Mashkica držim fige da sve bude ok🙏🤞🤞
Kacusha također navijam da se primi.. koliko ih vraćaš? ❤️
Rainbow sretno pupice😘😘🙏🙏
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Meni se čini da su mi se sinusi upalili. Jučer me cijeli dan glava boljela, baš pritisak u čelu, danas me bole i kosti oko obraza, pušem nos svako toliko, ali mi nije začepljen. Valjda se neće pogoršati. Ulila sam masu sinusana u difuzor i sad cu se napariti malo. Vidjet ću u apoteci ako ima šta na prirodnoj bazi da mi daju. Valjda necu morati odgoditi fet. Prošli put kad su mi se upalili sam 2 tjedna bila na antibioticima 😔
Kupi si koloidno/ionsko srebro.. Ja sam inače par puta godišnje na antib. zbog sinusa, ali sad već unazad 2 godine kad me tak čope sinusi naljevam si to srebro i prođe bez antib. za 2 dana 🤞🏻
To i pravi inhalator i jača fiziološka za inhaliranje. Ja imam Omronov, odmah sam kupila da je za odrasle i djecu :D
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Bok svima ,
Evo vec par dana visim na ovom forumu i citam,citam i napokon sam se odlucila pridruzit 😊🙈
Evo pokusat cu biti sto kraca,
Trenutno sam u cekanju bete(7.3) i svim cekalicama saljem jakooo puno pozitivne energije i strpljenja.
Ovo mi je deugi postupak IVF-a kod dr Lucingera. Prvi put prosle god u 4mj sam ostala takoder trudna sve je islo super,trudnoca uredna i u 9mj u 22+4 sam imala peijevremeni porod. Jednostavno sam se otvorila i porod je krenuo bez ikakvih simptoma. Ne zna mi nitko dati odg zbog cega niti zasto. Sad imamo malog 👼🏻. Zvao se Roko i bio je ziv 2h.
Kod muza je sve u redu,ja imam prosireni lijevi jajovod tzv carobni kako ga dr Lucinger zove.
Zanima me da li je netko primao booster inekcije nakon transfera?
🥰❤
🧔🏻-33,sve super
👱🏼♀️-27,prosireni lijevi jajovod
●4/21-ivf dr Lucinger(blaga stimulacija),10js,2 vracana,beta 250,prijevremeni porod 22+4,Roko 👼🏻💔
●2/2022 IVF dr Lucinger(blaga stimulacija),7js,2e vracena,❄️nema➡️beta 7.3
Bok svima ,
Evo vec par dana visim na ovom forumu i citam,citam i napokon sam se odlucila pridruzit 😊🙈
Trenutno sam u cekanju bete(7.3) i svim cekalicama saljem jakooo puno pozitivne energije i strpljenja.
Ovo mi je deugi postupak IVF-a kod dr Lucingera. Prvi put prosle god u 4mj sam ostala takoder trudna sve je islo super,trudnoca uredna i u 9mj u 22+4 sam imala peijevremeni porod. Jednostavno sam se otvorila i porod je krenuo bez ikakvih simptoma. Ne zna mi nitko dati odg zbog cega niti zasto. Sad imamo malog 👼🏻. Zvao se Roko i bio je ziv 2h.
Kod muza je sve u redu,ja imam prosireni lijevi jajovod tzv carobni kako ga dr Lucinger zove.
🥰❤
jako mi žao što si to morala proći 😔
Roko vas gleda i cuva i sad će poslati bebicu 🥰
nisam primala booster nakon transfera, ali javit će se netko od cura tko je. Sretno 🍀
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sunny predivnoooo ❤❤ čestitam trudnice 🍀😍
Mashkica, Antoneta sretnoooo 🍀🍀❤
Trudnice, imate i vi stalno neka događanja dolje? Ko neko pikanje tu i tamo oko maternice i sastrane kak su jajnici?
Ja da.. Mene vjecito nesto bolucka, ali vise kao lagani bolovi. Pretpostavljam da se maternica širi.. Dok nema jakih bolova, sve je to ok, pretpostavljam ….
Kad imaš pregled?
Ma i meni je tak otpocetka, pa je par dana mir, pa opet krene…al svaki put se zabrinem 😍 spasava me baby watcher.
7.3.imam kontrolu 😊
Ma brinem se i ja.. Da mi nije muža, već bi bila na kontroli 😀
Znaci nabavila si i ti bw!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Bok svima ,
🥰❤
Dobro nam došla! Jako mi je žao zbog vašeg gubitka i svim srcem navijam za tvoju pozitivnu betu 🤞😘
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Draga Sunny cestitam ti od srca🥰 predobre vijesti, mrvica je preslatka❣️
_
Mikele95 dobro nam dosla😊 jako mi je zao zbog tvog gubitka, drzimo fige za ovu betu🤞🏻
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Amelie Alebic vraca iskljucivo jednu 😁😂 mashkica nadam se da je sve ok, jesi probala ono da popijes 4 duphastona odjednom? 😍 Mikele jako mi je zao, zivot je ponekad surov ali zato se nadam da sad dolazi nagrada 🌈 Ja sam jucer iza punkcije primila Brevactid ali ne znam jel on booster. 😜
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Kacusha nisam pila duphaston i nemam ga iskreno kod sebe jer mi doktor nije duphaston nikad spomenuo. Ja sam na utrogestanu i to 3x3. Uf, samo pregled da je dočekati u 3. Nije vise ništa curilo, Al stezanja osjetim. Nadam se stvarno da će sve dobro biti, javim vam se posle pregleda🤞❤️
🙋🏻♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,
🙋🏻♂️ 33 sve ok
1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
08/21 prve konsultacije za IVF
09/21 pocetak postupka IVF
Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
7 ❄️
22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️
Nikitta žao mi je zbog knjige, ali ne sumnjam da će biti uspjeh kad izađe 💪🏼 Mislim da bi dosta nas ovdje htjelo bar neki draft 🙈🙈
Panda slažem se s tobom , također me dirnuo Ludakopatka post. Ja sam isto već pri kraju puta, pa se teško nalazi inspiracija.
Lucky strašno mi je žao. Šaljem ti zagrljaj ❤️❤️
Sunny čestitam na srčeku ❤️❤️ baš mi je drago... Al stvarno je dugo 6 tjedana na čekat 🙈
Antoneta sretno 🤞🏻🤞🏻
Mashkice žao mi je zbog smeđarenja, ali ideš na uzv, pa ćeš sve vidjeti. Držim fige za junačko srce ❤️❤️❤️❤️
Kacusha bit će to prava 3 junaka 💪🏼💪🏼💪🏼
Mikele95 dobrodošla nam. Žao mi je zbog Roka 💔 Ali imate jednog anđela koji će čuvati ostalu braću i sestre 🤗🤗 Poslije ETova sam uvijek primala booster, ali u FETu ne. Ne znam što te točno zanima u vezi boostera? Nikitta ti je lijepo objasnila kako radi.
Netko je bio spominjao scratching. Radila sam ga 3 puta (u zadnja dva feta i jedan put uzaludno jer sam zakoronala na 2dc). To vam nije ništa niti strašno niti bolno. U 5 min gotovo. Doktor malo uštipne endometrij, malo krvarite i to je to. Radit ću ga i sad u zadnjem FETu.
Uglavnom, dok sam se ja skupljala po podu da dođem sebi, svemir se pobrinuo da imam plan. Moj mpo doktor me za ovaj zadnji FET prebacio kod svog starijeg kolege, eto radi promjene. Ovaj put će mi u FETu radit prp maternice (uz sve ostalo: Zarzio, Fragmin, scratching...). Pa me zanima ako je neka cura to radila, kako to izgleda. Čitala sam, ali htjela bi čuti info iz prve ruke 🤔🤔 Također, napravit ću i akupunkturu u sklopu feta u klinici, mislim da su 2 puta, prije i poslije transfera. Idemo u ovaj FET sa svime, jer je zadnji privatno. A za dalje još stvarno ništa ne znam.
7 years #ttc 👰🏼🤵 04/2016
🙋🏻♀️'86. PCOS (amh 75,50 pmol) 🙋🏻♂️ '89. ----> IDIOPATSKA NEPLODNOST
4/16 spontana trudnoća - blighted ovum - kiretaža u 9 tt 💔
2017/2018 klomifenski ciklusi uz štoperice kod soc.gin.
2019 3 x IUI
05/2020 1.stimulirani IVF --> 2 trodnevna, beta ❌
08/2020 2.stimulirani IVF --> ET 2 blastociste, biokemijska 💔
11/2020 1. FET --> beta ❌
03/2021 3. stimulirani IVF --> beta ❌
06/2021 2.FET --> beta ❌
02/2022 3.FET --> beta ❌
04/2022 4.FET --> beta
Sortiraj odgovore
Najstariji