Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie
    22. Veljača 2022. 15:38

Leky

Anemona zao mi je zbog bete, nadam se da ce ti iduci transfer biti dobitan 🍀 vidim da imas stitnjacu u potpisu, su ti dali Decortin ili Prednisone od transfera da pijes?
    Aries cestitke na srceku ❤
    Xella dobrodosla, odlican rezultat na stimulaciju, svaka cast! Napokon netko iz kbcRi 😁 Kod koga si? Ja sam bila kod dr.Tine
    Slavice prekrasno ime za curku! Nama se svidja Emili, ja mislim da je curka, muz da je decko pa sad nadam se da cemo vidjeti na iducem UZV 🥰
    Ulovila su me ledja, sve u kuk i nogu ide bol, sumnja na trudnicki isijas, nakon iduceg UZV-a ako je sve ok narucujem se kod fizioterapeuta koji radi s trudnicama 😔

Ako trebas preporuku za shiatsu u trudnoći javi.. čest je taj išijas ali ima lijeka;)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Kira
    22. Veljača 2022. 15:42

Anemona

Petra, Hani 😘Kira, šta kažu na konzultacijama? Krećeš u novi u 3.mj? 🤗
    Rokija ne vidim, već mi par dana šteka taj imgbb 😏

Da draga 🤗, idemo odmah sa slijedećom mengom u 3mj. 🎉 Za dva tjedna idem još obaviti scratching endometrija, i onda tjedan nakon toga cca dolazi menga i nove pobjede. Ovaj put idemo i sa pojačanom stimulacijom tak da jedva čekam 😍😍
    Baš sam se bojala da ću morat čekati al evo super je ispalo. 

👱🏻‍♀️37g, osim 2 ciste (endometriomi) sve ok + ankilozantni spondilitis od 14-e god.
    🧑37g, sve ok, pokušavamo 3,5 godine
    08/21 konzultacije Sv.Duh, dr. Luetić
    1. IVF 10/21: Gonal150, Menopur, Cetrotide, Ovitrele
    ➡️6 folikula ➡️26.10.punkcija 5🥚/5 oplođenih ➡️29.10.vraćamo 2 (6 i 8 st.), ostaje nam 1🐧 ➡️12.11 beta 3 ➡️ 17.11. konzultacije ➡️ FET ➡️04.02. transfer 1🐧 ➡️16.02. beta 1.2 ➡️22.02.konzultacije
    2. IVF 03/22

Stela_M
    22. Veljača 2022. 15:50

Hej drage moje lavice,  nisam se javljala jer mi je trebao mali odmak od svega te prvenstvene da odmorim glavu i donesem neke odluke, odlučila sam da ne idem u postupak u Petrovu jer jednostavno nemam živaca za taj pristup kao na traci tako da sam se s njima pozdravila, pa čekam 6 ili 7 mj ovisno kada dođe m pa ću u ivf polikliniku... 
    Svim mamama čestitam na novopridošlim članovima obitelji i neka vas prati sreća ❤❤❤
    Cure koje niste uspjele vama držim fige na najjače da dođete do svog cilja ❤❤
    Također čestitam novim trudnicama neka vas prati sreća i prava školska trudnoća ❤❤
    A nama trudilicama neka je puno sreće, strpljenja I živaca u novim borbama ❤❤❤

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Amelie
    22. Veljača 2022. 15:52

Curke s negativnim betama žao mi je .. budite hrabre i samo nastavite i pokušavajte! 
    Monkica baš si rano osjetila bebača.. prekul;) Jesu to dečki odmah življi😆🤭🤭
    Ribic jako ti je sladak peso 😍🤩
    Rainbow to uzimas progesteron u injekcijama? Nadam se da će pomoći da se bebač primi!! 🤞🤞 
    Divna odahnula sam da je kod tebe sve ok.. nikad nije ugodno kad bude bilo kakav iscjedak 🙄 Bitno da je sve ok s bebom! 

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Anči 💕
    22. Veljača 2022. 16:02

Stela_M

Hej drage moje lavice, nisam se javljala jer mi je trebao mali odmak od svega te prvenstvene da odmorim glavu i donesem neke odluke, odlučila sam da ne idem u postupak u Petrovu jer jednostavno nemam živaca za taj pristup kao na traci tako da sam se s njima pozdravila, pa čekam 6 ili 7 mj ovisno kada dođe m pa ću u ivf polikliniku…
    Svim mamama čestitam na novopridošlim članovima obitelji i neka vas prati sreća ❤❤❤
    Također čestitam novim trudnicama neka vas prati sreća i prava školska trudnoća ❤❤

Pametno si odlučila..nema smisla forsirat tamo di vidis da nisi zadovoljna...znam da ti se cini daleko ali proletit ce.. ❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Stela_M
    22. Veljača 2022. 16:33

Anči 💕

Stela_M

Hej drage moje lavice, nisam se javljala jer mi je trebao mali odmak od svega te prvenstvene da odmorim glavu i donesem neke odluke, odlučila sam da ne idem u postupak u Petrovu jer jednostavno nemam živaca za taj pristup kao na traci tako da sam se s njima pozdravila, pa čekam 6 ili 7 mj ovisno kada dođe m pa ću u ivf polikliniku…

Pametno si odlučila..nema smisla forsirat tamo di vidis da nisi zadovoljna…znam da ti se cini daleko ali proletit ce.. ❤️

Hvala ti Anchy baš si srčeko 🥰🥰🥰 još malo I krećeš jedva čekam 🙏🙏🙏🤞❤❤

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Razumna
    22. Veljača 2022. 16:39

nika0302

Razumna jako mi ježl žao,..i bravo, odmah dalje ❤ lavice
    Ja sam ti bila sad kod Škvorca, tu nam je sad i uspjelo, iskustvo je bilo super, ljubazni su svi, sve lijepo objasne, i doktor i doktorica odlicni.
    Monkica imamo par imena ali nikako da se dogovorimo 😆 dvoumimo se između Tena,Ena,Aria,..
    Bas mi je drago da je ave super prošlo na pregledu 🥰🥰🥰
    Ribic presladak jeeee

Drage žene, hvala vam svima na lijepim riječima 🥰 jako mi puno to znači 💗.
    Sad sam u nekim čudnim mislima, stalno razmišljam kako od 11js nije se rodilo ni jedno dijete. Jeli to krivi protokol jer realno nisam ni imala ni jednu blastica. Jesu li sve moje js tako defektne... Ma joj. Jedva čekam konzultacije da popricam sa nekim stručnim. Pripremam pitanja i čak ću snimati razgovor.
    Nika baš mi je drago zbog tebe. Svi ih hvale da su jako stručni.
    I hvala ženi koja je ono rekla za kg. I hvala na savjetu za kretanje. Krećem punom parom. Stvarno vjerujem da sto smo vitalniji da su nam i veće šanse za bebe

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Kira
    22. Veljača 2022. 16:48

Stela_M

Treba se nekad malo i odmoriti od svega, ali bitno da imaš novi plan 🤗❤️🤗
    Brzo će i 6 mj. 💪🏻

👱🏻‍♀️37g, osim 2 ciste (endometriomi) sve ok + ankilozantni spondilitis od 14-e god.
    🧑37g, sve ok, pokušavamo 3,5 godine
    08/21 konzultacije Sv.Duh, dr. Luetić
    1. IVF 10/21: Gonal150, Menopur, Cetrotide, Ovitrele
    ➡️6 folikula ➡️26.10.punkcija 5🥚/5 oplođenih ➡️29.10.vraćamo 2 (6 i 8 st.), ostaje nam 1🐧 ➡️12.11 beta 3 ➡️ 17.11. konzultacije ➡️ FET ➡️04.02. transfer 1🐧 ➡️16.02. beta 1.2 ➡️22.02.konzultacije
    2. IVF 03/22

Monkica24 🍀
    22. Veljača 2022. 16:49

❤️J_b😺

Monkica24 🍀

⭐ Miss_Ivy ⭐

Monkica24 🍀

obavljen pregled,sve je uredu, malac je baš živahan (što sam se i jučer uvjerila, cijeli dan mi je titrao 😄), idući pregled mi je 22.03 i tad radim i anomaly scan ♥️

ajooooj osjetiš ga??? blago tebi! imaš kakve slikice?

Daaa osjetim ga već par dana, jučer je baš dosta bio aktivan. I danas su mi rekli da mi je posteljica iza, tako da sigurno njega osjetim. Bude sad uskoro i tebi taj osjet, kažu iza 16 tt da pomalo to ide. Slika nije baš neka, jer se on cijelo vrijeme vrpoljio, okretao, stiskao prema dolje, jedva je neku polovičnu uslikala :-/https://ibb.co/tQQhcyB

ribic presladak jeeeeeeeee ♥️
    Monkica baš se lijepo vidi na slici ❤️.
    Jesi kojim slučajem se sjetila istražit di je zapelo s odjelom humane rep? 🙄☺️

Na žalost nije bilo prilike, sa sestrom Anitom sam se vidjela vrlo kratko jer je bila zauzeta drugom ambulantom, baš joj je bila neka gužva :-( Bila sam u toj novoj zgradi gdje se oni trebaju seliti, ali još nema nikakvih naznaka, tabela sa natpisima da će tamo biti... Stvarno se nadam da će se to brzo riješiti, ova situacija je za poluditi!

ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
    14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
    06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
    02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
    04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
    13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.

• Mrvica722
    22. Veljača 2022. 17:17

⭐ Miss_Ivy ⭐

Monkica24 🍀

obavljen pregled,sve je uredu, malac je baš živahan (što sam se i jučer uvjerila, cijeli dan mi je titrao 😄), idući pregled mi je 22.03 i tad radim i anomaly scan ♥️

ajooooj osjetiš ga??? blago tebi! imaš kakve slikice?

I ti ćep ga brzo osjetit, ja sam sa 15tt osjetila malo to škakljanje kao leptirići koje se počelo pojačavat, sad osjetim kad se mlati nogama blage udarce

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.