Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lorena3009
    04. Kolovoz 2021. 18:40

Asli 🌼

Hope33

Asli 🌼

Hope33

Asli 🌼

Cure meni je danas bio pregrozan dan 🥺 Jako, jako, jako obilno sam prokrvarila, curilo je i ispadalo iz mene, imala sam bolove i otišla sam kod ginekologice na pregled i moje dvije mrvice su i dalje tu i drže se ❤️❤️
    Nema nekog hematoma, imam nekakav polip na vratu, ne zna otkud krvarim, poslala me na hitnu u bolnicu u Petrovu s uputnicom da ostanem tamo neko vrijeme na promatranju.
    U Petrovoj me opet pregledala doktorica i sve je ok, to krvarenje je najvjerojatnije jer se oni pokušavaju ugnijezditi unutra ili od hematoma nekog koji je bio a nema ga sad, ne zna se uglavnom. Rekla mi je da ne može ništa prognozirati i da su trudnoće s takvim obilnim krvarenjem rizičnije što se tiče pobačaja..🥺
    Nisu me htjeli zadržati u bolnici jer doma imam kao uvjete za mirovanje. Utrogestane trebam piti i mirovati (to sam i do sad radila) i to je to… Rekli su mi da može potrajati i da se može ponoviti..
    Jako mi je drago što su dobro, ali i dalje krvarim i strah me je 🥺

Hey, u potpisu ti pise da je manji hematom bio na prosloj kontroli, ako nisi smedarila dosada, a sad ga na pregledu nema, mozda je upravo to taj hematom koji je krenio vanka. Ja sam isto u 5 tom tj krvarila, nakon toga smedarila punih mjesec dana svaki dan i hvala Bogu dr ga jucer vise ne vidi..

Već sam 2 puta prije toga krvarila zbog hematoma i imala sam smeđarenje, ali ovo je bilo kao 50 hematoma, jedva sam došla do bolnice.. Taj hematom je bio 1.3 x 0.5 cm, čini mi se premali za takvo krvarenje…nemam pojma

A nazalost ova krvarenja su izgleda normalna pojava u mpo trudnoci..Ja se isto ne mogu nikako opustit, ja ne znam kad mpo trudnice pocnu uzivat u trudnoci.hah, Strogo miruj, utrogestani i bit ce sve dobro, proc ce

Baš sam čačkala po internetu u nadi da ću naći neko objašnjenje ..i naiđem na forum gdje trudnice brinu i raspravljaju o tome koliko su se udebljale u trudnoći 😂 Mislim si blago vama…. Ne znam iskreno kad se to događa, ako ima neka opuštena mpo trudnica nek se javi i prosvijetli nas 😁

Mislim da takva ne postoji😂 Jel ti se malo smirilo krvarenje? Jel te boli ista? 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

• Beba4321
    04. Kolovoz 2021. 18:59

Dani30

Drage moje lavice kako ste? Napokon se i meni sreća osmjehnula… 🥰🥰 Danas sam imala termin u mojoj klinici i dobila sam termin 20.08. za početak "bockanja"💉💉…

Bome jako brz termin 😊😊 želim ti sreću odmah ovako unaprijed 😘😘

1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
    FET 4/21-2 blastice
    1.beta 80,krvarenje.
    2.beta 5,5 biokemijska
    FET 16.07. - 1blastica
    1.beta 12dnt - 170,3🙏
    2.beta 17dnt - 216
    3.beta 19dnt - 431,3
    18.08.missed ab. - kiretaža

Anči 💕
    04. Kolovoz 2021. 19:03

Dani30

Drage moje lavice kako ste? Napokon se i meni sreća osmjehnula… 🥰🥰 Danas sam imala termin u mojoj klinici i dobila sam termin 20.08. za početak "bockanja"💉💉…

Brzo će to 🤞🙏

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Asli 🌱
    04. Kolovoz 2021. 19:13

Lorena3009

Asli 🌼

Hope33

Asli 🌼

Hope33

Asli 🌼

Cure meni je danas bio pregrozan dan 🥺 Jako, jako, jako obilno sam prokrvarila, curilo je i ispadalo iz mene, imala sam bolove i otišla sam kod ginekologice na pregled i moje dvije mrvice su i dalje tu i drže se ❤️❤️
    Nema nekog hematoma, imam nekakav polip na vratu, ne zna otkud krvarim, poslala me na hitnu u bolnicu u Petrovu s uputnicom da ostanem tamo neko vrijeme na promatranju.
    U Petrovoj me opet pregledala doktorica i sve je ok, to krvarenje je najvjerojatnije jer se oni pokušavaju ugnijezditi unutra ili od hematoma nekog koji je bio a nema ga sad, ne zna se uglavnom. Rekla mi je da ne može ništa prognozirati i da su trudnoće s takvim obilnim krvarenjem rizičnije što se tiče pobačaja..🥺
    Nisu me htjeli zadržati u bolnici jer doma imam kao uvjete za mirovanje. Utrogestane trebam piti i mirovati (to sam i do sad radila) i to je to… Rekli su mi da može potrajati i da se može ponoviti..
    Jako mi je drago što su dobro, ali i dalje krvarim i strah me je 🥺

Hey, u potpisu ti pise da je manji hematom bio na prosloj kontroli, ako nisi smedarila dosada, a sad ga na pregledu nema, mozda je upravo to taj hematom koji je krenio vanka. Ja sam isto u 5 tom tj krvarila, nakon toga smedarila punih mjesec dana svaki dan i hvala Bogu dr ga jucer vise ne vidi..

Već sam 2 puta prije toga krvarila zbog hematoma i imala sam smeđarenje, ali ovo je bilo kao 50 hematoma, jedva sam došla do bolnice.. Taj hematom je bio 1.3 x 0.5 cm, čini mi se premali za takvo krvarenje…nemam pojma

A nazalost ova krvarenja su izgleda normalna pojava u mpo trudnoci..Ja se isto ne mogu nikako opustit, ja ne znam kad mpo trudnice pocnu uzivat u trudnoci.hah, Strogo miruj, utrogestani i bit ce sve dobro, proc ce

Baš sam čačkala po internetu u nadi da ću naći neko objašnjenje ..i naiđem na forum gdje trudnice brinu i raspravljaju o tome koliko su se udebljale u trudnoći 😂 Mislim si blago vama…. Ne znam iskreno kad se to događa, ako ima neka opuštena mpo trudnica nek se javi i prosvijetli nas 😁

Mislim da takva ne postoji😂 Jel ti se malo smirilo krvarenje? Jel te boli ista?

I dalje curi, ali nije onako obilno. Ne znam zapravo, u krevetu sam i doslovno se ne mičem. Bolovi su mi se smanjili nedavno..osjećaj je i dalje grozan

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

Asli 🌱
    04. Kolovoz 2021. 21:31

Hvala vam cure svima na podršci ❤️❤️

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

manemoj
    04. Kolovoz 2021. 23:59

Tamo negdje oko 20-tog tjedna kad vam se beba krene javljati se opustite.. barem je meni tako bilo.. to je bio prvi UZV na koji sam išla a da sam pjevala putem u autu i onda sam skužila da nemam grč u trbuhu kao što sam imala prije svakog pregleda.. svaki pregled prije toga sam samo napeto čekala da potvrdi da srce kuca..
    I da.. sad sam trudnica koja se brine hoće dobiti previše kila 😂😂😂🙈🙈🙈
    Ako vam je trudnoća ok pokušajte uživati što više jer stvarno brzo sve ide.. slikajte se puno, mazite trbuh, posvadjajte se sa svojom bebom 😅😂, ma šta god.. samo uživajtee..
    Predugo smo ovo čekale i sanjale o tome.. zaslužile smo i uživati o cijelom procesu onda 🥰🥰

..

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Razumna
    05. Kolovoz 2021. 06:10

Ja ne mogu spavati od brige. 
    U petak idem vaditi u Zadar u bolnicu vaditi betu. 
    Na internetu sam pročitala da nalaze preko liječničke uputnice šalju ginekologu. 
    A moj ginekolog spaja vikend što znači da će mi tek u pon moći reći nalaz 🤯🤯🤯🤯🤯
    Pa ne mogu puna dva dana još živjeti u neizvjesnosti

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

sara_a
    05. Kolovoz 2021. 07:04

Razumna

Ja ne mogu spavati od brige.
    U petak idem vaditi u Zadar u bolnicu vaditi betu.
    Na internetu sam pročitala da nalaze preko liječničke uputnice šalju ginekologu.
    A moj ginekolog spaja vikend što znači da će mi tek u pon moći reći nalaz 🤯🤯🤯🤯🤯
    Pa ne mogu puna dva dana još živjeti u neizvjesnosti

Ma pitaj ih tamo, zamoli... Ali može se podignut nalaz jedino ako nije baš neka bezobzirna zmijica na šalteru 

👩‍🦰29 god nizak amh
    🧔35 god OLIGO
    4/21 aspiracija ovaleap 200 ogralutran 200 💉, transfer vraćen 1 trodnevni beta 0
    5/21 🐧 beta 0
    6/21 🐧 25.06.beta 2244
    29.06. beta 8594
    1.pregled 02.07.21. (sve ok na mjestu) 5+5
    2.pregled 09.07.21. 6+5 0.77cm ❤️
    3.pregled 14. 07.21 7+3 1.23cm ❤️ + hematom 2.2*2cm
    4.pregled 19.07.21. 8+1 1.8cm ❤️❤️ sve ok (+hematom)
    5.pregled 30.07.21. 9+5 3.81cm ❤️ (nema hematoma) 🥳🥳
    18.08. Anomali test 12+3

Baby boy 💙

Tweety88🐞
    05. Kolovoz 2021. 08:40

Avocado

Jutro cure… meni se jutros pojavio neki svijetlo rozi iscjedak 😞 Grozno sam se prestrasila… nakon jednog ili dva brisanja više nije bilo ničega. Malo me trbuh boli, ali ne grči… Bojim se 😔

Avocado ni ti nemas mira, bas nas skoro sve zeza🙄. Samo smireno, lezi na lijevi bok i miruj. Drzim fige da bude sve ok, vidim da sutra ides na uzv ❤💪🏻.

💛🧡

Tweety88🐞
    05. Kolovoz 2021. 08:42

Asli kako si ti?
    Sunny, T_Ivy ❤❤

💛🧡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.