Cure meni je danas bio pregrozan dan 🥺 Jako, jako, jako obilno sam prokrvarila, curilo je i ispadalo iz mene, imala sam bolove i otišla sam kod ginekologice na pregled i moje dvije mrvice su i dalje tu i drže se ❤️❤️
Nema nekog hematoma, imam nekakav polip na vratu, ne zna otkud krvarim, poslala me na hitnu u bolnicu u Petrovu s uputnicom da ostanem tamo neko vrijeme na promatranju.
U Petrovoj me opet pregledala doktorica i sve je ok, to krvarenje je najvjerojatnije jer se oni pokušavaju ugnijezditi unutra ili od hematoma nekog koji je bio a nema ga sad, ne zna se uglavnom. Rekla mi je da ne može ništa prognozirati i da su trudnoće s takvim obilnim krvarenjem rizičnije što se tiče pobačaja..🥺
Nisu me htjeli zadržati u bolnici jer doma imam kao uvjete za mirovanje. Utrogestane trebam piti i mirovati (to sam i do sad radila) i to je to… Rekli su mi da može potrajati i da se može ponoviti..
Jako mi je drago što su dobro, ali i dalje krvarim i strah me je 🥺
Hey, u potpisu ti pise da je manji hematom bio na prosloj kontroli, ako nisi smedarila dosada, a sad ga na pregledu nema, mozda je upravo to taj hematom koji je krenio vanka. Ja sam isto u 5 tom tj krvarila, nakon toga smedarila punih mjesec dana svaki dan i hvala Bogu dr ga jucer vise ne vidi..
Već sam 2 puta prije toga krvarila zbog hematoma i imala sam smeđarenje, ali ovo je bilo kao 50 hematoma, jedva sam došla do bolnice.. Taj hematom je bio 1.3 x 0.5 cm, čini mi se premali za takvo krvarenje…nemam pojma
A nazalost ova krvarenja su izgleda normalna pojava u mpo trudnoci..Ja se isto ne mogu nikako opustit, ja ne znam kad mpo trudnice pocnu uzivat u trudnoci.hah, Strogo miruj, utrogestani i bit ce sve dobro, proc ce
Baš sam čačkala po internetu u nadi da ću naći neko objašnjenje ..i naiđem na forum gdje trudnice brinu i raspravljaju o tome koliko su se udebljale u trudnoći 😂 Mislim si blago vama…. Ne znam iskreno kad se to događa, ako ima neka opuštena mpo trudnica nek se javi i prosvijetli nas 😁
Mislim da takva ne postoji😂 Jel ti se malo smirilo krvarenje? Jel te boli ista?
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Drage moje lavice kako ste? Napokon se i meni sreća osmjehnula… 🥰🥰 Danas sam imala termin u mojoj klinici i dobila sam termin 20.08. za početak "bockanja"💉💉…
Bome jako brz termin 😊😊 želim ti sreću odmah ovako unaprijed 😘😘
1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
FET 4/21-2 blastice
1.beta 80,krvarenje.
2.beta 5,5 biokemijska
FET 16.07. - 1blastica
1.beta 12dnt - 170,3🙏
2.beta 17dnt - 216
3.beta 19dnt - 431,3
18.08.missed ab. - kiretaža
Drage moje lavice kako ste? Napokon se i meni sreća osmjehnula… 🥰🥰 Danas sam imala termin u mojoj klinici i dobila sam termin 20.08. za početak "bockanja"💉💉…
Brzo će to 🤞🙏
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Cure meni je danas bio pregrozan dan 🥺 Jako, jako, jako obilno sam prokrvarila, curilo je i ispadalo iz mene, imala sam bolove i otišla sam kod ginekologice na pregled i moje dvije mrvice su i dalje tu i drže se ❤️❤️
Nema nekog hematoma, imam nekakav polip na vratu, ne zna otkud krvarim, poslala me na hitnu u bolnicu u Petrovu s uputnicom da ostanem tamo neko vrijeme na promatranju.
U Petrovoj me opet pregledala doktorica i sve je ok, to krvarenje je najvjerojatnije jer se oni pokušavaju ugnijezditi unutra ili od hematoma nekog koji je bio a nema ga sad, ne zna se uglavnom. Rekla mi je da ne može ništa prognozirati i da su trudnoće s takvim obilnim krvarenjem rizičnije što se tiče pobačaja..🥺
Nisu me htjeli zadržati u bolnici jer doma imam kao uvjete za mirovanje. Utrogestane trebam piti i mirovati (to sam i do sad radila) i to je to… Rekli su mi da može potrajati i da se može ponoviti..
Jako mi je drago što su dobro, ali i dalje krvarim i strah me je 🥺
Hey, u potpisu ti pise da je manji hematom bio na prosloj kontroli, ako nisi smedarila dosada, a sad ga na pregledu nema, mozda je upravo to taj hematom koji je krenio vanka. Ja sam isto u 5 tom tj krvarila, nakon toga smedarila punih mjesec dana svaki dan i hvala Bogu dr ga jucer vise ne vidi..
Već sam 2 puta prije toga krvarila zbog hematoma i imala sam smeđarenje, ali ovo je bilo kao 50 hematoma, jedva sam došla do bolnice.. Taj hematom je bio 1.3 x 0.5 cm, čini mi se premali za takvo krvarenje…nemam pojma
A nazalost ova krvarenja su izgleda normalna pojava u mpo trudnoci..Ja se isto ne mogu nikako opustit, ja ne znam kad mpo trudnice pocnu uzivat u trudnoci.hah, Strogo miruj, utrogestani i bit ce sve dobro, proc ce
Baš sam čačkala po internetu u nadi da ću naći neko objašnjenje ..i naiđem na forum gdje trudnice brinu i raspravljaju o tome koliko su se udebljale u trudnoći 😂 Mislim si blago vama…. Ne znam iskreno kad se to događa, ako ima neka opuštena mpo trudnica nek se javi i prosvijetli nas 😁
Mislim da takva ne postoji😂 Jel ti se malo smirilo krvarenje? Jel te boli ista?
I dalje curi, ali nije onako obilno. Ne znam zapravo, u krevetu sam i doslovno se ne mičem. Bolovi su mi se smanjili nedavno..osjećaj je i dalje grozan
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Hvala vam cure svima na podršci ❤️❤️
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Tamo negdje oko 20-tog tjedna kad vam se beba krene javljati se opustite.. barem je meni tako bilo.. to je bio prvi UZV na koji sam išla a da sam pjevala putem u autu i onda sam skužila da nemam grč u trbuhu kao što sam imala prije svakog pregleda.. svaki pregled prije toga sam samo napeto čekala da potvrdi da srce kuca..
I da.. sad sam trudnica koja se brine hoće dobiti previše kila 😂😂😂🙈🙈🙈
Ako vam je trudnoća ok pokušajte uživati što više jer stvarno brzo sve ide.. slikajte se puno, mazite trbuh, posvadjajte se sa svojom bebom 😅😂, ma šta god.. samo uživajtee..
Predugo smo ovo čekale i sanjale o tome.. zaslužile smo i uživati o cijelom procesu onda 🥰🥰
..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ja ne mogu spavati od brige.
U petak idem vaditi u Zadar u bolnicu vaditi betu.
Na internetu sam pročitala da nalaze preko liječničke uputnice šalju ginekologu.
A moj ginekolog spaja vikend što znači da će mi tek u pon moći reći nalaz 🤯🤯🤯🤯🤯
Pa ne mogu puna dva dana još živjeti u neizvjesnosti
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Ja ne mogu spavati od brige.
U petak idem vaditi u Zadar u bolnicu vaditi betu.
Na internetu sam pročitala da nalaze preko liječničke uputnice šalju ginekologu.
A moj ginekolog spaja vikend što znači da će mi tek u pon moći reći nalaz 🤯🤯🤯🤯🤯
Pa ne mogu puna dva dana još živjeti u neizvjesnosti
Ma pitaj ih tamo, zamoli... Ali može se podignut nalaz jedino ako nije baš neka bezobzirna zmijica na šalteru
👩🦰29 god nizak amh
🧔35 god OLIGO
4/21 aspiracija ovaleap 200 ogralutran 200 💉, transfer vraćen 1 trodnevni beta 0
5/21 🐧 beta 0
6/21 🐧 25.06.beta 2244
29.06. beta 8594
1.pregled 02.07.21. (sve ok na mjestu) 5+5
2.pregled 09.07.21. 6+5 0.77cm ❤️
3.pregled 14. 07.21 7+3 1.23cm ❤️ + hematom 2.2*2cm
4.pregled 19.07.21. 8+1 1.8cm ❤️❤️ sve ok (+hematom)
5.pregled 30.07.21. 9+5 3.81cm ❤️ (nema hematoma) 🥳🥳
18.08. Anomali test 12+3
Baby boy 💙
Jutro cure… meni se jutros pojavio neki svijetlo rozi iscjedak 😞 Grozno sam se prestrasila… nakon jednog ili dva brisanja više nije bilo ničega. Malo me trbuh boli, ali ne grči… Bojim se 😔
Avocado ni ti nemas mira, bas nas skoro sve zeza🙄. Samo smireno, lezi na lijevi bok i miruj. Drzim fige da bude sve ok, vidim da sutra ides na uzv ❤💪🏻.
💛🧡
Sortiraj odgovore
Najstariji