Asli odličnaaa betaaa 🥳🥳
Maslačaak navijam za bliziće jer znam kolko bite to veselilo 🤭🤭🥰🥰
T_Ivy zao mi jee jakooo 😣😣 drzi nam se...
Twetty ❤️
Mare0208 jel imate jos smrzlića ili? Nemoj pretrazivat internete fuj to 😅 mazi bušu i uživaj u PUPO stanju..kolko si vode popila i nakon kolko si smjela ić piškit 🤭 i jel ti ko reko e ides jos malo na transfer pa prestani pit...
Andela šaljem ti pozitvnu vibru 🤞🤞
Leli zao mi je 😣
Avocado ja osobno nebi to..sta ako dobijes lose ocjene pa ces se onda razmisljat i grist cijelo vrijeme, a na kraju moze sve bit uredu..naravno svatko zna svoje misljenje..npr MM i ja smo se dogovorili da necu radit nikakve testove..sve kako bude bude...najbolje da se savjetujes s doktorom i da popričas s partnerom o tome...
Sofi jos malo i ti ides po bebicu 🤞🤞
Josipab odličnooo 🥰 kad je ooet pregled?
...........
Na temu otkaza i toga svega meni je to toliko jadno i fuj 😡 jos gore je kad su prema tebi fini i onda ti samo daju šut kartu..a o kolegama koji guraju svoj nos di ne treba da ne pričam...ja se ne mogu požalit..imam šeficu koja me stvarno podrzava..kod nas je veci problem svekrva koja je svima izlajala da idemo u postupak i sad di god dodemo moramo se objašnjavat 😡 najgore je sto svi misle da je to bas jednostavno i da cu sigurno ostat trudna od prve..ne mozes ti njima objasnit da nigdje ne piše iz kojeg pokušaja će se uhvatit..samo će mi stres nabijat 🤬
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Tiki i Miss jos malo pa ste i vi sa svojim bebicama 🥰 drzite se još malo...
Nada predivno 🥰 čestitam...
Razigrana ❤️
Sunny samo pozitivno 🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Cure mi sutra u 12h imamo transfer 🙈😊 samo me komentar biologa malo zbunio. 2. dan nakon oplodnje ih je bilo 6, to je bila subota i rekao je da ih pušta sve do 5og dana da se napravi prirodna selekcija. Danas (4.dan) mi javlja da je sutra transfer i kaže da danas neće gledati zametke nego ćemo sutra vidjeti i nadamo se da će bit 1 ili 2 za transfer 🤷♀️ kao zašto ih danas ne bi gledao i rekao koliko ih je? Jel zo nekako šteti zamecima ili?
Meni je isto tako bilo, ista klinika. Imali smo 9 stanica, 8 zrelih, 6 oplodenih, drugi dan je ocijenio biolog da ih pusta do 5 tog dana i da ih nece gledati do tada. 5 ti dan kad sam dosla na transfer imala sam 2 odlicne blastociste i 2 morule (ostale stale u razvoju), vracene 2 blastice, a za morule je odlucio pustit ih jos sutradan pa ako se razviju u blastocistu zamrznut, stale su u razvoju pa nema smrzlica. Da stresno je ic na transfer a ne znas sta te ceka.hah
Da, bas je ista situacija 🙈 hvala sto si se javila ❤ nadam se da ce i kod nas biti pozitivan ishod kao i kod vas 😊 kako si ti? Jel hematom nestaje?
Daa ja se nadam, al bez hematoma.hah..a privikavam se na lezanje, nadaam se da je i da nece opet bit nekog pogorsanja. Psihicki je dosta tesko, svaki odlazak na vc..al nadam se da ce i to zavrsiti:))
Hvala sto si se javila 🥰 koliko si sad trudna? Vjerujem da je beba jaca od hematoma..samo laganini i sretno 🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Hvala cure ,ne mogu ni ja vjerovati da smo dogurli do kraja skoro!
Nada joj bas si me obradovala !!! Cuvaj sebe i bebicu 🙏❤️
Asli, i tvoja beta je top top!! Sretno!
Cure s losim betama zao mi je ,ali nema predaje!
Ma2013 ,Anchy javim se sutra iza pregleda 🌹🥰
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Cure čestitam na super vijestima 🎉🎉🎉🎉
Maslačak pogotovo 🎉🎉🥰❤️🥰
T_Ivy žao mi je ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Anchy, 9.8. Je iduci pregled 🥰
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Cure mi sutra u 12h imamo transfer 🙈😊 samo me komentar biologa malo zbunio. 2. dan nakon oplodnje ih je bilo 6, to je bila subota i rekao je da ih pušta sve do 5og dana da se napravi prirodna selekcija. Danas (4.dan) mi javlja da je sutra transfer i kaže da danas neće gledati zametke nego ćemo sutra vidjeti i nadamo se da će bit 1 ili 2 za transfer 🤷♀️ kao zašto ih danas ne bi gledao i rekao koliko ih je? Jel zo nekako šteti zamecima ili?
Meni je isto tako bilo, ista klinika. Imali smo 9 stanica, 8 zrelih, 6 oplodenih, drugi dan je ocijenio biolog da ih pusta do 5 tog dana i da ih nece gledati do tada. 5 ti dan kad sam dosla na transfer imala sam 2 odlicne blastociste i 2 morule (ostale stale u razvoju), vracene 2 blastice, a za morule je odlucio pustit ih jos sutradan pa ako se razviju u blastocistu zamrznut, stale su u razvoju pa nema smrzlica. Da stresno je ic na transfer a ne znas sta te ceka.hah
Da, bas je ista situacija 🙈 hvala sto si se javila ❤ nadam se da ce i kod nas biti pozitivan ishod kao i kod vas 😊 kako si ti? Jel hematom nestaje?
Daa ja se nadam, al bez hematoma.hah..a privikavam se na lezanje, nadaam se da je i da nece opet bit nekog pogorsanja. Psihicki je dosta tesko, svaki odlazak na vc..al nadam se da ce i to zavrsiti:))
Hvala sto si se javila 🥰 koliko si sad trudna? Vjerujem da je beba jaca od hematoma..samo laganini i sretno 🤞
Pratim ja odavno, al tek sam se od ovog postupka registrirala.haha. a danas 7 +2, rano je i neizvjesno, nase brige nazalost ne prestanu ni s pozitivnom betom..al dan po dan..:)
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Nada86 čestitam!!
Nikitta divno si napisala ono o embrijićima ❤
Anchy sestra je došla oko 8 i rekla da idemo oko pola 10..Išla sam piškit u 9:20 zadnji put i popila još par gutljaja vode samo poslije. Ali išli smo tek oko pola 11🥴
Sunny sretno sutra. Držim 🤞
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Cure davam se javim ukratko danas sam bila na kontroli.sve je urdu.a još nisam otvorena..u ponedjeljak idem na ctg u bolnicu pa će mo vidjet♥️😊
Azospermia
Maslacak i tweety cestitam na super betama, neka bude skolski do kraja 💪🏼
T_Ivy tvoju betu sam cekala.. Zao mi je iskreno, ali eto nije pravilo da male bete ne znace trudnocu, sjeti se samo nase nina.. Nadam se da ce biti sve ok, a ako i ne bude idemo hrabro dalje pa doci ce i ta bebica ❤️ grlim te na najjace 🥰
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji