Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    J_Lo
    15. Ožujak 2022. 22:08

Pozdrav bila sam u doktorice Marušić u Splitu preporucujem kod mene jednostsvno nije bilo srece .
    Tskodjer hvale doktora Mršić
    Doktora Budimira
    A zadnje neki doktor Mimica da je super sta sam cula taj je tek krenio kad sam ja nazalost dole sve ispucala
    Mislim da je bitno da tebi sjedne i da te se shvati a za sva ostala pitanja mi smo tu dobro nam došla🤗i što prije ostvarila svoj san❤️
    Cure mene je zvala sestra mog opce prakse Ginica u Petak u 12.30 sam u njegs vidit cu sta kaze ali cu svejedno i u Poljaka😉
    Malo me uvatilo neko tupiloo nadam se da ce brzo proci😔

Drži se Cita i Poljaka, zahvaljujući njemu i biologu Romcu ja sam trudna. Biolog Romac ti je jedan od najboljih u Hrv. Imaju najbolje aparate i koriste se najboljim tehnikama. Mozda nece uspit iz prve, druge al daj dr vremena da upozna tvoje tjelo i na šta reagiras dobro. Javi se dragani olujić za prehranu. I vjeruj doktoru on je jedan veliki gospodin sta se tiče plaćanja dobijat ces velike popuste sa vremenom stalo mu je da žena ostane trudna. Ako trazis osobu koja će ti tepat i tapkat te po ramenu onda tamo nemoj ić. Tamo ćeš čut istinu.rekla sam nek kaze kako je samo neka napravi. Rekla sam ako tamo ne ostanem trudna onda neznan di ću. Uspilo je i od ♥️želim tebi. Sestra lucija je divna i uvik dostupna na mobitelu

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

Stela_M
    15. Ožujak 2022. 22:25

Drage cure Anchy,  Rainbow_Hope i Malala sretno vam sutra,  da sve prođe bezbolno i da sve bude savršeno ❤❤

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Panda.
    15. Ožujak 2022. 22:32

Stela Ufff nabrajaš ti. Vidim da si željna svega. 😆😆😆 Možeš si koji cheat obrok da utažiš želju.😋 Ja se nastojim općenito hraniti zdravo radi svega ovog. Isto si ja vikendom omogućim nešto fino. Ne možeš skroz sve ukinuti. 😛Ne mogu vjerovati da se toliko gore čeka. Mislila sam makar privatno da ide brže. Evo prednost Kbc Splita je što stvarno brzo dođeš na red. Sve ide dosta brzo i svi su ugodni. Zato zasad ostajem tu. 😊
    Roxy ja sam kod dr. Marušić u Kbc i nisam puno čekala. Normalno sam se naručila i čekala možda malo više od mjesec na termin i s idućim ciklusom u postupak. Pa eto ako je od kakve koristi. 😁

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    15. Ožujak 2022. 22:34

Ma Poljak je super da se razumimo  i vrhunski doktor ali eto mi smo se odlucili ovaj put za Radončića 
    Cesto idem u Poljaka na pregled i on je takav i volim to kod njega kaze kako je dao je i meni ok sanse i sve samo me je zasmetalo kod zadnjeg puta kod njega doslovce mi prigovorio a rekla si i lani doci za postupak pa nisi ja sam ostala paf il mu nije bio dan ili nije mislio nista loše a ja sam taj dan bila ajme jer sam taman treci spontani imala frisko i došla u njega  cisto na kontrolu da baci oko nakon kbc vakum kiretaze mislim nije lako odlucit se gdje ces  ni skupiti novce i kad ce opet skupitu za novi ako ne uspije to sam mu htjela reci ali sam samo sutila nisam imala snage za pricu 
    Radončič i tim isto vrh ali ne mora znaciti da cu ici drugi put njemu ili ipak u Cito sve cemo u hodu vidjeti i polako svi su oni super i dobri na svoj nacin samo treba i puno srece i svega da se poslozi .
    Ko zna sta ce mi sad reci za ovi jajnik i laparaskopiju ali zato idem u njega jer znam da ce reci u glavu kako je💪

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Stela_M
    15. Ožujak 2022. 22:47

Panda.

StelaUfff nabrajaš ti. Vidim da si željna svega. 😆😆😆 Možeš si koji cheat obrok da utažiš želju.😋 Ja se nastojim općenito hraniti zdravo radi svega ovog. Isto si ja vikendom omogućim nešto fino. Ne možeš skroz sve ukinuti. 😛Ne mogu vjerovati da se toliko gore čeka. Mislila sam makar privatno da ide brže. Evo prednost Kbc Splita je što stvarno brzo dođeš na red. Sve ide dosta brzo i svi su ugodni. Zato zasad ostajem tu. 😊
    Roxy ja sam kod dr. Marušić u Kbc i nisam puno čekala. Normalno sam se naručila i čekala možda malo više od mjesec na termin i s idućim ciklusom u postupak. Pa eto ako je od kakve koristi. 😁

A da plaćam privatno sigurno bi mogla odmah ići ali i ovo je preko Hzzo-a tak da nema druge nego čekati 🤷‍♀️ ma priuštim si samo ned jedan obrok jer ako krenem češće onda to ode sve u tri lepe 🤣🤣 a iz Petrove sam najviše otišla zbog pristupa dr jednostavno mi je to stvaralo stres 🙄

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Mrvica722
    15. Ožujak 2022. 22:49

Angeleyes

Mrvica722

Drži se Cita i Poljaka, zahvaljujući njemu i biologu Romcu ja sam trudna. Biolog Romac ti je jedan od najboljih u Hrv. Imaju najbolje aparate i koriste se najboljim tehnikama. Mozda nece uspit iz prve, druge al daj dr vremena da upozna tvoje tjelo i na šta reagiras dobro. Javi se dragani olujić za prehranu. I vjeruj doktoru on je jedan veliki gospodin sta se tiče plaćanja dobijat ces velike popuste sa vremenom stalo mu je da žena ostane trudna. Ako trazis osobu koja će ti tepat i tapkat te po ramenu onda tamo nemoj ić. Tamo ćeš čut istinu.rekla sam nek kaze kako je samo neka napravi. Rekla sam ako tamo ne ostanem trudna onda neznan di ću. Uspilo je i od ♥️želim tebi. Sestra lucija je divna i uvik dostupna na mobitelu

Mrvica, iz kojeg postupka ti je uspjelo? Cito nam je iduca postaja ako u KBC bude neuspjesno.

3 inseminacije nista, 1 ivf i orvi transfer biokemijska, drugi transfer nista. 2 ivf - 1 transfer nista, drugi transfer Bingo 💙

Angeleyes
    15. Ožujak 2022. 22:54

Anči i ma2013 hvala na preporuci za doktora, vidjeli smo o njemu dosta pozitivnih komentara tako da ćemo morati neke korake dalje poduzeti. 

J_Lo@Belaaa
    Hvala na ohrabrenju, ne znam zašto mi neće citirati post.
    Ja sam kod dr. Marušić privatno, pa će me ona primiti i u bolnicu, ima ugovor sa svojom praksom. A doktor Mršić me operirao kada je pukao jajovod i moram priznati da je stvarno stručan..
    Nadam se najboljem. Tebi sretno kod Poljaka u Cito, ja sam išla ali mi jednostavno nije legao njegov pristup.

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Iman
    15. Ožujak 2022. 23:42

Anchy,  Rainbow_Hope i Malala sretno curke, neka bude uspjesno ❤❤❤ svim drugim curama takodjer sretno sta god da imate
    Anemona, Sani hvala cure 😘❤ 
    Stela hvala draga, kad smo kod hrane, pa ee, svega sam se odrekla 😂😂
    Ti imas jos 2 kg samo, neka sto prije odu, a ja imam bar 10 😅😅 ne odustajem

👩 31 godina - sve ok
    🧔30 godina - azoospermia
    10/21 - aspiracija
    20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
    8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
    ❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
    ❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
    UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
    Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
    Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
    01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙

Ljubica 93
    16. Ožujak 2022. 01:33

J_Lo

Evo moje prvo uključivanje u ovu temu.

Popratila sam koliko sam uspjela sve vaše priče i od srca želim svima plusiće i što skorije vrijeme.
    Moja priča je ta da radimo na bebici od sredine 2019. godine. Prvi i jedini plus bio je prvi mjesec 2020., a 7.2. puknuće jajovoda s desne strane, vanmaternična trudnoća.
    Hormoni su ukazali na PCOS prije 3 mjeseca, i rast TSH iz mjeseca u mjesec (od 2.4 u 12. mjesecu do 4.1 prošli mjesec.) A tako je i ostatak hormona dosta varirao iz mjeseca u mjesec

Inače ciklusi između 29. i 35. dana, zadnjih mjeseci i produljeni, neki anovulatorni.
    M je trebala doći prije 2 dana, jutros test negativan.
    Ovaj mjesec vadimo sve potrebno za MPO, 6.4. konzultacije kod doktorice i čekanje termina u bolnici (Split) :D
    Ovo je moja ispovijest

, nastojat ću biti redovito aktivna.
    Ima li ko preporuku za endokrinologa u Splitu? Privatno…prioritetni termin u bolnici je 10.8. tek..

Pozdrav drage žene!

Ma kako tek 10.8 Dr. Pecotić na Firulama je endokrinolog ako me pamćenje drži..ne virujen da tako kasno bi bio  1.pregled kod njega, raspitaj te se, tel: 551 211 broj šaltera. Za upis vam samo treba uputnica vašeg HZZO ginekologa.

👱‍♀️93, AMH 15.6 🧒 88 ✓
    31.8.20 IUI Cito St,ovitrelle
    23.10.20 IUI Cito St,klomifen,ovitrelle
    KBC Firule ST
    23.12.20 IUI,brevacid
    17.02.21 ICSI,klomifen,brevacid,2js,tr 2js 3.dan
    18.03.21 ICSI,bemfola75,centrotide,brevacid 1js,tr 1js 3.dan
    15.7.21 ICSI,bemfola150,centrotide,ovitrelle,9js, 8blastocista,tr 2js 5.dan(6❄️)
    28.07.21 1beta 287, 2.8.21 2.beta 1664
    1.Trudnoća dvojajčane blizanke ❤️❤️
    25.03. Rođene ❤️❤️ 16:15 Lara (2.74)16:16 Mia(2.79)
    ljubica_1993@hotmail.com

Dashuri
    16. Ožujak 2022. 01:34

MakiST

Sretno sutra svim kokicama 🥚🥚 neka bude puno zrelih jajca! 🙏🏼
    Ja evo kao i dashuriu punom pogonu. Samo sam nulti dan chilala, lezala gledala tv al vec 1. i danas 2.dan nema stajanja. Kucanski poslovi, setnja, kupovina + turbo malac koji se stalno hoce nosit 🥴
    Ja to racunam ovako - ako je dobar embrij - primit ce se taman skakala s padobranom! Ak nije, nece mu pomoc ni lezanje.
    E cure koje ste isle na prirodni fet-kako ste se osjecale do testa? Meni je sad sve drukcije tj ne osjecam bas nista! Tu i tamo nesto bocne od utrica. Prosli put sam imala neku “tezinu” u trbuhu kasnije sam skuzila da je bilo do nateknutih jajnika od stimulacije..

Haha to oću čut 😆😍

Panda nikad mi aspiraciju nije krenilo radit dok cila bočica ne iscuri pa pričekaju 5 min da odobrim da sam smantana i da mogu krenit. Stvarno nikad nista nisam osjetila.

05.12.2022 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.