Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lindsay
    03. Ožujak 2022. 15:24

Anči 💕

Lindsay

Anči 💕

Hvala svima 🤭 moram sad zvat da vidim, ali vjerovatno sutra…
    Lindsay kako si ti?
    Asli kako se snalazite?

Drzimo se i cekamo u strahu dan D 🥰
    Bojim se poroda 😩 samo da sve bude ok 🥰

Jesi vec blizu termina? Bude sve ok 🤞🥰

Jos mjesec i pol 🤭

Kacusha
    03. Ožujak 2022. 15:25

⭐ Miss_Ivy ⭐

Hej cure, hvala na navijanju, sve je super, moj mališa odgovara tjednima trudnoće, lijepo zatvara otvara šakice, miče nogicama, otvara usta.. Ma sve savršeno 🥰! Zadovoljni su i s mojom kilažom, i cerviks je ok. Bila sam kod svoje ginekologice, muž će ići sa mnom na pregled u 20 tt. Idući pregled 31.03.
    Pozdrav od Borne: https://ibb.co/NF05rZF

Prava momcina 💕

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    03. Ožujak 2022. 15:27

maslačakx2

Cure nisam ništa čitala jer sam u ogromnoj gužvi danima, završne pripreme plus sto nekih obiteljskih i društvenih obveza.
    Nadam se da ste sve dobro i da nema loših vijesti, posebno se nadam da su trudnice sve ok, da ste sretne i mirne i nema komplikacija 🤗🥰
    A trudilicama želim svaku sreću i uspjeh u prvom idućem postupku svakoj od vas ❤
    Ja sam cili dan po pregledima, bebica je ok, al je voda opet slabija, u pon me primaju u bolnicu za carski, virujte da sam tolko bila sva usplahirena da nisam skuzila jel carski u pon ili uto ili neki treći dan haha, samo znam da u pon moram doc s neg testom i bolnickom uputnicom 🤣
    Nadam se da će sve bit u redu s mojim curetkom, i dalje nemam tremu nego samo jedvacekanje, tolko sam je željna, sad kad je konačno doša taj dan cini mi se kao da sanjam 🙈
    Želim vam svima da doživite poz test, debele bete, snažna srca na uzvu, uredne skolske trudnoće i dobijete živu i zdravu bebicu ❤
    Već sam sad manje aktivna jer ne stižem, a virujem da ću sad neko vrime stizat i sve manje, ali navijam za svaku od vas od srca i bit cete mi u molitvama.
    Javim naravno kad rodim, i nadam se da će bit sve ok, držite mi fige da bude cura dobro ❤🥰

Samo polako i sretno, curka je uskoro tu 🌹❣️

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Sunny_🐣
    03. Ožujak 2022. 15:27

MissIvy 🥰🥰🥰 super
    maslačak navijamo za vas 🤗🤗🤗
    Lindsay stiže curetak 🥰 ma bit će ti to najljepši dan u životu 🥰
    Anči kakva će ti sad terapija biti? pretpostavljam da idete s drugom terapijom? 🤞🤞

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Sunny_🐣
    03. Ožujak 2022. 16:11

trudnice dal imate problema sa suhom kožom? znači meni je koža, na cijelom tijelu, zadnja 2 tjedna užasno suha. Onako blago se peruta i povremeno svrbi. Oduvijek imam suhu kožu, ali ne ovoliko. Vode pijem dovoljno, 2-3 lit dnevno. Trudim se ne mazat kremama svaki dan, a nisam još razmišljala o nekim kremama za trudnice. Šta vi koristite, a da se može koristit svaki dan i da rješava suhu kožu? 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Anči 💕
    03. Ožujak 2022. 16:19

Sunny_🐣

trudnice dal imate problema sa suhom kožom? znači meni je koža, na cijelom tijelu, zadnja 2 tjedna užasno suha. Onako blago se peruta i povremeno svrbi. Oduvijek imam suhu kožu, ali ne ovoliko. Vode pijem dovoljno, 2-3 lit dnevno.Trudim se ne mazat kremama svaki dan, a nisam još razmišljala o nekim kremama za trudnice. Šta vi koristite, a da se može koristit svaki dan i da rješava suhu kožu?

Probaj sa kokosovim uljem..to je moja sestra koristila 😁

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    03. Ožujak 2022. 16:20

Sunny_🐣

MissIvy🥰🥰🥰 super
    maslačak navijamo za vas🤗🤗🤗
    Lindsay stiže curetak🥰 ma bit će ti to najljepši dan u životu🥰Anči kakva će ti sad terapija biti? pretpostavljam da idete s drugom terapijom?🤞🤞

Znat cu sutra 🙈

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    03. Ožujak 2022. 16:25

Lindsay

Anči 💕

Lindsay

Anči 💕

Hvala svima 🤭 moram sad zvat da vidim, ali vjerovatno sutra…
    Lindsay kako si ti?
    Asli kako se snalazite?

Drzimo se i cekamo u strahu dan D 🥰
    Bojim se poroda 😩 samo da sve bude ok 🥰

Jesi vec blizu termina? Bude sve ok 🤞🥰

Jos mjesec i pol 🤭

Brzo ce to 🤭🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

⭐ Miss_Ivy ⭐
    03. Ožujak 2022. 16:36

Maslačak kad citam koliko si uzbuđena i nestrpljiva, i ja sam 😀 nadam se da ćete se što prije upoznati, i želim ti da ti sve prođe glatko! Svakako nam javi kad si! Sretnoooooo 😘
    Linsday ne javiš se često, pa mi je tvoja trudnoća zbilja proletila! Sad ce brzo i to doci na red! Što se tiče poroda, još odbijam o tome razmisljati, pa ti nemam što reci osim kako svi tako ćemo i mi 😀
    Sunny ja inače imam suhu kožu i osjetljivu kožu na mnoge preparate, i koristim jedan losion, u bipi ga kupim. Nahrani mi kožu, i što je najbitnije, ne budem masna od njega, odmah se mogu obući. Nema neki miris, ali davno sam se oprostila od mirisnih losiona 😞  https://www.vaseline.com/us/en/products/lotions-and-moisturizers/vaseline-intensive-care-advanced-repair-unscented-lotion.html

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Hope33
    03. Ožujak 2022. 16:40

Sunny_🐣

trudnice dal imate problema sa suhom kožom? znači meni je koža, na cijelom tijelu, zadnja 2 tjedna užasno suha. Onako blago se peruta i povremeno svrbi. Oduvijek imam suhu kožu, ali ne ovoliko. Vode pijem dovoljno, 2-3 lit dnevno.Trudim se ne mazat kremama svaki dan, a nisam još razmišljala o nekim kremama za trudnice. Šta vi koristite, a da se može koristit svaki dan i da rješava suhu kožu?

Da da, suha koza, al sto je dobro, opala je i dlakavost, akne i manje se masti kosa :)) uzmi bademovo ulje, pomaze, prirodno i mozes se bezgranicno trackat. Ipak ako krenu neka jaca cesanja, a da ti se cini da nemaju veze sa suhocom koze, pogledaj jetrene enzime. Al to nije sigurno sad problem u ovoj fazi :)

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.