Anči hvala, da, ako bude sve u redu - bit će u subotu. Jesi spremna za sutra za aspiraciju? 💪😊
Malala hvala ti. Da, svi muži su isti kad moraju dati uzorak.😅 Moj se uspio dogovoriti da to obavi doma (samo radi njega smo išli dan ranije u Zg)🤣
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
Cure, imam za sad dobre vijesti. 8 stanica se oplodilo.🥳 Kaže embriolog da će ih sve pustiti do stadija blastociste, pa će mi javiti oko petka koliko ih je nastavilo razvoj.
odličan rezultat 💪💪💪 bravo 🥳
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
Inna jesam 😁 nisam uplašena ko prošli put..gledam na to kao da idem na običan uzv.. 🤭 malo me strah jer nam je zadnja ampula sperme pa ono nije mi bas svejedno..ali nek bude uspijesan posptupak pa me briga za sve 😅
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Jutro!
Testirala se na covid. Nadam se da će doći nalaz danas. 🤞
Inna, super vijesti!!! 🥳🥳 Neka bude i dalje uspješno. 🤞🤞🤞
Jedvačekam, žao mi je zbog neg testa. 😔
Morala sam zvati kliniku i pitati hoću moći biti s mm sutra dok daje uzorak i da dođemo ranije da on prvi obavi. 🤦 Sram me bilo, ali šta mogu. Kad su muški ko male bebe. 🤣
Hahaha i sta kazu 😅
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Innajesam 😁 nisam uplašena ko prošli put..gledam na to kao da idem na običan uzv.. 🤭 malo me strah jer nam je zadnja ampula sperme pa ono nije mi bas svejedno..ali nek bude uspijesan posptupak pa me briga za sve 😅
Anči, zbog te zadnje ampule držim ti fige jako jako.
I svim ostalim curama koje sutra imaju aspiraciju-da bude kvalitetna berba 😁
👰34,
🤵37,
2 x vanmaternička,
3/2022 - 1. IVF, ET 2 blastociste-biokemijska, 3 blastociste smrznute
FET prirodni 13.7. 2 blastociste 👉 beta 25.7. 🤞🤞🤞 8.dpt - plus ko kuća 😂, 12. dpt beta 508👌, 15. dpt beta 2457
8.8. UZV ❤️ i manji hematom
Termin 2.4. I gestacijski dijabetes...
Inna odlicnoooo🎉! Biti će 🐧🐧🐧🐧❤️🍀🤞!
Malala jesi me nasmijala😂! Ma kaj bi te bilo sram, mislis da si prva to pitala. Vjeruj mi da ih je više takvih nego onih kaj sami obave🤭. Sve je to normalno i za ljude😊.
Ančica naša samo hrabro!❤️💪
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Avocado meni je estrofema glavobolja i vrtoglavica počela odmah, nakon par sati.
Sunny divota Čestitam tebi i mužu! Ideš na forums i kopiras cijeli Pseudo HTML!
Sani pišni i sutra prije bete! Pošto se dupla svaka 2 dana, možda će se sutra vidjeti veća razlika 🤞
Hani uživaj u druženju s bebicom
Petra jesi uzbuđena?
Ina92 odličnoooooooooooooo! Bit će tu beba, skoro za nogometnu momčad
Anči bit će uspješan postupak! I beba za pod bor!
Stela ja sam super! Zaboravila sam na to Miša, baš me nasmijalo Čini mi se da sam jučer osjetila Bornu, nekakve mjehuriće. Kako si mi ti?
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Miss awwwBorna se javlja mamici😍😍😍!
Ja bi mogla napisati roman pa cu u kratkim crtama🤦.
Krvarenje-hitna-strogo mirovanje. Krecem se od kreveta do wca. Sutra idem u Petrovu kak je dogovoreno da pogledaju i oni. Krvarenje je stalo, ono kaj me i vise muci od toga je da je na ultrazvuku dr vidla da je gestacijska vrecica malo nepravilna. S tim da je sve jos na mjestu. Vidla se gestacijska i žumanjcana unutar maternice. Ako koja od vas zna nešto više o nepravilnim ges. vrecicama ,bila bi zahvalna na info. Dr je samo rekla da i moze i ne mora nekaj znaciti. Dr. Google mi isto ne pomaze puno🙈.
Ipak sam nabacila roman🙈😂.
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
Ostalo 6 🐧❤️
5-12tt hematom+mirovanje
Krvarenje-hitna-strogo mirovanje. Krecem se od kreveta do wca. Sutra idem u Petrovu kak je dogovoreno da pogledaju i oni. Krvarenje je stalo, ono kaj me i vise muci od toga je da je na ultrazvuku dr vidla da je gestacijska vrecica malo nepravilna. S tim da je sve jos na mjestu. Vidla se gestacijska i žumanjcana unutar maternice. Ako koja od vas zna nešto više o nepravilnim ges. vrecicama ,bila bi zahvalna na info. Dr je samo rekla da i moze i ne mora nekaj znaciti. Dr. Google mi isto ne pomaze puno🙈.
Ajme pa kad? Pa ti uvijek šutiš! Ja zbilja ne znam ništa o tome. Nadam se da će ti sutra moći više reći i umiriti te! 😘
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Ajme pa kad? Pa ti uvijek šutiš! Ja zbilja ne znam ništa o tome. Nadam se da će ti sutra moći više reći i umiriti te! 😘
Ma nije dugo, jucer priiepodne. Bilo je bas lijepih vijesti pa nisam htjela mračiti🙈.
Da,nadam se da budem sutra znala nekaj više. Hvala ti❤️!
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
Ostalo 6 🐧❤️
5-12tt hematom+mirovanje
Sortiraj odgovore
Najstariji