Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Stela_M
    15. Ožujak 2022. 21:28

Panda.

Stela_M

Nikitta vjerujem ti da je na tvom putovanju bilo puno boli, suza i razočaranja i shvaćam te u potpunosti stoga draga uživaj u tim predivnim stvarima putuj, druži se, partijaj, keksaj se, popi koju čašu vina više, posveti se sebi ako je netko to zaslužilo ti si..nažalost tvoj je put stvarno trnovit i žao mi je što je tako i što si to sve morala proći na teži način ali nikada ne znaš što nas čeka na kraju puta… sretno draga ❤❤
    Btw kako napreduje peticija, poslala sam priji da ispuni 😍❤

Inesa i J lo dobro nam došle tu smo za sva pitanja i nedoumice 🥰
    Panda kako si mi srećo 🥰❤

Vratila sam se u svoju rutinu i punim baterije za dalje. Razmišljam kako iskoristiti iduća 2 tjedna do novog postupka (ako ga bude) za malo uživanja. Tako da se nemam na što žaliti. 😁😆 Kako mi se ti osjećaš? 🥰

Zšt misliš da ga neće biti? Ma samo uživaj zaslužila si, napuni baterije I isprazni glavu a onda kada dođu konzultacije napadni dr ko pit bull neka se ne zaj I neka ti da jače doze 🤣🤣 ma ja sam super borim se za zadnje dvije kile, hebale sebe, nekako su tvrdokorne i tvrdoglave 🤣 i nestrpljivo čekam više idući postupak sad sam već dugo off od svega 🤔❤❤

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Mrvica722
    15. Ožujak 2022. 21:36

Belaaa

J_Lo

Evo moje prvo uključivanje u ovu temu.

Popratila sam koliko sam uspjela sve vaše priče i od srca želim svima plusiće i što skorije vrijeme.
    Moja priča je ta da radimo na bebici od sredine 2019. godine. Prvi i jedini plus bio je prvi mjesec 2020., a 7.2. puknuće jajovoda s desne strane, vanmaternična trudnoća.
    Hormoni su ukazali na PCOS prije 3 mjeseca, i rast TSH iz mjeseca u mjesec (od 2.4 u 12. mjesecu do 4.1 prošli mjesec.) A tako je i ostatak hormona dosta varirao iz mjeseca u mjesec

Inače ciklusi između 29. i 35. dana, zadnjih mjeseci i produljeni, neki anovulatorni.
    M je trebala doći prije 2 dana, jutros test negativan.
    Ovaj mjesec vadimo sve potrebno za MPO, 6.4. konzultacije kod doktorice i čekanje termina u bolnici (Split) :D
    Ovo je moja ispovijest

, nastojat ću biti redovito aktivna.
    Ima li ko preporuku za endokrinologa u Splitu? Privatno…prioritetni termin u bolnici je 10.8. tek..

Pozdrav drage žene!

Pozdrav bila sam u doktorice Marušić u Splitu preporucujem kod mene jednostsvno nije bilo srece .
    Tskodjer hvale doktora Mršić
    Doktora Budimira
    A zadnje neki doktor Mimica da je super sta sam cula taj je tek krenio kad sam ja nazalost dole sve ispucala
    Mislim da je bitno da tebi sjedne i da te se shvati a za sva ostala pitanja mi smo tu dobro nam došla🤗i što prije ostvarila svoj san❤️
    Cure mene je zvala sestra mog opce prakse Ginica u Petak u 12.30 sam u njegs vidit cu sta kaze ali cu svejedno i u Poljaka😉
    Malo me uvatilo neko tupiloo nadam se da ce brzo proci😔

Drži se Cita i Poljaka, zahvaljujući njemu i biologu Romcu ja sam trudna. Biolog Romac ti je jedan od najboljih u Hrv. Imaju najbolje aparate i koriste se najboljim tehnikama. Mozda nece uspit iz prve, druge al daj dr vremena da upozna tvoje tjelo i na šta reagiras dobro. Javi se dragani olujić za prehranu. I vjeruj doktoru on je jedan veliki gospodin sta se tiče plaćanja dobijat ces velike popuste sa vremenom stalo mu je da žena ostane trudna. Ako trazis osobu koja će ti tepat i tapkat te po ramenu onda tamo nemoj ić. Tamo ćeš čut istinu.rekla sam nek kaze kako je samo neka napravi. Rekla sam ako tamo ne ostanem trudna onda neznan di ću. Uspilo je i od ♥️želim tebi. Sestra lucija je divna i uvik dostupna na mobitelu 

Roxy ✨
    15. Ožujak 2022. 21:45

J_Lo

@Belaaa
    Hvala na ohrabrenju, ne znam zašto mi neće citirati post.
    Ja sam kod dr. Marušić privatno, pa će me ona primiti i u bolnicu, ima ugovor sa svojom praksom. A doktor Mršić me operirao kada je pukao jajovod i moram priznati da je stvarno stručan..
    Nadam se najboljem. Tebi sretno kod Poljaka u Cito, ja sam išla ali mi jednostavno nije legao njegov pristup.

Dobro nam dosla i kako mi volimo reći sto prije otisla na neke veselije teme ☺️
    Ako bi mi mogla dati informaciju, znaci kod doktorice Marusic se moze ici privatno i sve obaviti privatno aspiraciju i sve ostalo? I da li se dugo ceka kod nje ako se ide privatno? Hvala ti unaprijed 😘 

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

Angeleyes
    15. Ožujak 2022. 21:50

Mrvica722

Drži se Cita i Poljaka, zahvaljujući njemu i biologu Romcu ja sam trudna. Biolog Romac ti je jedan od najboljih u Hrv. Imaju najbolje aparate i koriste se najboljim tehnikama. Mozda nece uspit iz prve, druge al daj dr vremena da upozna tvoje tjelo i na šta reagiras dobro. Javi se dragani olujić za prehranu. I vjeruj doktoru on je jedan veliki gospodin sta se tiče plaćanja dobijat ces velike popuste sa vremenom stalo mu je da žena ostane trudna. Ako trazis osobu koja će ti tepat i tapkat te po ramenu onda tamo nemoj ić. Tamo ćeš čut istinu.rekla sam nek kaze kako je samo neka napravi. Rekla sam ako tamo ne ostanem trudna onda neznan di ću. Uspilo je i od ♥️želim tebi. Sestra lucija je divna i uvik dostupna na mobitelu

Mrvica, iz kojeg postupka ti je uspjelo? Cito nam je iduca postaja ako u KBC bude neuspjesno.

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Panda.
    15. Ožujak 2022. 21:52

Stela_M

Panda.

Stela_M

Nikitta vjerujem ti da je na tvom putovanju bilo puno boli, suza i razočaranja i shvaćam te u potpunosti stoga draga uživaj u tim predivnim stvarima putuj, druži se, partijaj, keksaj se, popi koju čašu vina više, posveti se sebi ako je netko to zaslužilo ti si..nažalost tvoj je put stvarno trnovit i žao mi je što je tako i što si to sve morala proći na teži način ali nikada ne znaš što nas čeka na kraju puta… sretno draga ❤❤

Vratila sam se u svoju rutinu i punim baterije za dalje. Razmišljam kako iskoristiti iduća 2 tjedna do novog postupka (ako ga bude) za malo uživanja. Tako da se nemam na što žaliti. 😁😆 Kako mi se ti osjećaš? 🥰

Zšt misliš da ga neće biti? Ma samo uživaj zaslužila si, napuni baterije I isprazni glavu a onda kada dođu konzultacije napadni dr ko pit bull neka se ne zaj I neka ti da jače doze 🤣🤣 ma ja sam super borim se za zadnje dvije kile, hebale sebe, nekako su tvrdokorne i tvrdoglave 🤣 i nestrpljivo čekam više idući postupak sad sam već dugo off od svega 🤔❤❤

Ne znam hoće li me prvo staviti na kontracepciju koji mjesec pa onda stimulacije. Tako je nešto spominjala zadnji put. Ali konačno ću znati idući tjedan. Najgore su one zadnje kile. Ja nastojim uvesti reda u prehrani iako nemam nekog viška trenutno, ali slatko me previše vuče. 😅 Samo grizi dalje i otići će to. Onda je idući postupak tvoj. Samo treba dočekati. Jesi rekla da ideš u Betu ili sam pomiješala? Što se toliko čeka i privatno?

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

J_Lo
    15. Ožujak 2022. 21:54

bejbe2018

J_Lo

Evo moje prvo uključivanje u ovu temu.

Popratila sam koliko sam uspjela sve vaše priče i od srca želim svima plusiće i što skorije vrijeme.
    Moja priča je ta da radimo na bebici od sredine 2019. godine. Prvi i jedini plus bio je prvi mjesec 2020., a 7.2. puknuće jajovoda s desne strane, vanmaternična trudnoća.
    Hormoni su ukazali na PCOS prije 3 mjeseca, i rast TSH iz mjeseca u mjesec (od 2.4 u 12. mjesecu do 4.1 prošli mjesec.) A tako je i ostatak hormona dosta varirao iz mjeseca u mjesec

Inače ciklusi između 29. i 35. dana, zadnjih mjeseci i produljeni, neki anovulatorni.
    M je trebala doći prije 2 dana, jutros test negativan.
    Ovaj mjesec vadimo sve potrebno za MPO, 6.4. konzultacije kod doktorice i čekanje termina u bolnici (Split) :D
    Ovo je moja ispovijest

, nastojat ću biti redovito aktivna.
    Ima li ko preporuku za endokrinologa u Splitu? Privatno…prioritetni termin u bolnici je 10.8. tek..

Pozdrav drage žene!

Pozdrav, ne znam jel tko preporučio, dr. Barić Žižić, poliklinika Matulić.

Nije, hvala.
    Budem probala zvati sutra :)

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

J_Lo
    15. Ožujak 2022. 21:57

✨Roxy ✨

J_Lo

@Belaaa
    Ja sam kod dr. Marušić privatno, pa će me ona primiti i u bolnicu, ima ugovor sa svojom praksom. A doktor Mršić me operirao kada je pukao jajovod i moram priznati da je stvarno stručan..
    Nadam se najboljem. Tebi sretno kod Poljaka u Cito, ja sam išla ali mi jednostavno nije legao njegov pristup.

Dobro nam dosla i kako mi volimo reći sto prije otisla na neke veselije teme ☺️
    Ako bi mi mogla dati informaciju, znaci kod doktorice Marusic se moze ici privatno i sve obaviti privatno aspiraciju i sve ostalo? I da li se dugo ceka kod nje ako se ide privatno? Hvala ti unaprijed 😘

Hej draga!
    Mislim da da, ali nemoj me držati za riječ. 6.4. imam dogovor pa sve detaljno objasnim kad saznam..Teško ju je dobiti i privatno u klinici, predugo se čeka za termine. Znam jednu curu koja je išla u bolnicu i dobila jako brzo termin kod nje.

🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    [/url

Stela_M
    15. Ožujak 2022. 22:01

Panda.

Stela_M

Panda.

Stela_M

Ne znam hoće li me prvo staviti na kontracepciju koji mjesec pa onda stimulacije. Tako je nešto spominjala zadnji put. Ali konačno ću znati idući tjedan. Najgore su one zadnje kile. Ja nastojim uvesti reda u prehrani iako nemam nekog viška trenutno, ali slatko me previše vuče. 😅 Samo grizi dalje i otići će to. Onda je idući postupak tvoj. Samo treba dočekati. Jesi rekla da ideš u Betu ili sam pomiješala? Što se toliko čeka i privatno?

Joj da rekla si samo sam ja zab, a gle kakva god da odluka bude bitno je da i ti s tom odlukom budeš zadovoljna,  ako ti se kile ne ljepe ko ga hebe udaraj što voliš ja bi ubila za burek s mesom, pa onda jedan sendvič sa sto čuda unutra plus majoneza, i za kraj nešto slatko ne bi loše došlo 🤣🤣 a gužva je da odradila sam u 12 mj konzultacije u ivf poliklinici ali se dugo čeka nije mi problem čekati jer sam i u Petrovoj stalno imala neko pomicanje pa kako god okreneš moram čekati samo sam ja već nestrpljiva 🙈

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

J_Lo
    15. Ožujak 2022. 22:02

Belaaa

J_Lo

@Belaaa

Da da ona ima privatno znam ja samo idem kod Poljaka da cirne taj janik da ne idem opet u Zg .
    A inace smo se izmedju Poljaka i Radončiča ipak odlucili za Reproned Zg.
    Isto mi je Radončić više sjeo ali mislim da svi su oni ok samo treba malo srece u da se sve poslozi ali uvjek je dobro ici ondje gdje se dobro osjecaš

Ma Poljak je stručnjak, tako da definitvno podržavam da se ide kod njega.. samo meni jednostavno nije legao, i to što kažeš - važno je prije svega da se dobro osjećaš. 

[/url

ma2013 👣
    15. Ožujak 2022. 22:04

Angeleyes

Cure koje imate s muzevima probleme vezano za spermiogram, zanima me imate li kakvu preporuku za dobrog androloga u HR? Mi smo potrosili jako puno novca na dodatke, i on dobije najgori nalaz ikad. Mislim da tu nesto treba lijecit, ali nikako doci do uzroka?! 😑

Dr.Hauptman na Rebru. Sve i najbolje preporuke za njega 👌

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.