Razumna jako mi ježl žao,..i bravo, odmah dalje ❤ lavice
Ja sam ti bila sad kod Škvorca, tu nam je sad i uspjelo, iskustvo je bilo super, ljubazni su svi, sve lijepo objasne, i doktor i doktorica odlicni.
Monkica imamo par imena ali nikako da se dogovorimo 😆 dvoumimo se između Tena,Ena,Aria,..
Bas mi je drago da je ave super prošlo na pregledu 🥰🥰🥰
Ribic presladak jeeeeDrage žene, hvala vam svima na lijepim riječima 🥰 jako mi puno to znači 💗.
Sad sam u nekim čudnim mislima, stalno razmišljam kako od 11js nije se rodilo ni jedno dijete. Jeli to krivi protokol jer realno nisam ni imala ni jednu blastica. Jesu li sve moje js tako defektne… Ma joj. Jedva čekam konzultacije da popricam sa nekim stručnim. Pripremam pitanja i čak ću snimati razgovor.
Nika baš mi je drago zbog tebe. Svi ih hvale da su jako stručni.
I hvala ženi koja je ono rekla za kg. I hvala na savjetu za kretanje. Krećem punom parom. Stvarno vjerujem da sto smo vitalniji da su nam i veće šanse za bebe
Gledaj ti se moras poslozot u glavi.Ne zelim te uvrijedit ili sta slicno al na ovaj nacin neces saleko dogurat.Razumij tvoje razocaranje al ovdje ima zena koje su imale 11 POSTUPAKA a ne 11 js pa i dalje guraju hrabro,samozatajno i koliko toliko pozitivne.Nismo svi isti znam, al budi u skladu sa svojim nickom, jer ovakvim ponasanjem odajes sve a samo ne razumnost.PORADI NA SEBI MOJ TOPLI SAVJET.Nisam mogla presutit s obzirom na tvoje ne tako davne ispade ovdje.
Mislim da si bezpotrebno preoštra ovdje.. svatko ima pravo pasti u depru/crne misli/ pitati se što je moglo bolje i drugačije za idući put.. to uopće ne znači da osoba u globalu nije pozitivna i da planira odustati. Samo je realna i traži odgovore.. ne vidim razloga za kritiku (osim nekih internih prepucavanja u koja se ne bi miješala ako je do toga). Sve smo jedna drugoj podrška! 💪💪
❤️
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Kacusha kako si? Do koje si faze došla 🤗
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Razumna jako mi ježl žao,..i bravo, odmah dalje ❤ lavice
Ja sam ti bila sad kod Škvorca, tu nam je sad i uspjelo, iskustvo je bilo super, ljubazni su svi, sve lijepo objasne, i doktor i doktorica odlicni.
Monkica imamo par imena ali nikako da se dogovorimo 😆 dvoumimo se između Tena,Ena,Aria,..
Ribic presladak jeeeeDrage žene, hvala vam svima na lijepim riječima 🥰 jako mi puno to znači 💗.
Sad sam u nekim čudnim mislima, stalno razmišljam kako od 11js nije se rodilo ni jedno dijete. Jeli to krivi protokol jer realno nisam ni imala ni jednu blastica. Jesu li sve moje js tako defektne… Ma joj. Jedva čekam konzultacije da popricam sa nekim stručnim. Pripremam pitanja i čak ću snimati razgovor.
Nika baš mi je drago zbog tebe. Svi ih hvale da su jako stručni.
I hvala ženi koja je ono rekla za kg. I hvala na savjetu za kretanje. Krećem punom parom. Stvarno vjerujem da sto smo vitalniji da su nam i veće šanse za bebe
Gledaj ti se moras poslozot u glavi.Ne zelim te uvrijedit ili sta slicno al na ovaj nacin neces saleko dogurat.Razumij tvoje razocaranje al ovdje ima zena koje su imale 11 POSTUPAKA a ne 11 js pa i dalje guraju hrabro,samozatajno i koliko toliko pozitivne.Nismo svi isti znam, al budi u skladu sa svojim nickom, jer ovakvim ponasanjem odajes sve a samo ne razumnost.PORADI NA SEBI MOJ TOPLI SAVJET.Nisam mogla presutit s obzirom na tvoje ne tako davne ispade ovdje.
Mislim da si bezpotrebno preoštra ovdje.. svatko ima pravo pasti u depru/crne misli/ pitati se što je moglo bolje i drugačije za idući put.. to uopće ne znači da osoba u globalu nije pozitivna i da planira odustati. Samo je realna i traži odgovore.. ne vidim razloga za kritiku (osim nekih internih prepucavanja u koja se ne bi miješala ako je do toga). Sve smo jedna drugoj podrška! 💪💪
Hvala na podršci 💗
Baš zbog tih "dobronamjernih savjeta" tipa kako si trebam posložiti stvari u glavi nisam se u FET javljala na ovaj forum.
Ove usporedbe sa ženama koje pate više od mene su mi dno dna 🤢🤮 nisam znala da se ovdje mjeri razina boli ili je to neko natjecanje za koje ja nisam znala. Ovakve komentare doživljavam ovako : eto ja sam trudna pa ću sad pljuvati i likovati po svima koji to nisu jer mi je dosadno i moram reći svoje mišljenje koje nikome nije bitno, ali eto moram ga reci da bi bila pametna. 🤮🤮🤮🤮🤮
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Kira istina odmor dobro dođe,vidim da se tebi bliži postupak sretno draga da ovaj bude dobitni 🙏🤞❤
Zoe hvala ti, pratimo se uskoro 😁🥰
Anemona hvala ti, meni se dr svidio jako,sve lijepo objasni za razliku od Petrove i kako mi je tamo bilo, fakat ne tražim da mi netko titra jajca ali malo ljudskosti i da ti dr sve lijepo objasni nije na odmet, odmah je i ženi nekako lakše ❤ kakav je tvoj plan za dalje??
Sunny draga kako si ti? Još malo se bliži uzv, je si li nestrpljiva ? 🤞🥰❤❤
Nikitta kako si zmajice, jel se još boriš sa spavanjem? 🥰🤗❤
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Xela33juhuu, super brojka, nek bude uspjesno u labu 😍😍
Monkica, super da je sve ok i nek je živahan maleni, nema lipseg osjećaja nego kad nam titraju i plesu po stomaku ❤
Ribic poz Rokiju🥰, meni ne otvara sliku 😒
Razumnadržim fige za idući put, super da imaš plan za dalje, drzi see 😘😍
Amelie, Miss_Ivy, Anči, Stela 😘😘
Pozz i sretno svim ostalim curama ❤
Srećo kako si ti?❤❤🥰
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Nika super su imena, Aria mi je nekak najposebnije, nije često a jako lijepo ♥
hvala curke na lijepim riječima danas, stvarno ste super podrška!
Miss Ivy kad je tvoj pregled, zaboravih sorry... ?
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Amelieako imas kakvu preporuku otvorena sam za sve opcije, sve cu probati ako pomaze 😀
Monkica wau vec osjetis bebaca, onda se imamo cemu radovati iduci tjedan 😊
Xella super ti je broj, sad neka se oplodi sto vise 🍀
Anemona bitno da su dali svu terapiju, a bome i ti si dobra sa suplementima, bit ces super boostana za iduci transfer ❤
https://doula.hr/zc-doula-profiles/sanja-novko/
Ja sam krenula kod nje na shiatsu sasvim slučajno dok još nisam ni bila trudna i sad sam skužila da je i doula što samo znači da stvarno zna s trudnicama! Meni je shiatsu inače bio jako ugodan. U jednom trenu su mi (prije trudnoće) postale jako neugodne te masaže razbijanja čvorića i gnječenja.. onako počela sam se pitati zašto plaćam da se patim. A shiatsuj tako ugodno iskustvo i nekako uvijek izađem sva regenerirana. Nisam još išla u trudnoći, ali planiram! Ako odeš javi kak je bilo ..;)
Hvala ti, bas cu malo pogledati :) a posaljem i prijateljici koja je rodila prije 20ak dana, rekla je da za iduci put sigurno uzima doulu sa sobom na porod 😁
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Ujutro punkcija 💕
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
Kira istina odmor dobro dođe,vidim da se tebi bliži postupak sretno draga da ovaj bude dobitni 🙏🤞❤
Zoe hvala ti, pratimo se uskoro 😁🥰
Anemona hvala ti, meni se dr svidio jako,sve lijepo objasni za razliku od Petrove i kako mi je tamo bilo, fakat ne tražim da mi netko titra jajca ali malo ljudskosti i da ti dr sve lijepo objasni nije na odmet, odmah je i ženi nekako lakše ❤ kakav je tvoj plan za dalje??
Sunny draga kako si ti? Još malo se bliži uzv, je si li nestrpljiva ? 🤞🥰❤❤
Nikitta kako si zmajice, jel se još boriš sa spavanjem? 🥰🤗❤
Kod kojeg si doktora bila? Treba uvijek slusati sebe, da Podobnik radi preko uputnice bas bi ostala zbog dok i sestre. ❤️ Taman imas jos vremena za nabijanje kvalitete 💪
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
Ujutro punkcija 💕
Znam da je čudno ali punkcija je meni najdraži dio. Je da boli ali se osjećam kao da svoju brigu djelom sa nekim i kao da će sve biti bolje. Bas sam sad čistila nar i uvijek kad ga čistim sjetim se svoje punkcije kako sam dok sam ležala zamišljala da moji jajnici izgledaju kao nar i da doktor bere zrnca 😂 ja sam bas vizualni tip i sve si zamišljam....
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶