Hvala ti puno! Da od šogi cimerica u bolnici, kad je bila na čuvanju isto imala. Kaže da su je svaka 2 tjedna puštali kući, pa opet bi došla malo. A da zapravo nekog lijeka nema. Jel ti ursofalk pomogao oko svrabeža? I sveki mi ispričala da je s mužem tako imala, ali nije ona to dr. tada (80.te) ni spominjala. Eto, živ zdrav.. čeka blizance
Tako da sam već odlučila ako bude slala na bolnicu, da ću se samo odvesti na CTG i ako što drugo treba. Ne mislim ležati. A i corona je, možda ma na foru toga puste kući.
Na kartu corone nemoj igrat,to ti kod njih ne pali pa se nemoj ni truditi xD moja mama je isto imala svrbez taj u 2trudnoce, alnprije 30god kolestaza kao dijagnoza nije postojala, sestra je u sve 3trudnoce imala kolestazu,svi su se rodili zivi i zdravi, razumijem ja da se oni moraju ograditi ali kolestaza je jaaako neistražena i pomoci joj nema, a plašiti zene da Ce roditi mrtvu djecu mi je van svake pameti, meni su se bas zbog tog zamjerili jako.. ja ti pijem ursofalk od 4.mj, i do sad je bilo sve super, enzimi su skroz bili pali, zucne su isto bile dobre skroz i sad mi se opet javio svrbez nakon prehlade,mislim da se nekaj poremetilo pa je zato tu inace ga nisam uopce imala od kad je ursofalk poceo djelovat, i to je u principu jedino kaj ti mogu dat za kolestazu, ja se nadam da Ce se povuc natrag kroz par dana, i da cu se opet vratit na staro,vec je sad malo bolje :) mislim da ti opcija da dolazis na ctg ne postoji,ali svakako pitaj, ako te jos stanzanima pitaj slobodno :) i obavezno javi kaj Ce bit s nalazima i to
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
M_G jel ti to trebas dobit 30.08 ili? Mi cemo se pratit dan dva razlike ☺️
Ma ja blage veze nemam sta je 30.8. meni 😂😂😂
Rekli su mi da dodem …vjerujem da ce mi onda prema ciklusu odredit kad da se skinem s kontracepcijskih pilula, jer je rekla da zeli da ih pijem tik do uslaska u postupak.
Cini mi se da bi trebala dobiti mengu pocetkom 9.mj…al ja iscekujem ovaj 30.8., bas sam jako uzbudena i nabrijana 🤭
Pratimo se u svakom slucaju 😊
Ja sve pratim i citam, nemam nikakvog iskustva, samo bezbroj pitanja tako da upijam sve vase savjete…jako mi puno znaci ovaj forum i nevjerojatna mi je to energija podrske i brige koja se prenosi 💕
Kraljice 🤣🤣 ja trebam dobit tako kraj osmog/početak devetog..i ja isto jedva čekam 🤭🤭 nemam ni iskustva..prvi postupak ce nam bit...ali uz cure se tu svasta nauči ☺️ a o podrsci i savjetima da ne govorim 🥰❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Anchy dobro si došla na sataraš ☺️ taman da uz ručak prokomentiramo sve postupke i protokole 😜.
Otkazala sam šoping nisam u fokusu...A trebam 2 grudnjaka i trudnicke hlače. Kaže mi kolegica ma odmah si kupi grudnjake za dojenje u mulleru 😂.
Ruska Kako je tebi brinuti se o novorodencetu? Jesi sve savladala? Dojenje? Kolike? Ne spavanje?
Ja si stalno mislim "Da mi je roditi slavila bi nespavanje i izgrizene bradavice! "
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Rekli su mi da dodem …vjerujem da ce mi onda prema ciklusu odredit kad da se skinem s kontracepcijskih pilula, jer je rekla da zeli da ih pijem tik do uslaska u postupak.
Cini mi se da bi trebala dobiti mengu pocetkom 9.mj…al ja iscekujem ovaj 30.8., bas sam jako uzbudena i nabrijana 🤭
Ja sve pratim i citam, nemam nikakvog iskustva, samo bezbroj pitanja tako da upijam sve vase savjete…jako mi puno znaci ovaj forum i nevjerojatna mi je to energija podrske i brige koja se prenosi 💕
Kraljice 🤣🤣 ja trebam dobit tako kraj osmog/početak devetog..i ja isto jedva čekam 🤭🤭 nemam ni iskustva..prvi postupak ce nam bit…ali uz cure se tu svasta nauči ☺️ a o podrsci i savjetima da ne govorim 🥰❤️
Ma da, ti i ja cemo onda bit tu negdje vjerojatno.
Ja po pilulama znam u dan kad ce mi doci...ali pretpostavljam da bi se to sad moglo poremetit kad mi kaze da prestanem piti.
Trudim se razmisljati korak po korak, ali vec se vidim kako jedem krumpirice u mcdonaldsu 🙈
👩🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨🦱 44 Normo
IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm
Ajme cure, ja se bojim i pomisliti da bi se nesto moglo događati uopce 😱 Sad cemo se praviti da nisam nista rekla i cekati sutra 😱🙈
Hvala vam na figama ❤
Pravimo se da nisi nista rekla 🤐🤫
Svejedno mislimo na tebe i saljemo pozitivnu energiju 🙈💪
👩🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨🦱 44 Normo
IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm
Hej cure. Hvala vam na podršci 😘
Moja beta je očekivano 0. Upisana sam za novi postupak u 12.mj. Do tad ćemo probat klomifenski u 9. ili 10. Eto Anchy mogu na listu 😓
Bas mi je zao 😣 sta to znaci? U prirodnom ciklusu ili?
Pa kao rekao je da možemo probati u prirodnom ciklusu ili uz klomifen. Mislim da ne broje to kao stimulirani. Kod mene će sigurno ići uz klomifen s obzirom na anovulatorne cikluse.
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Avocado 🤞
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Kraljice 🤣🤣 ja trebam dobit tako kraj osmog/početak devetog..i ja isto jedva čekam 🤭🤭 nemam ni iskustva..prvi postupak ce nam bit…ali uz cure se tu svasta nauči ☺️ a o podrsci i savjetima da ne govorim 🥰❤️
Ma da, ti i ja cemo onda bit tu negdje vjerojatno.
Ja po pilulama znam u dan kad ce mi doci…ali pretpostavljam da bi se to sad moglo poremetit kad mi kaze da prestanem piti.
Trudim se razmisljati korak po korak, ali vec se vidim kako jedem krumpirice u mcdonaldsu 🙈
I ja se uhvatim kako se vec zamisljam s bebama u šetnji 🤰🙈 imamo pravo maštat sts nas briga ☺️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
https://ibb.co/bb8HNwP
Cure,može pomoć oko nalaza?
Nika0302 PAI 1 5G/5G homozigot je isto kao i 4G/5G heterozigot: nije povećan rizik i ne smatra se problematičnim. Ja imam 4G/4G i on je indikacija za andol ili heparin, ovisno o anamnezi i ostalim mutacijama. Mislim da na temelju samo ovog PAI 1 5G/5G nema potrebe za dodatnom terapijom, iwko možda dobiješ Andol 100. Sretno!
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
https://ibb.co/bb8HNwP
Cure,može pomoć oko nalaza?Nika0302 PAI 1 5G/5G homozigot je isto kao i 4G/5G heterozigot: nije povećan rizik i ne smatra se problematičnim. Ja imam 4G/4G i on je indikacija za andol ili heparin, ovisno o anamnezi i ostalim mutacijama. Mislim da na temelju samo ovog PAI 1 5G/5G nema potrebe za dodatnom terapijom, iwko možda dobiješ Andol 100. Sretno!
Hvala puno...cekam jos ostatak sa rebra pa cemo vidjeti 😊
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji