Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope33
    03. Ožujak 2022. 16:42

maslačakx2

Cure nisam ništa čitala jer sam u ogromnoj gužvi danima, završne pripreme plus sto nekih obiteljskih i društvenih obveza.
    Nadam se da ste sve dobro i da nema loših vijesti, posebno se nadam da su trudnice sve ok, da ste sretne i mirne i nema komplikacija 🤗🥰
    A trudilicama želim svaku sreću i uspjeh u prvom idućem postupku svakoj od vas ❤
    Ja sam cili dan po pregledima, bebica je ok, al je voda opet slabija, u pon me primaju u bolnicu za carski, virujte da sam tolko bila sva usplahirena da nisam skuzila jel carski u pon ili uto ili neki treći dan haha, samo znam da u pon moram doc s neg testom i bolnickom uputnicom 🤣
    Nadam se da će sve bit u redu s mojim curetkom, i dalje nemam tremu nego samo jedvacekanje, tolko sam je željna, sad kad je konačno doša taj dan cini mi se kao da sanjam 🙈
    Želim vam svima da doživite poz test, debele bete, snažna srca na uzvu, uredne skolske trudnoće i dobijete živu i zdravu bebicu ❤
    Već sam sad manje aktivna jer ne stižem, a virujem da ću sad neko vrime stizat i sve manje, ali navijam za svaku od vas od srca i bit cete mi u molitvama.
    Javim naravno kad rodim, i nadam se da će bit sve ok, držite mi fige da bude cura dobro ❤🥰

Bas super pa u terminu si:))Koda je jucer bilo kad si rekla da ce te poslati mozda na indukciju, bila si 30 tak tj tek...ovo je odlicno 🥰

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

Monkica24 🍀
    03. Ožujak 2022. 17:34

⭐ Miss_Ivy ⭐

Hej cure, hvala na navijanju, sve je super, moj mališa odgovara tjednima trudnoće, lijepo zatvara otvara šakice, miče nogicama, otvara usta.. Ma sve savršeno 🥰! Zadovoljni su i s mojom kilažom, i cerviks je ok. Bila sam kod svoje ginekologice, muž će ići sa mnom na pregled u 20 tt. Idući pregled 31.03.
    Pozdrav od Borne: https://ibb.co/NF05rZF

jeeeeeej 💙💙💙 Super je Borna!
    Sunny - i ja imam suhu kožu, al u trudnoći isto malo više svrbucka i peruta se... Mažem se nivea smooth sensation, ima sigurne sastojke, ili biobaza mama...
    Elle divna ti je curka!

ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
    14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
    06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
    02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
    04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
    13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.

Sunny_🐣
    03. Ožujak 2022. 17:46

MissIvy, Anči, Hope, Avocado, Monkica hvala vam cure ❤ bas cu danas istrazit malo to sto ste poslale. I da treba mi nesto sto nema nikakav miris, jer mi sve kreme/ulja s mirisima uzasno smetaju 😵‍💫
    Hope jel se kod tebe sto dogada? 😁 nestao ti je potpis? Ili ga samo ja ne vidim 🤷‍♀️
    Avicado kako je na novom poslu? 😊
    Anči 🥳 ma bit ce sve super ovaj put, mora bit 😊🥰🥳

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

⭐ Miss_Ivy ⭐
    03. Ožujak 2022. 17:48

Sunny_🐣

MissIvy, Anči, Hope, Avocado, Monkica hvala vam cure ❤ bas cu danas istrazit malo to sto ste poslale. I da treba mi nesto sto nema nikakav miris, jer mi sve kreme/ulja s mirisima uzasno smetaju 😵‍💫
    Hope jel se kod tebe sto dogada? 😁 nestao ti je potpis? Ili ga samo ja ne vidim 🤷‍♀️
    Avicado kako je na novom poslu? 😊
    Anči 🥳ma bit ce sve super ovaj put, mora bit 😊🥰🥳

Ovo moje ti nema miris! Preporuka 👍

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Panda.
    03. Ožujak 2022. 17:59

Pozdrav svima. Da se malo i ja javim.
    Moram priznati da nisam uspjela pratiti sve ovih dana tako da se nadam da nisam puno toga propustila.
    Anči napokon krenula i ti. Neka je sa srećom! 🤗🍀
    Miss Ivy bravo za mališu! 🥰
    Sunny ja se stalno mackam jer mi zimi koža bude presuha. Ali koristim što mi dođe pod ruku pa ne znam što preporučiti osim prirodnih ulja i nekih shea maslaca na prirodnoj bazi. 🤷‍♀️
    ---
    Ja sam napokon skupila sve nalaze za novi postupak. Brisevi uredni, papa isto, ali pokazala se neka blaga upala pa ću morati neke vaginalete da se to riješi. Danas su došli i hormoni 3 dc: prolaktin: 426, FSH: 7.19, LH: 7.05, estradiol: 181, testosteron: 1.2, AMH: 54.10, TSH: 1.58
    Usporedila sam sa starima i amh je možda za oko 1 niži. Lh je prošli put bio veći od Fsh. 
    Što mislite jel to ok? Sve je u intervalima barem 😅

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

Panda.
    03. Ožujak 2022. 18:01

Sunny sad se sjetih Cerave nemaju nikakav miris i ja ih redovito uzimam. Meni su super.

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

Hope33
    03. Ožujak 2022. 18:06

Ma pokusala sam stavit onu trakicu, ali vidim da se vidi samo kad se klikne na nju, bar ja.haha..Ja sam danas 40 + 5, s obzirom na hematom na pocetku, skraceni cerviks u 25 tom tj i tokolizu, ovo je nenadano, mislim da me u pon kako sada stvari stoje ceka indukcija🤭🤭

Hope33
    03. Ožujak 2022. 18:08

Panda.

Pozdrav svima. Da se malo i ja javim.
    Moram priznati da nisam uspjela pratiti sve ovih dana tako da se nadam da nisam puno toga propustila.
    Anči napokon krenula i ti. Neka je sa srećom! 🤗🍀
    Miss Ivy bravo za mališu! 🥰
    Sunny ja se stalno mackam jer mi zimi koža bude presuha. Ali koristim što mi dođe pod ruku pa ne znam što preporučiti osim prirodnih ulja i nekih shea maslaca na prirodnoj bazi. 🤷‍♀️

Ja sam napokon skupila sve nalaze za novi postupak. Brisevi uredni, papa isto, ali pokazala se neka blaga upala pa ću morati neke vaginalete da se to riješi. Danas su došli i hormoni 3 dc: prolaktin: 426, FSH: 7.19, LH: 7.05, estradiol: 181, testosteron: 1.2, AMH: 54.10, TSH: 1.58
    Usporedila sam sa starima i amh je možda za oko 1 niži. Lh je prošli put bio veći od Fsh.
    Što mislite jel to ok? Sve je u intervalima barem 😅

Odlicni nalazi, fsh i treba bit veci malo, inace ukazuje na Pcos

Amelie
    03. Ožujak 2022. 18:14

Sunny ja sam se krenula mazati dosta rano bas da preveniram suhoću kože i strije kasnije. Fan sam biobaze već dulje i koristila sam onu mama kremu i prije trudnoće. Jako se brzo upija i super je, ali sad mi je još bolje njihovo ulje za tijelo. Iako mi je sve od kozmetike užasno smrdilo prva 4 mjeseca biobazino mama ulje nije. I ima više različitih ulja u sebi i tako se brzo upija.. milina! Uz to mi ne zatvori pore kao krema tak da ja samo po tome derem i mažem i prsa i trbuh i ujutro i navečer jer sam primjetila suhoću. To je vjerojatno i od zime i manjka vlage zbog grijanja. Ulje je skuplje ali ga stvarno dugo imaš.. eto pa istražuj!;))
    Maslačak baš mi je drago da se uskoro družiš sa svojom malenom. Ide vrijeme.. sretno ti bilo i javi nam se svakako! 🥰🤗

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• mashkica
    03. Ožujak 2022. 18:39

Miss Ivy pa divan nam je Borna😍😍 
    Maslačak ako trebas leći u ponedjeljak za carski, onda će te u utorak raditi. Treba dan prije uvijek doci radi pripreme za carski, klistir i slicno. Nećeš jesti od popodne, dobro se najedi do tada🥰 

🙋🏻‍♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,

🙋🏻‍♂️ 33 sve ok

1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
    08/21 prve konsultacije za IVF
    09/21 pocetak postupka IVF
    Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
    7 ❄️
    22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
    20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
    Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.