Ja isto vidim sjenu!
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Anči 🤞🙏
Ja tu isto vidim sjenicu 😊🤞🏼
'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️
Anči ja vidim sjenu, treba samo znati gdje gledati 🤞🥰
Bela znam kako ti je, ja radim u muškom kolektivu i odgovorno tvrdim da su veće babe od bilo koje babe. Ja sam sad na bolovanju i osim direktoru nisam nikome rekla šta radim (baš sam bila brutalna i rekla sam da ću ići iz postupka u postupak i da ću često biti na bolovanju pa nek razmisli o raskidu ugovora o radu jer u poslovnom svijetu otkaz je normalna stvar) i zašto sam na bolovanju. Uglavnom direktor je svima zabranio da me zovu i da imam mir ali me ipak nazivao kolega u četvrtak da pita jel to možda korona, da nije možda neka plastična operacija (kao H ha ha), pa da nisam trudna i kad se vraćam. Na to sam ga pitala a što vam je direktor rekao zašto me nema i kaže on pa rekao je da je to tvoja stvar i da te ne zovemo. Ja sam mu na to rekla da je trebao slušati direktora. Uglavnom neću ga cinkati direktoru jer je direktor baš težak kad netko prekrši njegovu izravnu zapovijed pa ne želim tenzije. Uglavnom razumijem o čemu pričaš. Koma je vratit se sa bolovanja. Svima upitnici iznad glave a ovo što mi prolazimo je stvarno teško samo po sebi.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Anči za 6dpt na kinezu, ovo je obecavajuce🤭❤️💪🤞!
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Rainbow, predivno, i ja sam danas uživala u suncu s mojim najdražima cijelo poslijepodne 😎🌄
Mislim na tebe 🙏🤞🌈😘
Stela, fizički sam ok. Svi kažu da su im menge nakon feta bile obilne, kod mene suprotno. I 1. i 2., baš slabije nego inače 🤷 radovala sam se ove godine odlasku na more, jer nismo ni prošle godine išli. Pola je bilo zauzeto, a pola nam je bilo preskupo. I rekoh možda ove godine u troje 👪, ali ipak ništa, imam pravo na godišnji tek na kraju 9.mj 😭 također do tad ništa ni od novog feta 💔 do tad ćeš ti možda biti pupo, ako ne i trudnica 🤞🤞🤞
A taman sam napravila nove nalaze i sve uredno osim prolaktina 😏
Zasjat će i meni jednom sunce 🌈
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Curke meni krenulo malo smedjkasto i totalno sam se iskomirala. Stomak boli stalno predmestrualno.
Uradim sad Clear blue test onaj digitalni i pokaze 1-2 i plus.
Dal je moguce? Vi ste nesto nepovjerljive prema toj vrsti testa jel bude lazno pozitivan ili sta.
Embriotransfer bio 18.3 vracena 2 osmocelijska.
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Rainbow, predivno, i ja sam danas uživala u suncu s mojim najdražima cijelo poslijepodne 😎🌄
Mislim na tebe 🙏🤞🌈😘
Stela, fizički sam ok. Svi kažu da su im menge nakon feta bile obilne, kod mene suprotno. I 1. i 2., baš slabije nego inače 🤷 radovala sam se ove godine odlasku na more, jer nismo ni prošle godine išli. Pola je bilo zauzeto, a pola nam je bilo preskupo. I rekoh možda ove godine u troje 👪, ali ipak ništa, imam pravo na godišnji tek na kraju 9.mj 😭 također do tad ništa ni od novog feta 💔 do tad ćeš ti možda biti pupo, ako ne i trudnica 🤞🤞🤞
A taman sam napravila nove nalaze i sve uredno osim prolaktina 😏
Zasjat će i meni jednom sunce 🌈
Nisam dobro upratila zšt moraš toliko čekati na fet? Bitno da su ostali nalazi dobri i nadam se da će ti dr dati terapiju za prolaktin 🤞🤞 niti mi nismo išli prošle godine jer sam išla u postupak a za ovu godinu još nemamo planova jer smo se naviknuli da ne treba ništa unaprijed planirati jer onda uvijek nešto iskrsne 🤷♀️ hoće doći će sunce uvjerena sam u to 🙏❤❤❤
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Curke meni krenulo malo smedjkasto i totalno sam se iskomirala. Stomak boli stalno predmestrualno.
Uradim sad Clear blue test onaj digitalni i pokaze 1-2 i plus.
Dal je moguce? Vi ste nesto nepovjerljive prema toj vrsti testa jel bude lazno pozitivan ili sta.
Embriotransfer bio 18.3 vracena 2 osmocelijska.
Moguće je...to je taman to..
Ma vjerujem da bi digitalac tolko lažno pokazao...oni obični znaju bacat evaporacijske linije...mozda ti je pao progesteron ili je nešto još od implantacije zaostalo..
Tako je i meni danas cijeli dan smeđe-rozo i lagani grčevi pa se ipak nadam 🤞🏻 oćeš vadit betu sta ranije? Drzim fige
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Takica ma ne vjerujem *** krivo sam napisala
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Evo mene iz bolnice, beta 243. Ovu noć sam počela krvarit, meni to izgleda kao prava menga. Rekli su mi u bolnici da može biti menga, a može biti posljedica vanmaternične. Ima li neka razlika uopće u krvarenju?
Ugl. U utorak moram ponovo vaditi betu i rekli su mi da ako bude ponovo narasla da će mi dati injekciju metotroxata. Jel netko to dobio, cure koje su imale vanmaterničnu?
Čitam na netu svašta o tome i da treba duga pauza do ponovog planiranja T nakon te injekcije. Baš sam si jadna 😔
Draga, ja sam imala dvije. Prvo, ne brini se, sve će biti u redu i ako je vanmaternička.
Moja druga je bila slična ovome tvome sada.
Prvih dana od pozitivnog testa nije ništa upućivalo na vanmaterničku, a onda sam 2-3 dana imala blaže smeđe mrlje i onda sam "dobila menstruaciju". Međutim, po beti se vidjelo da je vjerojatno vanmaternička. Tada se može raditi i dijagnostička kiretaža da se potvrdi da nije bio plod u maternici, ja sam to odbila. Primila sam jednu dozu metotreksata i od njega je beta padala. E sad, 4 ciklusa se mora pauzirati (ili 3 do 6 mjeseci). Slobodno pitaj što te zanima…
A kako izgleda to s injekcijom? Daju ti je u bolnici pa krenes krvariti i taj dan ides kući ili kako? Jesi imala neke nuspojave kasnije?
U osijeku se mtx daje na infuziju i moraš biti hospitalizirana dok se ne potvrdi 2-3 puta da beta ozbiljno opada. Treba par dana da počne djelovati. Meni je prvi put čak i porasla beta poslije mtx. Nije u svakoj bolnici isto, negdje puštaju kući. Prvi put sam duže krvarila i duže je sve trajalo, sporije o padala beta. Drugi put je sve prošlo relativno brzo. Nuspojava nikakvih. Kasnije sam znala osjetit blagu nelagodu u jajovodu, plod ti se postepeno "suši" i smanjuje u jajovodu od mtx, ne nestane čarobno odmah.
👰34,
🤵37,
2 x vanmaternička,
3/2022 - 1. IVF, ET 2 blastociste-biokemijska, 3 blastociste smrznute
FET prirodni 13.7. 2 blastociste 👉 beta 25.7. 🤞🤞🤞 8.dpt - plus ko kuća 😂, 12. dpt beta 508👌, 15. dpt beta 2457
8.8. UZV ❤️ i manji hematom
Termin 2.4. I gestacijski dijabetes...
Sortiraj odgovore
Najstariji