.24. Fet
Razumna kao sto ti i tvoj nik govori rijeci ti zvuce tako umirujuce i razumne.
Malena, Avocado drz te se❤️
Maleena nije ni čudo što se tako osjećaš s obzirom na sve što ti se nanizalo... Mene bi tješila pomisao na odlazak kod psihologa, stalno sam se spremala, nosila broj u novčaniku i čim bih pomislila da se javim već mi je bilo lakše, a koliko bi si muke uskratila da sam se zaista i javila... Na kraju sam uspjela sama, a realno i uz dobar ishod postupka... Da nije bilo tako, definitivno bih potražila olakšanje u vidu neke profesionalne pomoći zbog te mpo borbe i svega ostaloga što život nosi..
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji