Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivevk
    22. Srpanj 2021. 12:35

Cure da javim, ponedjeljak u 8 h aspiracija.. Krece berba.. Samo da PCR test bude negativan🙈😂

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

Lita.1234
    22. Srpanj 2021. 12:39

Ivevk

Cure da javim, ponedjeljak u 8 h aspiracija.. Krece berba.. Samo da PCR test bude negativan🙈😂

Ivevk mi smo opet zajedno ❤️ sretno!! Meni je u utorak/srijedu

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Kacusha
    22. Srpanj 2021. 12:41

Sunny_

cure jel neka od vas radila pretragu NK stanice privatno u ZGu? gdje ste radile i koliko košta? hvala vam❤️

Ja sam u IVFu histeroskopija i patološki nalaz endometrija 4000kn. kod dr. Maričića 🙂

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• Ivevk
    22. Srpanj 2021. 12:57

Lita.1234

Ivevk

Ivevk mi smo opet zajedno ❤️ sretno!! Meni je u utorak/srijedu

A pa zenooo tebe cekam.. Sve gledam, nema te.. Ili sam fulala post🙈... Jupi.. Idemo zajedno 😁🥳🥳🥳🥳

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

Snivalica
    22. Srpanj 2021. 12:57

MaloTele

Draga snivalica, ja cim vidim kolestazu odma se moram ubacit 😂 muku mucim s njom jos od 13tt, rekli su mi da su male šanse da docekamo 32tt s obzirom na moje nalaze, a vidi nas u potpisu kako guramo moj Jakov i ja 🥰 ugl soc ti mora dat uputnicu za jetrene enzime, iako kad dodes u bolnicu i kazes da te svrbi odma ce te u tamo poslat na vadenue toga i zucnih kiselina, ono sto ti zelim reci je da ukoliko ti se potvrdi kolestaza htjet Ce te signostavit u bolnici, ja sam lezala na SD 3tjedna,bila na infuziji 10dana, dobivala terapiju ursofalkom kad su krenuli nalazi malo padat, sad su se opet povisili i odbila sam hospitalizaciju, ne rade ti nista tamo osim ctga, doslovno lezis i ides na ctg, doduse ja sam na tabletama uz to,ali to mogu i od doma pit..reci Ce ti da su ti velike sanse da bebe ne prezive i svasta nesto,zaplasit Ce te za 100zivota,ali nedaj se, nijedna beba nije umrla od kolestaze pa nece ni tvoje, moje zucne su u nekim trenutku bile 570, a red vrijednost je do 6, jetreni su isli svi preko 900,a ref interval je do 40, tako da se nemoj preplasit ako ti budu visoki nalazi,to je kod kolestaze normalno a ako sam ja prezivjela cijelu trudnocu sa svojim nalazima budes i ti ovih par tjedana jos :) samo sam se javila da ti kazem da im ne vjerujes sve sta Ce ti rec,jer po njima bebe nemaju sanse za prezivjet s kolestazom xD ugl sretno,nadam se da Ce te zaobic ta dijagnoza i da Ce se svrbez smanjit, vjeruj mi da znam kako je, ja sam neki dan s nozem cohala nozne prste u 3ujutro i plakala od muke kolko je svrbilo xd samo se nedaj uplašiti i bit Ce okej sve 😊

Hvala ti puno! Da od šogi cimerica u bolnici, kad je bila na čuvanju isto imala. Kaže da su je svaka 2 tjedna puštali kući, pa opet bi došla malo. A da zapravo nekog lijeka nema. Jel ti ursofalk pomogao oko svrabeža? I sveki mi ispričala da je s mužem tako imala, ali nije ona to dr. tada (80.te) ni spominjala. Eto, živ zdrav.. čeka blizance 
    Tako da sam već odlučila ako bude slala na bolnicu, da ću se samo odvesti na CTG i ako što drugo treba. Ne mislim ležati. A i corona je, možda ma na foru toga puste kući.  

3/2013 - biokemijska
    2016 - prirodna trudnoća - nakon HSG-a i 2 ture Clomifena
    12/2019 - vanmaterična - odstranjen jajovod
    7/2020 - IVF - S.D. - 3 BC - 1 prebačena ß=0
    11/2020 - FET - 2 BC -ß=0
    1/2021 - ET - 2 BC - 2 <3 <3
    Jesen 2021: stigao princ Smiley i malena šefica! 🥰😍

Snivalica
    22. Srpanj 2021. 13:03

Asli 🌼

Ruska1986

Asli

Sretno svim curama danas 🤞🏼☺️
    Ja sam dobro, hvala na pitanju, ležim i dalje, leđa me već bole 😂 i muka mi je zadnja 3 dana, ali ne povraćam.
    Sve sam pročitala, ali nisam stigla ništa pisati, prebrze ste 😄😄
    Imam pitanje, sad bi trebala na treći UZV sljedeći tjedan, to mi je negdje 6+2. Jel to previše ultrazvuka u tako kratkom periodu, ne razumijem se u to?

Hm, pa ne znam… Ja sam negdje u tom periodu(oko 6 tt) imala prvi UVZ, da vide dal je sve kako treba biti.. Ali ti si i krvarila, jel tako?

Jesam, pa sam imala jedan UZV više, ne znam jel trebam ići po planiranom na sljedeći ili trebam odgoditi.
    Mislim da mi je doktor na hitnoj rekao da idem normalno na planirani UZV, ali pitam se sad da nije to malo prečesto

meni su isto na početku radili često uzv, a sad kad idem na preglede, svaki put mi radi UZV, jer su dvoje. Tako da budu sigurni da je s svakim sve ok. I pregleda mi jesam li zatvorena.
    A na početku me dr.Turudić isto slala svaki tjedan, mislim da je jednom bilo 10 dana, mislim da sam do 10. ili12. tj. išla k njoj, a onda, kako ne živim u Zg, sam se prebacila kod mog dr. hum rep. koji mi sad vodi trudnoću. Tako da obično blizance više gledaju, jer prvo nije bila ni sigurna hoće li ostati dvoje, jer mi druga beta za dvoje nije bila nešto izvan granica. Tako da eto, sve je to valjda normalno. Samo hrabro :)

3/2013 - biokemijska
    2016 - prirodna trudnoća - nakon HSG-a i 2 ture Clomifena
    12/2019 - vanmaterična - odstranjen jajovod
    7/2020 - IVF - S.D. - 3 BC - 1 prebačena ß=0
    11/2020 - FET - 2 BC -ß=0
    1/2021 - ET - 2 BC - 2 <3 <3
    Jesen 2021: stigao princ Smiley i malena šefica! 🥰😍

Ruska1986
    22. Srpanj 2021. 13:05

sara_a

Cure, koje su išle na nifti test koliko ste plaćale i kako to ide? Vadi se krv, a šta je sa uvz-om u sklopu tkoga sa 12 tjedana.
    Rekli su mi kao možeš ti nifti radit od 10-og tjedna, ali se uvz radi sa punih 12..
    Ako bi mi koja htjela pojasnit.
    ————————————————————

Evo treći dan da kod mene nema smeđarenja, samo normalni iscjedak.

Ovo sam ti nasla: https://www.google.com/amp/s/miss7mama.24sata.hr/amp/trudnoca/sto-odabrati-nifty-test-ili-mjerenje-nuhalnog-nabora-12645
    Sve je super objasnjeno. Ja ga nisam radila pa ne znam iz prve ruke, al mislim da je cijena oko 3, 4 tisuce kuna(nisam sigurna, kazem). Drago mi je da ne smedjaris vise 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Stela_M
    22. Srpanj 2021. 13:06

Hej cure imam jedno pitanje prije 4 dana bila mi je aspiracija, sutra trebam na transfer ovih dana jedini "problem" ,kojeg i dalje imam,  je napuhanost no međutim dns me jako boli lijevi jajnik i baš me probada jel to uopće normalno tek nakon 4 dana od aspiracije ili... baš me to brine dns i samo mi stvara nervozu  

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Razumna
    22. Srpanj 2021. 13:13

Tea znam kako ti je. I meni je uvjek prisa sa poslom. Kao da cijela firma ovisi o meni kao da sam samo ja zaposlenik a ne da nas ima 15.... grrr... stalno razmišljam kako ću raditi ako mi se oba embrija prime, ali zapravo učinit ću sve što je u mojoj moci da sacuvam trudnocu i djeci a direktor nek oprosti 🤷🏻‍♀️
    Ancy draga Ancy imala si pravo. Fet mi je sutra 🥳🥳🥳🥳
    Već sam uzela slobodan dan tako da ću imati produžen vikend 🥳🥳🥳🥳 u firmi su u ku.cu jer od 31.7 idem i na godišnji, pazite sad : tjedan dana.....
    Večeras idem u rugvicu u šoping,  trebaju mi trudnicke hlače,  i 2 grudnjaka... pa se idem naći sa prijateljicama,  onda ću skuhati staraš jer mi je to najdraže jelo i ako je i jedan bebac na mene on će se primiti da papa sataraš do besvjesti  😂😂😂

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

• josipa15
    22. Srpanj 2021. 13:14

Pozz jel neko zna koliko dođe  pregled za muske u osijeku   lp

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.