Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Stela_M
    24. Veljača 2022. 13:29

Mikele dobrodošla draga, neizmjerno mi je žao što si prošla takvu vrstu gubitak i od srca ti želim da vam ovaj postupak uspije ❤❤❤
    Nikitta ja sam prošle god obavila konzultacije u Ivf poliklinici i dr. G mi se jako svidio, iskren je i nema ništa u rukavicama, i sve kaže što je i kako je i na prvu mi je čovjek baš sjeo pa kakav god da bude ishod ostajem tamo 🙏🥰
    Barby nadam se da će promjena dr i novi svježiji pristup biti dobitna kombinacija za tebe,  držim  fige na najjače na rukama i nogama 😁😙❤❤❤

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Leky
    24. Veljača 2022. 13:35

Sunny cestitke, najljepsa slicica na svijetu 🥰
    Nika dogadanja je dole koliko ces, da nabrojim sve simptome  rekli bi mi da sam luda 🤭 
    Miss Ivy koliko cesto koristis BW? Ovaj moj nije dao da uzmem rekao je da bi onda svake minute provjeravala 😁 sreca UZV je iduci tjedan, nikako docekati 🥰
    Mashkica sretno na pregledu! 🍀
    Kacushka 3 je sretan broj 🍀
    Rainbow cekas betu ili ces piskiti na test prije?

Ja 32, M 33 / KbcRi
    Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
    11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
    Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
    01.08. nasa princeza Elena 👶❤

• Mikele95
    24. Veljača 2022. 13:41

Hvala Vam svima na podrsci!❤🥰 
    Bilo je tesko,ali smo izasli jaci iz svega! 💪🏻🙏🏻 

I ja sam na dan punkcije primila brevactid 1500. 
    Dao mi je jos 3 dan nakon transfera 1500 brevactid pa decapeptyl 4 dan i onda kroz par dana opet brevactid. 
    I jos uz sve to utrogestan. 🤯
    Mene je samo strah hipera. Ali za sad je sve okej i dr me zove svaki dan pa se pokusavam natjerat da mu vjerujem. 

Ja nikad ne radim test prije bete tako da mi to i nije previse bitno. Cekam 7.3 pa kako bude. 😇 
    Dr Lucinger ima jednu odlicnu recenicu koju si cesto ponovim.. Nadamo se,ali ne ocekujemo. 🙃

🧔🏻-33,sve super
    👱🏼‍♀️-27,prosireni lijevi jajovod
    ●4/21-ivf dr Lucinger(blaga stimulacija),10js,2 vracana,beta 250,prijevremeni porod 22+4,Roko 👼🏻💔

●2/2022 IVF dr Lucinger(blaga stimulacija),7js,2e vracena,❄️nema➡️beta 7.3

Njok
    24. Veljača 2022. 13:41

Barby1986

Nikitta žao mi je zbog knjige, ali ne sumnjam da će biti uspjeh kad izađe 💪🏼 Mislim da bi dosta nas ovdje htjelo bar neki draft 🙈🙈
    Panda slažem se s tobom , također me dirnuo Ludakopatka post. Ja sam isto već pri kraju puta, pa se teško nalazi inspiracija.
    Lucky strašno mi je žao. Šaljem ti zagrljaj ❤️❤️
    Sunny čestitam na srčeku ❤️❤️ baš mi je drago… Al stvarno je dugo 6 tjedana na čekat 🙈
    Antoneta sretno 🤞🏻🤞🏻
    Mashkice žao mi je zbog smeđarenja, ali ideš na uzv, pa ćeš sve vidjeti. Držim fige za junačko srce ❤️❤️❤️❤️
    Kacusha bit će to prava 3 junaka 💪🏼💪🏼💪🏼
    Mikele95 dobrodošla nam. Žao mi je zbog Roka 💔 Ali imate jednog anđela koji će čuvati ostalu braću i sestre 🤗🤗 Poslije ETova sam uvijek primala booster, ali u FETu ne. Ne znam što te točno zanima u vezi boostera? Nikitta ti je lijepo objasnila kako radi.

Netko je bio spominjao scratching. Radila sam ga 3 puta (u zadnja dva feta i jedan put uzaludno jer sam zakoronala na 2dc). To vam nije ništa niti strašno niti bolno. U 5 min gotovo. Doktor malo uštipne endometrij, malo krvarite i to je to. Radit ću ga i sad u zadnjem FETu.
    Uglavnom, dok sam se ja skupljala po podu da dođem sebi, svemir se pobrinuo da imam plan. Moj mpo doktor me za ovaj zadnji FET prebacio kod svog starijeg kolege, eto radi promjene. Ovaj put će mi u FETu radit prp maternice (uz sve ostalo: Zarzio, Fragmin, scratching…). Pa me zanima ako je neka cura to radila, kako to izgleda. Čitala sam, ali htjela bi čuti info iz prve ruke 🤔🤔 Također, napravit ću i akupunkturu u sklopu feta u klinici, mislim da su 2 puta, prije i poslije transfera. Idemo u ovaj FET sa svime, jer je zadnji privatno. A za dalje još stvarno ništa ne znam.

Hej, ja sam radila PRP kod Podobnika, radi mog endometrija. Na to je mozda i utjecalo jer je bio deblji, ali sam uzimala i jacu dozu estrofema. Na postupak nije :/ izvade krv, centrifugiraju je i odvoje plazmu i onda ubrizgaju unutra i malo se lezi nekih 15ak min i to je to. Ne boli apsolutno nista. 

💃 '86. AMH 5, problemi sa endo, 6 god u MPO vodama (Rijeka i Beta plus; spontani-prirodna t, 2017., biokemijska 2014., vanmatericna- spontana t. 2019.
    🕴️' 82. Sve u redu
    2021 Podobnik, od '23. Alea F.
    cleo1702@gmail.com

Amelie
    24. Veljača 2022. 13:47

Kacusha.. meni se sviđa taj pristup. Ne znam.. ne vidim smisla forsirati te višeplodne trudnoće. Ako su embriji dobri primiti će se i svaki sam. A što smo starije nije ni lako izgurati blizanačku trudnoću.. da ne spominjem sve poslije 🤭

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

zoeeuzoee
    24. Veljača 2022. 13:56

Amelie

Kacusha.. meni se sviđa taj pristup. Ne znam.. ne vidim smisla forsirati te višeplodne trudnoće. Ako su embriji dobri primiti će se i svaki sam. A što smo starije nije ni lako izgurati blizanačku trudnoću.. da ne spominjem sve poslije 🤭

Hej Amelie oprosti sto upadam,mislim da nisi vidjela moje pitanje za tebe...
    Vidjela sam da si prije pisala na pgd belgija ,moj muz ima inverziju na kromosomu za koju nije dokazano da smeta plodu al ja sam imala vec 2 spontana
    Pa me zanima koja je tvoja situacija i dal si uacela prirodno ili uz pgd?hvala ti unaprijed

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

Rainbow_Hope 🌈
    24. Veljača 2022. 14:05

Amelie hvala <3
    Nikitta, Leky test ću raditi svakako prije bete jer moja klinika ne traži betu ako je negativan test, ovaj put sam stavila u potpis betu jer se nadam da je došlo vrijeme za taj korak 🤭 A inače mi nekako dosta brzo prolazi vrijeme ovaj put, vjerojatno jer sam zatrpana s poslom + muzic je sad bio par dana doma pa smo se družili, lijepo je vrijeme pa odemo u šetnju, sve laganini, baš imam neki dobar osjećaj 
    Mikele Dobro nam došla! jako mi je žao zbog Roka, divim se svakoj ženi koja je to prošla i od sveg srca navijam da obje započinjemo proljetni ožujak plusićima. I priroda se budi u proljeće pa je onda pravo vrijeme za stvaranje novog života. 
    Mashkice javi nam se odmah! Znaš da su smeđarenja, pogotovo u IVF trudnoćama potpuno normalna, sreća da ti je danas ionako termin za UZV da brzo budeš mirnija i da tetke dobiju još jednu sliku mahalice danas ❤️

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Barby1986
    24. Veljača 2022. 14:05

Njok

Hej, ja sam radila PRP kod Podobnika, radi mog endometrija. Na to je mozda i utjecalo jer je bio deblji, ali sam uzimala i jacu dozu estrofema. Na postupak nije :/ izvade krv, centrifugiraju je i odvoje plazmu i onda ubrizgaju unutra i malo se lezi nekih 15ak min i to je to. Ne boli apsolutno nista.

Hvala ti na iskustvu. Nije mene strah boli, nego me samo zanima postupak. Koji dan ciklusa se to radi? Ili na sami transfer baš?

7 years #ttc 👰🏼🤵 04/2016
    🙋🏻‍♀️'86. PCOS (amh 75,50 pmol) 🙋🏻‍♂️ '89. ----> IDIOPATSKA NEPLODNOST
    4/16 spontana trudnoća - blighted ovum - kiretaža u 9 tt 💔
    2017/2018 klomifenski ciklusi uz štoperice kod soc.gin.
    2019 3 x IUI
    05/2020 1.stimulirani IVF --> 2 trodnevna, beta ❌
    08/2020 2.stimulirani IVF --> ET 2 blastociste, biokemijska 💔
    11/2020 1. FET --> beta ❌
    03/2021 3. stimulirani IVF --> beta ❌
    06/2021 2.FET --> beta ❌
    02/2022 3.FET --> beta ❌
    04/2022 4.FET --> beta

Rainbow_Hope 🌈
    24. Veljača 2022. 14:07

Barby i ja se nadam da je ova promjena znak da je vrijeme za +, navijam na najjače 💪

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Amelie
    24. Veljača 2022. 14:14

zoeeuzoee

Amelie

Hej Amelie oprosti sto upadam,mislim da nisi vidjela moje pitanje za tebe…
    Vidjela sam da si prije pisala na pgd belgija ,moj muz ima inverziju na kromosomu za koju nije dokazano da smeta plodu al ja sam imala vec 2 spontana
    Pa me zanima koja je tvoja situacija i dal si uacela prirodno ili uz pgd?hvala ti unaprijed

Odgovorila sam ti, valjda nisi vidjela. Mi smo išli na PGD. Slobodno me kontaktiraj na mail 87amelie@gmail.com sto god te zanima:) Da nema inverziju kromosoma 9? 

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.