Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    08. Srpanj 2021. 12:12

razigrana

Meni je beta 18. Idem pit pivo i koktele i cekat jesen.
    Odjavljujem se i sretno svima! Necu dolaziti do jeseni 😘

Iskoristi ljeto na max..odmori se..sexaj se..pij..uzivaj...🤗😘

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Hope33
    08. Srpanj 2021. 12:13

Mag.nolia

Hope33

Vidim da se pokrenila tema cijepiva i uvjetovanja mpo postupaka istim. Inace sam zdravstveni radnik, zaposlena u upravi jedne bolnice i imala sam covid na samom pocetku (ozujak 2020) bez tezih posljedica. Nisam protivnik cijepljenja inace i ne smatram da je covid (prehlada), itekako se bojim za roditelje (kronicne bolesnike), ali isto tako vecina zdravih mladih ljudi proci ce bez posljedica i smatram ovo medijsko bombardiranje tragicnim. Jasno je da je ovo cijepivo jos u fazi ispitivanja i nitko ne zna njegove dugorocne posljedice, isto tako na samom pocetku u uputama proizvodaca je jasno pisalo da se nakon cijepljenja ne preporuca trudnoca iducih 6 mjeseci. Od podosta dr u povjerenju mi je receno strogo ne cijepljenju prije postupka, a nazalost nitko se o ovome ne usudi reci javno. Proizvodac smatra da je cijepivo sigurno i za trudnice, al sreca pa vas njjedan epidemiolog ne bi pristao (za sada cijepiti), budimo realni pa trudnice ne smiju jest tunu (karikiram), a mogu se cijepit s necim cije posljedice cemo tek imat priliku vidjeti. U svakom slucaju, ako je to necija osobna odluka, svaka cast , ali cijepit se zbog ucjena i potencijalne uskrate zdravstvene skrbi nemojte, jer to nece zazivjeti.

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
    Ja radim u financijskom sektoru pa sa financijske strane mogu napisati sto čujem od iskusnijih od sebe. Pa drzava nam je i tako u banani, zar stvarno mislite da ce cjepivo biti uvjet za bilo kakve aktivnosti koje uključuju potrošnju, uključujući i mpo? Uvjet za ulazak u trgovačke centre, zdravstvene institucije, privatne i drzavne…. Pa tko ce drzavi puniti proracun, i 10 posto manje potrošnje znači propast za proračun, a nema sanse da ce se 90 posto građana cijepiti.

Trgovacki centri...bez kojih svi realno mozemo nece sigurno pristat, privatne poliklinike posebno. A sto se tice bolnica ( nema problema, nek nam ne odbijaju doprinose za zdravstveno osiguranje) pa cemo s tim novcem nac polikliniku privatnu kojoj je jedini uvjet NOVAC, a nikakav covid pass. Ma naravno da nece zazivjet, ali zaplasivanjem ce dosta ljudi i navest koji inace nisu planirali cijepljenje. Osim toga zasto ne uvedu neke iznimke (trudnice, maloljetnici, zene reproduktivne dobi koje planiraju trudnocu, alergicari), nego NE , nisi cijepljen, neovisno zbog cega, slijedi ti uskrata ustavnih prava. 

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

• Mare0208
    08. Srpanj 2021. 12:44

razigrana

Meni je beta 18. Idem pit pivo i koktele i cekat jesen.
    Odjavljujem se i sretno svima! Necu dolaziti do jeseni 😘

Odmori se, uživaj, napuni baterije. ❤

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

Hrabrica
    08. Srpanj 2021. 12:45

hvala vam svima ❤ Moze li mi netko reći koliko od prestanka terapije dode M? pitam jer nemam bas nikakvih simptoma menge a ako želim odmah ovaj ciklus u FET treba stići najkasnije do nedjelje..

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

Hope33
    08. Srpanj 2021. 12:58

Hrabrica

hvala vam svima ❤ Moze li mi netko reći koliko od prestanka terapije dode M? pitam jer nemam bas nikakvih simptoma menge a ako želim odmah ovaj ciklus u FET treba stići najkasnije do nedjelje..

Obicno kroz 2 do 3 dana. A meni bi dr obicno napravili jedan mjesec pauze prije feta, jednom sam inzistirala odmah na fetu iza stimulacije (bilo je freez all) pa na kraju bila prisiljena odgodit jer su jajnici bili uvecani nakon stimulacije i zuto tijelo nije otislo s menstruacijom do kraja..

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

Hrabrica
    08. Srpanj 2021. 13:08

Hope33

Hrabrica

Obicno kroz 2 do 3 dana. A meni bi dr obicno napravili jedan mjesec pauze prije feta, jednom sam inzistirala odmah na fetu iza stimulacije (bilo je freez all) pa na kraju bila prisiljena odgodit jer su jajnici bili uvecani nakon stimulacije i zuto tijelo nije otislo s menstruacijom do kraja..

tnx ❤ prošli je bio stimulirani bez komplikacija a iduci bi trebao biti prirodni ali klinika ide na godišnji pa bi onda trebali pauzirati do 9 mjeseca (ili loviti zadnji vlak ovaj mjesec..)..

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

• Josipab
    08. Srpanj 2021. 13:50

Draga Raizgrana, pozdravljam te,uzivaj u ljetu,cekamo te za nove pobjede ❤️

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Arnoldica
    08. Srpanj 2021. 13:52

Evo mene sa transfera. Vratili smo jedan osmostanični i jedan 12-stanični. Ovaj drugi je malo napredniji za treći dan 🤔 ugl. Ostalih 6 se lijepo razvija i pričekat ćemo do subote da vidimo hoćemo li imati što za zamrznuti.
    Sad sam PUPO 😍
    Beta 20.7

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

Sunny_🐣
    08. Srpanj 2021. 14:10

Cure hvala vam ❤🙏
    Mare0208 super rezultat oplodnje 😊
    Arnoldica PUPO 😊 čestitam. Gdje su krumpirici? Ostavljate ih ipak do 5og dana. Možeš podijelit argumente biologa za zamrzavanje na 5.dan?

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Arnoldica
    08. Srpanj 2021. 14:25

Sunny_

Cure hvala vam ❤🙏
    Mare0208 super rezultat oplodnje 😊
    Arnoldica PUPO 😊 čestitam. Gdje su krumpirici? Ostavljate ih ipak do 5og dana. Možeš podijelit argumente biologa za zamrzavanje na 5.dan?

Krumpirici su već pojedeni 😆 kažu da su nam ovo do sad najbolji rezultati jer su se poklopile super zrele stanice i dobar spermiogram i da se stvarno dobro dijele i odlično za sada izgledaju pa da bi bilo šteta da ih ne ostavimo do petog dana. Oni kažu da će biti za zamrzavanje. Odlučili smo im vjerovati, ipak oni znaju znanje pa ćemo vidjeti.
    Do sad nam je uvijek bio loš spermiogram, a prošli put smo dobili mali broj stanica tako da se sad stvarno sve poklopilo. Vidjet ćemo. Držite nam 🤞

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.