Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angeleyes
    20. Ožujak 2022. 14:09

Sani88 🙏🍀🤰

Angeleyesimas predivnu sjenu ,ustvaru crticu za trodnevne, navijam jako 🤞🤞
    Arnoldica i tvoja je vidljivo tamnija 🤞🤗, ma ovi testovi izludjuju , ni sa njima ni bez njih 🙄😁
    Mashkica, Medenko, Rainbow, Malalahvala curke 🤗, jutros piskila test i vratila se u krevet, ja krvarim bez prestanka (pod terapijom), bolovi standardni menstrualni sa povremenim grcevima, ali crtica je jos tu, ista kao jucer, prekjucer, pa zar nebi trebala blijedit?. Sutra vadim betu, testova vise nemam 🤷‍♀️
    https://ibb.co/kmVx8Z0

Držim fige za betu sutra i da krvarenje prestane 🤞🏻🤞🏻! Nadam se isto lijepim vijestima tako da eliminiramo testove, malo ce lakse bit. Samo opusteno 💗💗💗

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Anemona
    20. Ožujak 2022. 14:10

Iako mi malo šteka taj imbd 😏 ako znate za neki drugi upload, stavite link. Ali Sani, i meni se čini tamniji test 😍 držim fige za beturine i tebi i Arnoldici i Angeleyes 🙏🤞🍀💫🤗❤
    Miss, hvala ti na lijepim riječima 💞😘
    Vidim da je sutra udaran dan, neka bude sretan (bete, transferi, uzv, a meni 1.dan na poslu 🙈🤞)
    Pusa svima 😘🌈💛

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    20. Ožujak 2022. 14:27

Cure moje neznam dali ce koga zanimati ja cu nakon zahvata i kad prodje oporavak uzimati DBD ako nekoga zanima zaljepit cu sada poruku. Ja sam mu napisala za sto se borimo ,prijami je uzimala dva miseca prije postupka prije toga godinama nikako nje uspjela zatrudnitu niti jednom ni sa postupcima i nakon tog uzimanja  u Cita je uspila u dr. Arčić iz prve to joj je bio prvi postupak privatno, ovo prije u  kbc Splitu.

za tako nesto su najboljii vagiinalete/cepici jer je i iiskoriistivost 80% CBD-a...10komada u pakketu kosta 150kn a treba tii 18 pakketa ili 180 komada za 3 mjeseca...sta treba jos je iz apoteke vaginalni aplikator jer mora uci u rodnicu...i vagiinalno se stavlja navecer prije spavanja...ujutro se stavlja analno ...a preko dana se uzimaju kapi CBD:CBG npr. u podne...30ml kosta od 400kn-900kn...ono sto vama curam fali je selen koji se uzima sa cinkom poslije rucka...magneziij i to elementarni se uzima tacno prije spavanja 400mg...

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Anči 💕
    20. Ožujak 2022. 14:27

Anemona zao mi je zbog odgode.. 😏 sretno na novom poslu 🤞🏻❤️
    Angeleyes koji ti je ono danas dan? Mislim da bi mogla komotno u srijedu izvadit pa u petak ponovit da imas miran vikend

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

20. Ožujak 2022. 14:32

Znaci vaginalete i kapi za tri mijeseca treapije ce me izici 3800kn i još cu taj selen i cink uzeti!
    Cisto da znate cijenu  eto i to cu se odvaziti jer tamo cu poceti 6,7,8 mjesce uzimati a mi cemo u postupsk krajem 9,ili 10 mjesec nakon sezone i kad  se finacijski malo skupimo
    To je bilo dok je ono uzimala cak i više nju je izslo puno vise sada mu je pala cijena.

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

20. Ožujak 2022. 14:35

https://www.facebook.com/groups/305207016740194/?ref=share 
    Evo vam stranica.

20. Ožujak 2022. 14:37

https://www.facebook.com/mario.domazet1
    A ovo je covjek kome se mozete javiti administrator grupe🤗

20. Ožujak 2022. 14:43

Eto nadam se da ce nekoga mozda zanimati ja cu se odvaziti i za to prvo zahvat i oporavak idemo i taj jaknik i sta god treba  dole, onda oporavak i nadam se posao promjenu da cu ubrzo rijesiti i onda ide sezona  rad i kupanje i uzivanje koliko se moze i ta treapija i superelementima i onda je to to i sta bude ne ostavrilm se kao majka u ovh 3 godine ako do tada budem imala svojih rezervi pomirit cu se sa tim da nikad necu biti  majka ali sam dala sve od sebe i provala sve da to ostvarim da se poslje ne mislim jesam mogla ovo jesam mogla ono🤷🙆

Angeleyes
    20. Ožujak 2022. 14:45

Anči 💕

Angeleyes koji ti je ono danas dan? Mislim da bi mogla komotno u srijedu izvadit pa u petak ponovit da imas miran vikend

Misliš? Danas mi je 8dnt. Znači u srijedu bi bio već 11dnt. I meni se djeluje dugo, što se bete tiče ne znam kako to ide, ako bude okej onda bi voljela do vikenda vidjeti situaciju...

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Dashuri
    20. Ožujak 2022. 14:49

Hvala Vam cure, ma mozda mi je samo takav dan, dobro se drzim od pocetka stimulacije, morala sam jedan dan potonit, proc ce❤

05.12.2022 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.