Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jedvačekamplus
    14. Ožujak 2022. 17:38

✨Roxy ✨

jedvačekamplus

Belaaa

jedvačekamplus

Bok cure, ja nova tu, ali toliko čekam i čitam i ludim od čekanja.
    06.03.2022 sam imala transfer dva 5 dnevna embrija. To nam je drugi IVF.

Dva dana sam prije mjesečnice, iman 3 pozitivna testa, ali zbog BREVACTIDE 1500 IU, je jako moguće, da su lažno pozitivni, i nemogu čekati sutra, da možda več izvadim betu??
    osječaj baš kao prije menzesa i sve me strah. a ovi testič još dalje držim u ruci i divim mu se haaha
    cure kroz sve što prolazite, super ste.
    pozdrav svima

Mislim da ti to nije od brevactide ako je dva dana prije mjesecnice test pozitivan to znaci dasi trudnaaa ako sam dobro shvatila postt😍🎊

Pa i ja se nadam da nije od brevactide, ali isto san ga primila jučer. Neke su pisale da treba 7 dana da izađe iz tjela. Ali eto, sutra gren ipak izvaditi betu pa ćemo znatii više. 🤞🤞🤞🤞🥰

A nakon koliko od brevactida si napravila test? Nisam te dobro shvatila?

Ja san dobila brevactide 2x, prvi 2 dana poslije transfera (08.03.) i 5 dana za tim, znaci 7 dana poslije transfera (13.03). To jest jucer. A test san radila dan poslije (jutros, sto je prerano za taj lijek), ali san 2 dana prije mjesecnice u svakom slucaju. Digla san uputnicu za vadenje bete, nema mi druge i nadati se da ne procurim prije i da su mrvice tu 😅

u 10 mj 2021 inseminacija - neuspjesno
    u 12 mj 2021 ivf - 6 folikula, 1 JS - neuspjesno
    2 mj 2022 - ivf - 6 folikula, 5 JS oplođenih, 3 ostale, 2 vračene, -neuspješno
    1 zaleđena
    fet 08.04.2022 i čekmao

Panda.
    14. Ožujak 2022. 17:40

Issadora

Panda zao mi je. Mene jako nervira to sto se ne radi nedjeljom, a citav proces je naporan fizicki, psihicki i toliko kosta, a taj 1 dan cini veliku razliku.
    Nama su rekli da muz ide na TESE ako ne bude nista u uzorku, ali eto i puno pokretnih kod nas nista nije znacio jer nisu nis oplodili🤷🏼‍♀️
    Sad bar uskoro mozes na stimulirani 🤞

Svi ovdje najbolje razumijemo koliko je sve ovo teško i iscrpljujuće u svakom smislu. Vidim da si ti u postupku u VV. Kakvo je stanje tamo? Moj muž ima tamo pohranjeno sjeme, ali toliko dugo nije provjeravao da ne znam što je s tim. Pohranio ga je davnije prije tumora i kemo. Mislim da mi je to iduća opcija ako ovo ne uspije. 
    Nadala sam se da ćemo s ovim uspjeti, ali nisam računala na svoj pcos. Bojim se da su nam šanse jako malene s ovim dijagnozama pa moram smišljati plan a, b, c...

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

Rainbow_Hope 🌈
    14. Ožujak 2022. 17:44

malala

Obavila uzv. Ima ih 15 velikih i još manjih za koje se dr boji da bi mogli prijeći u hiper. U sri aspiracija. Večeras štoperica. Dugo je razmišljala hoće li ovaj mj i transfer jer onda ide drugačija štoperica. Ipak je na kraju odlučila da da. Ali moram strogo mirovati i cijeli slj tj. Transfer samo 1. Jer ako dođe do trudnoće bit će prestresno za jajnike. Transfer u petak ili pon ako budu čekali do blasti. Zar se srijeda onda ne broji kao 1.dan?? Ona vjeruje da će biti stanica. 🤞🤞🤞🤞
    Vidim, ima nas u srijedu dosta. Bože nam pomozi. 🙏🙏🙏🙏

Ne, srijeda je nulti dan. Očito se družimo tamo - u koliko si ti naručena? 

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Rainbow_Hope 🌈
    14. Ožujak 2022. 17:48

Panda i Issadora držite se. Slažem se da nije fer da ne rade nedjeljama kad je tu svaki dan bitan, a piše ti se propali postupak 🤯 Issadora svaka čast na pokrivanju svih frontova, nešto će sigurno uspjeti!
    Stela kako si ti, što ima kod tebe?

4/21 Missed ab
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔

Rainbow_Hope 🌈
    14. Ožujak 2022. 17:49

✨Roxy ✨

Rainbow🤩🤞 navijam na najjace 🙏🍀
    Ariesdraga, drago mi je da je sve super. I da mala buhtlica raste 🥰

💛💛💛

4/21 Missed ab
    11/2024 FET 💔

Issadora
    14. Ožujak 2022. 17:55

Panda.

Issadora

Panda zao mi je. Mene jako nervira to sto se ne radi nedjeljom, a citav proces je naporan fizicki, psihicki i toliko kosta, a taj 1 dan cini veliku razliku.
    Nama su rekli da muz ide na TESE ako ne bude nista u uzorku, ali eto i puno pokretnih kod nas nista nije znacio jer nisu nis oplodili🤷🏼‍♀️

Svi ovdje najbolje razumijemo koliko je sve ovo teško i iscrpljujuće u svakom smislu. Vidim da si ti u postupku u VV. Kakvo je stanje tamo? Moj muž ima tamo pohranjeno sjeme, ali toliko dugo nije provjeravao da ne znam što je s tim. Pohranio ga je davnije prije tumora i kemo. Mislim da mi je to iduća opcija ako ovo ne uspije.
    Nadala sam se da ćemo s ovim uspjeti, ali nisam računala na svoj pcos. Bojim se da su nam šanse jako malene s ovim dijagnozama pa moram smišljati plan a, b, c…

Pa izvidite sto je s tim uzorkom! Na VV isto ne rade ned i sve mi to djeluje malo ko gatanje. I isto su mi davali kao tebi niske razine Gonala (nemam PCOS) . I onda cujem neke zene dobiju 20ak jajnih 😱 A objasnjeno mi je da idemo na kolicinu dok ne iznjedri 1 dobar plivac. Ne kuzim nis od toga, jbga moras tim dr vjerovat, a opet imaju razlicite pristupe i vise fakat ne znam sad, dal da on pije dodatke, da ne pije jer je bilo tad manje pokretnih ali sve oplodene. Idemo za 10 dana u Repromed na konz. 

👨‍🦱 `84 teška oligoastenoteratozoosp.
    86, sve uredno
    9/2021 krenuli u postupak VV

1. ICSI 12/21, klomifen, gonal, cetrotid, 4🥚 ET 16.12 ❌

2. 3/22 Yasmin, Gonal 110, Cetrotid, 8🥚 bez ET 😥
    3. Prirodni- puknuo folikul
    4. 6/22 Suprecur sprej, Ovaleap 225/150/100-8 🥚, ET 2 ❌ 🐧2
    FET X
    5. Ovaleap, orgalutran , nije došlo do oplodnje

Panda.
    14. Ožujak 2022. 18:07

Issadora

Panda.

Issadora

Nadala sam se da ćemo s ovim uspjeti, ali nisam računala na svoj pcos. Bojim se da su nam šanse jako malene s ovim dijagnozama pa moram smišljati plan a, b, c…

Pa izvidite sto je s tim uzorkom! Na VV isto ne rade ned i sve mi to djeluje malo ko gatanje. I isto su mi davali kao tebi niske razine Gonala (nemam PCOS) . I onda cujem neke zene dobiju 20ak jajnih 😱 A objasnjeno mi je da idemo na kolicinu dok ne iznjedri 1 dobar plivac. Ne kuzim nis od toga, jbga moras tim dr vjerovat, a opet imaju razlicite pristupe i vise fakat ne znam sad, dal da on pije dodatke, da ne pije jer je bilo tad manje pokretnih ali sve oplodene. Idemo za 10 dana u Repromed na konz.

Ići ću još jednom u St da vidim hoće li biti išta bolje. A onda sam mislila vidjeti to s VV ako se ne popravi spermio. Koliko se sad tamo čeka na postupak otprilike? Iskoristit ću postupke preko hzzo pa dalje privatno ako ne uspije. Isti su mi problemi pa razumijem sve. Htjela bi vjerovati u njihove procjene, ali vidim da moje tijelo ne reagira kao što su zamislili. 😒😰

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

• Hani
    14. Ožujak 2022. 18:07

Issadora, bravo za planove💪
    Jedvacekamplus, ako si jucer primila brevactid, nema smisla da vadis betu jer ce ti i ona pokazati štopericu. Morat ces se strpjeti😊
    Cotton, žao mi je.
    Rainbow, malala, sretno!
    MakiSt, opet sam bila u kbc st. Poslije živorođenog djeteta imaš pravo na sve postupke ispočetka pa sam to iskoristila. Trudnoca ide dobro zasad, večernje mučnine i žgaravica, sutra 10 tt. Dogovorila sam sutra pregled kod socijalca pa cemo vidjeti što kaže. 😊

jedvačekamplus
    14. Ožujak 2022. 18:12

Hani

Issadora, bravo za planove💪
    Jedvacekamplus, ako si jucer primila brevactid, nema smisla da vadis betu jer ce ti i ona pokazati štopericu. Morat ces se strpjeti😊
    Cotton, žao mi je.
    Rainbow, malala, sretno!
    MakiSt, opet sam bila u kbc st. Poslije živorođenog djeteta imaš pravo na sve postupke ispočetka pa sam to iskoristila. Trudnoca ide dobro zasad, večernje mučnine i žgaravica, sutra 10 tt. Dogovorila sam sutra pregled kod socijalca pa cemo vidjeti što kaže. 😊

Hani, a tako. Neko mi reka da bi kao mogla izvadit, pa za dva dana opet, pa jedino tako viditi jeli se ipak povecava. Ma mozda ipak da pricekam barem do srijede 😊

u 10 mj 2021 inseminacija - neuspjesno
    u 12 mj 2021 ivf - 6 folikula, 1 JS - neuspjesno
    2 mj 2022 - ivf - 6 folikula, 5 JS oplođenih, 3 ostale, 2 vračene, -neuspješno
    1 zaleđena
    fet 08.04.2022 i čekmao

Issadora
    14. Ožujak 2022. 18:18

Panda ne ceka se dugo, mene bi iduci ciklus slala u postupak nakon nalaza i konzultacija, samo pazi da si tamo 2 ili 3 dan ciklusa (mene je tako sestra na prijemu zeznula, dakle dodes bez obzira) 

👨‍🦱 `84 teška oligoastenoteratozoosp.
    86, sve uredno
    9/2021 krenuli u postupak VV

1. ICSI 12/21, klomifen, gonal, cetrotid, 4🥚 ET 16.12 ❌

2. 3/22 Yasmin, Gonal 110, Cetrotid, 8🥚 bez ET 😥
    3. Prirodni- puknuo folikul
    4. 6/22 Suprecur sprej, Ovaleap 225/150/100-8 🥚, ET 2 ❌ 🐧2
    FET X
    5. Ovaleap, orgalutran , nije došlo do oplodnje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.