Mali Tele Hvala ti puno, lakse mi je malo kad vidim da je neko ima situaciju ka ja i na kraju dobro prošlo. Kamen sa srca mi je pa kad mi je reka da je ovaj plod dobar i mjere mu za 8 dana vece. Mada znam da oni to ne mogu tocno izmirit Al opet bolje da je veci nego manji to mi daje vjeru da je dobar i borben. Lezim od kad sam došla sa hitne. Straj me išta napravit. A znam da se oni moraju ogradit i da je sve Moguce. Ja se sad nadam onom boljem i pozitivnom ishodu🙏🙏😘
Sve smo mi razlicite i nijedna ne reagira jednako na sve, kazem ja nisam krvarila jer su rekli da je to zbog položaja te druge gestacijske ali su me pripremili na to da je moguce krvarenje i da se ne zabrinem nego da se odma javim ako se to desi, nemoj se forsirati i samo lezi i odmaraj, izborit Ce se mrvica, mene i dan danas strah kad idem na pregled da Ce rec da je srceko stalo iako ga osjecam stalno, uvijek cesnse neceg bojati ali probaj bit optimisticna zbog te bebice koja se bori, Bori se i ti s njom 🥰
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Lorena, zao mi je zbog stresa i straha koji trenutno prolazis,ja bi na tvom mjestu otisla negdje privatno na pregled po drugo misljenje…i kad je sve u redu,stvari brzo krenu nizbrdo,bar smo se ovdje nacitale svakakvih tužnih prica ali ipak i onih lijepih! Ja virujem da ces ti biti medu onim lijepima,lijepo miruj,mazi svoju bebicu i vjeruj da ce sve biti dobro! Drzi se 🥰
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Pozdrav curke 😘😘
Lorena drži se!! Samo pozitivno, držim 🤞 da sve bude ok 🥰🥰
Evo ja danas 10 dan ciklusa mjerim endić 7,1mm. S obzirom da mi je u prošlom ciklusu s Fetom na 12 dan bio tek 6,5mm sada me baš neka pozitiva uhvatila. S tim da sam od 3 dana odmah počela s ciklom, živjela cikla!!
Moje pitanje je da li ja mogu i dalje nastaviti s ciklom i nakon FET-a? Nekako sam se povezala s tom ciklom koliko god nije ugodna za piti, imam osjećaj da mi nekako sve dobro radi za maternicu i da bi za mrvicu po koju idemo 16.7.isto radila dobro 😊😊
1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
FET 4/21-2 blastice
1.beta 80,krvarenje.
2.beta 5,5 biokemijska
FET 16.07. - 1blastica
1.beta 12dnt - 170,3🙏
2.beta 17dnt - 216
3.beta 19dnt - 431,3
18.08.missed ab. - kiretaža
Cure kako vaši muževi reagiraju na čekanje bete? Jesu pozitivni /negativni ili skroz cool? Mene moj izluđuje on već planira kad ćemo reć svima da smo trudni, a ja sam trenutno u totalnom pesimizmu, ne osjećam se trudno 🤞
Moj hladan ko led.
A onda na trenutke priča sa mojim trbuhom i svašta mu obećava i ponavlja da ćemo biti najsretniji ljudi na svijetu kad dođu bebe.
Onda ga prizemljim i kažem da će samo urlati i kakati ( bebe, jel, ne on). A onda on kaže da smo mi mirni i da će nam bebe biti mirne- neda se.
Ovaj put poslje transfera idemo na more u neki hotel.... neću ni misliti na betu
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Lorena navijam da bude sve ok..kolko god da je tesko cut tako nesto moras bit svjesna da se to uipće ne mora dogodit ali ds ti oni moraju rec da se ograde za svaki slucaj...sad samo odmsraj i mazi bušu..ja vjerujem da ce bebač izgurat to van i izborit se za svoje mjesto...drzi se ❤️
Avocado ❤️
Arnoldica sretnooo 🤞🤞
Semi ajme kako su slatkeee bebice 😍😍 ne znam koja mi je bolja slika..ona fi se beba skriva ili ona di su jedno pored drugog 🥰
Sunny mislim na tebeee 🤞🤞🤞🤞 drzim fige na najj jacee za sto vise dobrih spermija i kvalitetnih stanica 🙏🙏🤞🤞🤞❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Arnoldica, hvala! Pijem brufen i iso spprt. Nadam se da će sutrs biti lakše.
Sunny puno kvalitetnih 🥚 ti želim sutra. A preksutra lijepe vijesti. 👐🍀
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
J_b ❤️Ivevk oprosti, nisam te htjela zabrinuti, napisala sam ti da nema straha, liječnica sigurno zna bolje od svih nas tu. Visoka doza, tri dana udarno, mislim da je to okej. Trebalo bi se mjesecima uzimati po 50.000-100.000 jedinica da dođe do predoziranja. Nemaš brige! 😘✌🏻
Anchy jako puno ljudi ima niži ili čak deficit vitamina D, i ja sam se šokirala kad je moj bio 30, ne ovisi apsorpcija samo o izlaganju suncu bez zaštite, već i o tipu kože, količini melanina, metabolizmu, itd. Ja se ne sunčam anyway, pa je za mene D-vital spas, a doktorica mi je rekla da ja moram održavati vit D cijelu godinu, jer kako sam ga brzo digla, prestala uzimat, tako je brzo i pao. 🙉
Razigrana šaljem zagrljaj. Izdrži dva dana do duplanja, pa ćeš znati na čemu si. 💜
Tiki sretno draga. ❤️
Sara_a držim fige da je samo hematom u pitanju, doktori ga često ni ne vide, drži se. 🧡
Ma nemas brige... Između ostalog sam citala i upustva i pise.. Osobe koje su tamnije puti imaju nizi D vitamin.. Reko eto me😂
Ugl.. Popila sam malo prije trecu ampulu i to je to.. Nema nus pojava😜😉
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Ako koju zanima vezano za cijepivo…zvala sam odjel i rekli su mi da bi bilo odlično da se cijepim jer se onda ne moram testirat.. tako da se idem cijepit ovaj tj i druga doza početkom osmog mj…
E kad si vec spomenila cijepljenje...
Zanima me misljenje tvoje, svih Vas.. Da li ima to sta utjecaja na postupak.. Jel se mora pricekat određeni period od cijepljenja do postupka?
Za cure koje su trudne, da li se one smiju cijepiti?
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Sunny moja, sretno danas! 😊🥰❤️
Očekujem lijepu brojku i danas i sutra! ❤️
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Test negativan..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Sortiraj odgovore
Najstariji