Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Njok
    24. Veljača 2022. 14:17

Barby1986

Njok

Hej, ja sam radila PRP kod Podobnika, radi mog endometrija. Na to je mozda i utjecalo jer je bio deblji, ali sam uzimala i jacu dozu estrofema. Na postupak nije :/ izvade krv, centrifugiraju je i odvoje plazmu i onda ubrizgaju unutra i malo se lezi nekih 15ak min i to je to. Ne boli apsolutno nista.

Hvala ti na iskustvu. Nije mene strah boli, nego me samo zanima postupak. Koji dan ciklusa se to radi? Ili na sami transfer baš?

Uffff, ne znam ti tocno rec na koji dan c. Znam da je bilo prije feta, mislim mozda tjedan prije. 

💃 '86. AMH 5, problemi sa endo, 6 god u MPO vodama (Rijeka i Beta plus; spontani-prirodna t, 2017., biokemijska 2014., vanmatericna- spontana t. 2019.
    🕴️' 82. Sve u redu
    2021 Podobnik, od '23. Alea F.
    cleo1702@gmail.com

zoeeuzoee
    24. Veljača 2022. 14:17

Amelie

zoeeuzoee

Amelie

Kacusha.. meni se sviđa taj pristup. Ne znam.. ne vidim smisla forsirati te višeplodne trudnoće. Ako su embriji dobri primiti će se i svaki sam. A što smo starije nije ni lako izgurati blizanačku trudnoću.. da ne spominjem sve poslije 🤭

Hej Amelie oprosti sto upadam,mislim da nisi vidjela moje pitanje za tebe…
    Vidjela sam da si prije pisala na pgd belgija ,moj muz ima inverziju na kromosomu za koju nije dokazano da smeta plodu al ja sam imala vec 2 spontana
    Pa me zanima koja je tvoja situacija i dal si uacela prirodno ili uz pgd?hvala ti unaprijed

Odgovorila sam ti, valjda nisi vidjela. Mi smo išli na PGD. Slobodno me kontaktiraj na mail 87amelie@gmail.com sto god te zanima:) Da nema inverziju kromosoma 9?

Misam vidjela,evo javim se,hvala ti :)

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

⭐ Miss_Ivy ⭐
    24. Veljača 2022. 14:31

Leky

Sunny cestitke, najljepsa slicica na svijetu 🥰
    Nika dogadanja je dole koliko ces, da nabrojim sve simptome rekli bi mi da sam luda 🤭
    Miss Ivy koliko cesto koristis BW? Ovaj moj nije dao da uzmem rekao je da bi onda svake minute provjeravala 😁 sreca UZV je iduci tjedan, nikako docekati 🥰
    Mashkica sretno na pregledu! 🍀
    Kacushka 3 je sretan broj 🍀
    Rainbow cekas betu ili ces piskiti na test prije?

Svako jutro, cim se zbudim i to je to. Popodne nit ne radim, jer sam se par puta jako uplašila jer nisam mogla naci otkucaje, a u biti nisam nista mogla cuti od buke mojih crijeva (pošto stalno nesto žvačem 🤣). Ne koristim to više zbog straha, nego volin čuti njegovo srčeko 😀

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

• Mikele95
    24. Veljača 2022. 14:45

Sani88

Rainbow yes, sutra prvi UZV, pa vidjecet cemo sto je napravio ,hvala ti 🤗
    Mashkica sve znas, drzim 🤞da je sve u najboljem redu 🤗
    Arnoldica, jos jedan glas za koloidno srebro 👍, imam ga uvijek doma za sve,za dermatitis, oziljke pa nadalje 😊
    Mikele95 dobrodosla 🤗, jako mi je zao zbog gubitka, ne mogu ni zamisliti kroz sto ste prosli 😔, prestrasno. Da li ste nakon toga obavili neke pretrage da pokusate otkrit uzrok? Booster nisam primala ali znam da sluzi tome da pokusa "prevariti" nase tijelo da je trudno, javice se vec cure koje znaju vise. Drzim najvece fige da ovaj put bude sve u najboljem redu 🤞😊

Sad sam skuzila da nisam odg na pitanje. Isla je posteljica na obdukciju,ali tamo nisu nista nasli. Napisali su upala plodovih ovoja,ali sam pricala sa 4 dr i rekli su mi da to uvijek napisu jer nemogu naci uzrok. Ja sam netom prije nego se to desilo radila krvnu sliku,urinokulturu i briseve. Sve je bilo uredno. 🤷🏼‍♀️ 
    Sjecam se da mi je drugi dan bolnice krvna slika bila losa,ali skroz malo. Tipa lagani poviseni crp,dr Bolanca koji me porodio je reko da je to jer sam par dana vec otvorena i ono sve je "vani". Drzali su me za svaki slucaj jos 7 dana nakon poroda na antibioticima. 
    Dr Lucinger je reko da cemo ovu trudnocu biti extra oprezni iako smo i proslu,ali vjerujem da po njegovom to znaci da cu ovu trudnocu prelezat i spominjao je serklaz i cesce preglede. 

🧔🏻-33,sve super
    👱🏼‍♀️-27,prosireni lijevi jajovod
    ●4/21-ivf dr Lucinger(blaga stimulacija),10js,2 vracana,beta 250,prijevremeni porod 22+4,Roko 👼🏻💔

●2/2022 IVF dr Lucinger(blaga stimulacija),7js,2e vracena,❄️nema➡️beta 7.3

Sunny_🐣
    24. Veljača 2022. 15:00

Kira, Amelie, Zoe, Nikitta, Barby hvala vam cure ❤️
    Barby sviđa mi se što ćeš promijeniti doktora. Stvarno si napravila sve u svojoj moći i neka se ova beba čvrsto primi i ne pušta 9 mjeseci 🥰
    zoeeuzoee vjerujem da nalaz sad zvuci strašno. Ali ipak je super što ste to otkrili. Mladi ste i ima rješenja to je najbitnije. Želim vam sreću na vašem putu 🥰

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

zoeeuzoee
    24. Veljača 2022. 15:13

Sunny_🐣

Kira, Amelie, Zoe, Nikitta, Barby hvala vam cure❤️
    Barby sviđa mi se što ćeš promijeniti doktora. Stvarno si napravila sve u svojoj moći i neka se ova beba čvrsto primi i ne pušta 9 mjeseci🥰
    zoeeuzoee vjerujem da nalaz sad zvuci strašno. Ali ipak je super što ste to otkrili. Mladi ste i ima rješenja to je najbitnije. Želim vam sreću na vašem putu🥰

Hvala ti❤ i svima ostalima zelim puno srece🥰
    A tecestitam i zelim skolsku ttudnocu☺

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

Razumna
    24. Veljača 2022. 15:15

Mikele95

Bok svima ,
    Evo vec par dana visim na ovom forumu i citam,citam i napokon sam se odlucila pridruzit 😊🙈

Evo pokusat cu biti sto kraca,
    Trenutno sam u cekanju bete(7.3) i svim cekalicama saljem jakooo puno pozitivne energije i strpljenja.

Ovo mi je deugi postupak IVF-a kod dr Lucingera. Prvi put prosle god u 4mj sam ostala takoder trudna sve je islo super,trudnoca uredna i u 9mj u 22+4 sam imala peijevremeni porod. Jednostavno sam se otvorila i porod je krenuo bez ikakvih simptoma. Ne zna mi nitko dati odg zbog cega niti zasto. Sad imamo malog 👼🏻. Zvao se Roko i bio je ziv 2h.

Kod muza je sve u redu,ja imam prosireni lijevi jajovod tzv carobni kako ga dr Lucinger zove.

Zanima me da li je netko primao booster inekcije nakon transfera?
    🥰❤

Omg. Prošle godine ja sam u 9mj bila kod dr L na pregledu kad je otkrio da mojoj bebi više ne kuca. Obadvoje smo bili šokirani a on je rekao da se osjeca grozno zbog mene, a još mu je jedna  zdrava trudnica u 22 tjednu, javila da je izgubila plodnu vodu. Često sam poslje razmišljala o toj ženi a to si možda ti Mikela 😭 jako mi je zao zbog tvog gubitka 💙

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Anči 💕
    24. Veljača 2022. 15:49

Mikele zao mi je jako 🥺 drzim fige za veliku betu 🤞
    Mashkica 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
    Antoneta nam se nije javila? 🤞🤞🤞🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    24. Veljača 2022. 15:50

Barby drzim fige da promjena doktora i ti dodaci budu dobitni 🤞🤞❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• mashkica
    24. Veljača 2022. 16:34

Cureee moje drAge. Sve je dobro hvala Bogu🥰🥰 srce tuče 161🥰😍 jedva čekam muzu da pokažem jer mi je dao sve na USB i snimak srca🥰🥰
    Taman smo i narasli, danas smo 1,23 cm. 
    Gestacijsku uopste vise nije komentarisao. Rekao zumancana dobra jer kao ne smije prelaziti 7mm🤷🏻‍♀️ A kod mene 4,5mm. 
    Smedjarenje je skroz kaže normalna pojava. Sljedeći ultrazvuk 8.3. 
    Estrofem mi je smanjio na 2*2. Ne pijem vise decortin. 
    I ako sljedeći put bude sve ok onda će smanjivati i utrogestan. Do stadija fetusa neće da mijenja ništa. Kaže dobro sve izgleda i bas sam sretna sad. Hvala vam svima na podršci i utjehama bas puno znaci
    Evo naaas 
    https://ibb.co/7S14tRD

🙋🏻‍♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,

🙋🏻‍♂️ 33 sve ok

1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
    08/21 prve konsultacije za IVF
    09/21 pocetak postupka IVF
    Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
    7 ❄️
    22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
    20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
    Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.