Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Roxy ✨
    01. Ožujak 2022. 11:16

Vickivale čestitam tebi i suprugu na vasim princezicama 💜💜
    Mrvica jako mi je zao 😔 
    Rainbow draga jako mi je zao 😔 vrlim te 💓

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

Stela_M
    01. Ožujak 2022. 11:35

Rainbow_Hope sunce žao mi je 😔 ti si snažna žena uvjerena sam da imaš plan za dalje, kada budeš htjela javi nam se ❤❤❤❤❤

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Anemona
    01. Ožujak 2022. 11:57

Za sve nas 🍀💫❤
    https://ibb.co/PQ7RQ4K

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

• mm11
    01. Ožujak 2022. 13:11

jučer bila na inseminaciji, sad čekam da vadim betu 14.03. pa molim da me se uvede u praćenje 

doktor mi je propisao da trebam piti vitamin D, da li mislite da je vitamin D 1000 dovoljan ili da pijem onaj D-vital 25000 koji mi je ginekologinja pustila na recept (po meni bez osnove, jer nikad nisam vadila vitamin D ne znam ni koliki mi je a kad sam čitala upute od tih tableta čine se za one sa velikim problemima sa vitaminom D)

🙋🏻‍♀️31 🙎🏻‍♂️38 👩‍❤️‍💋‍👨2012 💍 2017
    radimo na bebi od 07/20
    Blagi PCOS
    Zadnja menga 02.08.22.
    Inseminacija 28.02.22.✅
    Trudnoća 12.03. +
    Termin 21.11.22.
    Trudnoća 16 tjedana! ❤

Mare0210
    01. Ožujak 2022. 13:33

Pozz svima,
    pratim Vas već neko vrijeme i čestitam svima koje su došle do svog cilja, a ostalima želim da se isto ostvari čim prije.
    Ovo mi je prva poruka pa ne znam kako će izgledati potpis jer meni u preview-u izgleda zbrčkano:(. 
    Trenutno sam u prvom IVF postupku pa su mi vaša iskustva puno pomogla da barem okvirno imam neku sliku što me čeka. Hvala vam na svim podijeljenim informacijama.
    Sutra mi je 9dc i folikulometrija pa možda saznamo i kad se očekuje punkcija. Ne moram ni pisati koliko se plašim iste, ali iz vaših iskustava vidim da se može preživiti:).
    Javim se kad bude nešto novo i svima šaljem puno pozitivnih vibracija za uspjeh u svakom koraku naše borbe!

👩 - 39g, AMH - 17.5, sve ostalo ok
    👨- 43g - Normozoospermia
    💑 - 9/20 od kad i pokušavamo
    07/21 - trudnoća u prirodnom ciklusu, Ab spontaneous completus - 6+3 💔
    11/21 - Klomifen, Ovitrelle, ciljani = ➖
    1/22 MPO konzultacije KBSD
    2/22 - 1.IVF - Gonal, Menopur, Cetrotide
    3/22 - dobili 6🥚, oplodilo se 5, ET 2 - 8 stanične, 3.dan. nema ❄
    Beta 23.3. < 2

Kacusha
    01. Ožujak 2022. 13:35

Mare0210

Pozz svima,
    pratim Vas već neko vrijeme i čestitam svima koje su došle do svog cilja, a ostalima želim da se isto ostvari čim prije.
    Ovo mi je prva poruka pa ne znam kako će izgledati potpis jer meni u preview-u izgleda zbrčkano:(.
    Trenutno sam u prvom IVF postupku pa su mi vaša iskustva puno pomogla da barem okvirno imam neku sliku što me čeka. Hvala vam na svim podijeljenim informacijama.
    Sutra mi je 9dc i folikulometrija pa možda saznamo i kad se očekuje punkcija. Ne moram ni pisati koliko se plašim iste, ali iz vaših iskustava vidim da se može preživiti:).
    Javim se kad bude nešto novo i svima šaljem puno pozitivnih vibracija za uspjeh u svakom koraku naše borbe!

Sve si dobro napisala 😊 ides s anestezijom na punkciju? Nije strasno, iako je mene bez boljelo. Sretno 🍀🍀 imas super nalaze za godine 🌈

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    01. Ožujak 2022. 13:37

mm11

jučer bila na inseminaciji, sad čekam da vadim betu 14.03. pa molim da me se uvede u praćenje

doktor mi je propisao da trebam piti vitamin D, da li mislite da je vitamin D 1000 dovoljan ili da pijem onaj D-vital 25000 koji mi je ginekologinja pustila na recept (po meni bez osnove, jer nikad nisam vadila vitamin D ne znam ni koliki mi je a kad sam čitala upute od tih tableta čine se za one sa velikim problemima sa vitaminom D)

Svi uglavnom imamo nizi vitD, ja bih na tvom mjestu uzimala jaci 😁 sretno 💕

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• Viola1
    01. Ožujak 2022. 13:40

Sani88 oho, super! Sretno u ponedjeljak! 🍀
    Jabučna sretno s betom! 🤞🍀
    Petra30 sretno s testom, neka bude pozitivan! 🤞🍀
    Rainbow_Hope žao mi je, skupi sada snage za dalje 🤗😘
    Ma2013 prekrasne vijesti, držim fige da i dalje bude sve u redu! Sretno i strpljivo do slijedećeg uzv-a 😘
    Monkica sretan rođendan mužu sa zakašnjenjem! 
    Anči hvala ti što brineš! Baš te gnjavim.. sad je ipak fet odgođen do daljnjega tako da opet zbog mene moraš ispravljati... oprosti. Nadam se da će doći menga danas i onda krečeš! 😘
    Mm11, Cotton sretno s iščekivanjem, neka bude uspješna inseminacija 🤞🍀
    Miss_Ivy nadam se da će se smiriti problemi s rukama, sretno na pregledu 🍀
    LaUsur bilo bi dobro da nazoveš kliniku i provjeriš što oni savjetuju, da ne bi bilo da srljaš a umanjuješ si šanse. Držim fige da sve prođe u redu i nrzo se riješiš te beštije 🤞🤞
    Sphie1510 ja mislim da je beta uredna, koliko mi se čini pravilno se dupla. Držim fige da bude sve u redu 🤞🤞🍀
    Arnoldica super, neka bude uspješno 🤞
    Mashkica nadam se da će se stanje sa stolicom unormalizirati 😘
    Michelle držim fige da ipak bude sve ok 🤞
    Dashuri sretno, neka bude uspješan postupak 🍀
    Aries85 odlično! Želim ti mirnu i školsku trudnoću! 😘
    Vickivale čestitam! Uživajte sada, puno zdravlja, sreće i ljubavi vam želim! ❤😘
    Malala neka pikica danas prođe dobro 😉
    Mrvica722 užasno mi je žao, držite se! 😔😘
    Amelie sretno na uzv-u 🍀
    Kacusha nemoj ništa otpisivati, probaj se koliko toliko skulirati i biti pozitivna. Držim ti fige 🤞🤞
    Anavi985 sretno sutra na druženju s bebicama 😍🍀
    Anemona slažem se s tekstom slike 😉😘

Kao što sam već napisala Anči gore, mi ipak odgađamo fet do daljnjega. Neplanirane stvari su se dogodile, tako da nemam drugu opciju. Ako budem uspjela, škicnem vas ponekad. 
    Svima vam želim puno sreće i da dobijete svoje bebice! ❤😘😘

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
    1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
    2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
    3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
    4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
    -FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

Angeleyes
    01. Ožujak 2022. 13:41

Pozdrav cure! Ja sam se dosta makla od svega nakon 1.IVFa, nisam ni na forumu boravila. Ovim putem zelim svim curama koje su u postupku (ili tek idu) puno srece i dabogda se sve skupa radovale ovdje za koji tjedan. Curama koje cekaju svoje mrvice zelim sve najbolje i cestitam im ❤🤗!!!
    Ja se od vikenda pikam Menopurom i stvara mi osjecaj punine kakav nisam imala s Gonalom. Mozda reakcija bude bolja, vidjet cemo za koji dan. Ne razmisljam puno o svemu, zabavljam se sa svim i svacim, prihvatila ovo sve u zivotu. Guramo dalje, pozitivni smo i eto. Drzite se sve i nema odustajanja 💪🏻🥰!

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Mare0210
    01. Ožujak 2022. 13:51

Kacusha, ne znam kakva će anestezija biti ni da li će je biti:(. Rekla mi dr na konzultacijama da mi je mogu i ne moraju dati ovisno o mom pragu boli. Kao da ja znam koliki mi je prag na bol koju nisam doživjela:(. Nema veze, probati ću se izboriti da daju barem nešto. A nalazi su manje više svi ok, osim D vitamina, a uz njega uzimam i supplemente prema svim vašim preporukama tako da se nadamo najboljem, kad tad. E da vidjela sam u ranijim komentarima da trenutno za sebe nemaš dobar feeling. Jest da sam skroz nova u ovome, ali mislim da ipak svi zajedno s tobom trebamo pričekati još koji dan za rezultate! Netko je pametno napisao, nadamo se, ali ne očekujemo tako da, samo pozitiva...

👩 - 39g, AMH - 17.5, sve ostalo ok
    👨- 43g - Normozoospermia
    💑 - 9/20 od kad i pokušavamo
    07/21 - trudnoća u prirodnom ciklusu, Ab spontaneous completus - 6+3 💔
    11/21 - Klomifen, Ovitrelle, ciljani = ➖
    1/22 MPO konzultacije KBSD
    2/22 - 1.IVF - Gonal, Menopur, Cetrotide
    3/22 - dobili 6🥚, oplodilo se 5, ET 2 - 8 stanične, 3.dan. nema ❄
    Beta 23.3. < 2

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.