Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mashkica
    28. Veljača 2022. 17:21

Miss Ivy probat ću to. Amelie pa da, manje hodam moram priznati. A redovita prah mi nemamo u BiH, ali sam našla neki prirodni sirup za djecu i odrasle, nema sene, sve je na bazi kruške, šljive i slicno pa ću i to probati. 

Nika bas sto kazes kamen-kamen! Uzas jedan, nikad mi se ovo nije desilo. Bas sam se i prepala od prevelikog natezanja da neće nešto naštetiti bebici. 
    Mama mi je napravila kompot od suhog voca pa ću i to pokupiti i piti i jesti šljive. Vidjet ćemo, nadam se da ovako strašno kao jutros neće vise nikad biti😢❤️

🙋🏻‍♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,

🙋🏻‍♂️ 33 sve ok

1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
    08/21 prve konsultacije za IVF
    09/21 pocetak postupka IVF
    Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
    7 ❄️
    22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
    20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
    Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️

Dashuri
    28. Veljača 2022. 17:23

bejbe2018

Dashuri pozdrav.
    Zanima me Vama je samo Hashimoto dijagnoza, jel možda zbog toga loša kvaliteta?
    Jel pijete terapiju za štitnjaču?

Imala sam missed ab prije 3 godine te sam tad zapravo i otkrila da imam hipotireozu pa nadalje hashimoto. (Terapija uvedena odmah).
    Nakon toga nikako ostati trudna, prosle godine aih neuspjesno, zatim ivf, 14 oocita, ni jedan smrzlic vratila 6stanicnu i 5stanicnu  (vracanje je bilo 3.dan kad su vec trebale biti 8.stanicne), beta 0.

Ja zapravo imam sekundarni sterilitet, s time da uz sve pretrage, jedino stitnjaca ne valja, al je pod terapijom te je ista cijelo vrijeme i uredna.

Mislim da je meni najvise glava problem, radi posla kojeg radim, stalno sam u stresu.

05.12.2022 💗

Sunny_🐣
    28. Veljača 2022. 17:49

Aries85 divno čestitam 🥰🥰🥰🥰🥰
    Anči svi znakovi su tu, znaci dolazi tetka 🥳🥳🥳 mozes mi, kad stigneš, zapisat uzv 14.3. 😁
    Rainbow_Hope evo ti za sutra 🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Sunny_🐣
    28. Veljača 2022. 17:52

Mashkica psilijum, lan, jogurt, šljive, jabuke, donat mg, magnezij. Sve probaj 😁 bas moras bit redovita sa konzumacijom. Cim se probava ustali, ti prestanes koristit sto je pomoglo i opet krece. Tako da isprobaj sve i budi strpljiva. A ako stvarno ne ide nekoliko dana onda čepici. Bolje to nego trpit bolove. Sretnooo 🤞🤞🤞

poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• vickivale
    28. Veljača 2022. 17:55

Drage cure, zelim samo javiti da su danas rođene moje ivf mišice! 
    Vecina vas ovdje vjerojatno se mene ne sjeca, sto je oke jer to znaci da nas puno ipak dođe do cilja…
    Ukratko, s neprohodnim jajovodima, endometriozom, spontanom trudnocom i blightedom, biokemijskom i porodom u 16. tjednu zbog kromosomske greske suprug i ja danas obiljezavamo najljepsi dan nasih zivota. 
    Poruka za kraj je da ne odustajete ako imate imalo volje za ovu tesku tesku borbu, jer nagrada je neprocijenjiva! 
    Puse svima ♥️♥️

Dvojajcane blizanke 🍒

Sunny_🐣
    28. Veljača 2022. 17:59

vickivale

Vecina vas ovdje vjerojatno se mene ne sjeca, sto je oke jer to znaci da nas puno ipak dođe do cilja…
    Ukratko, s neprohodnim jajovodima, endometriozom, spontanom trudnocom i blightedom, biokemijskom i porodom u 16. tjednu zbog kromosomske greske suprug i ja danas obiljezavamo najljepsi dan nasih zivota.
    Poruka za kraj je da ne odustajete ako imate imalo volje za ovu tesku tesku borbu, jer nagrada je neprocijenjiva!
    Puse svima ♥️♥️

ajme koji divan happy end odnosno beginning 🥰🥰🥰🥰 čestitam i uživajte u svojim smotuljcima srece danas i zauvijek 💞💞💞

poliklinika Repromed
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Dashuri
    28. Veljača 2022. 18:06

vickivale

Puse svima ♥️♥️

❤❤❤

05.12.2022 💗

darliv
    28. Veljača 2022. 18:07

Elle i Vickivale čestitam 😍😍 uzivajte u svojim smotuljcima sreće 🥰

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Zoe🌸
    28. Veljača 2022. 18:10

Vickivale cestitam od srca😍❣️

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

Anči 💕
    28. Veljača 2022. 18:13

vickivale

Puse svima ♥️♥️

Iako tuzan i tezak put, ipak je donio dvije sreće ❤️❤️ čestitam i uzivajte u malim princezama 🥰🤗❤️❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.