Annboleyn, nisam znala da nisi u HR pa zato ne znam kakvi su zakoni drugih država što se tiče pitanja MPO-a. Žao mi je što je tako, a baš bi trebalo biti više razumijevanja i podrške. Ako imate mogućnosti o svom trošku, samo naprijed, držim fige neka bude sretno i uspješno
Anči, Rainbow i Malala, navijam za sutra, neka bude uspješno i bezbolno <3
Rainbow, ajme predivno je čuti za seku, neka samo bude sve ok, od srca se nadam <3
Lucky, sretno
Angeleyes, držim fige za oba <3<3 nakon transfera, meni je bilo rečeno NE za saune, bazene, vibrirajuće sprave u teretanama, nikakvi čajevi, dizanje teškog. Jedino nisam usisavala, sve ostalo normalno od kućanskih poslova, šetnje, grijanje nogu
Avocado, sretno, uskoro si i ti pupo
Inna, top rezultat, držim fige za dalje
Dashuri, neka bude sretno i uspješno
Belaaa, žao mi je
Coco, nadam se da ćeš pronaći neko odgovarajuće rješenje. I hvala ti za krv, odmah ćeš se sjetiti
Sani, draga, od srca držim fige za pozitivnu betu <3<3<3
Panda, žao mi je što je ovaj put tako prošlo, neka sljedeći bude dobitni ne znam u kojoj si bolnici, ali mi je zaista neshvatljivo da ne rade nedjeljom :/
Aries, neka buhtlica samo napreduje <3
Vezano za rečenicu što je Hani napisala, nakon živorođenog djeteta, imamo pravo na postupke ispočetka? odnosi li se to samo na kbc split ili općenito za sve bolnice? Negdje se već vodila rasprava oko toga, pa je bio zaključak da to nije tako, da je tako nekad bilo kad je milinović bio ministar zdravstva
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Evo moje prvo uključivanje u ovu temu.Popratila sam koliko sam uspjela sve vaše priče i od srca želim svima plusiće i što skorije vrijeme.
Moja priča je ta da radimo na bebici od sredine 2019. godine. Prvi i jedini plus bio je prvi mjesec 2020., a 7.2. puknuće jajovoda s desne strane, vanmaternična trudnoća.
Hormoni su ukazali na PCOS prije 3 mjeseca, i rast TSH iz mjeseca u mjesec (od 2.4 u 12. mjesecu do 4.1 prošli mjesec.) A tako je i ostatak hormona dosta varirao iz mjeseca u mjesec
Inače ciklusi između 29. i 35. dana, zadnjih mjeseci i produljeni, neki anovulatorni.
M je trebala doći prije 2 dana, jutros test negativan.
Ovaj mjesec vadimo sve potrebno za MPO, 6.4. konzultacije kod doktorice i čekanje termina u bolnici (Split) :D
Ovo je moja ispovijest, nastojat ću biti redovito aktivna.
Ima li ko preporuku za endokrinologa u Splitu? Privatno…prioritetni termin u bolnici je 10.8. tek..
Pozdrav drage žene!
Pozdrav bila sam u doktorice Marušić u Splitu preporucujem kod mene jednostsvno nije bilo srece .
Tskodjer hvale doktora Mršić
Doktora Budimira
A zadnje neki doktor Mimica da je super sta sam cula taj je tek krenio kad sam ja nazalost dole sve ispucala
Mislim da je bitno da tebi sjedne i da te se shvati a za sva ostala pitanja mi smo tu dobro nam došla🤗i što prije ostvarila svoj san❤️
Cure mene je zvala sestra mog opce prakse Ginica u Petak u 12.30 sam u njegs vidit cu sta kaze ali cu svejedno i u Poljaka😉
Malo me uvatilo neko tupiloo nadam se da ce brzo proci😔
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sani, tamni. 😍 Beta je sutra?
Petra, žao mi je za krvarenje, nadam se da nije niš strašno u pitanju, ti samo odmaraj. 😘❤️
Hani, sretno danas na UZV. ❤️
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Iman srećo svima nama dobro nekada dođe malo samoće i da se posložimo u glavi, drzim ti fige za fet i bravo za kile svaka čast ❤❤🤗
VM sretno 🤞🙏🤗❤
Monikica kako si? 🤗❤
Darliv još malo I krećeš 🙏🙏❤
Sani zab sam ti reći sa nestrpljivo čekam tvoju betu 🙏🙏🤞❤
Nikitta vjerujem ti za testove bolje ih je zaobići, moje mišljenje, u kojoj si ti sada fazi znam da si pričala da bi se prebacila na SD?❤❤
Anchy nemoj se uopće zamarati s estradiolom mislim da je i to kod svake od nas individualno, samo opušteno i bit će tu puno jajčeka 🤞❤🙏
mi super, sutra punimo veliki milestone, točno pola puta ♥♥♥ Rekla bi da je preletilo Nadam se da si i ti dobro :-)
Sunny zaboravila sam ti čestitati na dobrom UZV
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Anemona ja ti imam visok prolaktin, slali su me na MR hipofize da isključimo te dobroćudne tumore koji ga znaju povisiti, sad sam na bromokriptinu i tako ga držimo pod kontrolom tijekom postupaka jer mi je znao od stimulacije skočiti... Pitaj ako te što konkretnije zanima. On sprječava kvalitetne ovulacije i dobar progesteron.
Hvala svima na podršci ❤️
Sani čekamo nestrpljivo sutra 🍀🤞
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Evo me cure napokon gotova s poslom pa da malo vise napisem o sebi,poslije kad skuzim kako stavit cu u potpis,evo ja 33,muz 39,imamo vec veliku curu u devetnaestoj godini sam je rodila,dogodila se nenadano od jednog puta😂😂😂taj mjesec jer smo bili na različitim mjestima to ljeto pa znam da je tad bilo,eto prosle su godine ja sam odlucila da ne zelim vise djece da ne objasnjavam razloge tesko mi je o tome pisati iako je muz jako zelio jos bar dvoje ,al eto postivao je moju odluku da necemo.Medutim prije malo vise od godine samo sam se probudila i rekla muzu da jako zelim bebu ,jednostavno se dogodio klik u glavi,muz naravno presretan i tako mi puni nade krenuli u pravljenje bebaca, medutim kako nije se nista pomaklo odmah nakon dva mjeseca krenuli smo s pretragama koje su redom sve super prosle,kad nakon devet mjeseci opet nista krenuli smo s inseminacijama,evo nazalost i treca inseminacija je bezuspješna,sljedeće je Ivf ovaj tjedan krecem na dogovor sto i kako.Davno sam jednom procitala da je jedna cura pisala o psorijazi tu na forumu i da utjece na plodnost pa se stalno mislim da nije u tome problem,psorijaza mi se pojavila nakon jednog velikog stresa koje sam prosla sa svojom djevojčicom,ona je u mirovanju vise od deset godina ( psorijaza ), ,al ipak je to autoimuna bolest ,eto nekako uvijek mislim da mozemo imat bebu jer imamo vec ,al ocito nije tako,hvala vam cure na dobrodošlici i cim saznam nesto vise ovaj tjedan javim vam novosti,dotad navijam za vase plusice,Anchy bila bih presretna da nam uspijes ovaj put ti si pravi andeo,također svim drugim curama cekam i nadam se zajedno s vama,nazalost savjete vam ne mogu davati je sam nova u ovome i ne znam kako bih pomogla
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Inesss nadam se da cete uspijet doc do druge bebice 🤞🏻
Jesi vadila ANU i ENU? Jesi im spomenula to za psorijazu?
Imas na prvim stranicama sve objasnjeno 😁 hvala ti, i sretno i tebi 🤗
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Inesss nadam se da cete uspijet doc do druge bebice 🤞🏻
Jesi vadila ANU i ENU? Jesi im spomenula to za psorijazu?
Imas na prvim stranicama sve objasnjeno 😁 hvala ti, i sretno i tebi 🤗
Nisam to nista vadila rekli su mi sad kad je Ivf da moram dosta pretraga napravit tako da stvarno sam malo toga napravila,slusala sam sta mi kazu dodatno nisam ma svoju ruku nista ,spomenula sam za psorijazu al nisam dobila poseban odgovor nego da svaka autoimuna bolest utjece na zacece, al da ne bi bas trebalo biti prepreka
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Inna odlicnoooo🎉! Biti će 🐧🐧🐧🐧❤️🍀🤞!
Malala jesi me nasmijala😂! Ma kaj bi te bilo sram, mislis da si prva to pitala. Vjeruj mi da ih je više takvih nego onih kaj sami obave🤭. Sve je to normalno i za ljude😊.
Ančica naša samo hrabro!❤️💪
A sram me. 🤭🤭 Šta mogu? Još kaže ženska možete biti s njim, ali ne smijete imati odnos. 😭😭😭 Mislim si, znam … Njemu samo treba da stražarim na vratima. 🤣🤣🤣🤣
Pere me trema već sada. Prva asp s većim br folikula. 😬😬😬
Jel ides na totalnu anesteziju ili?
Uzmi si iso sport pa to pij danas i sutra i još par dana…to ti je dobro da se brze oporavis…
Ne idem pod opću. 😔 Dolantin i normabel. 😬 Dolantin sam primala na porodu i dosta me onda omamilo. Nadam se da ću izdržati. 🙏 Kupila sam danas iso sport. Inače pijem malo tekućine i rekla je dr, piti više. I sad se tjeram piti više, a trbuh kao bure. 😭 Ideš ti pod opću? Mislim da noćas neću ništa spavati. 🤪
Sretnoool,od koliko mg mozes Normabel ma izdrzat CES,ka cu isto najvjerojatnije bez anestezije
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Anemona i meni se amh povisio moguće da ti ga je nešto zamaskiralo meni je recimo vit d bio nizak, sada kad je Vit D ok i amh se pivisio, ja do sada nisam imala problema s visokim prolaktinom ali ti on zna skočiti od stresa,prekomjernog vježbanja, dijete ali isto tako i od štitnjače, je si vadila sve za štitnjaču kakvi su ti nalazi? FSH mora biti nešto veći od LH (FSH>LH). To je dobro i znači da dolazi do pucanja folikula.
Ukoliko je suprotno, LH>FSH, prisutna je inverzija što znači da NEMA ovulacije, folikuli ne pucaju može ukazivati na pcos, je si vadila sve spolne hormone??
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sortiraj odgovore
Najstariji