Pozdrav zenice, evo moje trenutno stanje..hiperstimulacija. koliko sam shvatila, ima oko 20 stanica na svakom jajniku. Ne osjecam se lose, mozda naduta malo. Uveo je dr danas Cetrotide te smanjio Rekovelle. I transfer ce se odgoditi za iduci ciklus. Jeli netko imao takvo iskustvo, lagano me panika oprala da ce se meni nesto dogodit... a mislin valjda nece, ali hormoni cine svoje. Inace imam PCOS, AMH 100...
🙎🏼30 oligotheratozoospermija
🙎♀️29 AMH 99-155 (varira) , PCOS
2015.spontana trudnoća; CR; krvarenje, infekcija reza
2/2022 ICSI ➡️ Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl ➡️ 40 folikula, 16 js, 3 oplođene, 2 🐧🐧 (ET odgođen zbog OHSS)
4/2022 FET ➡️ Estrofem, Utrogestan ➡️ 4.04. vracena 2 🐧🐧 ; beta HCG 0.1 ❌️
10/22 ICSI ➡️ Gonal 100, zatim 150, Cetrotide, Decapeptyl, Ovitrelle
➡️ 40 folikula, 15 js, 2 oplođene, OHSS, embriji stali s razvojem, 0 transfera
09/2023 ICSI ➡️ Supercur sprej, Ovaleap
Anči pratiti ću iz prikrajka, nek ti je sretno najsretnije🥰🥰🥰 Možeš u potpis MPO majke staviti Anksimoron iako se već dugo nije javljala, ali eto čisto da se vidi koliko nas ima i da se strpljenje isplati💪💪
Maslačax još malooo ☺, sigurno te panika lovi😃
Što se tiče ulja, ja koristim isto Bio oil protiv strija i ožiljaka...ima vrlo nježan, jedva osjetan miris, brzo se upija i dugo traje iako je mrvicu skuplje. To koristim po uzoru na Bozmu jer se nadam da ću imati lijepi trbuh kao ona sa blizancima tjedan dana prije poroda😉🙈😺 Trebala se javiti za neku reklamu🙂
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Anči pratiti ću iz prikrajka, nek ti je sretno najsretnije🥰🥰🥰 Možeš u potpis MPO majke staviti Anksimoroniako se već dugo nije javljala, ali eto čisto da se vidi koliko nas ima i da se strpljenje isplati💪💪
Maslačaxjoš malooo ☺, sigurno te panika lovi😃
Što se tiče ulja, ja koristim isto Bio oil protiv strija i ožiljaka…ima vrlo nježan, jedva osjetan miris, brzo se upija i dugo traje iako je mrvicu skuplje. To koristim po uzoru na Bozmujer se nadam da ću imati lijepi trbuh kao ona sa blizancima tjedan dana prije poroda😉🙈😺 Trebala se javiti za neku reklamu🙂
Hvala ti 🥰❤️
Moze, moze 💪
Kak si ti? 🤗
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Pozdrav zenice, evo moje trenutno stanje..hiperstimulacija. koliko sam shvatila, ima oko 20 stanica na svakom jajniku. Ne osjecam se lose, mozda naduta malo. Uveo je dr danas Cetrotide te smanjio Rekovelle. I transfer ce se odgoditi za iduci ciklus. Jeli netko imao takvo iskustvo, lagano me panika oprala da ce se meni nesto dogodit… a mislin valjda nece, ali hormoni cine svoje. Inace imam PCOS, AMH 100…
Pozdrav...bas puno folikula.. 😐 jedi vise proteina, uzmi si iso sport pa njega pij, i dobro prati stanje nakon punkcije, kako piškiš, koliki ti je trbuh itd..u svakom slučaju fet je dobar jer ce se tijelo odmoriti i bit spremno za bebača🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Borna je secer😍
Maslacak Jos malooooo❤️
Ja vas ne stizem skroz pratit. Guzva na poslu, jurimo doma psu i oko njega i krepani. Seksali se 3 dana prije plodnih dana i muz dobio gljivice pa onda propustili ovulaciju 🙈
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Molim info ako koja zna:imam Hashimoto i redovno kontroliram TSH. Prije zadnjeg IVF bio je uredan, 2, 17 a sad naklon neuspjelog postupka 11, 7.
Moje pitanje je sljedeće:da li je moguće da ovi lijekovi iz stimulacije utječu na Tsh.
Jer mi je već drugi put se nakon postupka desilo ovo sa povišenim hormonom, a dr. je rekao da ne bi trebali utjecati. Nisu bili isti lijekovi u prvom i drugom postupku.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Avocado o pa ti sitno brojiš 😁🙈❤❤❤🤞
Maslačak draga još malo I princeza je tu, sretno draga 🙏❤❤
Bejbe meni je rečeno da stimulacije utječu na tsh kada uz to dodaš stres dobitna kombinacija svako se javi dr odn endokrinologu da središ tsh prije novog postupka, sretno 🙏❤
Anchy 🥳🥳🥳🥳🥳 krećeš wohoooo 😁🤞🙏❤❤❤❤❤
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Hej cure, hvala na navijanju, sve je super, moj mališa odgovara tjednima trudnoće, lijepo zatvara otvara šakice, miče nogicama, otvara usta.. Ma sve savršeno 🥰! Zadovoljni su i s mojom kilažom, i cerviks je ok. Bila sam kod svoje ginekologice, muž će ići sa mnom na pregled u 20 tt. Idući pregled 31.03.
Pozdrav od Borne: https://ibb.co/NF05rZF
Awwwww 😍 ja nisam dobila slikicu danas, ni spol se jos ne vidi jer je beba bila ko mali smotuljak, ali sve je u redu hvala Bogu ❤ otvorila komplikacije, sad malo odmoriti napokon od psihijatrije na poslu
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Hej cure, hvala na navijanju, sve je super, moj mališa odgovara tjednima trudnoće, lijepo zatvara otvara šakice, miče nogicama, otvara usta.. Ma sve savršeno 🥰! Zadovoljni su i s mojom kilažom, i cerviks je ok. Bila sam kod svoje ginekologice, muž će ići sa mnom na pregled u 20 tt. Idući pregled 31.03.
Awwwww 😍 ja nisam dobila slikicu danas, ni spol se jos ne vidi jer je beba bila ko mali smotuljak, ali sve je u redu hvala Bogu ❤ otvorila komplikacije, sad malo odmoriti napokon od psihijatrije na poslu
Hej, pa nisam znala da imas pregled danas! Kad ti je iduci? Drago mi je da konačno ides na odmor i da je sve u redu 🥰😘
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Hej, pa nisam znala da imas pregled danas! Kad ti je iduci? Drago mi je da konačno ides na odmor i da je sve u redu 🥰😘
Da da jutros imala, na iduci veliki pregled idem privatno s muzem, ali je guzva kod doktorice pa tek 13.4. Tko ce to docekati 😶 Si pocela osjetiti bebu? Meni je posteljica iza pa je cujem vec neko vrijeme, mazimo se preko trbuha 😀
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Sortiraj odgovore
Najstariji