Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Capi_3
    22. Veljača 2022. 22:22

Evo ja veceras lagano prokrvarila, znaci od preksutra se bockam  Revokelle... prvi put, sve mi novo i poprilicno sam uzbuđena...sutra cu nazvati IVF za dogovoriti 1.UZV :)

🙎🏼30 oligotheratozoospermija
    🙎‍♀️29 AMH 99-155 (varira) , PCOS
    2015.spontana trudnoća; CR; krvarenje, infekcija reza
    2/2022 ICSI ➡️ Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl ➡️ 40 folikula, 16 js, 3 oplođene, 2 🐧🐧 (ET odgođen zbog OHSS)
    4/2022 FET ➡️ Estrofem, Utrogestan ➡️ 4.04. vracena 2 🐧🐧 ; beta HCG 0.1 ❌️
    10/22 ICSI ➡️ Gonal 100, zatim 150, Cetrotide, Decapeptyl, Ovitrelle
    ➡️ 40 folikula, 15 js, 2 oplođene, OHSS, embriji stali s razvojem, 0 transfera
    09/2023 ICSI ➡️ Supercur sprej, Ovaleap

⭐ Miss_Ivy ⭐
    22. Veljača 2022. 22:27

Monkica 3.3. mi je pregled. Nikako dočekati 😀
    Nika baš su lijepa imena 🤩
    Maslačak jooj zbilja još malo i eto vam curice 🥰
    Stella drago mi je da si donijela odluku i da si mirna s njom 😘

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Anči 💕
    22. Veljača 2022. 22:51

VM

Pozdrav cure, prijavljujem svoj ulazak u postupak. Poceli smo s Gonalima 225. Stavite me na listu. Thx. Sretno svima 💗

Nek ti ovaj bude dobitan 🤞 sretno ❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    22. Veljača 2022. 22:51

Capi_3

Evo ja veceras lagano prokrvarila, znaci od preksutra se bockam Revokelle… prvi put, sve mi novo i poprilicno sam uzbuđena…sutra cu nazvati IVF za dogovoriti 1.UZV :)

Sretnoo 🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Rainbow_Hope 🌈
    22. Veljača 2022. 22:56

Dakle, cure, danas ste aktivne, morala sam bilješke voditi...
    Sunny ❤️❤️ hvala ti na podršci, tebi je oš malo UZV! Mogu si misliti uzbuđenja. 🥰
    Anemona potpis je malo motivacijski, trebao mi je mali push 🤗
    Petra, Mashkica snovi na utrićima su legendarni 🤣🤣🤣
    Monkica prekrasna bebica, tetka s foruma šalje pusu 😘😘😘
    Ribic a Roki ❤️
    Nika slatke muke imate, mom mužu je Ena 🔝, ali ja biram za curku 😁
    Xela odlična berba, nek se sve oplode 🤞🍀
    Hani ❤️ slažem se, treba nam plusića
    ma nadam se da bude i dalje bez tegoba
    Leky imam odličnu osteopatkinju za išijas, a osteopatija je odlična za pripremu tijela za porod
    Kira brzo će to, nadam se da će scratching pomoći 🤞
    Stela falila si nam ❤️ drago mi je da si se posložila i donijela najbolju odluku  za sebe, važno je postići unutarnji mir 🥰

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Rainbow_Hope 🌈
    22. Veljača 2022. 23:02

Amelie da, dodatni progesteron u injekcijama za početni boost prvih sedam dana, nadam se i ja da je to tajni sastojak 💪 i mama nježnije daje 💉 pa manje boli 😁
    Razumna samo hrabro naprijed, normalno je imati loše dane, normalno  je da ti bude teško, ali ostala si jednom trudna i to je dobar znak, ostat ćeš opet sigurno 😘
    Avocado jedva čekam da kreneš, navijat ću na najjače 💪❤️🍀
    Maslačak još samo maaaaalo, a mi nestrpljivo čekamo sličicu, barem slatke male ručice ili nožice 😘
    Kachusa sretno sutra 🤞🍀💪
    Panda i ja sam se pitala gdje si, ostani ti samo, srećo, negativna pa da imaš minus i uskoro plus 💪🤞
    Divna samo tako daj i dalje, mi cijelo vrijeme pričamo bebici
    VM, Capi sretno!
    Miss Ivy još malo i druženje s bebačem ❤️🥰
    anči jel bi ti to već za tjedan dana mogla krenuti s pikanjem? 😯🥳
    Puse svima ostalima 😘😘😘 

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Hope33
    23. Veljača 2022. 00:12

Razumna

DOMLeon🤰🏽⏳️❤💙

Razumna

nika0302

Razumna jako mi ježl žao,..i bravo, odmah dalje ❤ lavice
    Ja sam ti bila sad kod Škvorca, tu nam je sad i uspjelo, iskustvo je bilo super, ljubazni su svi, sve lijepo objasne, i doktor i doktorica odlicni.
    Monkica imamo par imena ali nikako da se dogovorimo 😆 dvoumimo se između Tena,Ena,Aria,..
    Bas mi je drago da je ave super prošlo na pregledu 🥰🥰🥰
    Ribic presladak jeeee
    Drage žene, hvala vam svima na lijepim riječima 🥰 jako mi puno to znači 💗.
    Sad sam u nekim čudnim mislima, stalno razmišljam kako od 11js nije se rodilo ni jedno dijete. Jeli to krivi protokol jer realno nisam ni imala ni jednu blastica. Jesu li sve moje js tako defektne… Ma joj. Jedva čekam konzultacije da popricam sa nekim stručnim. Pripremam pitanja i čak ću snimati razgovor.
    Nika baš mi je drago zbog tebe. Svi ih hvale da su jako stručni.
    I hvala ženi koja je ono rekla za kg. I hvala na savjetu za kretanje. Krećem punom parom. Stvarno vjerujem da sto smo vitalniji da su nam i veće šanse za bebe

Oprosti sve super al kako mislis snimat razgovor ?Mislim znas da je to kazneno djelo ? Snimat nekog bez njegovog doustenja ?

OMG! Pa nisam mislila snimati bez dopuštenja 😮 u mojoj struci je normalno da se kaže da se razgovor snima zbog bilješki.

Kazu da prosjecno nekih petnaestak stanica je potrebno da bi dosli do zivorodenog djeteta..i to pretpostavljam iz vise postupaka, ali naravno da se svak pita kad ne uspije je li mu pogoden protokol. Meni osobno je draze kad se ukoliko ima vise jajnih stanica ide na blastociste i vraca blastociste, a ostale embrije takoder pusti da se vidi hoce li se razviti do faze blastociste pa onda zamrznuti. Tako mi je npr bilo u poliklinici Repromed. U poliklinici Cito zamrzavali su se trodnevni embriji koji su vec 3 dan pokazivali znakove kasnjenja. Naravno da cu ih vratiti i takoder znam da imaju vece sanse u maternici nego labu, ali i u ovoj prici postanes realan, a i znas da ni vrijeme ni nepotreban psihicki pritisak nam ne ide na ruku pa mozda bolje izabrat kliniku ciji nam pristup vise odgovara po pitanju zamrzavanja embrija.

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

• Mrvica722
    23. Veljača 2022. 00:22

Razumna ja sam jako puno jajnih stanica imala, isto sam se pitala😟 grozan osjećaj je bio... Al probala sam sve pa da znam da sam sve dala od sebe. Prvi put 10 jajnih, drugi put 18jajnih na kraju se ispostavilo da su nekvalitetne a k tome meni više odgovara smrzavanje na 3.dan nego čekanje 5.dana. Ovaj u meni je trodnevni odlični i rekao je biolog da ih je bilo jos na 3.dan odlicnih al ne docekaju 5.dan.imala sam i blastica pa nista 🤷‍♀️jednom biokemijska. Vidim da si uspjela ostat trudna to je super znak znači da mozes i hoćeš samo treba bit onaj pravi, probaj pit inofolic i prijeđi na veganstvo 3 mj prije postupka, izbaci nezdrave šampone i parfeme nevjerojatno sta nam rade. Kasnije kad ostanes trudna nemoras toliko pazit jest ces sta ti srce poželi. Isto tako terapija za potpomognutu oplodnju u nama stvara jako puno jajnih stanica i bas zbog te brzine kad oni moraju sazrijet stvara se ta lopa kvaliteta al se ona može popravit, doktor upoznaje naše tjelo postoji jako puno kombinacija ljekova a i isto tako nape tijelo ne reagira isto svaki mjesec na iste ljekove. Sigurna sam da ces uspijet al ono 10000%♥️
    Domleon-kao sta nju tješim tako smo svi ode i tebe tješili, vjerovala sam u tvoj uspijeh i bio je iza kiše dođe sunce🥰 ponekad je bolje preskočit post nego ovako komentirat, slušali smo mi i tvoje muke oko bake, neplodnosti i nije nam nikad bilo teško, zlu netribalo i opet cemo. Zato smo tu i krijemo se iza ovih nadimaka. Gledam i ja ode slike tuđih pasića kao da sam na stranici veterine pa mi ne smeta i to je Bog stvorio, ja priskočim. Svi smo mi nekad sjebani i teski sami sebi a kamoli ne drugima. Ja sam trudna al stojim debelo na zamlji i ovo kroz sta sam prosla me je promjenilo kao osobu otvorilo mi je oči za neke nove stvari i ranilo me za cili život. Budimo jedna drugoj podrška barem to možemo. Molimo jedna za drugu i veselimo se jedna drugoj🙏♥️kako sijemo tako ćemo i žeti. Pusa svima ja za sve navijam 😘😘dao Bog da vam dječiji osmjeh razara hodnike po kući, kad je u mene lipo neka je i kod susjeda i obrnuto

• Mrvica722
    23. Veljača 2022. 00:27

Svi pucaju na te blaste a nebi tribali ja sam živi primjer maternica je uvik bolja od laba, žena je embrij ocijenjen sa 1 molila da joj ga vrate i eno ga mali 19 godina ide u školu. Nikad neznamo di je bebe, moja beba je nadmašila one moje blaste ocijenjene odličnim.virujte u svaki embrij! Svaki je vrijedan.... 

• Mrvica722
    23. Veljača 2022. 00:28

I ova Nikita pa ovoj ženi se ja divim  moja muza i inspiracija... Svaki post osjetim tvoju energiju, tebe mora da dosta ljudi u životu ne voli jer si prejaka, kidaš ženo😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.