Mare0208, Lorena3009Hvala vam cure na pozitivi 😊 ja se nadam najboljem do kraja 🙏❤ samo su mi ti odlasci na wc postali najtraumaticniji dio dana 😅
Meni je sad u 13 tjednu svaki odlazak u wc trauma. Prvo polako gledam jednim okom zatvorenim jel ima krvi. I mislim da ce nam svima bit tako. Jako se teško opustit, bar meni. Ja se pazim ajme, i opet me straj da ne iskrvarim zbog te 2 gestacijske i noću se budim i gledam jel ima krvi. Evo, sta da ti kažem. Nije nam lako ni malo, al opet se trudim mislit pozitivno koliko god mogu, za sebe i za sve vas❤️
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Mare0208, Lorena3009Hvala vam cure na pozitivi 😊 ja se nadam najboljem do kraja 🙏❤ samo su mi ti odlasci na wc postali najtraumaticniji dio dana 😅
Meni je sad u 13 tjednu svaki odlazak u wc trauma. Prvo polako gledam jednim okom zatvorenim jel ima krvi. I mislim da ce nam svima bit tako. Jako se teško opustit, bar meni. Ja se pazim ajme, i opet me straj da ne iskrvarim zbog te 2 gestacijske i noću se budim i gledam jel ima krvi. Evo, sta da ti kažem. Nije nam lako ni malo, al opet se trudim mislit pozitivno koliko god mogu, za sebe i za sve vas❤️
A stvarno nam je uz sve jos oduzeto i uzivanje u trudnoci 😔 moje frendice sve imaju tako lijepe trudnoce, setaju, ispijaju kave, uzivaju na moru. Bar sam mislila da cemo i mi tako nakon svega...al izgleda da nista od toga. Nek nama nase bebice dodu zive i zdrave pa cemo uzivat ❤
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Dobro jutro svima! 😊
Prije svega se pridružujem ostalima na čestitkama našim novopečenim mamama! 👣💜
Obzirom da tek krećem s prvim postupkom, nemam previše iskustva, ali ostavila bi 2 informacije ukoliko bi nekoj od nas/vas mogle biti od koristi:
1) Pošto ja i dragi nismo vjenčani (tek svježe zaručeni 😊), osim ovjerene izjave o postojanju vanbračne zajednice, kod javnog bilježnika morali smo ovjeriti i izjavu o priznanju očinstva djeteta (on) te izjavu o pristanku priznanja očinstva djeteta (ja). To nas je sve skupa izašlo skoro pa 300kn. I sve to moramo ponoviti za svaki sljedeći postupak (ako ih bude više). Živjela birokracija!
2) Ukoliko se mislite cijepiti protiv covid-a, meni su na KBC RI rekli da je potrebno 3 mj od 2. doze proći prije nego se kreene u postupak. Ja danas dobivam drugu dozu, tako da sam taman s tajmingom za 10/2021, ali recimo moja gin. mi nije podijelila tu info (ali mi je svakako preporučila da se cijepim). Ne bi htjela potaknuti raspravu cijepiti se ili ne, svakome na izbor, ali možda će nekoj od vas dobro doći info.
Također bi cijenila ako bi mi netko mogao dati savjet oko planiranja vjenčanja uz prolaženje kroz MPO...Mislili smo svadbu imati u sljedećoj godini, ali strah me jer ne znam kako će cijeli proces izgledati, kako ću se osjećati, koliko će mi pokušaja trebati, pa šta ako budem naveliko trudna ili pak strogo mirovanje (nitko sretniji od mene, ali opet bi se i ja htjela dobro provesti na vlastitom piru...). Ima li netko iskustva ili neki pametaj savjet? Da li je bolje da sačekam 10mj i svoj prvi IVF pa da vidim kako će sve proći?
Sve cure koje imaju nešto danas sretno 🥰🥰
Lindsay sretno s FETom i vjenčanje, nadam se da će ti to biti dobitna kombinacija 🥰
Razumna i ja sam znala to imati, nekako ne znam to opisati, baš sam osjetila u sredini onako kao da se malo nešto napuše i prestane, a ne boli, tako nešto 😂
Sunny evo petka sutra, nadam se lijepim vijestima, na ovom forumu imamo dosta čuda!! 😘
A ja sam hvala Bogu imala lijepu noć, spavala sam i nije me bolila kičma, sad ju samo malo osjetim, ali to mi je klasika uvijek poslije spavanja 😊😊
1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
FET 4/21-2 blastice
1.beta 80,krvarenje.
2.beta 5,5 biokemijska
FET 16.07. - 1blastica
1.beta 12dnt - 170,3🙏
2.beta 17dnt - 216
3.beta 19dnt - 431,3
18.08.missed ab. - kiretaža
Anchy vadim betu tek sljedeći petak 6.8. I to moram vidjeti gdje su u Zadru može izvaditi beta.
Ne mislim raditi testove jer su svaki put negativni pa mi se neda stresirati. Bit ću na moru i hoću se odmarati.
Danas sam osjetila neko zatezanje u maternici. Ne bol nego nelagodu. Ne znam jel još tko imao takve simptome? I propadanje u kičmu?
Točno to zatezanje i kao potezanje maternice sam ti ja imala. A nikad prije nisam. Tako da ja od srca mislim da je to lo
Lorena hvala ti od ♥️ baš si me podigla i usrecila.
I ja nekako osjećam da je to to, ali me strah vjerovati u to.
Strah me reći to na glas, jer što ako nije?
I dalje pjevam svom trbuscicu i puno se molim.
Sunny znam da ti je teško ali nasa borba je takva. Teško nam je sad, svaki izdurani dan je veliki uspjeh. I jedino na kraju je bitno da uspijemo.
Ja se trudim ići van i uživati a zapravo sam sva nikakva i samo mi se spava i leži. Sad se veselim što idem na more sa mužem, bit će mi i prijateljica blizu pa se nadam da ćemo uživati....
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Cure jel Betaplus isto rade preko uputnica? Samo imaju manji broj postupaka? Cure koje krvarite drzim fige da je sve ok 😘
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Anchy vadim betu tek sljedeći petak 6.8. I to moram vidjeti gdje su u Zadru može izvaditi beta.
Ne mislim raditi testove jer su svaki put negativni pa mi se neda stresirati. Bit ću na moru i hoću se odmarati.
Danas sam osjetila neko zatezanje u maternici. Ne bol nego nelagodu. Ne znam jel još tko imao takve simptome? I propadanje u kičmu?
Točno to zatezanje i kao potezanje maternice sam ti ja imala. A nikad prije nisam. Tako da ja od srca mislim da je to lo
Sunny znam da ti je teško ali nasa borba je takva. Teško nam je sad, svaki izdurani dan je veliki uspjeh. I jedino na kraju je bitno da uspijemo.
Ja se trudim ići van i uživati a zapravo sam sva nikakva i samo mi se spava i leži. Sad se veselim što idem na more sa mužem, bit će mi i prijateljica blizu pa se nadam da ćemo uživati….
Navijam za tvoju betu 😊 uživaj na moruuu ❤ zasluzila si
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
A stvarno nam je uz sve jos oduzeto i uzivanje u trudnoci 😔 moje frendice sve imaju tako lijepe trudnoce, setaju, ispijaju kave, uzivaju na moru. Bar sam mislila da cemo i mi tako nakon svega…al izgleda da nista od toga. Nek nama nase bebice dodu zive i zdrave pa cemo uzivat ❤
Nisu ni svjesne koliko su sritne. Ja sam rekla ako sve prođe u redu i rodim kad trebam da cu platit sebi jednog dobrog psihijatra da mi malo glavu vrati koliko toliko u normalu😂😂😂
08.02.21. Procurila😥
Ja se trudim ići van i uživati a zapravo sam sva nikakva i samo mi se spava i leži. Sad se veselim što idem na more sa mužem, bit će mi i prijateljica blizu pa se nadam da ćemo uživati….
Kad ti beta pokaže da jesi, pa druga potvrdi, pa uzv potvrdi, i dalje od straja neces sebi moc priznat😂😂 isto ka i ja😂😂
08.02.21. Procurila😥
A stvarno nam je uz sve jos oduzeto i uzivanje u trudnoci 😔 moje frendice sve imaju tako lijepe trudnoce, setaju, ispijaju kave, uzivaju na moru. Bar sam mislila da cemo i mi tako nakon svega…al izgleda da nista od toga. Nek nama nase bebice dodu zive i zdrave pa cemo uzivat ❤
Nisu ni svjesne koliko su sritne. Ja sam rekla ako sve prođe u redu i rodim kad trebam da cu platit sebi jednog dobrog psihijatra da mi malo glavu vrati koliko toliko u normalu😂😂😂
Hahaha taj ce nam svima trebat 😅🤪
poliklinika Repromed
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji